daltzi Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έχει φιλέ. Πατάς κάτω δεξια το παράθυρο του multitasking εκεί στα μίνι apps είναι. Το εικονίδιο είναι ενα τετραγωνάκι που δείχνει corp Και που αποθηκεύονται τα printscreen? Γιατί δεν τα βρήκα πουθενά χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο app. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Στο άλμπουμ φυσικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Στο άλμπουμ φυσικά!!! Και όμως δεν αποθηκεύονται, εκτός και αν κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Όντως μόλις το δοκίμασα, δεν πάνε στο άλμπουμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Και όμως δεν αποθηκεύονται, εκτός και αν κάνω κάτι λάθος Εδω πανε οι photos απο τα screenhots του miniapp /storage/emulated/0/com.sonyericsson.notes/clip_small_app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εδω πανε οι photos απο τα screenhots του miniapp /storage/emulated/0/com.sonyericsson.notes/clip_small_app/ Άκυρο για μένα. Κάποτε είχα φάει τον κόσμο για να το βρω. Υποτίθεται ότι το small app του crop χρησιμεύει για γρήγορες σημειώσεις πάνω σε κάτι που έχεις δει και ταχεία αποστολή όπου θες. Αν είναι να κάνεις άλλα 25 taps μέσω file manager για να βρεις που το χεις αποθηκεύσει.... Αλλάζει άραγε το path; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Άκυρο για μένα. Κάποτε είχα φάει τον κόσμο για να το βρω. Υποτίθεται ότι το small app του crop χρησιμεύει για γρήγορες σημειώσεις πάνω σε κάτι που έχεις δει και ταχεία αποστολή όπου θες. Αν είναι να κάνεις άλλα 25 taps μέσω file manager για να βρεις που το χεις αποθηκεύσει.... Αλλάζει άραγε το path; Για το path δεν γνωριζω αν αλλαζει, φανταζομαι με root θα γινεται με καποιο τροπο, αλλα μπορεις να βρεις τα screenshots λιγο πιο γρηγορα μεσα απο την εφαρμογη notes της συσκευης, πατωντας το 2ο ικονοδιο, μπλε με το σημα του clipboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2354328 εχει βαλει κανεις αυτη τη ρομ; την τοποθετησαμε στο Ζ φιλου. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. αυθεντικο android χωρις φαμφαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) ~~~ άκυρο ~~~ Edited February 17, 2014 by x8diesel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Για το path δεν γνωριζω αν αλλαζει, φανταζομαι με root θα γινεται με καποιο τροπο, αλλα μπορεις να βρεις τα screenshots λιγο πιο γρηγορα μεσα απο την εφαρμογη notes της συσκευης, πατωντας το 2ο ικονοδιο, μπλε με το σημα του clipboard. Σωστος φιλαρακι. Δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε τις εργοστασιακες σημειωσεις. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ένα από τα λίγα άσχημα πράγματα για μένα είναι το ότι όταν σε καλούν έχει χάλια απεικόνιση της φωτογραφίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο κινητό και στο tablet Sony z. Έχω και στα δύο την αναστολή λειτουργίας οθόνης στα δύο λεπτά. Κάθε μέρα όμως από μόνο του και στις δύο συσκευές μου το γυρνάει Στα 15 δευτερόλεπτα. Δεν έχω περάσει καμιά εφαρμογή από τότε που το κινητό φοράει την 101 και το ταμπλετ την 569 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο κινητό και στο tablet Sony z. Έχω και στα δύο την αναστολή λειτουργίας οθόνης στα δύο λεπτά. Κάθε μέρα όμως από μόνο του και στις δύο συσκευές μου το γυρνάει Στα 15 δευτερόλεπτα. Δεν έχω περάσει καμιά εφαρμογή από τότε που το κινητό φοράει την 101 και το ταμπλετ την 569 Έχεις το battery doctor??Αν ναι τσέκαρε τις ρυθμίσεις και εκεί γιατί μου το έκανε και εμένα. Έμπαινε σε λειτουργία super saving (αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται γιατί για διάφορους λόγους την ξήλωσα την εφαρμογή) και εκεί η αναστολή λειτουργίας είναι στα 15 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Α όχι σε κανένα από τα δύο δεν έχω αυτή την εφαρμογή. Στα καλά καθούμενα μου το παρουσίασε. Είναι ότι βαριέμαι όλη την ώρα να μπαίνω ρυθμίσεις και να το αλλάζω.Χμμμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Το θέμα του ήχου είναι και θέμα ακουστικών; Δηλαδή στο μετρό που ακούω μουσική και ακούω και τον περιβάλλοντα ήχο φταίει το ότι είναι χαμηλά ο ήχος ή και τα ακουστικά; Γιατί ψήνομαι να πάρω κάτι άλλα over head από μια ελληνική εταιρία και θέλω να ξέρω παρακαλώ Επίσης μπορείτε να μου συστησετε κάποιο overhead ακουστικό μεταξύ των crystal audio με 29,00 και turboX - akg - Sony zx300 που πουλάει το πλαίσιο μέχρι 40€?επειδή δεν ξέρω από χαρακτήριστικα για ακουστικά. Ευχαριστώ πολύ Edited February 18, 2014 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο κινητό και στο tablet Sony z. Έχω και στα δύο την αναστολή λειτουργίας οθόνης στα δύο λεπτά. Κάθε μέρα όμως από μόνο του και στις δύο συσκευές μου το γυρνάει Στα 15 δευτερόλεπτα. Δεν έχω περάσει καμιά εφαρμογή από τότε που το κινητό φοράει την 101 και το ταμπλετ την 569 μήπως είναι η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από ένα ποσοστό; π.χ. 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δεν πιστεύω γιατί μου το έχει κάνει πάνω από 60-70% κάθε φορά. Ποτέ κάτω από 40-50%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παρ' ότι "βάρεσε" από χτες το βράδυ η αναβάθμηση εδώ δεν την δείχνει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τελικά έχω θέμα με bluetooth και wifi. Χθες μιλούσα και χρειαστηκε να δω κάτι στον browser(boat) και δεν μπόρεσα να μπω παρά με κλείσιμο και άνοιγμα του wifi, ενώ φαινόμουν συνδεμένος. Σε μερικές δοκιμές που του έκανα το ξαναεμφάνισε, αλλά δεν το κάνει πάντα. Στο bluetooth δεν έχω διακοπές (...αν και τραβάει μπαταρία περισσότερο του κανονικού). Το έχετε άλλοι σε 4.3 στοκ; Να μην ξαναπερνάω τα πάντα τζάμπα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τελικά έχω θέμα με bluetooth και wifi. Χθες μιλούσα και χρειαστηκε να δω κάτι στον browser(boat) και δεν μπόρεσα να μπω παρά με κλείσιμο και άνοιγμα του wifi, ενώ φαινόμουν συνδεμένος. Σε μερικές δοκιμές που του έκανα το ξαναεμφάνισε, αλλά δεν το κάνει πάντα. Στο bluetooth δεν έχω διακοπές (...αν και τραβάει μπαταρία περισσότερο του κανονικού). Το έχετε άλλοι σε 4.3 στοκ; Να μην ξαναπερνάω τα πάντα τζάμπα. Έχεις το τελευταίο update της 4.3 που βγήκε πριν λίγες μέρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Το πέρασα. Δεν έχω καταλάβει καμία διαφορα να σου πω την αλήθεια. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Το θέμα του ήχου είναι και θέμα ακουστικών; Δηλαδή στο μετρό που ακούω μουσική και ακούω και τον περιβάλλοντα ήχο φταίει το ότι είναι χαμηλά ο ήχος ή και τα ακουστικά; Γιατί ψήνομαι να πάρω κάτι άλλα over head από μια ελληνική εταιρία και θέλω να ξέρω παρακαλώ Επίσης μπορείτε να μου συστησετε κάποιο overhead ακουστικό μεταξύ των crystal audio με 29,00 και turboX - akg - Sony zx300 που πουλάει το πλαίσιο μέχρι 40€?επειδή δεν ξέρω από χαρακτήριστικα για ακουστικά. Ευχαριστώ πολύ Για την πρώτη σου ερώτηση φταίει κυρίως ότι τα ακουστικά δεν απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους. Για την δεύτερη καλύτερα να ρωτήσεις εδώ που ασχολούνται παιδιά με περισότερες γνώσεις επί του θέματος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 .ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 εγω περασα με seus και εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν το ανοιξα εγραφε 3 ημερες και καποιες ωρες με αυτην την εκδοση 10.4.1.B.0.101 και περασα ολες της εφαρμογες που ειχα και τωρα που το ειχα βαλει απο της 4 το απογευμα με 5% μπαταρια σβησω να φωρτηση και το εβγαλα μολις τωρα μου γραφει 100% φορτησμενη και λεει με το σταμινα ανοικτο 1 ημερα και 2 ωρες η 5 ημερες σε κατασταση αναμονης και χωρις σταμινα 5 ωρες και 4 ημερες αναμονης τρελαθηκε η ζετα μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 εγω περασα με seus και εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν το ανοιξα εγραφε 3 ημερες και καποιες ωρες με αυτην την εκδοση 10.4.1.B.0.101 και περασα ολες της εφαρμογες που ειχα και τωρα που το ειχα βαλει απο της 4 το απογευμα με 5% μπαταρια σβησω να φωρτηση και το εβγαλα μολις τωρα μου γραφει 100% φορτησμενη και λεει με το σταμινα ανοικτο 1 ημερα και 2 ωρες η 5 ημερες σε κατασταση αναμονης και χωρις σταμινα 5 ωρες και 4 ημερες αναμονης τρελαθηκε η ζετα μου Αν πέρασες πολύ πρόσφατα την ρομ, ασ'το 2-3 μέρες να δουλέψει και θα στρώσει.. Μου έκανε κι εμένα κάτι κουλά με την μπαταρία τις πρώτες 2 μέρες με την .101 και μετά από λίγες φορτίσεις/εκφορτίσεις έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts