Guest Logi Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Δυστυχώς δεν είμαι υποψήφιος αγοραστής του Z (ίσως του ZL) αλλά η πορεία της τιμής του στα σκρουτζομάγαζα είναι ιδανική και συνεχίζει!. http://s17.postimg.org/kxbfvva4f/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Αρχικά Χριστός ανέστη. Καλό κουράγιο/δύναμη για αύριο με τα κρεατα. Έχει βρει κανείς ζελατίνες matte για το ΠΊΣΩ μέρος του κινητού; ψάχνω εδώ και μέρες αλλά τίποτα. Δεν γνωριζω αλλα εγω εβαλα μια αλλα η οποια πργματικα κανει κουκλι τη συσκευη ειναι η κατωθι που κανει την πλατη carbon και κατα τη γνωμη μου εχει φοβερο αποτελεσμα http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/XBoAAOxyA4ZRLjBa/$T2eC16F,!zcE9s4g0u7yBRLjB,Y9qg~~60_1.JPG?set_id=8800005007 Τελικα παρολο που τοπροσεχω πολυ εμφανιστηκε η πρωτη γρατζουνια στο μαμα screen protector Θαθελα να ρωτησω αν καποιος που το εχει βγαλει εχει δυσκολευτει πολυ Ξερω οτι μαζι φευγει και το logo της sony και δεν με νοιαζει Και δευτερον τι screen protector να αγορασω Τα καλα τα βλεπω πανακριβα.... ποιο απο τα 3 μου προτεινετε? http://www.ebay.co.uk/itm/Anti-Glare-Glossy-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z-3-Pack-/200915932907?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2ec785d6eb http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Official-ZAGG-InvisibleSHIELD-Front-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z-/221201016663?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item33809ba757 http://www.ebay.co.uk/itm/Vikuiti-ARMR220-screen-protector-from-3M-for-Sony-Xperia-Z-/350773373016?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item51abb8e858 http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Xperia-Z-FULL-BODY-SHIELD-Invisible-Screen-Protector-Front-Back-/121068805875?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item1c30435ef3 Edited May 7, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik_34 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Δεν κατάλαβες καλά μάλλον, αυτό είπα κι εγώ ποιος ο λόγος να το κάνω αυτό; Το θέμα είναι το εξής, γιατί σε κάποιους να μην το κάνει ενώ σε άλλους να το κάνει, γιατί τότε έχουμε θέμα. Ειδικά αφού σε κάποιον από εδώ μέσα που πήγε στο κατάστημα από όπου και το αγόρασε και του επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα. Και κάτι άλλο γιατί χρήζει σημασίας και αναφέρθηκε και χθες, εδώ να πω ξανά πως μετά το πείραγμα του build.prop έχω μηδενική κατανάλωση όταν το τηλ είναι στην κατάσταση αναμονής, με όσο τοις εκατό το αφήνω με τόσο το ξανά βρίσκω και την επόμενη ημέρα. EDIT:πωπω τι θυμήθηκα τώρα, Μπάμπη που είναι εκείνο το τεστ που κάναμε για τις οθόνες; Μπορεί από εκεί να ξεκινήσουμε και να βγάλουμε μια άκρη η Sony είχε επιλέξει οθόνες από δύο κατασκευαστές, μήπως παίζει κάποιο ρόλο. καλησπερα επειδη δεν εγινα κατανοητος με το προβλημα που ειχα με xperia z το δευτερο με την οθονη,θα τα πω για τελευταια φορα σε αυτο το topic.η ακαμψια σε ενα κινητο ειναι πολυ σημαντικη οπως και στα λαπτοπ ολες αυτες οι συσκευες πρεπει να ειναι ακαμπτες το περισσοτερο δυνατον,οι εταιριες υποβαλλουν τα προιοντα τους σε αυτου του ειδους τα τεστ!!!τωρα στην συσκευη που παρελαβα την δευτερη ενω ανεβαζα την ενταση του ηχου κρατωντας το κινητο με το δεξι μου χερι ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ,ΗΠΙΑ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ η αριστερη πλευρα εκανε νερα εκει που ητανε τα δαχτυλα σε οποιοδηποτε σημειο της οθονης στην αριστερη ΜΟΝΟ πλευρα.