nick2crete Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για ρουτ δεν θελεις ξεκλειδωμα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ξερει καποιος πως γινεται να δυναμωσει η ενταση στο ηχειο το ειχα βρει καπου αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) απλα επειδη τα κινητα προσφερουν παρα πολλα πλεον πρεπει να μπορουμε και να τα χρησιμοποιουμε χωρις φοβο,δεν νομιζω οτι θα επρεπε καθε φορα να το συγκρινουμε με κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μας στο παρελθον,,αλλα να το κρινουμε συμφωνα με τις αναγκες μας τωρα,,αλλο να κλεινεις μια εφαρμογη και να ανοιγεις μια αλλη και αλλο να εχεις ανοιξει το sygic και να πηγαινεις,στο backround να παιζει youtube και ξαφνικα να δεχτεις κληση,εκει βλεπουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος,,και βεβαια και με αλλουσ συνδυασμους ενεργων εφαρμογων. Edited March 8, 2014 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πρεπει να κανεις τον SuperSu system app μεσα απο τα settings του και κατεβαζεις κι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper Ευχαριστώ..Πρέπει να εγκαταστήσω και το superuser η με το ήδη εγκατεστημένο superSUser γίνεται δουλειά?το έχει κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ο SuperSu φτάνει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ποιον launcher έχετε φιλαράκια και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ποιον launcher έχετε φιλαράκια και γιατί? Nova prime μακρααααν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ευχαριστώ νικ. Κάνω γκάλοπ γιατί αρχίζω και βαριέμαι :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παίδες, επειδή το σκέφτομαι κι εγώ το Ζ (με τέτοια τιμή...), αν πάρω από σκρουτζομάγαζο θα έχω θέμα με το service, αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ποιον launcher έχετε φιλαράκια και γιατί? Apex pro μακράν, γιατί είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμος με πολλές ρυθμίσεις και με ένα κάρο θέματα να τον υποστηρίζουν..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ποιον launcher έχετε φιλαράκια και γιατί? Default μακρααν λεμε :lol: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παίδες, επειδή το σκέφτομαι κι εγώ το Ζ (με τέτοια τιμή...), αν πάρω από σκρουτζομάγαζο θα έχω θέμα με το service, αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι; Κομπλε η εγγυηση και το service.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το θέμα είναι πως κάνει καλή διαχείριση μνήμης η συσκευή. 141 εφαρμογές , 5 widgets, 6 homescreens και είμαι στα 500 με 700 mb free. Και μιλάω για στοκ rom, χωρις root. Το root από μόνο του δεν επηρεάζει τη ram οπότε μην το αναφέρεις καν. ;) Default μακρααν λεμε :lol: +1000 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Default μακρααν λεμε :lol: Βασικά ρε αδερφέ μου την σπάνε τα εικονικά κουμπιά κάτω που είναι μεγάλα και αδιαφανη. Άκυρο νικ κατεβασα και νοβα. Τα εικονικά κουμπιά εκεί. Άρα στοκ και για μένα Edited March 9, 2014 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Βασικά ρε αδερφέ μου την σπάνε τα εικονικά κουμπιά κάτω που είναι μεγάλα και αδιαφανη. Άκυρο νικ κατεβασα και νοβα. Τα εικονικά κουμπιά εκεί. Άρα στοκ και για μένα Τα κουμπιά δεν αλλάζουν όποιο launcher και να εγκαταστήσεις, εγώ βασικά τον χρησιμοποιώ για έναν και μόνο λόγο, δεν κολλάει όπως κολλάει ο στοκ, και μη μου πείτε ότι δεν έχει κολλήματα. Θα είμαι ο μόνος μάλλον που του έχει τύχη...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Κανένα κόλλημα με τον στοκ ,στο 1ο σκρολ ελάχιστο μετά πάει νεράκι Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Κανένα κόλλημα με τον στοκ ,στο 1ο σκρολ ελάχιστο μετά πάει νεράκι Νίκο πάλι κάνω την διαφορά δλδ...... Συμβαίνουν αυτά! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Νίκο πάλι κάνω την διαφορά δλδ...... Συμβαίνουν αυτά! Οκ όπως βολεύει τον καθένα ,είναι και θέμα συνήθειας Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Οκ όπως βολεύει τον καθένα ,είναι και θέμα συνήθειας Όχι δεν μιλάω για την διαφορά του να έχω επιλέξει έναν άλλον launcher ,αλλά για την διαφορά του να έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημέρα στην παρέα, Δύο ερωτήσεις : Όταν έχετε 4g το εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων τι ένδειξη έχει; Σε εμένα όταν επιλέγω 4G ή όχι, έχει πάντα Η+ Επίσης στις επαφές έχει την επιλογή για προεπιλεγμενο αριθμό (στην περίπτωση που έχω δύο αριθμούς σε μια επαφή). Ξέρετε που χρησιμεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Οσον αφορα στο 4G, βγαζει ενδειη LTE σε μενα. Αν δεν εχει στην περιοχη σου, τοτε αυτοματα Η+ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τα κουμπιά δεν αλλάζουν όποιο launcher και να εγκαταστήσεις, εγώ βασικά τον χρησιμοποιώ για έναν και μόνο λόγο, δεν κολλάει όπως κολλάει ο στοκ, και μη μου πείτε ότι δεν έχει κολλήματα. Θα είμαι ο μόνος μάλλον που του έχει τύχη...... Τα κουμπιά αλλάζουν, (και πολλά άλλα μαζί) αν βάλεις themes από το Google play, μόνο στον stock. [ATTACH]42161[/ATTACH][ATTACH]42162[/ATTACH] Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Καλημέρα στην παρέα, Επίσης στις επαφές έχει την επιλογή για προεπιλεγμενο αριθμό (στην περίπτωση που έχω δύο αριθμούς σε μια επαφή). Ξέρετε που χρησιμεύει; Όταν έχεις πολλούς αριθμούς σε μία επαφή, με την προεπιλογή επιλέγεις ποιόν αριθμό χρησιμοποιείς πιο συχνά σε αυτή την επαφή και στον παρουσιάζει πρώτο για να καλέσεις αμέσως τη συγκεκριμένη επαφή. Σε έναν φίλο σου π.χ. που έχεις καταχωρήσει τηλέφωνο σπιτιού, κινητού και ίσως και εργασίας, αν προεπιλέξεις το κινητό π.χ. θα στο εμφανίζει πρώτο για καλέσεις αμέσως. Σχετικά με τους launchers, όταν είχα το samsung galaxy nexus, επειδή το pure android ήταν λίγο βαρετό, είχα τον nova launcher ο οποίος μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός, εμφανισιακός και πολύ παραμετροποιήσιμος. Τώρα με το Ζ ο stock launcher είναι καλύτερος από των nexus,αλλά επειδή έχω αγορασμένο το nova prime, τον δοκίμασα για αλλαγή και απ' ότι βλέπω μου αρέσει και εδώ, όχι τόσο εμφανισιακά, όσο για την παραμετροποίηση του. Edited March 9, 2014 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το root από μόνο του δεν επηρεάζει τη ram οπότε μην το αναφέρεις καν. ;) Η αναφορά για το root έγινε για να φανεί πως δεν έχει γίνει debloat, χρήση greenify κλ.Σαφώς το root δεν κάνει από μόνο του τίποτα και θα μπορούσα απλά να πω πως είμαι στοκ, αλλά έτσι μου'ρθε έτσι το γραψα :) . Όσο για launcher έχω τον default που τρέχει μια χαρά. Αν βαρεθώ κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω στον nova λογικά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Βασικά ρε αδερφέ μου την σπάνε τα εικονικά κουμπιά κάτω που είναι μεγάλα και αδιαφανη........ Φίλε skatzivas για να αλλάξεις τα κουμπιά κάτω χρησιμοποίησε την εφαρμογή SoftKeyZ, όπως θα δεις και στην φώτο μπορείς να αλλάξεις τα πάντα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts