Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φαινεται πιο γρηγορη αλλα οταν ξεκλειδωνεις το κινητο παλι αργει κοντα στο 1sec το wallpaper δεν ξερω πλεον αν ειναι και θεμα του Stamina.

Γενικα ξερουμε τι αλλαγες εχει περα απο τις γενικοτητες πχ η καμερα εχει διαφορα?

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα ακομα τιποτα:(
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

ε λεει customized...τι θα πει αυτο?χαχαχαχα,ποια η διαφορα της προσαρμοσμενης δηλαδη?

Έχει 1 πρόγραμμα γαλλικό αλλά τίποτα άλλο από σαβούρα εταιρειών κινητής.

Δημήτρης

Διαδικασια root 4.4.4:

1. Περναμε με FlashTool το kernel απο την προηγοθμενη εκδοση 4.4.2 (10.5.A.0.230)

πως περναμε kernel: στο exclude επιλεγουμε τα παντα εκτος απο kernel και στο wipe ξετικαρουμε και τα τρια.

2. Ανοιγοθμε το τηλεφωνο και κανουμε root με TOWELROOT η EASYROOT.

3. Περναμε το Kernel απο την 4.4.4 (10.5.1.A.0.283) με τον ιδιο τροπο οπως το πρωτο βημα.

Edited by Squalus

Για όποιον έχει Ελληνική συσκευή και πέρασε την Γαλλική πχ , μπορεί να περάσει την 4.4.2 generic gr http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-5-0-230-t2759429 με το flashtool του androxyde και να κάνει update σε 4.4.4.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Προσπαθω να φλασαρω την ταυλανδεζικη αλλα το flash tools μου λεει να βγω απο mtp mode,πως το αλλαζω αυτο?

Ακυρο,το βρηκα

Edited by billias7

Προσπαθω να φλασαρω την ταυλανδεζικη αλλα το flash tools μου λεει να βγω απο mtp mode,πως το αλλαζω αυτο?

Ακυρο,το βρηκα

ρυθμισεις--συνδεσιμοτητα xperia----συνδεσιμοτητα usb---λειτουργια συνδεσης usb.

ρυθμισεις--συνδεσιμοτητα xperia----συνδεσιμοτητα usb---λειτουργια συνδεσης usb.

Ναι,φιλε μου το βρηκα,εχω αλλο προβλημα τωρα!!

Οταν ανοιγω το τηλεφωνο μου βγαζει μαυρη οθονη και λεει power off-use phone,παταω την οθονη και ολα ενταξει!!

Στην πανω μπαρα εχει 2 σαν οθονες γαλαζιες με μια αδεια μπαρα,ξερει κανεις τι ειναι και πως βγαινει?

Και το κυριοτερο..εκανα bac up με το pc companion και οτι και να κανω,ε4νω μου περναει τις επαφες,δεν τις βρισκω πουθενα!!

Mου λεει πως δεν βρεθηκε αρχειο vcard-ειναι δυνατη η εισαγωγη μονο των αρχειων vcf!!

Οποιος μπορει λιγη βοηθεια παιδια!!

Ευχαριστω

Edited by billias7

Ναι,φιλε μου το βρηκα,εχω αλλο προβλημα τωρα!!

Οταν ανοιγω το τηλεφωνο μου βγαζει μαυρη οθονη και λεει power off-use phone,παταω την οθονη και ολα ενταξει!!

Στην πανω μπαρα εχει 2 σαν οθονες γαλαζιες με μια αδεια μπαρα,ξερει κανεις τι ειναι και πως βγαινει?

Και το κυριοτερο..εκανα bac up με το pc companion και οτι και να κανω,ε4νω μου περναει τις επαφες,δεν τις βρισκω πουθενα!!

Mου λεει πως δεν βρεθηκε αρχειο vcard-ειναι δυνατη η εισαγωγη μονο των αρχειων vcf!!

Οποιος μπορει λιγη βοηθεια παιδια!!

Ευχαριστω

καποιος γραφει ... After completion two option will appear

Power off and use phone. Press power off and then reboot.it will then boot normally and then you can start using your phone.

να ρωτησω κατι?εγω που δεν εχω ιδεα απο ροοτ..βρηκα μια εφαρμογη λεγεται towelroot προφανως την ξερετε,υποσχεται με ενα κλικ ροοτ ,δηλαδη την εγκαθηστω παταω το κουμπι και δεν χρειαζετε ουτε φλαστουλ ουτε τιποτα περετερω,,τουλαχιστον αυτο καταλαβα,,θελω να ξερω θα μου σβησει τα παντα στο τηλεφωνο?και δευτερον το μονο που θελω ειναι να βγαλω εφαρμογες απο το τηλεφωνο που δεν βγαινουν,,θα μπορω να το κανω αυτο?

Δεν δουλεύει το towelroot με την 4.4.4 . Δες εδώ για root http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-10-5-1-0-283-t2872873.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δεν δουλεύει το towelroot με την 4.4.4 . Δες εδώ για root http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-10-5-1-0-283-t2872873.

οκ ξεχναω το ρουτ και περιμενω το towelroot οταν θα υποστηριζει 4.4.4 η καποια αλλη εφαρμογη με ενα κλικ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

What's new:

Upgrade to Android 4.4.4

Better battery performance in some background applications

Email stability & performance enhanced

General improvements to MMS, Calendar, Wifi, Contacts & More

All of our latest bug fixes and enhancements

Εγώ μάλλον θα περιμένω την pureXZ. Η existenz θα αργήσει και ίσως να μην την βγάλει ο dev. Έχω ήδη custom recovery οπότε θα είναι πιο εύκολη η αλλαγή.

επιτελους μολις μου ηρθε σημερα και πανω που εκανα την αναβαθμιση προχθες σε διορθωμενη εκδοση 230 και περασα ολες της εφαρμογες μου

τελικα εφτιαξε σε καποιον η μαυρη οθονη μετα το ξεκλειδωμα που κραταει κοντα στα 1-2 sec?

Εμενα καποιες φορες ναι,καποιες οχι!!.Τι να πω?:blink:

Παντως η 4.4.4 ειναι πολυ καλη,τερμα τα lag και τα οποια προβληματα της 4.4.2,το τηλεφωνο εγινε επιτελους οσο γρηγορο ηταν με την 4.3,ισως και πιο γρηγορο!!

Και η μπαταρια απο χτες μεχρι σημερα δειχνει πως τα παει πολυ καλα,μπορω να πω, πιο καλα απο τα αναμενομενα!!

Edited by billias7

Εμενα καποιες φορες ναι,καποιες οχι!!.Τι να πω?:blink:

Παντως η 4.4.4 ειναι πολυ καλη,τερμα τα lag και τα οποια προβληματα της 4.4.2,το τηλεφωνο εγινε επιτελους οσο γρηγορο ηταν με την 4.3,ισως και πιο γρηγορο!!

Και η μπαταρια απο χτες μεχρι σημερα δειχνει πως τα παει πολυ καλα,μπορω να πω, πιο καλα απο τα αναμενομενα!!

συμφωνω σε ολα ,και σε εμενα ακριβως ετσι...

Καλησπερα εχω το Xperia Z και προσπαθω να κανω την αναβαθμιση σε 4.4.4. και μου κολαει στο download και στο Pc Companion και στο SUS στο 2% ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?? Εχει τυχει σε κανεναν?? ευχαριστω εκ των προτερων!!

Τι εντυπώσεις έχετε όσοι περάσατε την 4.4.4; Μπαταρία οκ;Διαφορές , bugs;

Τι εντυπώσεις έχετε όσοι περάσατε την 4.4.4; Μπαταρία οκ;Διαφορές , bugs;

Εκτος απο την καθυστερηση της οθονης αναμονης στο ξεκλειδωμα(οχι παντα),ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πιο γρηγορο απο την 4.4.2,χωρις το παραμικρο lag,και με την μπαταρια(σε σχεση με την 4.4.2)να ξεχναει..να αδειασει!!:D

• The title was changed to Sony Xperia Ζ