εαν δε στρεβλωνα το κινητο εκει γινοτανε χαμος,αυτο το πραγμα δεν το ειδα ποτε σε κανενα κινητο μου.μιλησα με το σερβις της sony ελλας και μου ειπανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι δυσλειτουργια εαν εσας το xperia z δεν το κανει οταν ανεβαζετε τον ηχο η οταν πατατε για να κλειδωσει τοτε ενταξει ΕΑΝ και εμενα δεν το εκανε κατα το πατημα του πληκτρων εντασης και κλειδωμα ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ το κινητο μου αρεσε αλλα οχι εαν εχει τετοια προβληματα οποτε θα παρω το galaxy s4 που εαν κρινω απο το s3 που ειχα,δεν εχει τετοιο θεμα.ειχα και στα χερια μου ενα demo phone s4 galaxy για μια μερα και το δοκιμασα ενδελεχως και μπορω να πω οτι ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ δεν ειναι ομως ομορφο και κομψο σαν το xperia z αυτο το παραδεχομαι αλλα δεν το ρισκαρω καληνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daimon Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 καλησπερα επειδη δεν εγινα κατανοητος με το προβλημα που ειχα με xperia z το δευτερο με την οθονη,θα τα πω για τελευταια φορα σε αυτο το topic.η ακαμψια σε ενα κινητο ειναι πολυ σημαντικη οπως και στα λαπτοπ ολες αυτες οι συσκευες πρεπει να ειναι ακαμπτες το περισσοτερο δυνατον,οι εταιριες υποβαλλουν τα προιοντα τους σε αυτου του ειδους τα τεστ!!!τωρα στην συσκευη που παρελαβα την δευτερη ενω ανεβαζα την ενταση του ηχου κρατωντας το κινητο με το δεξι μου χερι ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ,ΗΠΙΑ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ η αριστερη πλευρα εκανε νερα εκει που ητανε τα δαχτυλα σε οποιοδηποτε σημειο της οθονης στην αριστερη ΜΟΝΟ πλευρα.εαν δε στρεβλωνα το κινητο εκει γινοτανε χαμος,αυτο το πραγμα δεν το ειδα ποτε σε κανενα κινητο μου.μιλησα με το σερβις της sony ελλας και μου ειπανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι δυσλειτουργια εαν εσας το xperia z δεν το κανει οταν ανεβαζετε τον ηχο η οταν πατατε για να κλειδωσει τοτε ενταξει ΕΑΝ και εμενα δεν το εκανε κατα το πατημα του πληκτρων εντασης και κλειδωμα ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ το κινητο μου αρεσε αλλα οχι εαν εχει τετοια προβληματα οποτε θα παρω το galaxy s4 που εαν κρινω απο το s3 που ειχα,δεν εχει τετοιο θεμα.ειχα και στα χερια μου ενα demo phone s4 galaxy για μια μερα και το δοκιμασα ενδελεχως και μπορω να πω οτι ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ δεν ειναι ομως ομορφο και κομψο σαν το xperia z αυτο το παραδεχομαι αλλα δεν το ρισκαρω καληνυχτα offtopic Υπερβολικά κουραστικό να διαβάζεις ένα μονοκόμματο κείμενο χωρίς κεφαλαια-πεζά/κενά μετά την τέλεια/παραγράφους... ούτε καν μπαίνω στο κόπο (συνήθως) να τα διαβάζω τα κείμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Παναγιώτη το κάνει στο 99% στα τηλέφωνα Xperia Z, δεν είναι δυσλειτουργία. Το δικό σου μπορεί να ήταν, όχι όμως ότι όλα είναι χαλασμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Το SBH-20 bluetooth το έχει αγοράσει κανείς; Το βρήκα μόνο στο ebay, μάλλον δε κυκλοφορεί ακόμα Ελλάδα, και είναι λίγο ακριβούτσικο... Αξίζει τα λεφτά του; γιατί μου αρέσει πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliasgr Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Κατοχος λευκου Z εδω και 2 μηνες. Εως σημερα ημουν πολυ ικανοποιημενος απο το εν λογω κινητο.Και λεω εως σημερα διοτι σημερα με εξεπληξε η ποιοτητα του. Οπως συνηθως το κινητο το εχω στην τσεπη μου.(Σημερα φορουσα βερμουδα με μεγαλες τσεπες στα πλαγια) Καποια στιγμη χτυπαει το τηλ και το βγαζω για να απαντησω,προσπαθω και ξαναπροσπαθω να απαντησω στην κληση και δεν μπορω..Οκ λεω μεσα μου κολλησε ,δεν τρεχει και τιποτα.Πιεζω το κουμπι να κλεισει το κινητο και την ωρα που σβηνει μενω μακακας...Διαπιστωνω πως εσωτερικα η Lcd φαινετε οτι εχει χωριστει στα 2. Αποκλειεται λεω,βγαζω την εξωτερικη ζελατινα για να επιβεβαιωσω πως η βλαβη ειναι αυτη και δεν με γελουνε τα ματια μου αλλα δυστηχως... Τωρα τι? Το κινητο ουτε χτυπηθηκε απο πτωση ουτε πιεστηκε καπου. Η οθονη λειτουργει μονο αριστερα διαγωνιως .Στην υπολοιπη οθονη ενω φαινονται ολα δεν λειτουργει . Αραγε καλυπτεται απο την εγγυηση?? Αν οχι αξιζει να το επισκευασω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Κάλυψη της εγγύησης για τέτοια ζημιά δύσκολο. Ωστόσο θα ήταν καλό να το πας στην arvato να το δουν και να κάνουν τις εκτιμήσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliasgr Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Κάλυψη της εγγύησης για τέτοια ζημιά δύσκολο. Ωστόσο θα ήταν καλό να το πας στην arvato να το δουν και να κάνουν τις εκτιμήσεις τους. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου,,Arvato??Κατοικος θεσσαλονικης ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Κατοχος λευκου Z εδω και 2 μηνες. Εως σημερα ημουν πολυ ικανοποιημενος απο το εν λογω κινητο.Και λεω εως σημερα διοτι σημερα με εξεπληξε η ποιοτητα του. Οπως συνηθως το κινητο το εχω στην τσεπη μου.(Σημερα φορουσα βερμουδα με μεγαλες τσεπες στα πλαγια) Καποια στιγμη χτυπαει το τηλ και το βγαζω για να απαντησω,προσπαθω και ξαναπροσπαθω να απαντησω στην κληση και δεν μπορω..Οκ λεω μεσα μου κολλησε ,δεν τρεχει και τιποτα.Πιεζω το κουμπι να κλεισει το κινητο και την ωρα που σβηνει μενω μακακας...Διαπιστωνω πως εσωτερικα η Lcd φαινετε οτι εχει χωριστει στα 2. Αποκλειεται λεω,βγαζω την εξωτερικη ζελατινα για να επιβεβαιωσω πως η βλαβη ειναι αυτη και δεν με γελουνε τα ματια μου αλλα δυστηχως... Τωρα τι? Το κινητο ουτε χτυπηθηκε απο πτωση ουτε πιεστηκε καπου. Η οθονη λειτουργει μονο αριστερα διαγωνιως .Στην υπολοιπη οθονη ενω φαινονται ολα δεν λειτουργει . Αραγε καλυπτεται απο την εγγυηση?? Αν οχι αξιζει να το επισκευασω ; Τελικά δεν είμαι ο πιο γκαντέμης χρήστης εδώ μέσα. Κοίτα εάν δεν έχει χτυπηθεί και δεν το έχεις κάνει τα μπανακια του (σαν μερικούς μερικούς εδώ μέσα - μην κοιτάτε εμένα, είμαι αθώος ) πιστεύω θα σε καλύψει η εγγύηση. Εκτός εάν σου βγάλουν καμιά δικαιολογία του κ.... όπως πχ το πιεσες κτλ. (μπας και το χτύπησες σε κάνα τραπέζι όπως σηκώθηκες πουθενά η τίποτα τέτοιο; αλλά αν κρίνω από το δικό μου είναι σκληρό καρύδι το κινητό ) Όσο για το θέμα οθονών. Δεν γίνεται να το κάνει στο 99% των κινητών. Έχω δοκιμάσει σε κάθε μαγαζί που το βλέπω. Φαντάσου να βγουν όλα ελαττωματικά, θα έκλαιγε η σονυ μετά, για να μην αναφέρω το ότι θα έμπαινε μέσα οικονομικά. Επίσης βγάζει ωραίες φωτογραφίες/βίντεο κάτω από το νερό. (ναι το δοκίμασα και αυτό ) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Επίσης βγάζει ωραίες φωτογραφίες/βίντεο κάτω από το νερό. (ναι το δοκίμασα και αυτό ) Ε τι το λές και δεν μας ανεβάζεις και καμία! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Το SBH-20 bluetooth το έχει αγοράσει κανείς; Το βρήκα μόνο στο ebay, μάλλον δε κυκλοφορεί ακόμα Ελλάδα, και είναι λίγο ακριβούτσικο... Αξίζει τα λεφτά του; γιατί μου αρέσει πολύ... τώρα ξεκινάει η διάθεσή του στην ευρώπη http://www.xperiablog.net/2013/04/30/sonys-stereo-bluetooth-headset-sbh20-finally-on-sale/ εγώ το έχω παραγγείλει από ebay, και το περιμένω από μέρα σε μέρα (αν και το βλέπω για την επόμενη βδομάδα με τις αργίες και τις καθυστερήσεις). πιστέυω για τα 38 ευρώ που στοιχίζει (50$) είναι μια πολύ τίμια προσφορά για αυθεντικό sony παρελκόμενο, και μάλιστα με την ευκολία του nfc και τον σχεδιασμό του για να ταιριάξει με το z. εδώ δώσαμε 25 ευρώ για τα 10 γραμμάρια πλαστικό του dock και δεν θα δώσουμε 13 ευρώ παραπάνω για αυτό το λουλούδι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george222 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλησπερα επειδη δεν εγινα κατανοητος με το προβλημα που ειχα με xperia z το δευτερο με την οθονη,θα τα πω για τελευταια φορα σε αυτο το topic.η ακαμψια σε ενα κινητο ειναι πολυ σημαντικη οπως και στα λαπτοπ ολες αυτες οι συσκευες πρεπει να ειναι ακαμπτες το περισσοτερο δυνατον,οι εταιριες υποβαλλουν τα προιοντα τους σε αυτου του ειδους τα τεστ!!!τωρα στην συσκευη που παρελαβα την δευτερη ενω ανεβαζα την ενταση του ηχου κρατωντας το κινητο με το δεξι μου χερι ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ,ΗΠΙΑ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ η αριστερη πλευρα εκανε νερα εκει που ητανε τα δαχτυλα σε οποιοδηποτε σημειο της οθονης στην αριστερη ΜΟΝΟ πλευρα.εαν δε στρεβλωνα το κινητο εκει γινοτανε χαμος,αυτο το πραγμα δεν το ειδα ποτε σε κανενα κινητο μου.μιλησα με το σερβις της sony ελλας και μου ειπανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι δυσλειτουργια εαν εσας το xperia z δεν το κανει οταν ανεβαζετε τον ηχο η οταν πατατε για να κλειδωσει τοτε ενταξει ΕΑΝ και εμενα δεν το εκανε κατα το πατημα του πληκτρων εντασης και κλειδωμα ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ το κινητο μου αρεσε αλλα οχι εαν εχει τετοια προβληματα οποτε θα παρω το galaxy s4 που εαν κρινω απο το s3 που ειχα,δεν εχει τετοιο θεμα.ειχα και στα χερια μου ενα demo phone s4 galaxy για μια μερα και το δοκιμασα ενδελεχως και μπορω να πω οτι ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ δεν ειναι ομως ομορφο και κομψο σαν το xperia z αυτο το παραδεχομαι αλλα δεν το ρισκαρω καληνυχτα Ακριβός το ίδιο πρόβλημα ..και ακόμα περιμένω (μόνο στα πλάγια και κατα το πάτημα των πλήκτρων έντασης. Όσο για τον DAIMON δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαστε αρθρογράφοι εδώ που μιλάμε ...και αφού πρώτα μάθει να βάζει σωστά τους τόνους του σε 3 γραμμές που έγραψε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliasgr Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Κατοχος λευκου Z εδω και 2 μηνες. Εως σημερα ημουν πολυ ικανοποιημενος απο το εν λογω κινητο.Και λεω εως σημερα διοτι σημερα με εξεπληξε η ποιοτητα του. Οπως συνηθως το κινητο το εχω στην τσεπη μου.(Σημερα φορουσα βερμουδα με μεγαλες τσεπες στα πλαγια) Καποια στιγμη χτυπαει το τηλ και το βγαζω για να απαντησω,προσπαθω και ξαναπροσπαθω να απαντησω στην κληση και δεν μπορω..Οκ λεω μεσα μου κολλησε ,δεν τρεχει και τιποτα.