Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αυτους που το εχουν αγορασει ποσο δυνατο ειναι το σημα δυκτιου τηλεφωνιας και wifi.ευχαριστω

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από σήμερα κάτοχος λευκού Ζ. Από αύριο ξεζούμισμα. Ένα έχω να πω. Πανέμορφο. Κάποιοι χάσανε τον ύπνο τους και βγάλανε ένα σωρό φήμες. Έρχομαι από Nexus.

Παντως οσοι το εχουν δει μενουν.αφωνοι απο την ομορφια αλλαξα launcher εβαλα την apex και οντως τα χρωματα φαινονται καλυτερα απο την αρχικη απο την καμερα εμεινα αρκετα ευχαριστημενος και καθε μερα που περναει λεω μπραβω στην sony εφτιαξε ενα κοσμημα

Αυτό με τη γωνία θέασης έχει να κάνει περισσότερο με τα reviews παρά με την καθημερινή χρήση. Πρέπει να είσαι βιτσιόζος για να βάζεις το κινητό σου σε γωνία θέασης ιδιαίτερη τη στιγμή που το... χρησιμοποιείς. Το λέω επειδή μπορώ να συγκρίνω την οθόνη του Sole που είναι απλή lcd led-backlight με την ips του novo fire. Ναι, το τάμπλετ έχει οθόνη με πολύ καλές γωνίες θέασης αλλά πρακτικά δεν αλλάζει κάτι στη χρήση που του κάνω.

Έχοντας δει και την οθόνη του Xperia S της κοπέλας μου, η ευκρίνεια της είναι τέτοια που μόνο μέτρια οθόνη δεν μπορείς να την πεις γιατί το είδαμε και αυτό να γράφεται σε τοπικ επιλογής κινητού. Αντίστοιχα η οθόνη του Z όπως την είδα στο mall είναι εξαιρετική. Οι οθόνες της Sony έχουν πολύ καλή απόδοση χρωμάτων. Οι amoled υπερτερούν στο μαύρο αλλά τα χρώματα τους δεν είναι το ίδιο φυσικά, πολλοί όμως τα έχουν συνηθίσει.

Ακόμα και στη σύγκριση Sole και Galaxy S advance (με super amoled) της αδερφής μου φαίνεται η διαφορά. Τα έχω βάλει δίπλα δίπλα για να συγκρίνω.

Το Σάββατο στο mall ήταν στη παρέα και ένας φίλος με S III που διαπίστωσε οτι η οθόνη απέδιδε ωραία χρώματα. Στο πρωτο κατάστημα που πήγαμε είχε μουντό wallpaper που δεν αναδείκνυε την οθόνη. Στο 2ο που είχε ένα wallpaper τοπίο μας έκανε αίσθηση.

Κρίμα που δεν θα το αποκτήσω ποτέ αν και ποτέ μην λες ποτέ... στο μέλλον όλα γίνονται.

Το κινητό είναι έρωτας. Δεν χορταίνω να το αγγίζω και να το κοιτάζω.

Μήπως πρέπει να ανοιχτεί και ένα θέμα με αξεσουάρ;

Την κάρτα sim την κόβουν στα καταστήματα ή πρέπει να πάρω καινούρια;

Η samsung σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις πως θες εμφανίζονται τα χρώματα. Δεν υπάρχει πλέον θέμα υπερκορεσμού.

Αν δεις το κλασικό wallpaper του Ζ στην οθόνη του Note2 θα καταλάβεις τι εννοούν. Όπως και να το στρέψεις, το μαύρο δεν γκριζαρει και τα χρώματα παραμένουν ως έχουν.

Συνεπώς υπάρχει θέμα, αλλά δεν είναι τόσο έντονο.

Θα μπορούσε ο φίλος stef8 που έχει και τις δύο συσκευές να το επιβεβαιώσει, βάζοντας στο Note2 το ίδιο wallpaper.

Μπορεί να το βρει στο Zedge.

Κάποια πράγματα φαίνονται κι εδώ

http://pocketnow.com/2013/03/08/xperia-z-vs-galaxy-s-iii

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε καταστημα του παροχου σου θα πας και θα σου κανουν αντικατασταση με κοστος 3-5 ευρω.

Παρε και εναν adaptor σε περιπτωση που την ξαναβαλεις σε κινητο σε κανονικο μεγεθος sim και καθαρισες.

ΔΕΝ κοβουν sim card.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η samsung σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις πως θες εμφανίζονται τα χρώματα. Δεν υπάρχει πλέον θέμα υπερκορεσμού.

Αν δεις το κλασικό wallpaper του Ζ στην οθόνη του Note2 θα καταλάβεις τι εννοούν. Όπως και να το στρέψεις, το μαύρο δεν γκριζαρει και τα χρώματα παραμένουν ως έχουν.

Συνεπώς υπάρχει θέμα, αλλά δεν είναι τόσο έντονο.

Θα μπορούσε ο φίλος stef8 που έχει και τις δύο συσκευές να το επιβεβαιώσει, βάζοντας στο Note2 το ίδιο wallpaper.

Μπορεί να το βρει στο Zedge.

Ναι βεβαίως το απόγευμα που θα πάω Σπίτι θα ανεβάσω και φωτογραφίες δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχω μαζί μου μόνο το Z

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Σε καταστημα του παροχου σου θα πας και θα σου κανουν αντικατασταση με κοστος 3-5 ευρω.

Παρε και εναν adaptor σε περιπτωση που την ξαναβαλεις σε κινητο σε κανονικο μεγεθος sim και καθαρισες.

ΔΕΝ κοβουν sim card.

Ωραία. Ευχαριστώ.

Οποιος εχει περασει και απο τους δυο τυπους οθονης ξερει οτι ακομα και μετα την επιλογη για "πιο φυσικα" χρωματα που υπαρχει στο μενου των samsung, παλι ειναι υπερτονισμενα. Τι να κανουμε, ετσι ειναι οι τεχνολογιες οθονων
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΔΕΝ κοβουν sim card.

εμενα την εκοψαν με το ειδικο εργαλειο και κρατησα το γυρω-γυρω της καρτας σαν ανταπτορα κοστος 2 ευρω.

εμενα την εκοψαν με το ειδικο εργαλειο και κρατησα το γυρω-γυρω της καρτας σαν ανταπτορα κοστος 2 ευρω.

γενικά υπάρχει ένας μύθος γύρω από το κόψιμο. Εγώ όταν τους είχα ζητήσει να μου την κόψουν, μόνο που δεν με έδειραν. Μου βγάλανε καπάκι μία με 5 ευρώ. Και αν θες με 2,5 ευρώ παίρνεις ανταπτοράκι. Μιλάω για κοσμοτέ πάντα.

Και εδώ η διαφήμιση της συσκευής.

http://www.youtube.com/watch?v=9Pp7nDmb5K4&hd=1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητό είναι έρωτας. Δεν χορταίνω να το αγγίζω και να το κοιτάζω.

Μήπως πρέπει να ανοιχτεί και ένα θέμα με αξεσουάρ;

Αν θες δοκιμασε να την κοψεις μονος σου, πρεπει να εχεις εκτυπωτη. Το εχω κανει χωρις κανενα προβλημα.

MiniSIM-to-MicroSIM cutting template http://m.stochasticgeometry.ie/2011/10/13/n9-unboxing/?wpmp_switcher=mobile

Να το κανεις ωρα που να ειναι ανοικτα τα καταστηματα, για να μην ξεμινεις απο νουμερο σε περιπτωση που δεν τα καταφερεις.

Δοκιμασεις με δικο σου ρισκο, δεν εχω καμια ευθυνη :lol:

Αν η καρτα sim που εχεις ειναι πολυ παλια καλυτερα να παρεις καινουρια.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με την κάρτα.

Όσον αφορά την οθόνη και έχοντας δίπλα το Nexus μου. Ναι υπάρχει το γνωστό φαινόμενο αλλά δεν πιστεύω ότι ποτέ κανείς θα δουλέψει την οθόνη σε τέτοιες γωνίες θέασης. Είναι απλά αστείο να το συζητάμε καν.

Σαν λευκό χρώμα τώρα και στο θέμα με τις δαχτυλιές. Φαίνονται μόνο υπό προϋποθέσεις και κόντρα το φως. Σε όλες τις άλλες συνθήκες απλά δεν φαίνονται.

Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ελεύθερα.

Το περιεργαστηκα σημερα αρκετη ωρα. Βρηκα το λευκο στο Media Markt του Γερακα και μαλιστα ειχαν μονο λευκο.

Εστιασα την προσοχη μου στην οθονη και στο ηχειο. Η οθονη ειναι πολυ καλη αλλα δεν κανεις και ουαου. Με τις γωνιες θεασης εχει θεμα οπως το εχουμε ξαναπει.

Αυτο ομως που με απογοητευσε ηταν το ηχειο του στην αναπαραγωγη μουσικης και ραδιοφωνου. Απογοητευτηκά χαμηλη ενταση. Και για να σας προλαβω η συσκευη δεν ειχε μπει σε νερο πριν, οποτε δεν ηταν μπουκωμενο απο νερο. Μιλαμε οτι η ενταση ηταν για την πλακα. Το συγκρινα με το 710 το δικο μου και ηταν μερα με την νυχτα. Αυτη η SONY παντα βρισκει ενα τροπο να με απογοητευει....ΟΚ μπορει για πολλους αυτο το μειονεκτημα να μην τους ενδιαφερει αλλα για εμενα προσωπικα η ενταση και η ποιοτητα του ηχειου ειναι κριτηριο αγορας, τελικα απορριπτω την συγκεκριμενη συσκευη.

Kαλα εφαγα ενα κολλημα με την sim ωσπου να την βαλω :wacko:

Με το nfc δεν μπορω να το πετυχω με το S ,κανει γκλιν γκλιν αλλα μετα τιποτα

Για το Ζ τα σχολια περιττα απο μενα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Λίγο πίσω διάβασα πως σας είπαν στα Public oτι δεν το έχουν φέρει σε άσπρο. Ήμουν λίγο πρίν στο κατάστημα του Συντάγματος και μου είπαν οτι μόλις έφεραν 3 κομμάτια! Προλάβετε!!! :)

Εγώ θα έχω το διαμαντάκι αυτό, την δευτέρα πρώτα ο θεός! :)

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Οποιος εχει περασει και απο τους δυο τυπους οθονης ξερει οτι ακομα και μετα την επιλογη για "πιο φυσικα" χρωματα που υπαρχει στο μενου των samsung, παλι ειναι υπερτονισμενα. Τι να κανουμε, ετσι ειναι οι τεχνολογιες οθονων

Που όμως δείχνουν πολύ καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ελάχιστες LCD υπερτερούν και αυτές είναι τεχνολογίας IPS.

Προσωπικά από όλες τις LCD, μόνο η οθόνη του iPhone θεωρώ ότι αποδίδει ζωντανά χρώματα.

Και η HTC έχει κάνει δουλειά στον τομέα αυτό αλλά απέχει ακόμα από το επίπεδο της retina.

Είναι το μόνο πράγμα που δεν μ αρέσει στο Ζ. Αν όμως βλέπεις μόνο αυτή την οθόνη, το συνηθίζεις.

Επίσης φίλε Κωνσταντίνε μην υποτιμάς την Samsung. Αν αποφασίσει να βγάλει ποιοτική συσκευή εξωτερικά, θα το κάνει και μάλιστα πολύ καλύτερα από τους άλλους. Δεν είναι δύσκολο. Θέμα κόστους είναι και ευκολίας στην παραγωγή όταν έχεις να παράγεις 60-70 εκατομμύρια συσκευές.

Το έχει δείξει στο παρελθόν σε εκτός android συσκευές ότι μπορεί να το κάνει.

Δεν έφτασε τυχαία στην πρώτη θέση.

Και στο λέω εγώ που αν βρω συσκευή να μου κάνει όσα θέλω θα φύγω με την μια απ αυτήν.

Δεν την πάω, αναγκαστικά είμαι με δική της συσκευή. Το έχω επιχειρήσει άλλωστε στο παρελθόν αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω λεφτά.

Και στο iPhone παρέμενα γιατί δεν έβρισκα κάτι καλύτερο μέχρι που ήλθε η ώρα.

Έπρεπε να προσέξει 2 πραγματάκια η Sony στο Z ώστε να μην υπάρχουν ενδοιασμοί.

Και το άλλο είναι οι φήμες για νέα ναυαρχίδα το καλοκαίρι.

