v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 IPS ειναι και η οθονη της Japan Display που χρησιμοποιει η Sony. Μαλιστα η Hitachi (που μαζι με Sony και Τοshiba εφτιαξαν της Japan Display) ειναι η εταιρια που εφηυρε την συγκεκριμενη τεχνολογια, αρα απο τεχνογνωσια υπαρχει μπολικη. Ισως αναγκαστηκαν να κανουν παραχωρησεις για να επιτυχουν την υψηλη αναλυση/πυκνοτητα εικονοστοιχειων. Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση. Αυτές οι παραχωρήσεις υποδεικνύουν ότι απλά οι εξ'ιαπωνιας οθόνες (sharp στην προκειμενη) δε μπορούν να πετύχουν το ζητούμενο Cost - benefit για να αρπάξουν ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς. Σε λίγους μήνες εδώ θα είμαστε (Πρώτα ο θεος) να το συζητήσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 η οθονη του κινητου ειναι απο την sharp ετσι πληροφοριακα το λεω. παιδια τα εχουμε ξανα πει εμεις που εχουμε το κινητο δεν εχουμε δει αυτα που εχουν δει αυτοι που δεν το εχουν!!! οποιος καταλαβε καταλαβε................................... α!!!!! να ξερετε οτι και μετα απο πολυ ωρα αναγνωσης στην οθονη του δεν πονανε τα ματακια :-) ΥΓ ειναι το κινητο που με πηρε απο το note ii αυτο νομιζω τα λεει ολα. Παιδες δεν καταλαβαινω. Η οθονη του Ζ αποκλειεται να ειναι IPS το καταλαβαινεις απο τις γωνιες θεασης. Οι IPS οθονες του μηλοφωνου ειναι σε εναν βαθμο απο την Sharp αλλα αλλο Sharp και αλλο Sony εστω και αν αυτη εχει μικρη συμετοχη στο japan display. Εξαλλου και παλαιοτερα ειχε παρει μερικα πανελς απο την Σαμσουνγκ. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Μην μπερδευεστε με την Sharp. H Sharp δεν εχει καμια σχεση ουτε με την Japan Display ουτε με την οθονη του xperia Z. Τα HTC Butterfly και Oppo εχουν την 5ιντση οθονη της Sharp. Το xperia Z εχει την 5ιντση της Japan Display. Οι ομοιοτητες/διαφορες φαινονται στην δομη των pixels (η δομη των HTC και Oppo ειναι αυτη που συνηθως αναφερεται ως Super LCD). http://i.imgur.com/JGYa0tN.jpghttp://i.imgur.com/UsKu77x.jpghttp://i.imgur.com/gDHb6wa.jpg Υ.Γ 1 Προσφατα διαβασα πως κυκλοφορησε και η AUO 5ιντση 1080p, οποτε θα μπλεξουμε περισσοτερο στο μελλον. Νομιζω χρησιμοποιει τεχνολογια παρομοια με της Sharp. Υ.Γ 2 @agid: Tα μηλοφωνα εχουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια IPS της LG. Edited March 9, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Από Δευτέρα περιμένω το κτήνος. Ελπίζω να μην έχω θέμα με μπαταρία. (το κινητό είναι επέκταση του χεριού μου και είναι ανοιχτό data 3g - wifi συνέχεια, στο s3 πολλές φορές χρειάζομαι και τη 2η μπαταρία μέσα στη μέρα) Μια ερώτηση μονάχα. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κανένα dock από Ελλάδα; γιατί από έξω θέλει ένα 20αρι να το πάρεις και άλλα 20 μεταφορικά. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδες το λεει σε βιντεο της sony οτι η οθονη ειναι sharp http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Επίσης εκτός τον άλλον όλα τα λεφτά είναι η γκαλερί για τις φωτογραφίες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) ειναι μεγαλο κριμα τετοιο εργαλειο να το θαβουν ανθρωποι που δεν το εχου πιασει κανα στα χερια τους. Edited March 9, 2013 by gabroulis1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οk μολις το ειδα απο κοντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) δειτε το βιντεο το λεει καθαρα. η οθονη ειναι sharp http://www.youtube.com/embed/gWysHOjl95E" frameborder="0" allowfullscreen> Όταν λέει sharp full hd display δεν εννοεί την εταιρία αλλά την ευκρίνεια της οθόνης. Αλλιώς στο sharp θα έιχε το σηματάκι R η TM. Edited March 9, 2013 by miledent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οk μολις το ειδα απο κοντα Και, τι λες;; :p :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 τι να πει ρε φιλε ; πηγε τρεχοντας να αγορασει ενα siii να βρει την υγεια του.................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Και, τι λες;; :p :p τι να πει ρε φιλε ; πηγε τρεχοντας να αγορασει ενα siii να βρει την υγεια του.................................... Αυτο......:) Τι να πω ρε παιδια; για να μιλανε οι αλλοι για τραγικες γωνιες θεασης... κατι περισσοτερο θα ξερουν απο μενα.:rolleyes: οποτε ας μην παρω θεση...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τραγικές δεν είναι σε καμία περίπτωση. Όμως η συσκευή έχει πέσει στα χέρια ανθρώπων με σημαντική παρουσία στο φόρουμ που ξέρουμε ότι έχουν εμπειρία γενικά και όχι μόνο από το thread Buy and sell. Συνεπώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το πρόβλημα. Είναι υπαρκτό και φαίνεται ακόμα και μέσω βίντεο. Το κατά πόσο ενοχλεί τον καθένα, είναι άλλη υπόθεση. Αυτό ναι είναι αποδεκτό. Σε λίγο θα πάω σε κοντινό mall να το δω κι εγώ. Ψωνίζω από κατάστημα εκεί και μου είπαν ότι έχουν φέρει λίγα κομμάτια για καλούς πελάτες. Δεν το έχουν βάλει καν στην βιτρίνα. Η τιμή του εδώ αντιστοιχεί σε 622€. Όπως πάντα πιο φθηνά από την επίσημη ελληνική. Συν ότι στο ανοίγουν μπροστά σου και σ αφήνουν να το δεις σε λειτουργία. Το doa ισχύει για 15 μέρες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το πρόβλημα με τις γωνίες θέασης έγινε λίγο κωμωδία. Εντάξει το θέμα είναι υπαρκτό αλλά εδώ το έχουμε αναγάγει σε μείζων πρόβλημα.κατά τη γνώμη μου η συσκευή είναι από τις κορυφαίες ή ανάλυση είναι κορυφαία η ανάγνωση της στον ήλιο από τις πιο απροβλημάτιστες που έχω συναντήσει,και εντάξει οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι όταν χρησιμοποιουμε το τηλέφωνο μας το έχουμε μπροστά μας. Μια παρατήρηση που έχων μα κάνω είναι ότι σε browsing η μπαταρία ρουφάει κάργα ενώ σε κατάσταση αναμονής είναι ότι πιο καλύτερο σε οικονομία μπαταρίας έκλεισα την οθόνη εχθές στις μια το πρωί με 100% και στις εννέα το πρωί είχε 99 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 εγω ημουν προκατειλημμένος με το μεγεθος...τελικα το επεξεργαστικα φοβερη ποιοτικη συσκευη εφάμιλλη του 4s που εχω.... το δοκιμασα κανα 15αρτακι στα puplic βολου κ διαπιστωσα οτι εχει πολυ καλη οθονη, αυτο με τις γωνιες θεσεις δεν το καταλαβα παρ'ολου που ειδα κανα 5 λεπτο βιντεο ( δηλ εσεις που λετε για την γωνια θεσεις πως βλεπετε μια ταινια για παραδειγμα πλαγια ? τεσπα) καμερα αρκετα καλη, γρηγορο, το launcer τις sony δεν λεει τιποτα αλλα αυτο ειναι σχετικο το αλλαζεις πανευκολα... κ το ηχειο δυνατο αλλα οχι αρκετα δυνατο.... αυτα απο μενα μαλλον θα το τσιμπήσω τον σεπτεμβριο που θα εχει πιστευω 450. Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, όσον αφορά την αφύπνιση το κινητό πρέπει να είναι ανοικτό; Δηλαδή δεν λειτουργει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Ουτε τυφλους θελω να τους βγαλω τους συμφορουμητες, ουτε τους ξερω προσωπικα και ο καθενας φυσικα εχει την αποψη του. αλλα εχουν ειπωθει τοσα πολλα για τις γωνιες που λεω θα το στριψω λιγο και θα ξενερωσω. Οι γωνιες ειναι οπως σε ολα τα sony απο το 2012. Γυρισα και το Τ, γυρισα και το ΙΟΝ, γυρισα και το S... πραγματικα δεν ξερω απο που προκυπτουν αυτα τα σχολια. Αλλα τα θεωρω τουλαχιστο τραβηγμενα απο τα μαλλια...τι να πω ρε παιδια ισως επεσα εγω σε μη προβληματικη συσκευη. Αλλα οποιος δεν βλεπει με τα γυαλια των amoled καταλαβαινει τι γραφω αυτη τη στιγμη. Βασικα εναι ο,τι ακριβως λεει ο φιλος stef. Swaron σε κανενα android δεν χτυπαει με κλειστη τη συσκευη. Αρη, αυτο αριβως εξηγω απο πανω...τα πες ολα Φιλε Te_Salat τωρα που θα το δεις απο κοντα, ασε λιγο εξω απο το νου σου τις amoled και τη συγκριση με το note 2 οσο αφορα στις γωνιες και δες αν μπορεις ή οχι να παρακολουθησεις ενα βιντεο με νορμαλ κλιση ή μια φωτο. Edited March 9, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Η οθόνη είναι παρά πολύ καλή παιδιά σε χρώματα... Η amoled για μένα έχει ψεύτικα χρώματα... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οι γωνιες δεν ειναι τελειες αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι το μαυρο ειναι βασικα γκριζο. Επηδει ειμαι λιγο ψιλοασχετος με Ανδροιδ γιατι θα πρεπει το Ζ να τρεχει συνεχως ΜακΑφι; Ειδα και το HTC One και δεν μου αρεσε. Αντιγραφη του 5 ειναι με χειροτερο λογισμικο που με μπερδεψε λιγο (της Σονυ ειναι πιο ευκολο). Στα μεγαλα συν της Σονυ οτι μπορει να παρουσιασει ενα ποιοτικο κινητο χωρις να αντιγραφει αλλους. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οι γωνιες δεν ειναι τελειες αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι το μαυρο ειναι βασικα γκριζο. Επηδει ειμαι λιγο ψιλοασχετος με Ανδροιδ γιατι θα πρεπει το Ζ να τρεχει συνεχως ΜακΑφι; Ειδα και το HTC One και δεν μου αρεσε. Αντιγραφη του 5 ειναι με χειροτερο λογισμικο που με μπερδεψε λιγο (της Σονυ ειναι πιο ευκολο). Στα μεγαλα συν της Σονυ οτι μπορει να παρουσιασει ενα ποιοτικο κινητο χωρις να αντιγραφει αλλους. Αυτό το παρατήρησα κ εγώ με το μαύρο αλλά μικρό το κακό... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 εγω παντως που το εχω δεν βλεπω τιποτα απ ολα αυτα που λενε!!! ισως το δικο μου και του φιλου μου του ηλια να ειναι τα μοναδικα χωρις το τεραστιο προβλημα με της μοιρες κλησης που αμα εισαι στην τουαλετα κανει αντανακλαση στα πλακακια και δεν βλεπεις τιποτα........................ απο την πισω μερια του κινητου αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εχει γινει πολυς θορυβος για τα μαυρα γκριζα γωνιες κτλ .. Λοιπον προ λεπτων χαζευα τα wallpapers και ειδα οτι ετσι εχουν σχεδιαστει ,εξεπίτηδες που λενε και στο χωριο μου , κατω δειχνει γκρι πανω καταμαυρο ,ετσι την ειδε ο γραφιστας ,αλλα μικρο το κακο ..ειδα και ματροσκα και δεν εχει κανενα θεμα με τα χρωματα Κατι αλλο ..? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Swaron σε κανενα android δεν χτυπαει με κλειστη τη συσκευη. Και εγω ετσι νομιζα αλλα για δες αυτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ουτε τυφλους θελω να τους βγαλω τους συμφορουμητες, ουτε τους ξερω προσωπικα και ο καθενας φυσικα εχει την αποψη του. αλλα εχουν ειπωθει τοσα πολλα για τις γωνιες που λεω θα το στριψω λιγο και θα ξενερωσω. Οι γωνιες ειναι οπως σε ολα τα sony απο το 2012. Γυρισα και το Τ, γυρισα και το ΙΟΝ, γυρισα και το S... Το πιθανότερο θα ήταν όσοι το πήραμε να εκθειάζουμε την οθόνη του αλλά προφανώς εσύ θα είδες κανένα Ζ με το καλύτερο από τα 2 panel που χρησιμοποιεί η Sony. Γιατί όπως φαίνεται τελικά χρησιμοποιεί panel από 2 διαφορετικούς κατρασκευαστές (Sharp και JDC). To δικό μου Z πάντως έχει το panel με τις μικρές γωνίες θέασης...και ναι, είναι αντικειμενικά ψιλοαπογοητευτικό για flagship συσκευή των 700€ να παίρνεις εν έτοι 2013 κινητό με γωνίες θέασης που είχαν τα κινητά 5 χρόνια πριν και μάλιστα να παίζεις και ΛΟΤΤΟ για το ποιο Panel θα σου τύχει. Προσωπικά όμως και πάντα σε σχέση με τις ανάγκες μου δεν είναι παράγοντας για να με ξενερώσει η συσκευή η οποία είναι καταπληκτική για ένα σωρό άλλα πράγματα. Και φυσικά δεν είναι μόνο η Sony όλες έχουν θέματα με τις οθόνες τους. Να ξεχάσω την Apple με τις οθόνες των iPad 2 που πολλοί από όσους είχαν LG panel μετά από κάποιο διάστημα πάθαιναν Burn-In, ή μήπως την Samsung με τις Amoled του Note II... 3 άτομα πήραμε Note II και όλοι είχαμε διαφορετικές αποχρώσεις στο άσπρο... Στον ένα πρασινιζε, στον άλλο κιτρίνιζε και στον άλλο μπλέδιζε. Επίσης το ένα είχε και banding στην οθόνη και τα 2 από τα 3 σε χαμηλή φωτεινότητα η οθόνη γινόταν έντονα κοκκώδες. To θέμα είναι να μπορεί κάποιος να το πάρει και αν δεν του κάνει να το επιστρέψει στο κατάστημα και να πάρει άλλο... Αλλά ξέχασα...εδώ είναι Ελλάδα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μπορεί να ανεβάσει κανείς κανένα βίντεο ε κακή γωνία θέασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts