galanakop Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Aμ δεν υπαρχει εταιρικο αφμ δεν μπορει να αγοραστει? Αν δεν έχεις εταιρικό αφμ θα ανέβεις ένα 20% περίπου 95 ευρώ... Οπότε και πάλι ξεφεύγει... Edit Μην βρίζετε την Samsung... Στο τέλος όλοι και πάλι εκεί θα είμαστε... Πιστεύω ότι το s4 θα ταραξει και πάλι τα νερά... Φιλικά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Θα μας ταράξει στα πλαστικά θες να πεις ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Αν δεν έχεις εταιρικό αφμ θα ανέβεις ένα 20% περίπου 95 ευρώ... Οπότε και πάλι ξεφεύγει... Edit Μην βρίζετε την Samsung... Στο τέλος όλοι και πάλι εκεί θα είμαστε... Πιστεύω ότι το s4 θα ταραξει και πάλι τα νερά... Φιλικά Ναι καταλαβα.το 497λιρες απο πανω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Αν δεν έχεις εταιρικό αφμ θα ανέβεις ένα 20% περίπου 95 ευρώ... Οπότε και πάλι ξεφεύγει... Edit Μην βρίζετε την Samsung... Στο τέλος όλοι και πάλι εκεί θα είμαστε... Πιστεύω ότι το s4 θα ταραξει και πάλι τα νερά... Φιλικά Ολοι εκει :cry:? Μην μας βαζεις ολους μεσα :lol: Αγοραζα samsung τηλεφωνα απο το 2000 εως το 2003, απο το 2003 και μετα δεν. Φιλικα :) Το android εχει φτασει να υπαρχει σε πολλα τηλεφωνα απο ''μικρες'' εταιρειες που ειναι αξιοπρεπεστατα και σε νορμαλ τιμες. Δεν εχω σκοπο να τα ''σκασω'' σε καμια εταιρεια που σε λιγους μηνες η ναυαρχιδα της θα εχει χασει το ~30-40-50% της αρχικης αξιας της. θα προτιμησω να αγορασω αρκετους μηνες απο την διαθεσιμοτητα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παρατήρησα ότι δεν έχει κουμπί για την κάμερα.Άρα ούτε την λειτουργία της γρήγορης λήψης θα έχει ούτε την εστίαση που είχαν τα arc,t,klp. Φρίκη!:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/116302-sony-xperia-z Ε ε έρχεται! Ο τζάμπας ζει!!! Μόνο 699 ευρώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/116302-sony-xperia-z Ε ε έρχεται! Ο τζάμπας ζει!!! Μόνο 699 ευρώ! Και τα 699 ευρω ειναι πολυ καλα τζαμπα πραμα..ασχετα απο την πλακα φαινεται πολυ καλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/116302-sony-xperia-z Ε ε έρχεται! Ο τζάμπας ζει!!! Μόνο 699 ευρώ! Για πότε θα πάει στα 600 ούτε που θα το καταλάβουμε...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Διαβαζοντας το review του gsmarena ειδα κατι που με προβληματιζει και παραλληλα με χαλαει πολυ:worry::( Οτι η notification bar δεν μπορει να την αξιοποιησεις απο τη lock screen ''For some reason, the notification area isn't accessible from the lockscreen''.και ουτε διαθετει εντολη για ρυθμιση της φωτεινοτητας οπως σε Samsung βλεπωντας τις διαφορες φωτο στο review:cry: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/116302-sony-xperia-z Ε ε έρχεται! Ο τζάμπας ζει!!! Μόνο 699 ευρώ! To Xperia S και Τ ξεκίνησαν στα 600 ευρώ και σήμερα κάνουν 297 και 378 αντίστοιχα, και θα πάνε ακόμα ποιο χαμηλά! Το Ζ σε δύο εβδομάδες θα κάνει 600 για πλάκα και μετά όσο περιμένεις τόσο θα πέφτει. Περίπου τον Μάιο-Ιούνιο θα έχει 400-450. Μπορείς να περιμένεις, γλυτώνεις χρήματα, δεν μπορείς τότε πληρώνεις. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Στη Γερμανία 624,50 πρωτη τιμή για το ZL. http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Touchscreen-Quad-Core-Megapixel/dp/B00BCSXOP2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1360943477&sr=8-6 Φαντάζομαι ισχύει κάπου και το 599 που διαβάσαμε χτες. Στο ελληνικό σάιτ δεν το έχει to ZL πάντως. Για Ρουμανία και Γερμανία διαβάζω. Προτιμότερο το ZL από τα 2 (λίγο μικρότερο μέγεθος (αν και είναι παχύτερο) και αυτό το έρμο το κουμπί της κάμερας που θα πρεπε να υπάρχει σε ΟΛΑ τα κινητά. Το αδιάβροχο είναι "άχρηστο" κατά τη γνώμη μου, σιγά μην το ρίξεις στο ενυδρείο, και στην παραλία υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι από το νερό, όπως και να στο κλέψουν). Δεν ξετρελάθηκα με τη κάμερα του αλλά όταν έρθει με το καλό το ZL έχει προτερήματα αρκετά και μετά την 1η πτώση της τιμής π.χ. <500 (που φθινόπωρο θα ναι και <400) είμαι κι εγώ υποψήφιος. Να δούμε βέβαια και τον ανταγωνισμό, αλλά το κουμπί της κάμερας είναι σημαντικό για όσους θέλουν να συμπεριολάβουν τον εαυτό τους σε μια γρήγορη χωρίς προετοιμασία φωτογραφία. Edited February 15, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Στο amazon de μου εχουν παρει λιγο αερα η'μου φαινεται:rolleyes: Τα ιδια και σε αλλα προιοντα. Παντως αλλου στη Γερμανια εχει τιμη εκκινησης 549 ευρω το ZL απο τον Απριλιο διαθεση-καλη τιμη αρα το 500ευρω σε ενα μηνα μετα ειναι δεδομενο. Αν και πλεον το σκεφτομαι αν θα το παρω,οι πιθανοτητες ειναι αρκετα μικροτερες μετα απο αυτα που διαβασα απο το gsmarena οπου αναφερθηκα πιο πανω και αρχιζω να εχω αμφιβολιες και για την ευκρινεια της οθονης του. Εχουμε βεβαια καιρο μεχρι να βγει να το πιασουν στα χερια του οι πρωτοι υποψηφιοι και να κρινουμε αλλα ειμαι πολυ επιφυλλακτικος πλεον. Απριλιο-Μαιο θα κρινουμε που θα καταληξουμε με ασφαλεια. Ευχομαι στο ZL να ειναι καλυτερα τα πραγματα απο ολες τις πλευρες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Και να Η σύγκριση με τους ανταγωνιστές όσον αφορά την κάμερα! http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z-vs-Samsung-Galaxy-S-III-Galaxy-Note-II-iPhone-5-Nokia-Lumia-920_id3251#3-Samsung-Galaxy-Note-II Για όσους βαριούνται να το διαβάσουν το Ζ είναι μάλλον το χειρότερο (ή αν θέλετε το λιγότερο καλό) απ' όλα. Τα 13ΜΡ, οι σένσορες RS και τα HDR μοιάζουν να ναι πιο πολύ καταναλωτικά τρικς και δεν μπορούν να κερδίσουν μια καλή υλοποίηση στα 8ΜΡ. Well, we're sorry to say it, but the Sony Xperia Z just isn't the next top shooter on the smartphone arena, regardless of how much its Exmor RS camera is being touted. On many occasions, the quality of images taken with the high-end Galaxies or the iPhone 5 was better, despite the lower pixel count. Edited February 15, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλά, 13 μεγκαπιξελς, αισθητήρας exmor και αλλά χίλια δυο, δεν μπορούσαν να κάνουν μια υλοποίηση της προκοπής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Τον συντάκτη από κάτω τον κράζουν στη συγκριση με το i phone. Έχει βγάλει φωτογραφίες με διαφορετικές ρυθμισεις.. Τέλος πάντων μια παρα πανω άποψη. Στο YouTube κυκλοφορούν παρα πολλά βίντεο που δείχνουν την αξία της καμερας του Ζ καθώς επίσης και των υπόλοιπων μοντέλων. Οι γνώμες των δημοσιογραφων ελάχιστα με επηρεάζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εγω προσωπικα εχοντας το ν8 και μεχρι πριν απο λιγο το 808 το οποιο εδωσα λογο αναγκης χρηματων μπορω να πω πως μεχρι τωρα την ποιο αξιοπρεπη καμερα κατα την γνωμη μου απο τα ανδροειδει την εχει το s3,και σε εστιαση και με το ποιο συνατο λεντακι.