Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάποιο άλλο νήμα γράφτηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα της κάμερας. Μπορείς να μας πεις αν αληθεύει;

Παιδιά σχετικά με την οθόνη μάλλον δεν υπερβάλλουν τα reviews, όταν τα επιβεβαιώνουν συμφορουμιτες.

Χρειάζεται προσοχή στις απόψεις μας. Αν κάποιος που είχε πριν συσκευή με οθόνη παλαιότερης τεχνολογίας δει το Ζ, λογικό είναι να του φανεί τέλεια.

Ας περιμένουμε μερικούς ακόμα να μας πουν την γνώμη τους. Όμως καλό θα είναι να γράφουν το συσκευή είχαν πριν.

Μακάρι να είναι software το θέμα με το contrast και να λυθεί.

Εφόσον βελτιώνεται με την χρήση του bravia, σημαίνει ότι υπάρχει λύση.

Επειδή δεν με ενδιαφέρει η κάμερα πολύ την έχω ανοίξει δύο φορές μια εχθές που το πήρα και μια σήμερα μετά το post σου και τις δύο φορές η απόκριση ήταν άμεση είχα και έχω note 2 δεν θα ήθελα να κάνω κάποια σύγκριση γιατί θα αδικήσω το Z

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή δεν με ενδιαφέρει η κάμερα πολύ την έχω ανοίξει δύο φορές μια εχθές που το πήρα και μια σήμερα μετά το post σου και τις δύο φορές η απόκριση ήταν άμεση είχα και έχω note 2 δεν θα ήθελα να κάνω κάποια σύγκριση γιατί θα αδικήσω το Z

Σε κάποιο βίντεο του YouTube είδαν ότι καθυστερεί. Άρα κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν για βίντεο review.

Οι αναφορές έμπειρων μελών εδώ, είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε οσα βιντεο εχω δει παντως (και εχω δει παρα πολλα) δεν αργει να ανοιξει η καμερα.

Γενικα δεν χρειαζεται να αναπαραγονται γεγονοτα που τυγχανουν σε μια συσκευη που ειπε καποιος καπου καποτε οτι υπαρχει προβλημα. Απο το xperia s ακομα, η φωτογραφικη ανοιγει και τραβαει φωτο σε 1 δευτερολεπτο με το camera button. Το ιδιο ισχυει και με την status bar. Μπορει οι συσκευες να ηταν προπαραγωγης.

Καλομιλητο στα παιδια που το τσιμπησαν! Και με προσοχη οι πρωτες φορτισεις! Οχι τιποτα αλλο οταν θα το παρουμε μεταχειρισμενο απο αγγελια, να μην τα χει φτησει η μπαταρια! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε κάποιο βίντεο του YouTube είδαν ότι καθυστερεί. Άρα κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν για βίντεο review.

Οι αναφορές έμπειρων μελών εδώ, είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή συσκευή η οποία όμως δεν είναι σίγουρα η καλύτερη του ανταγωνισμού

Επίσης η μπαταρία με μέση χρήση (λίγες κλήσεις μέτριο browsing) την κρίνω ανεπαρκής

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

ρε παιδια αν αγορασω το Ζ απο hantech.co.uk

θα εχει ελληνικα?? μενου γλωσσα κτλπ???

ευχαριστω

Εννοείται φίλε μου...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εννοείται φίλε μου...

ooo ευχαριστω φιλε μου καλε !!!

Ενας φιλος θελει να του το παραγγειλω.

Εγω θα χτυπησω το note 2. απο τι βλεπω το εχεις και εσυ το note 2 , ευχαριστημενος με το μεγεθος του? ειναι καλο ε?

ειχα το note 10.1 αλλα το εχασα και ημουν πολυ ευχαριστημενος με το θεμα στυλου spen

Η πρώτη του Ζ η δεύτερη του S;

Η μεγαλη του Ζ :)

εγω πλεον δεν καταλαβαινω τιποτα...

το εχουν αγορασει πολλα ατομα και κανενα δεν θελει να το δωσει πισω γιατι ειναι ευχαριστημενοι.

Το κινητο εχει φοβερη μπαταρια σε stand by δεν χανει καθολου!

πολλοι χρηστες εχουν να πουν τα καλυτερα...και ομως οι reviewers ριχνουν λασπη...

δεν ειναι σεναρια συνωμοσιας αλλα λεω αυτο που βλεπω...

πεφτει λασπη...και μεσα σε ολα αυτα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει για αλλα πραγματα σε αλλα κινητα...

τεσπα...

εγω ενα ξερω...δεν πιστευω κανεναν και για να καταλαβεις ενα κινητο πρεπει να το παρεις μονος σου.

Αν σου αρεσει το αγοραζεις...ολα τα αλλα δεν τα πιστευω.

Το Ζ μου αρεσει και θα το παρω καποια στιγμη.

ΥΓ.καποιος να ανοιξει το επισημο αλλιως το κανω εγω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το εχουν αγορασει πολλα ατομα και κανενα δεν θελει να το δωσει πισω γιατι ειναι ευχαριστημενοι.

πολλοι χρηστες εχουν να πουν τα καλυτερα...και ομως οι reviewers ριχνουν λασπη...

πεφτει λασπη...και μεσα σε ολα αυτα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει για αλλα πραγματα σε αλλα κινητα...

τεσπα...

εγω ενα ξερω...δεν πιστευω κανεναν και για να καταλαβεις ενα κινητο πρεπει να το παρεις μονος σου.

Φιλε Δημητρη, τα ειπες ολα..

Επισης να πω οτι δεν ψαχνουμε συνωμοσιες αλλα αν εχεις δει 10 review απολα τα κινητα καταλαβαινεις καποια πραγματα..

ημουν λιγο αρρωστος αυτες τις μερες, αλλιως θα πηγαινα να το δω και γω. Αλλα για την μπαταρια πχ μπορει να μιλησει μονο καποιος που το χει. Επισης, ολοι ξερουμε οτι δεν παιζουν μονο τα mah ρολο σε μια συσκευη.

Αυτο ειναι το επισημο βρε συ.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ομως οι reviewers ριχνουν λασπη...

Oi reviewers είναι υποχρεωμένοι να είναι αυστηροί.

Στα αυτοκίνητα αν πας και δεις κριτική για το νεο BMW M5 θα δεις ένα σωρό παράπονα.

Λογικό είναι ο ιδιοκτήτης που έδωσε τα λεφτάκια του και πήρε το BMW 116 να το βρίσκει σούπερ.

Γιατί να το αδικήσεις αφού και νεώτερο είναι και μεγαλύτερη ανάλυση έχει, άρα στα χαρτιά πλεονεκτεί.

Ενδιαφέρον θα ήταν να ακούσουμε τις απόψεις σου και για τις φωτογραφίες και για τα βίντεο (συγκριτικά).

Φίλε Logi δεν με βρίσκεις σύμφωνο. Το ότι έδωσες (τόσα) λεφτά και πήρες μια συσκευή σε κάνει να θες να την κράξεις όταν δεν είναι καλή. Όχι να την υπερασπιστείς. Και οκ την υπερασπίζεσαι μέχρι ένα σημείο για να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είσαι κορόιδο και θύμα αλλά από κει και πέρα αν έχει χάλια οθόνη, κάμερα, τρίζουν τα καπάκια και λοιπά, δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνεις. Ειδικά σε ένα τεχνολογικό φόρουμ που για αυτά ακριβώς μιλάμε.

Αυτό το σκεπτικό το χω συναντήσει σε μεγάλη έξαρση σε κατόχους μηλόφωνου η αλήθεια είναι. Αν και τώρα τελευταία περνάει και στο αντίπαλο στρατόπεδο από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τεσπα...