Πιεζω το κουμπι να κλεισει το κινητο και την ωρα που σβηνει μενω μακακας...Διαπιστωνω πως εσωτερικα η Lcd φαινετε οτι εχει χωριστει στα 2. Αποκλειεται λεω,βγαζω την εξωτερικη ζελατινα για να επιβεβαιωσω πως η βλαβη ειναι αυτη και δεν με γελουνε τα ματια μου αλλα δυστηχως... Τωρα τι? Το κινητο ουτε χτυπηθηκε απο πτωση ουτε πιεστηκε καπου. Η οθονη λειτουργει μονο αριστερα διαγωνιως .Στην υπολοιπη οθονη ενω φαινονται ολα δεν λειτουργει . Αραγε καλυπτεται απο την εγγυηση?? Αν οχι αξιζει να το επισκευασω ; Και επανερχομαι σκεπτομενος τα εξης. Τοσα χρονια ειχα iphone ,τα οποια δεν καλομεταχεοριστηκα,πτωσεις-χτυπηματα κτλ κτλ. Ποτε δεν χρειαστηκε να αλλαξω ουτε καν καπακι. Αυτο το sony τοσο ποια ευαισθητο ειναι? Υποτιθεται ειναι water proof dust proof και scratch resistant..Τι να πω δηλ. Αν σπαει τοσο ευκολα μεσα σε μια τσεπη ,φανταστειτε τι μπορει να παθει σε μια πτωση με την οθονη προς τα κατω. Απο χτες ψαχνω στο διαδικτιο για οθονη (σε περιπτωση που η sony δεν το δεχτει στην εγγυηση) τιμες απο 130 ευρω εως 200. Παντως εαν ειναι να κοστισει τοσο δυσκολα να το φτιαξω.Μαλλον με βλεπω να γυρναω στην Apple και στα καλα κατασκευασμενα τηλεφωνα της. Οπως δειχνει Andrοιd και sony δεν με θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Καθώς έκανα μια βόλτα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στην Ιταλία, θυμήθηκα τις τελευταίες αναφορές για την οθόνη και είπα να το δοκιμάσω. Κατά την πίεση στα πλάγια δεν άλλαζε κάτι στην οθόνη. Κατά την πιεση πάνω στην οθόνη όμως, σχηματιζόταν μια μαύρη κηλίδα (σαν να κάνει νερά). Αντίστοιχα στο xperia P που είμαι κάτοχος δεν το κάνει. Η γνώμη μου είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι η Σονυ, στην συγκεκριμένη οθόνη, έχει αφαιρέσει ένα στρώμα τζαμιού για καλύτερη χρωματική απόδοση. Edited May 6, 2013 by rotsikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Και επανερχομαι σκεπτομενος τα εξης. Τοσα χρονια ειχα iphone ,τα οποια δεν καλομεταχεοριστηκα,πτωσεις-χτυπηματα κτλ κτλ. Ποτε δεν χρειαστηκε να αλλαξω ουτε καν καπακι. Αυτο το sony τοσο ποια ευαισθητο ειναι? Υποτιθεται ειναι water proof dust proof και scratch resistant..Τι να πω δηλ. Αν σπαει τοσο ευκολα μεσα σε μια τσεπη ,φανταστειτε τι μπορει να παθει σε μια πτωση με την οθονη προς τα κατω. Απο χτες ψαχνω στο διαδικτιο για οθονη (σε περιπτωση που η sony δεν το δεχτει στην εγγυηση) τιμες απο 130 ευρω εως 200. Παντως εαν ειναι να κοστισει τοσο δυσκολα να το φτιαξω.Μαλλον με βλεπω να γυρναω στην Apple και στα καλα κατασκευασμενα τηλεφωνα της. Οπως δειχνει Andrοιd και sony δεν με θελει. Εάν κρίνω από το δικό μου μάλλον είναι σκυλί. Και έχει φάει κάτι πτώσεις από 2 μέτρα. Σε πεζοδρόμιο, δρόμο, πάτωμα. Με την οθόνη προς τα κάτω. Δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά (περα από ένα μικρό σημαδακι δίπλα στο σενσορα στο οποίο πρέπει να πας από κοντά για να το δεις ) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 τώρα ξεκινάει η διάθεσή του στην ευρώπη http://www.xperiablog.net/2013/04/30/sonys-stereo-bluetooth-headset-sbh20-finally-on-sale/ εγώ το έχω παραγγείλει από ebay, και το περιμένω από μέρα σε μέρα (αν και το βλέπω για την επόμενη βδομάδα με τις αργίες και τις καθυστερήσεις). πιστέυω για τα 38 ευρώ που στοιχίζει (50$) είναι μια πολύ τίμια προσφορά για αυθεντικό sony παρελκόμενο, και μάλιστα με την ευκολία του nfc και τον σχεδιασμό του για να ταιριάξει με το z. εδώ δώσαμε 25 ευρώ για τα 10 γραμμάρια πλαστικό του dock και δεν θα δώσουμε 13 ευρώ παραπάνω για αυτό το λουλούδι; :p Όταν το πάρεις πες μας πως τα πάει από αυτονομία γιατί είδα εχει μικρούλα μπαταρία και δε θέλω να το φορτίζω κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Κατοχος λευκου Z εδω και 2 μηνες. Εως σημερα ημουν πολυ ικανοποιημενος απο το εν λογω κινητο.Και λεω εως σημερα διοτι σημερα με εξεπληξε η ποιοτητα του. Οπως συνηθως το κινητο το εχω στην τσεπη μου.(Σημερα φορουσα βερμουδα με μεγαλες τσεπες στα πλαγια) Καποια στιγμη χτυπαει το τηλ και το βγαζω για να απαντησω,προσπαθω και ξαναπροσπαθω να απαντησω στην κληση και δεν μπορω..Οκ λεω μεσα μου κολλησε ,δεν τρεχει και τιποτα.Πιεζω το κουμπι να κλεισει το κινητο και την ωρα που σβηνει μενω μακακας...Διαπιστωνω πως εσωτερικα η Lcd φαινετε οτι εχει χωριστει στα 2. Αποκλειεται λεω,βγαζω την εξωτερικη ζελατινα για να επιβεβαιωσω πως η βλαβη ειναι αυτη και δεν με γελουνε τα ματια μου αλλα δυστηχως... Τωρα τι? Το κινητο ουτε χτυπηθηκε απο πτωση ουτε πιεστηκε καπου. Η οθονη λειτουργει μονο αριστερα διαγωνιως .Στην υπολοιπη οθονη ενω φαινονται ολα δεν λειτουργει . Αραγε καλυπτεται απο την εγγυηση?? Αν οχι αξιζει να το επισκευασω ; Εδω δεν αλλαζουν καινουργιο κινητο με καμμενα πιξελ που ειναι προβλημα της σονυ. Οτι χειροτερο σαν εταιρια η σονυ. Σε αυτο το πραγμα θα βρουν 10000000 δικαιολογιες οτι φταις εσυ. Ελπιζω να βρεις καποια ακρη φιλε μου γιατι ειναι κριμα τοσο ακριβο τηλεφωνο να παθαινει ζημια και να μην φταις εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να σπάσει η οθόνη, χωρίς ευθύνη του χρήστη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να σπάσει η οθόνη, χωρίς ευθύνη του χρήστη. Defective component, μου εχει τυχει σε Note 2. Και φυσικα, εκει καθαρισε σε μια ωρα η Smartec. Με τη Sony hellas αντε βγαλε ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 για να περασουμε αυτο XZRecovery-1.0.apk απλα το τρεχουμε σε συσκευη που ειναι ρουτ η πρεπει να το περασουμε με αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μεσα στη θάλασσα θα μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 για να περασουμε αυτο XZRecovery-1.0.apk απλα το τρεχουμε σε συσκευη που ειναι ρουτ η πρεπει να το περασουμε με αλλο τροπο? Τρέξε το .apk Μεσα στη θάλασσα θα μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες;; Σίγουρα θα μπορείς αλλά θα το καταστρέψει το αλάτι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Αυτο με το σπασιμο της οθονης στα καλα καθουμενα το εχω δει 2-3 φορες ακομη στο νετ ..π.χ http://talk.sonymobile.com/thread/127609 τωρα με ποιες ακριβως συνθηκες συμβαινει αυτο ??? τι να πω ..ισως το τηλ να δεχεται πιεση στην τσεπη στο σηκω-κατσε η απο αλλα αντικειμενα κλειδια-κερματα ..?κι ειναι και κατι που αν δεν αποδειχτει κατασκευαστικο ελάττωμα δυσκολο να το δεχτει η καθε Σονυ Οσοι θελετε να το χρησιμοποιησετε στην θαλασσα μην ξεχνατε να το ξεπλενετε μετα να φευγουν τα αλατια .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τρέξε το .apk Σίγουρα θα μπορείς αλλά θα το καταστρέψει το αλάτι. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. βιντεοκληση μπορουμε να κανουμε μεσω κινητης τηλεφωνιας κ οχι καποιας αλλης εφαρμογης? χρονια πολλα κ χριστος ανεστη σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts