Jump to content

datsiosg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by datsiosg

  1. Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που πήρα το mi note 3 από γνωστό σαιτ κινάς και μου έβαλαν την global και δεν το έχω πειράξει , άμα έρθει η miui 10 και πάω να την βάλω θα μπρικαρει????????
  2. datsiosg

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπερα εχω το Xperia Z και προσπαθω να κανω την αναβαθμιση σε 4.4.4. και μου κολαει στο download και στο Pc Companion και στο SUS στο 2% ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?? Εχει τυχει σε κανεναν?? ευχαριστω εκ των προτερων!!
  3. Καλημερα εχω εδω και 10 μερες την 4.1.2 την WXLSS και ξαφνικα χθες ο σενσορας οταν παω να κανω κληση και το βαζω στο αυτι η δεν κλεινει την οθονη και μενει αναμμενη η μετο που παω να κανω κληση κλενει την οθονη και μετα δεν μπορω να δουλεψω τις λειτουργιες κατα την κληση ουτε να τερματισω μια κληση ουτε με το power button ανοιγει παρα μονο οταν τερματισει ο αλλος την κληση . Την βοηθεια σας παιδια
  4. καλημερα μια ερωτηση καθως ειμαι καινουργιος στα κολπα η 4.1.2 η σκανδιναβικη ελληνικα εχει?? Αυτοι που την περασαν ρολαρει καλα???Κανενα προβλημα?? Ευχαριστω!!
  5. Γεια σας πηγαινα για το Galaxy s3 mini και κατα τυχη ειδα το L9 και εντυπωσιαστηκα απο την τιμη του σε σχεση με αυτο που προσφερει απλα επειδη ειμαι λιγο επιφυλακτικος με την LG ηθελα να ρωτησω αν ειστε ευχαριστημενοι με την συσκευη. ειναι smooth η λαγγαρει? το καπακι το πισω ειναι σταθερο??
×
×
  • Create New...