Αν κάνει κάτι τέτοιο θα είναι αδικαιολόγητη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για το Ζ τα σχολια περιττα απο μενα

Το πήρες Νικόλα;

Φίλε Κώστα συμφωνούμε εν μέρει για τις οθόνες. Αλλά συνεχίζω να θεωρώ ότι είναι θέμα γούστου. Όταν η ευκρίνεια είναι σχεδόν τέλεια και οι αποδόσεις σε εξωτερικό χώρο εκπληκτικές και τα χρώματα αν εξαιρέσουμε το μαύρο είναι στα φυσιολογικά τους επίπεδα και με την χρήση της mobile bravia ζωντανεύουν πολύ στην αναπαραγωγή multimedia, μετά πάμε καθαρά στο τι αρέσει στον καθένα. Έτσι νομίζω. Σκέψου ότι εμένα οι Amoled με κουράζουν μετά από πολύ ώρα προβολής. Σχεδόν δακρύζουν τα μάτια μου.

Όχι όχι. Δεν υποτιμάω την Samsung. Προς θεού, την λάτρεψα με το S2 και δυστυχώς μου τα χάλασε με το S3. Αλλά έχω αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων για πολλούς λόγους. Είτε για ποιότητα ηχείου, είτε για τις ωραίες πινελιές της στο Android, είτε γιατί το S2 μου άρεσε πραγματικά πάρα πολύ και το πλαστικό όσο και αν το κατηγορούν/κατηγορούμε ήταν πάρα πολύ ανθεκτικό και "δεμένο" τρομερά.

Και φυσικά ξέρουμε ότι η Sammy μπορεί να βγάλει συσκευές με άλλο υλικό. Μην πας μακρυά. Με το Αtiv S το απέδειξε περίτρανα.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μια μικρή βοήθεια παρακαλώ. Έχω το S και την Δευτέρα θα έχω το Ζ. Πως μπορώ να πάω στην μετάβαση του παλιού τηλεφώνου στο νέο; (επαφές,ήχους,sms ενδεχομένως κλπ) Ελπίζω να γίνεται!!! Ευχαριστώ πολύ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Ναι Κωστα ηρθε

Καλομίλητο φιλαράκι! Το S τι θα το κάνεις;;:p

Θέλω την άποψη σου σε παρακαλώ. Κάνε και συ μία αναφορά στη συσκευή θετικά-αρνητικά αν έχεις όρεξη γιατί ειδικά από σένα θέλω να ακούσω τα περί οθόνης επειδή ξέρω τα γούστα σου.

Δεν σας προλαβαίνω πια..:p

philipBRAZIL, κατέβασε το myphone explorer σε πισι και συσκευή για backup sms και επαφών. Εναλλακτικά μπορείς μέσω του S να κρατήσεις backup αρχειάκι στο κινητο τις επαφές μέσω του dialer πας στις επαφές πατάς "δεξί κλικ" - δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και κάνεις τα κουμάντα σου..

Επίσης για μηνύματα υπάρχει το πολύ καλό sms backup and restore αρκεί βέβαια να πάρεις το αρχείο που δημιουργείται και να το βάλεις στο Ζ ώστε να κάνεις restore

Αααα και μέσω της σουίτας των sony δοκίμασε. (Pc Companion)

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως μην υποτιμάτε τον παράγοντα "γωνίες θέασης".

Δεν είναι μόνο να το χειρίζεται 1 χρήστης το τηλέφωνο. Συχνά το κρατάς "στη μέση" για να δούν π.χ. ένα βίντεο περισσότεροι, ενώ αν το χειρίζεσαι κι εσύ (και το έχεις στραμμένο προς το μέρος σου) για να δείξεις κάτι οι θεατές κάθονται ακόμα πιο πλάγια.

Εδώ το ίδιο είναι συχνά πρόβλημα με πολλά λαπτοπς.

Κάθομαι να δείξω κάτι που π.χ. έφτιαξα σε φίλους ή συναδέλφους, και εκπλήσσομαι όταν βλέπω "πως το έβλεπαν" από την γωνία που καθόντουσαν.

Παιδιά με τι τιμή έχει ξεκινήσει η διάθεση;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• The title was changed to Sony Xperia Ζ