+1000000

Και να προσθέσω οτι πολλοί reviewers σε διάφορα θέματα (από κινητά μέχρι αυτοκίνητα) δεν έχουν πάντα αντίληψη και είναι μερικές φορές και λίγο "μπούληδες." Το να περνάνε 10 κινητά από τα χέρια σου την ημέρα, δεν σε κάνει αυτομάτως και γνώστη. Και ο ταξιτζής που οδηγάει όλη ημέρα δεν σημαίνει οτι είσαι defacto και σωστός οδηγός!

Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανένας, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Less is more...

Εγώ νομίζω ότι στην παρούσα φάση είναι λάθος όσοι το κραζουν αλλά και όσοι το εκθειάζουν χωρίς να το έχουν δουλέψει.

Συνεχίζω να εμπιστεύομαι μόνο συμφορουμιτες και πάλι κατά ένα ποσοστο γιατί διαφέρουν οι ανάγκες μας.

Για μένα πχ η κάμερα είναι πολύ σημαντική αφού την χρησιμοποιώ στην δουλειά μου. Το ίδιο και η αυτονομία αφού οι νέες συνθήκες εργασίας με αναγκάζουν να μένω για πολύ χρόνο μακριά από το γραφείο μου, την πρίζα και το Wi-Fi.

Αυτονομία παρόμοια με N4, HOX κλπ δεν μου αρκεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπον λευκο η μαυρο στα γρηγορα 3 απαντησεις θελω η πλειοψηφια κερδιζει :p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Σήμερα το πήρα και γώ από Sony Center Πάτρας και οι εντυπώσεις μου σε σχέση με αυτά που λέγονται είναι:

Η οθόνη όντως έχει πολύ μικρή γωνία θέασης και τα χρώματα είναι ένα κλικ λιγότερο κορεσμένα από την IPS του iPhone. Προσωπικά όμως δεν με ενοχλεί και τόσο αφού δεν με ενδιαφέρει να το κοιτάω υπο γωνία. Η εκπληκτική ανάλυση όμως σε αποζημιώνει. Θα μπορούσε όμως να είναι καλύτερη όπως π.χ. η οθόνη του One.

Βέβαια να σας πώ ότι είμαι αλεργικός με τις AMOLED (με τα χάλια άσπρα και γκρίζα που απεικονίζουν καθώς και τα αφύσικα χρώματα) που είναι ένας από τους λόγους που έδωσα το Note II ( ο άλλος λόγος είναι η ποιότητα κατασκευής που απλά είναι τραγική για κινητό των 700€...Δεν εννοείται να το σφίγγεις λίγο στα αυτί όταν μιλάς και να τρίζει).

Το ηχειάκι είναι πολύ μέτριο προς κακό... για το ringer και κανένα βιντεάκι στο youtube είναι ok. Για μουσική απλά ξεχάστε το και συνδέστε του ακουστικά... Εκεί ακριβώς είναι που κάνει τα άλλα κινητά να ντρέπονται...εξαιρετικός ήχος.

Μπαταρία δεν φόρτισα ακόμα αλλά από τις 12:00 που το πήρα μου κράτησε ως τις 17:15 με τη φόρτιση που είχε από το κουτί γύρω στο 50%. Φυσικά δεν το άφησα καθόλου από τα χέρια μου καθώς σέταρα ρυθμίσεις και εγκαθιστούσα εφαρμογές. Καθ´όλη τη δίαρκεια το STAMINA MODE ήταν στο OFF.

Σε κανένα μήνα με στρώσιμο της μπαταρίας και με κάποιες πλήρης επαναφορτίσεις θα δούμε τι ψάρια πιάνει.

Η Κατασκευή απλά απο άλλο πλανήτη... Το μοναδικό κινητό Android αυτή τη στιγμή που κατά τη γνώμη μου έχει την ποίοτητα κατασκευής του iPhone με πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς αντιγραφές.... Αχ αυτό το Power Button... Έρωτας...

Η Ποιότητα συνομιλίας είναι πολύ καλή (το Note II είχε πιο δυνατό ακουστικό) και σήμα εξαιρετικό (καλύτερο του Note II)

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και δεν το μετάνιωσα... πολύ απλά γιατί καλύπτει απόλυτα τις ΔΙΚΕΣ μου απαιτήσεις και προτεραιότητες οι οποίες με την παρακάτω σειρά είναι:

1. Ποιότητα ήχου μέσω ακουστικών γιατί ακούω πολύ μουσική... (Τέλειος ήχος με πολύ καλά συνοδευτικά ακουστικά. Συνδέστε του όμως κανένα ζόρικο σετ ακουστικών μεγάλου μεγέθους και θα σας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο. Οι μετρήσεις και τα διαγράματα του gsmarena δεν μου λένε τίποτα. Θεωρητικά το Note έπρεπε να ήταν καλύτερο αλλά χλωμό. Το punch στο μπάσο του Z δεν το έχει με την καμία όπως επίσης και την στερεοφωνική εικόνα. Απλά δεν έχει πολύ δυνατή έξοδο. Όσοι είχαν iPhone 4/4s...θα καταλάβουν τι εννοώ!)

2. Κατασκευή/σχεδιασμός (σήμερα μόλις ξεπέρασα το iPhone 4 που πάντα χαιρόμουν να το πιάνω...τι αίσθηση! Έτσι είναι και το Z!)

3. Lag-Free εμπειρία. (Την έχει και με το παραπάνω)

4. Μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης και όχι AMOLED (...που πραγματικά τις σιχαίνομαι και θεωρώ ότι είναι βελτιστοποιημένες μόνο για βίντεο. Browsing με το Note II ποτέ δεν ευχαριστήθηκα....αυτά τα άσπρα..μπλιάχχχ! Ταινίες από την άλλη δεν βλέπω στο κινητό)

5. Ανθεκτικότητα (Δεν τολμώ φυσικά να το βουλιάξω σε νερό ή να το πετάξω στο πάτωμα :lol: αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια)

6. Αυτονομία. (εδώ ακόμα δεν ξέρω τι παίζει...)

7. Ποιότητα βίντεο/φωτογραφίας (...πάρα πολύ καλή με λίγο παραπάνω κορεσμένα χρώματα και λίγο soft απεικόνιση. Επίσης παθαίνει κανείς πλάκα με το πόσο ομαλή είναι η κίνηση στο βίντεο και στην οθόνη κατά τη λήψη)

Σπαστικό έναι να βγάζεις το καπάκι της USB για να το φορτίζεις...έπρεπε να είχε και το dock μέσα η συσκευασία... Τόσα λεφτά έχει! Παρά μόνο 2 NFC Tags έχουν βάλει μέσα οι τσίπηδες.

Σε γενικές γραμμές το γουστάρω πολύ και θα το βαθμολογούσα με ένα 8/10 λόγω της υποδεέστερης χρωματικά οθόνης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (HTC/Apple). Αν και διάβαζα στο xda developers ότι το αντίστοιχο γιαπωνέζικο της docomo που έχει καλύτερη χρωματική απόδοση τελικά οφείλεται σε άλλες ρυθμίσεις calibration της ROM και όχι σε καλύτερο panel. Επίσης το theme της docomo είναι μαύρο και όχι γκρί με αποτέλεσμα να δείχνει και για αυτόν το λόγο ότι έχει καλύτερο contrast/χρώματα.

Ότι άλλο θέλετε να μάθετε, ρωτήστε :)

Μαύρο! Να παίρνεις και ένα πανάκι μαζί σου όμως γιατί γίνεται χάααααλια από τις δαχτυλιές οοόσο και να πλένεις τα χέρια σου.

Μαύρο! Να παίρνεις και ένα πανάκι μαζί σου όμως γιατί γίνεται χάααααλια από τις δαχτυλιές οοόσο και να πλένεις τα χέρια σου.

Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και ιδρώνουν τα χέρια..... ΑΣΤΑ!!!

Παιδιά από καμένα pixel τι γίνεται όσοι το πήρατε;;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]

Done!

Πηρα και το doc και μια θηκη για παν ενδεχομενο 532Ε συνολο απο handtec με επαγγελματικο Αφμ χωρις Φπα ,

μια ζωη την εχουμε κατα Παρασκευη υπολογιζω ,παντως απο το handtec βγαινει πιο φτηνα απο το clove και στα μεταφορικα κι ενταξει το ηχειο δεν ειναι musthave οπως doc

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Done!

Πηρα και το doc και μια θηκη για παν ενδεχομενο 532Ε συνολο απο handtec με επαγγελματικο Αφμ χωρις Φπα ,

μια ζωη την εχουμε κατα Παρασκευη υπολογιζω ,παντως απο το handtec βγαινει πιο φτηνα απο το clove και στα μεταφορικα κι ενταξει το ηχειο δεν ειναι musthave οπως doc

Την καλύτερη επιλογή έκανες φίλε μου...

Και το ηχείο γύρω στα 35 με 40 εύρω κοστίζει επιπλέον από ότι είδα...

Θήκη πια πήρες???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά από καμένα pixel τι γίνεται όσοι το πήρατε;;

Ευτυχώς κανένα στο δικό μου...

Done!

Super! Το Dock μετράει πολύ... Άντε με το καλό να σου έρθει...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μην μας βαζεις τετοια...ειναι και τα δυο κουκλες. Μαυρο λεω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη αυτο το αδιαβροχο γκατζετακι μαλλον θα με κανει να αποχωριστω το λατρεμενο νοτε 2 ...

η συσκευη ειναι 4g και δουλευει εδω?

tv out εχει?

βιντεο σε αργη ταχυτητα βγαζει?

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Το εχω μερικες ωρες στα χερια μου λοιπον ειναι πανεμορφο δειχνει πολυτελεστατο μεγαλο ειναι συνηθεια βεβαια αν ειχε καποιες καμπυλες θα ηταν πιο ευκολο στο κρατημα το πληρες, τεταγωνο δεν σε βοηθαει πιστευω να το συνιθισω ,πολυ ωραια ανταποκριση της οθονης γρηγορη φορτιση σελιδας στο ιντερνετ και καλο ζουμαρισμα, ηχος καλος θα μπορουσε καλυτερος εκει που ειναι βεβαια το μεγαφωνο δηλ εκει που το κρατας το κλεινεις με το χερι και δεν ακουγεται,καμερα πολυ καθαρη οσο εκανα δοκιμη σε εσωτωρικο χωρο θα το δω καλυτερα τις επομενες μερες.Και τωρα το θεμα οθονης δεν εχει καλη αντιθεση φαινεται ξεθωριασμενη στην αρχικη σε αποδοση βιντεο και φωτογραφιων ειναι πιο καλη αλλα για ενα τετοιο κινητο ειναι μεγαλο λαθος αυτη η αστοχια αυτα προς το παρον

Από βίντεο σε χαμηλό φωτισμό τι λέει?

δεν ξερω πως το εχουν καταφερει αλλα καιει λιγοτερο σε LTE παρα σε wifi ,μιλαω με Vodafone/Italia.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δεν ξερω πως το εχουν καταφερει αλλα καιει λιγοτερο σε LTE παρα σε wifi ,μιλαω με Vodafone/Italia.

Πρόσεξε τι γράφουν γιατί αυτό μοιάζει με αυτά που μου έλεγε ότι γράφουν οι ιταλοί:D

• The title was changed to Sony Xperia Ζ