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Τον συντάκτη από κάτω τον κράζουν στη συγκριση με το i phone. Έχει βγάλει φωτογραφίες με διαφορετικές ρυθμισεις.. Τέλος πάντων μια παρα πανω άποψη. Στο YouTube κυκλοφορούν παρα πολλά βίντεο που δείχνουν την αξία της καμερας του Ζ καθώς επίσης και των υπόλοιπων μοντέλων. Οι γνώμες των δημοσιογραφων ελάχιστα με επηρεάζουν.. ετσι ειναι ! αν δεν δω ο ιδιος δεν πιστευω τιποτα στα κινητα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ετσι ειναι ! αν δεν δω ο ιδιος δεν πιστευω τιποτα στα κινητα.... Χαχα εδω υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος.:) Περίμενε να δούμε και το πλήρες τεστ του gsmarena. Εγώ πάντως πιστεύω ότι πάνω κάτω κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Βεβαίως αν θέλει κάποιος μπορεί εύκολα να κάνει το άσπρο μαύρο σε μια παρουσίαση. Το μόνο σίγουρο είναι πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Χαχα εδω υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος.:) Περίμενε να δούμε και το πλήρες τεστ του gsmarena. Εγώ πάντως πιστεύω ότι πάνω κάτω κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Βεβαίως αν θέλει κάποιος μπορεί εύκολα να κάνει το άσπρο μαύρο σε μια παρουσίαση. Το μόνο σίγουρο είναι πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα. ερωτευμενος ειμαι με το Nexus S και το ΝΟΤΕ. αρπαχτη ειναι το Ζ... :shifty: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 εγω προσωπικα εχοντας το ν8 και μεχρι πριν απο λιγο το 808 το οποιο εδωσα λογο αναγκης χρηματων μπορω να πω πως μεχρι τωρα την ποιο αξιοπρεπη καμερα κατα την γνωμη μου απο τα ανδροειδει την εχει το s3,και σε εστιαση και με το ποιο συνατο λεντακι.....:confused: Έτσι συμφωνώ και εγω μαζί σου αν και συμπληρώνω ότι το note2 είναι ελάχιστα καλύτερο. Και όσο για την οθόνη που λενε τα παιδιά πιο πίσω και ότι 1 amoled έξω δε μπορεί να αποδώσει σε ευκρίνεια το ξαναλεω δε φταίει μόνο η τεχνολογία αλλά κυρίως η υλοποίηση καθώς έχοντας και το 808 μπορώ να σας βεβαιώσω οτι εχει απίστευτη ευκρίνεια εξω ειδικά για amoled. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ερωτευμενος ειμαι με το Nexus S και το ΝΟΤΕ. αρπαχτη ειναι το Ζ... :shifty: Νομίζω για να αφήσει κάποιος το Note2 θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα χάσει κάποια πράγματα βασικά γι αυτόν. Οπότε η αναμονή είναι απαραίτητη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Νομίζω για να αφήσει κάποιος το Note2 θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα χάσει κάποια πράγματα βασικά γι αυτόν. Οπότε η αναμονή είναι απαραίτητη. Κώστα για να αφήσει κάποιος το noteli αν δε τον ενοχλεί το μέγεθος θέλει πολύ περισσότερα απ τη βιτρίνα του Ζ και του κάθε Ζ πίστεψέ με. Πήρα το nexus 4 το περίμενα πως και πως για αυτό το λόγο και τελικά κατέληξα να το δώσω σε 2 μέρες! Τραγική αυτονομία και μινιον αίσθηση μπροστά στην αρχοντιά του γίγαντα. Ευτυχώς δε είχα πουλήσει το note μου να ψάχνω να το ξαναπάρω :) Το Ζ και εγώ θα το πάρω πιο πολύ από περιέργεια και γιατί εκτιμώ από παλιά 5 πράματα στη Sony αλλά δε βλέπω να το κρατάω και φυσικά δε θα δώσω το noteli. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ?είναι προπαραγγελία η το έχουν φέρει δεν το διευκρινίζουν. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-Xperia-Z-Black-%26-Bluetooth-MW-600,99452,397537,584775.html?langId=-18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ?είναι προπαραγγελία η το έχουν φέρει δεν το διευκρινίζουν. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-Xperia-Z-Black-%26-Bluetooth-MW-600,99452,397537,584775.html?langId=-18 Δεν νομιζω να το εχουν αμεσα. Παρε κανα τηλ αν δεν θες να περασεις απο κανα media markt να ρωτησεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Σε πεντε μερες στην Γερμανια... http://www.gsmarena.com/xperia_z_to_hit_european_markets_on_february_21-news-5548.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts