Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου αν εχεις τα λεφτα να αλλαζεις κινητο στον χρονο το ριχνεις και θαλασσα και θα την παλεψει, αλλα οχι παραπανω απο χρονο πιστευω, οσο και να το πλενεις, με τον ηλιο να καιει τα αλατα μενουν πανω και κανουν ζημια..

Προσωπικα το θεωρω χαζο να μην παρεις μια καμερα που κανει απο 50 ευρω μεχρι 200 και να φτανεις και σε 15 μετρα βαθος, απο το να βαλεις το κινητο σου.

Δεν διαφωνούμε. Ούτε εγω το "βρέχω" αν δεν χρειαστεί πχ να απαντήσω κλήση με βροχή και να μην έχω χρόνο να σταματήσω κάπου με προστασία. Μου αρέσει σαν + της συσκευής αλλά δεν πιέζω και καταστάσεις.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας, έχει αντιμετωπίσει κάνεις το εξής: πήρα από Πλαίσιο έναν απλό φορτιστή αυτοκινήτου 1000mAh (μόνο το μπροστινό μέρος που μπαίνει στον αναπτήρα ) και με το μαμά καλώδιο αλλά το τηλέφωνο δεν φορτίζει (δεν ανάβει καν το Led μόλις συνδέω το καλώδιο) . Με τον ίδιο φορτιστή και το ίδιο καλώδιο φορτίζει κανονικά 2 άλλες συσκευές (Vodafone mini & ένα Blackberry). Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο μαμά φορτιστής ρεύματος είναι 1500mAh.

Τι λέτε; Επίσης, ο original car charger της Sony (AN401) είναι επίσης 1000mAh. Τον χρησιμοποιεί κάνεις;

το λεει καθαρα εδω

http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=gr&product=xperia-z#!Using-your-device-in-wet-and-dusty-conditions.html

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας:

σε περιβάλλοντα με σκόνη, όπως για παράδειγμα, σε μια παραλία με αέρα.

όταν τα δάχτυλά σας είναι υγρά.

σε ορισμένες ακραίες καιρικές συνθήκες, για παράδειγμα όταν χιονίζει ή βρέχει.

σε γλυκό (όχι θαλασσινό) νερό βάθους έως και 1,5 μέτρων, για παράδειγμα, σε μια λίμνη με γλυκό νερό ή σε ποτάμι.

σε χλωριωμένες πισίνες.

Ποτέ μη βυθίσετε τη συσκευή σας σε αλμυρό νερό ή μην αφήσετε τη θύρα micro USB ή την υποδοχή του ακουστικού να έρθει σε επαφή με αλμυρό νερό. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στην παραλία, προστατεύστε τη συσκευή σας από την επαφή με το θαλασσινό νερό. Επίσης, μην εκθέτετε τη συσκευή σας σε υγρές χημικές ουσίες. Για παράδειγμα, αν πλένετε τα πιάτα στο χέρι χρησιμοποιώντας υγρό απορρυπαντικό, αποφύγετε την επαφή της συσκευής με το απορρυπαντικό. Μετά την έκθεση σε μη πόσιμο νερό, ξεβγάλτε την

οταν στο λεει αυτο και εσυ το ριχνεις στο νερο τι να σου κανει η sony θες να το βαλεις στο αλμιρο νερο μπορεις να παρεις την ζελατινα που τυληγουμε τα τροφιμα που τα βαζουμε στο ψυγειο η ενα τσαντακι διαφανο με φερμουαρ που βαζουν η γυναικες τα πραγματα τους ισως με αυτους τους 2 τροπους να μην παρει νερο τι αλο να πω

Edited by BILLY5

το λεει καθαρα εδω

http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=gr&product=xperia-z#!Using-your-device-in-wet-and-dusty-conditions.html

σε γλυκό (όχι θαλασσινό) νερό βάθους έως και 1,5 μέτρων, για παράδειγμα, σε μια λίμνη με γλυκό νερό ή σε ποτάμι.

σε χλωριωμένες πισίνες.

Ποτέ μη βυθίσετε τη συσκευή σας σε αλμυρό νερό ή μην αφήσετε τη θύρα micro USB ή την υποδοχή του ακουστικού να έρθει σε επαφή με αλμυρό νερό. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στην παραλία, προστατεύστε τη συσκευή σας από την επαφή με το θαλασσινό νερό. Επίσης, μην εκθέτετε τη συσκευή σας σε υγρές χημικές ουσίες. Για παράδειγμα, αν πλένετε τα πιάτα στο χέρι χρησιμοποιώντας υγρό απορρυπαντικό, αποφύγετε την επαφή της συσκευής με το απορρυπαντικό. Μετά την έκθεση σε μη πόσιμο νερό, ξεβγάλτε την

οταν στο λεει αυτο και εσυ το ριχνεις στο νερο τι να σου κανει η sony θες να το βαλεις στο αλμιρο νερο μπορεις να παρεις την ζελατινα που τυληγουμε τα τροφιμα που τα βαζουμε στο ψυγειο η ενα τσαντακι διαφανο με φερμουαρ που βαζουν η γυναικες τα πραγματα τους ισως με αυτους τους 2 τροπους να μην παρει νερο τι αλο να πω

φιλε βασιλη, χωρις να θελω να σε προσβαλω, δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαινει κριτικη σκεψη, αλλα πως σκεψου λιγο..

πως γινεται να μπορει να μπει σε 1,5 μετρο γλυκο και οχι σε αλμυρο?

Μιλαω καθαρα ως προς την αντοχη στο υγρο, δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν το βαλεις στη θαλασσα θα μπει νερο ενω σε μια λιμνη οχι????

Φιλε μου η σονυ δινει καποιες οδηγιες για να αποφυγει φθορα τηλεφωνου, οχι απλα γιατι θα μπασει νερο!

Στο θαλασσινο νερο λοιπον σου λεει οτι απαγορευεται γιατι τα αλατα θα το διαβρωσουν, και θα χαλασει συντομα!!

Αν παλι πιστευεις οτι εχει διαφορα το ενα ειδος νερου απο το αλλο, και με το ενα θα μπει νερο ενω με το αλλο οχι, τοτε τι να πω..ας μην παραπονιομαστε σαν λαος για εκει που μας πανε, χωρις κριτικη σκεψη δεν γινεται

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε παιδιά όταν ηχογραφώ στο whatsapp η ποιότητα είναι αρκετά χαμηλή και ακούγομαι ώρες ώρες σαν να μπουκώνει η να είμαι κάτω από το νερό. Έχω δοκιμάσει να το κρατήσω μέχρι και με λαβιδι που λέει ο λόγος. Δεν είναι ότι μπουκωνω τα μικρόφωνα με τα δάχτυλα μου.

Απλώς ηχογραφεί low quality σε σχεση με το Nexus μου ας πούμε.

Και είναι σπαστικό γιατί το whatsapp το λιώνω καθημερινά.

Στις κλήσεις δεν υπάρχει θέμα με ακούνε πεντακαθαρα. Ίσως έχει πάθει τίποτα το δεύτερο μικρόφωνο από σκόνη ή νερό.. Δεν ξέρω.

Εσείς ηχογραφειτε με καλή ποιότητα; Πεντακάθαρη;

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

το λεει καθαρα εδω

σε χλωριωμένες πισίνες.

Φίλε μου. Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο σε 1 μέτρο βάθος. (Η τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι)

Το γεγονός ότι δεν κάνει να το βάζεις σε θαλασινό νερό, έχει να κάνει μονάχα με το ότι το αλάτι θα σου διαβρώσει σε βάθος χρόνου την συσκευή και θα χάσεις την αδιαβροχοποίηση.

Παρ όλα αυτά...αν ήδη έχει αρχίσει και σου βγάζει τα προβληματάκια του και σκέφτεσαι μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες να το αλλάξεις, το βουτάς και στην θάλλασα και το ξεπλένεις μετά μια και δεν σε νοιάζει το βάθος χρόνου.

Στην περίπτωση σου μου δεν υπήρχε πρόβλημα διάβρωσης. Είτε απο κακή χρήση, είτε απο ελατωματικό ανταλάκτικο,είτε απο λάθος κατασκευή, το τηλέφωνο έχασε την αδιαβρωχοποίηση του.

Περαν τουτου, μου κάνει ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση, οτι επι τόπου στην παραλία, με τα χέρια, κατάφερα και έβγαλα σχετικά εύκολα το πίσω καπάκι, μπας και προλάβω να βγάλω την μπαταρία. Με όσα βίντεο έχω δει για το τηλέφωνο, κάτι τέτοιο δεν θα πρεπε να ήταν εφικτό. Συνεπώς πιστεύω οτι μάλον απο εκεί μπήκε το νερό.

Πάντος για όποιον παρακολουθούσε την ιστορία αυτή...κατέληξα να πάρω το Z1 αν και αρχίζω να πιστεύω ότι ήταν λάθος επιλογή

Edited by anemobroxhs

At the edge of infinity a true man stands alone

Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3

Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate

Φίλε μου. Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο σε 1 μέτρο βάθος. (Η τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι)

Το γεγονός ότι δεν κάνει να το βάζεις σε θαλασινό νερό, έχει να κάνει μονάχα με το ότι το αλάτι θα σου διαβρώσει σε βάθος χρόνου την συσκευή και θα χάσεις την αδιαβροχοποίηση.

Παρ όλα αυτά...αν ήδη έχει αρχίσει και σου βγάζει τα προβληματάκια του και σκέφτεσαι μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες να το αλλάξεις, το βουτάς και στην θάλλασα και το ξεπλένεις μετά μια και δεν σε νοιάζει το βάθος χρόνου.

Στην περίπτωση σου μου δεν υπήρχε πρόβλημα διάβρωσης. Είτε απο κακή χρήση, είτε απο ελατωματικό ανταλάκτικο,είτε απο λάθος κατασκευή, το τηλέφωνο έχασε την αδιαβρωχοποίηση του.

Περαν τουτου, μου κάνει ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση, οτι επι τόπου στην παραλία, με τα χέρια, κατάφερα και έβγαλα σχετικά εύκολα το πίσω καπάκι, μπας και προλάβω να βγάλω την μπαταρία. Με όσα βίντεο έχω δει για το τηλέφωνο, κάτι τέτοιο δεν θα πρεπε να ήταν εφικτό. Συνεπώς πιστεύω οτι μάλον απο εκεί μπήκε το νερό.

Πάντος για όποιον παρακολουθούσε την ιστορία αυτή...κατέληξα να πάρω το Z1 αν και αρχίζω να πιστεύω ότι ήταν λάθος επιλογή

οταν ειχα παρει το Ζ κατι ειχα διαβασει εδω για προβλημα στο πισω καπακι, οτι ξεκολαει μετα απο καιρο. δε θυμαμαι αν ηταν αυτο ή κατι παρομιο αλλα νομιζω ετσι ειναι..ΙΣως να επεσες σε τετοια παρτιδα λοιπον ή απο τον ηλιο να ειχε χασει την στεγανοποιηση του..

Για μενα δες μηπως το πας σε καμια αρβατο και ζητησεις αντικατασταση, εφοσον μπορεις να ψιλοαποδειξεις οτι μπηκε νερο απο αλλου..

Οσο για το Ζ1, τι σε χαλασε?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Για πες για το Ζ1, γιατί λάθος επιλογή;
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

καλησπέρα παιδιά. ποια είναι η γνώμη σας γι αυτό http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-carbon-rom-kk-unofficial-built-t2727592 ?

Οσο για το Ζ1, τι σε χαλασε?

Κατ αρχήν η κάμερα δεν είναι αυτό που περίμενα ούτε κατά προσέγκιση , αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μου και τόσο.

Νιώθω ότι ζεσταίνεται πάρα πολύ, και παρατήρησα κάτι στην οθόνη του που με χάλασε.

Αφού έκανα κάποια update και ζεστάθηκε τόσο ώστε να μου βγάλει μήνυμα οτι δεν ανοίγει την cam λόγο θερμοκρασίες,

απο εκείνη την στιγμή και μετά παρατήρησα στην οθόνη ότι κάνει κάποιους αποχρωματισμούς.

Είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω, και δεν μπόρεσα να βγάλω βίντεο και να φαίνεται σωστά, αλλά είναι σαν κάνει κάποιο flickering και τα χρώματα να μην αποδίδονται σωστα. Το ίδιο που φαίνεται πχ αν στα windows βάλεις 256 χρώματα αντί για 32bit

Θα προσπαθήσω να το βγάλω φωτό κάπως να το δείτε.

Κατ αρχήν η κάμερα δεν είναι αυτό που περίμενα ούτε κατά προσέγκιση , αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μου και τόσο.

Νιώθω ότι ζεσταίνεται πάρα πολύ, και παρατήρησα κάτι στην οθόνη του που με χάλασε.

Αφού έκανα κάποια update και ζεστάθηκε τόσο ώστε να μου βγάλει μήνυμα οτι δεν ανοίγει την cam λόγο θερμοκρασίες,

απο εκείνη την στιγμή και μετά παρατήρησα στην οθόνη ότι κάνει κάποιους αποχρωματισμούς.

Είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω, και δεν μπόρεσα να βγάλω βίντεο και να φαίνεται σωστά, αλλά είναι σαν κάνει κάποιο flickering και τα χρώματα να μην αποδίδονται σωστα. Το ίδιο που φαίνεται πχ αν στα windows βάλεις 256 χρώματα αντί για 32bit

Θα προσπαθήσω να το βγάλω φωτό κάπως να το δείτε.

Εννοείται ότι το στέλνεις πίσω για doa..

Αυτά δεν τα έκανε το Ζ1... Και ενημερώνεις ότι έχεις κάνει επανεγκατασταση λογισμικού και με SUS..

Για να μην σου πουν ότι έκαναν αναβάθμιση και σε ξεπετάξουν..εσύ απλά κάνε μια να είσαι updated.

Κατά τα άλλα αν θες κάμερα μόνο nokia με preview, δεν πιστεύω ότι τα Samsung δίνουν κάτι παραπάνω σε φώτο από αυτό... Μόνο στο αυτόματο ίσως είναι λίγο πιο σωστά στις ρυθμίσεις σε δύσκολες συνθήκες

Για του λόγου το άληθες...

Η μία φωτό είναι βγαλμενη με φωτογραφική, και η άλλη είναι το screenshot του τηλεφώνου.

Φαίνεται σαν η οθόνη να μην μπορεί να αποδώσει το degrade κανονικά και να δείχνει λιγότερα χρώματα.

Για του λόγου το άληθες...

Η μία φωτό είναι βγαλμενη με φωτογραφική, και η άλλη είναι το screenshot του τηλεφώνου.

Φαίνεται σαν η οθόνη να μην μπορεί να αποδώσει το degrade κανονικά και να δείχνει λιγότερα χρώματα.

λοιπον, κανεις επαναφορα εργοστασιακων, ξανα περνας το λογισμικο του κινητου με το SUS:

http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

και εφοσον κανει τα ιδια το πας πισω για DOA. μοιαζει για hardware προβλημα και μαλλον εισαι ατυχος, αλλα ειναι κατι που φαινεται. μην καθεσαι λοιπον, αποψε το φτιαχνεις οπως σου ειπα και αυριο επικοινωνεις με το μαγαζι που το πηρες και το στελνεις πισω..

Μπορεί κάποιος να μου θυμησει πώς το φτιάχνουμε να έχει 160 χαρακτήρες στα μηνύματά; ευχαριστώ πολύ

Μπορεί κάποιος να μου θυμησει πώς το φτιάχνουμε να έχει 160 χαρακτήρες στα μηνύματά; ευχαριστώ πολύ

Μηνυματα-ρυθμισεις-εξοικονομηση κοστους.

αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη τοτε το κινητο σου δεν ειναι ελληνικο. Οποτε κατεβασε το handcent sms και κανε τη δουλεια σου.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυριο θα παω να αλαξω τα ακουστικα στο service γιατι απο το ενα δεν παιζει

αυριο θα παω να αλαξω τα ακουστικα στο service γιατι απο το ενα δεν παιζει

Να ξέρεις έχουν 1 χρόνο εγγύηση, όχι δύο όπως το κινητό..

Παιδια μια ερωτησουλα, επειδη με ενδιαφερει το εν λογω κινητο, θελω να ρωτησω

Εαν κανω update με το companion( σε φρεσκια συσκευη no backup) και περασω μετα το towelroot, και με μια recovery περασω κ το SuperSU θα ειμαι ετοιμος με περι rooting? Υπαρχει αλλος τροπος να περασω την SuperSU μεσω store;

Ευχαριστω

Μετά το TowelRoot περνάς το SuperSu από Playstore κατευθείαν, δεν χρειάζεται recovery ;)

Απλά καθώς περνάς το TowelRoot, στο βήμα που λέει ότι ΙΣΩΣ χρειαστεί reboot, θα χρειαστεί reboot για να μπορέσει να "κουμπώσει" το SuperSU στο exploit.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Κωνσταντίνε. Κάνεις δεν ασχολείται με custom roms παιδιά? Δεν βλέπω κουβέντα. Εγώ έχω την pureview rom από μέσα από το xda. Αλλά σύντομα θα πάω σε άλλη dirty unicorns ή paranoid Android με 4.4.4 Ε έχει κανείς καμιά πρόταση

Πάει το ζετακι προς θάνατο σιγά σιγά. Δεν βλέπω κίνηση. Ξέρει κανείς αν οιcyanogen το υποστηρίζει? Είδα μόνο μια παλιά έκδοση Edited by skatzivas

Με "κίνηση" τι ακριβώς ενοείς; Εδώ στο thread ή xda;

Μπορείς να δώσεις link από την pureview που λες, δεν την βρήκα.

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-ultimate-purexz-v1-t2759467 είχα γράψει λάθος το όνομα :cool:. Έδω εννοώ κυρίως. Δεν βλέπω να ασχολούνται πολλοι

• The title was changed to Sony Xperia Ζ