Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα μια sd αλλα στις ρυθμισεις -εφαρμογες δεν εμφανιζει μεταφορα δεδομενων στην sd σε καμια εφαρμογη ειμαι στην ,350 χωρις ροοτ.η sd φαινεται κανονικα και μετεφερα τις φωτογραφιες κτλπ απο το μενου storage μεταφορα αρχειων στην sd. συμβαινει τπτ?

γιατι δεν εμφανιζεται η επιλογη?

Και Εγώ μόλις σήμερα έβαλα την καινούρια μου κάρτα στο τηλ. Αλλά Την Επιλογή Την οποία λες μου την έχει κανονικά. Είμαι κι εγώ στην. 350 Και δεν έκανα απολύτως τίποτα.

Ουτε εμενα την εχει ,Κωστα για γραψε μας την διαδρομη ...ρυθμισεις > ........

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και Εγώ μόλις σήμερα έβαλα την καινούρια μου κάρτα στο τηλ. Αλλά Την Επιλογή Την οποία λες μου την έχει κανονικά. Είμαι κι εγώ στην. 350 Και δεν έκανα απολύτως τίποτα.

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/memory-cards-kartes-mnimis/SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-16GB-SDSDQU-016G-U46A-SDSDQ.htm ξερεις τι μπορει να συμβαινει?δεν εχω κανει ροοτ τι συμβαινει? αφου την διαβαζει κανονικα τι να πω εχω κανει και ρεσταρτ.μηπως πρεπει να το αλλαξω σε fat32 η σε καποιο αλλο φορματ.εγω απλα την εβαλα μεσα στην υποδοχη .

Ουτε εμενα την εχει ,Κωστα για γραψε μας την διαδρομη ...ρυθμισεις > ........

Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος-μεταφορά δεδ στην κάρτα SD, εμένα την έχει κανονικά την επιλογή και νομίζω την είχε και πριν απλά δεν μπορούσες να την πατήσεις, τώρα με την Κάρτα ενεργοποιήθηκε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος-μεταφορά δεδ στην κάρτα SD, εμένα την έχει κανονικά την επιλογή και νομίζω την είχε και πριν απλά δεν μπορούσες να την πατήσεις, τώρα με την Κάρτα ενεργοποιήθηκε.

Καλα αυτο , ο φιλος ρωταει αν στο ,Ρυθμισεις >Εφαρμογες εχει κατι αναλογο ,εχει σε σενα ? εχει στο Neo V ? δεν το εχω ξανα δει ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

η μεταφορα δεδομενων φαινεται αλλα δεν φαινεται πχ στις εφαρμοργες μεταφορα στην sd.πχ αν εχω την εφαρμορη es file explorer τα δεδομενα της συγκεριμενης εφαρμογης να πανε στην sd.τι μπορει να συμβαινει?

η μεταφορα δεδομενων φαινεται αλλα δεν φαινεται πχ στις εφαρμοργες μεταφορα στην sd.πχ αν εχω την εφαρμορη es file explorer τα δεδομενα της συγκεριμενης εφαρμογης να πανε στην sd.

Δεν υπαρχει αυτο και θελει μοντα ,καπου ειχε πεσει το ματι μου χτες σε ενα τοπικ στο xda ,δεν μπορω να το βρω τωρα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Δεν υπαρχει αυτο και θελει μοντα ,καπου ειχε πεσει το ματι μου χτες σε ενα τοπικ στο xda ,δεν μπορω να το βρω τωρα

δεν θελω να παει ολη εφαρμοργη απλα τα δεδομενα η επιλογη υπαρχει κανονικα και στο NEO V .απλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι τωρα εχω βαλει αλλη ρομ.στο κινητο μου το παλιο.

Λάθος κατάλαβα τότε, όταν περνάμε μια εφαρμογή αυτή αυτόματα όταν υπάρχει κάρτα SD δεν μεταφέρει τα δεδομένα εκεί;

Λάθος κατάλαβα τότε, όταν περνάμε μια εφαρμογή αυτή αυτόματα όταν υπάρχει κάρτα SD δεν μεταφέρει τα δεδομένα εκεί;

θα το δειξω σε sreenshot .αυτο εννοω υπαρχει αυτη η επιλογη αμα βαλετε sd .εμενα οχι ξερετε τι μπορει να συμβαινει?

Ναι έχεις δίκιο, όντως στο neo v υπάρχει αυτή η επιλογή ενώ αντίθετα στο Ζ όχι.

Έχει περάσει κανείς καμία ρόμ να μας πει εντυπώσεις?

Νομίζω πως πιο σταθερή Rom από την μαμά δεν κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

θα το δειξω σε sreenshot .αυτο εννοω υπαρχει αυτη η επιλογη αμα βαλετε sd .εμενα οχι ξερετε τι μπορει να συμβαινει?

Νομιζω κατι εχει αλλαξει απο την ics και μετα σε αυτο το θεμα απο τη google, οποιος ξερει ας μας πει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

2 ερωτήσεις.

1)Μια για το dock αν ξέρετε κάνα μαγαζί πέραν του handtech επειδή δεν έχει απόθεμα; (σορρυ που επαναλαμβάνω την ερώτηση απλά έψαχνα πόση ώρα κάπου είχε αναφερθεί παλιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω το ποστ.)

2) όταν ζεσταίνεται (37+) (μόνο όταν φορτώνει τώρα πια) έχει παρατηρήσει κανείς ότι αλλού πατάει και άλλο πράγμα πατιέται; (πχ πήγα να βάλω το κωδικό όταν ήταν ζεστό και μου πήρε κάνα 5λεπτο, πάταγα το πίσω και έπιανε το home, μισή ώρα να κάνει ολίσθηση, πατάω ένα γράμμα και επιλέγει 10, ειδικά όταν θέλω να βάλω ειδικό σύμβολο εκεί πετάει καμιά 500αρια πράματα μαζί κτλ)

Η για να το ξεκλείδωμα το έκανα καμία 15 scroll μέχρι να πιάσει

Όπως επίσης εάν πιέσεις λίγο περισσότερο την οθόνη κάνει σαν τις οθόνες του pc που όταν τις πιέζεις, φαίνεται κάπως περίεργο το σημείο.

Από όσο είδα με το application έχω την sharp οθόνη.

Edited by basilisraf
.

2 ερωτήσεις.

1)Μια για το dock αν ξέρετε κάνα μαγαζί πέραν του handtech επειδή δεν έχει απόθεμα; (σορρυ που επαναλαμβάνω την ερώτηση απλά έψαχνα πόση ώρα κάπου είχε αναφερθεί παλιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω το ποστ.)

2) όταν ζεσταίνεται (37+) (μόνο όταν φορτώνει τώρα πια) έχει παρατηρήσει κανείς ότι αλλού πατάει και άλλο πράγμα πατιέται; (πχ πήγα να βάλω το κωδικό όταν ήταν ζεστό και μου πήρε κάνα 5λεπτο, πάταγα το πίσω και έπιανε το home, μισή ώρα να κάνει ολίσθηση, πατάω ένα γράμμα και επιλέγει 10, ειδικά όταν θέλω να βάλω ειδικό σύμβολο εκεί πετάει καμιά 500αρια πράματα μαζί κτλ)

Όπως επίσης εάν πιέσεις λίγο περισσότερο την οθόνη κάνει σαν τις οθόνες του pc που όταν τις πιέζεις, φαίνεται κάπως περίεργο το σημείο.

Ελλάδα δεν έχω δει κάπου διαθέσιμο το dock...

Στην αρχή είχα ένα θέμα με τις θερμοκρασίες του κινητού πλέον ελάχιστα το νιώθω στην καθημερινή μου χρήση...

Όταν φορτίζει δεν μου ζεσταίνεται, και μια δύο φορές πού χρειάστηκε να το σκαλισω εν ώρα φόρτισης δεν μου έκανε τα κουλά που λες...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

2 ερωτήσεις.

Η για να το ξεκλείδωμα το έκανα καμία 15 scroll μέχρι να πιάσει

Ελλάδα δεν έχω δει κάπου διαθέσιμο το dock...

Στην αρχή είχα ένα θέμα με τις θερμοκρασίες του κινητού πλέον ελάχιστα το νιώθω στην καθημερινή μου χρήση...

Όταν φορτίζει δεν μου ζεσταίνεται, και μια δύο φορές πού χρειάστηκε να το σκαλισω εν ώρα φόρτισης δεν μου έκανε τα κουλά που λες...

Η μοναδική φορά που ζεστάθηκε και αρκετά μπορώ να πω, ήταν η φορά που πήγα να του κάνω ένα an toytoy.Από τότε δεν έχω παρατηρήσει να ζεσταίνεται.

Απο,τι φαινεται δεν τα παει και ασχημα το ζετακι..

http://www.3g.co.uk/PR/March2013/sony-xperia-z-proving-to-be-a-real-success.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο,τι φαινεται δεν τα παει και ασχημα το ζετακι..

http://www.3g.co.uk/PR/March2013/sony-xperia-z-proving-to-be-a-real-success.html

Δεν νομίζω να υπήρχε αμφιβολία για το αντίθετο συνονόματε, όλα τα άλλα που ακούγαμε ήταν φωνές από αυτούς που φθονούσαν το κινητό.

Βάζω το zip 18 toggles και ενώ κάνει κανονικά εγκατάσταση δεν μπουταρει όμως, έβαλα το revert και όλα οκ...

Ξέρει κανείς τι παίζει ???

Βάζω το zip 18 toggles και ενώ κάνει κανονικά εγκατάσταση δεν μπουταρει όμως, έβαλα το revert και όλα οκ...

Ξέρει κανείς τι παίζει ???

Το εχω παθει με το xperia s(δεν εχω το z), σου κολλαει στο λογοτυπο sony/xperia χωρις να ανοιγει? Αν ναι εκει που κολλαει κρατησε πατημενα το on-off και το volume up για να κανει αναγκαστικη επανεκινηση και ισως σου δουλεψει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν νομίζω να υπήρχε αμφιβολία για το αντίθετο συνονόματε, όλα τα άλλα που ακούγαμε ήταν φωνές από αυτούς που φθονούσαν το κινητό.

Οι οποιοι βλεπω οτι αρχιζουν και λενε τα ιδια για το one σε ολα τα θεματα που εχουν ανοιξει, λεγανε τα ιδια για το iphone, θα πουν τα ιδια για το nexus 5 που θα βγει σε λιγο καιρο... Ζουμε σε μια samsungκρατουμενη κοινωνια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εχω παθει με το xperia s(δεν εχω το z), σου κολλαει στο λογοτυπο sony/xperia χωρις να ανοιγει? Αν ναι εκει που κολλαει κρατησε πατημενα το on-off και το volume up για να κανει αναγκαστικη επανεκινηση και ισως σου δουλεψει.

Ακριβώς αυτό μου κάνει, θα δοκιμάσω αυτό που είπες να δω...

Παιδιά μια γενική απορία. Πόσο σας βγάζει περίπου;

Εμένα όλη μέρα κατά μέσο όρο 4-4.30 ώρες οθόνη στο 40% με μόνιμο wifi (6-8 ώρες) και και Mobile Data καμιά ώρα (ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο)

.

[ATTACH]31285[/ATTACH]Μόλις πέρασα καινούργιο θέμα. Πολυ όμορφο.

Ακη με την 350 εισαι???

• The title was changed to Sony Xperia Ζ