pik. Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 μαλλον εννοει εδω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Κι εδω m.saturn.de/shop/de/DE/catalog/Smartphones-365082/SONY-Xperia-Z-black-564403/?l=de_DE Σε 4 βδομάδες. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 @ Hypnz , pik Ναι το getgoods έλεγα. @ Αndroides Στην αρχή και εγώ αυτό σκέφτηκα .. Αλλά μετά ως ναυαρχίδα σκέφτηκα ότι θα κρατήσει κανένα 3μηνο τη τιμή στη καλύτερη των περιπτώσεων. Από την άλλη έλεγα να αφήσω την 1η σειρά καθαρά να δω τα προβλήματα , αν εμφανίσει.. γιατί εάν είναι να πάει 10 μέρες σέρβις , κλάφτα (κιτρινίλες , θέμα στη κάμερα) και να πω την αμαρτία μου το 1ο πράμα που θα κάνω σε αυτό το κινητό θα είναι να το βάλω μέσα σε ένα κουβά με νερό :p :p :p Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 και να πω την αμαρτία μου το 1ο πράμα που θα κάνω σε αυτό το κινητό θα είναι να το βάλω μέσα σε ένα κουβά με νερό :p :p :p Σα δε ντρέπεσαι:-) ορίστε και ένα χθεσινό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=QDIZl_e2kQ8&feature=youtube_gdata_player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το λευκό δεν μ αρέσει καθολου. Το βίντεο αυτό με απογοήτευσε μπορώ να πώς ως προς την οθόνη. Ξέρουμε ότι θεωρητικά είναι τεχνολογικά ανώτερη από αυτή του Siii. Όμως στην πράξη αυτό που είδα με κάνει να προτιμώ την εικόνα του Siii. Πόσο μάλλον την οθόνη του Note μου που είναι ανώτερη του Siii η του S4 που θα είναι ακόμα καλύτερη. Ελπίζω να μην αρπαχτεί κανείς για την άποψη μου. Ότι βλέπω λέω. Όλους μας ενδιαφέρει το Z. Αρκεί να μην είναι μόνο γυαλί και αδιάβροχο. Τα Galaxy πέτυχαν γιατί κρατούν κάποιες ισορροπίες. Δεν βρίσκεις κάποιο χτυπητο πρόβλημα. Και το S4 θα είναι πολύ κοντά στην φιλοσοφία του Note2 που είναι το πιο προσεγμένο Android ως τώρα. Το Ζ θα πιάσει αν έχει όλα αυτά παράλληλα με την σχεδιαστική ανωτερότητα. Μάλλον όχι σχεδιαστική αλλά γενικά ανωτερότητα υλικών, γιατί σαν design δεν μ εντυπωσιάζει το εντελώς τετράγωνο σχήμα που θεωρώ ότι έχει κουράσει από το 2010 με το iPhone 4. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Απο αυτά που έχουν έρθει για επίδειξη στην Ελλάδα το πρώτο antutu benchmark = 20.929 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=NJTnwHqk4cs&feature=youtube_gdata_player Νυχτερινή λήψη Και μια χειμωνιάτικη :) κι ενα hands on http://www.youtube.com/watch?v=ysnHJfELME4 Edited February 10, 2013 by rotsikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 η αληθεια ειναι οτι ναι μεν το z μου αρεσει,φυσικα και δε θα το παρω ομως,λογω μεγεθους,ειναι πολυ ελεος αυτες οι διαστασεις,αντιθετως θα τιμουσα το zl αν τελικα ερθει ελλαδα. οσο για την οθονη του και τις γωνιες θεασης?ευτυχως για μενα,δεν εχω λαιμο καλμηλοπαρδαλης να γυρναω απο δω κι εκει το κεφαλι μου και να κοιταω μια οθονη απο καθε ειδους γωνια θεασης,δοξα το Θεο,εχω κανονικο λαιμο και κανονικη διανοητικη κατασταση οσον αφορα το πως πρεπει να χω το κινητο και το κεφαλι μου για να βλεπω σωστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 η αληθεια ειναι οτι ναι μεν το z μου αρεσει,φυσικα και δε θα το παρω ομως,λογω μεγεθους,ειναι πολυ ελεος αυτες οι διαστασεις,αντιθετως θα τιμουσα το zl αν τελικα ερθει ελλαδα. οσο για την οθονη του και τις γωνιες θεασης?ευτυχως για μενα,δεν εχω λαιμο καλμηλοπαρδαλης να γυρναω απο δω κι εκει το κεφαλι μου και να κοιταω μια οθονη απο καθε ειδους γωνια θεασης,δοξα το Θεο,εχω κανονικο λαιμο και κανονικη διανοητικη κατασταση οσον αφορα το πως πρεπει να χω το κινητο και το κεφαλι μου για να βλεπω σωστα. Συμφωνω για τις γωνιες θεασης. Δεν ξερω γιατι απασχολει τοσο πολυ καποιους χρηστες (δικαιωμα τους φυσικα). Πως κοιτανε τοκινητο? Οριζοντια? Προσωπικα 1000 φορες να μπορω να δω στον ηλιο ξεκαθαρα παρα να μην μπορω να δω οταν βαλω το κινητο υπο κλιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) η αληθεια ειναι οτι ναι μεν το z μου αρεσει,φυσικα και δε θα το παρω ομως,λογω μεγεθους,ειναι πολυ ελεος αυτες οι διαστασεις,αντιθετως θα τιμουσα το zl αν τελικα ερθει ελλαδα. οσο για την οθονη του και τις γωνιες θεασης?ευτυχως για μενα,δεν εχω λαιμο καλμηλοπαρδαλης να γυρναω απο δω κι εκει το κεφαλι μου και να κοιταω μια οθονη απο καθε ειδους γωνια θεασης,δοξα το Θεο,εχω κανονικο λαιμο και κανονικη διανοητικη κατασταση οσον αφορα το πως πρεπει να χω το κινητο και το κεφαλι μου για να βλεπω σωστα. Ταξιδιωτη μην περιμενεις το ZL Ελλαδα,δεν θα ερθει ασε και που να ερχοταν παλι απ εξω θα το επαιρνα. Για την οθονη με ενδιαφερει λιγοτερο οι γωνιες θεασης,αλλα αντιθετα πολυ σημαντικος παραγοντας η ευκρινεια σε εξωτερικους χωρους. Για αυτο θα περιμενω τους πρωτους καψουρηδες και δη αυτοι που εχουν απαιτησεις απο την ευκρινεια στην οθονη ενος κινητου τοτε ισως κανω την κινησει μονο για το ZL αυστηρα;) Το Ζ δεν μου αρεσει καθολου,δεν αλλαζω καθολου απο την αρχικη γνωμη οταν παρουσιαστηκαν πριν ενα μηνα και τα 2. Edited February 10, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Συμφωνω για τις γωνιες θεασης. Δεν ξερω γιατι απασχολει τοσο πολυ καποιους χρηστες (δικαιωμα τους φυσικα). Πως κοιτανε τοκινητο? Οριζοντια? Προσωπικα 1000 φορες να μπορω να δω στον ηλιο ξεκαθαρα παρα να μην μπορω να δω οταν βαλω το κινητο υπο κλιση. Η γωνιά θέασης εκτός του ότι αποτελεί κριτήριο ποιότητας για κάθε οθόνη, ακόμα και για τα λάπτοπ που τα έχουμε μπροστά μας και σε μικρή απόσταση όταν δουλεύουμε, είναι σημαντική και στα smartphones αυτών των διαστάσεων στην προβολή κάθε περιεχομένου, είτε το παρακολουθούμε μόνοι μας αφού δεν χρειάζεται να μετακινουμε συνεχώς την συσκευή, αλλά και όταν δείχνουμε σε κάποιους φωτο η βίντεο. Συν την άσχημη αίσθηση που σου δινεται κάθε φορά που στρέφεις την συσκευή σου. Στο Note2 είναι φοβερή πάντως. Όλα αυτά θα τα δούμε όταν θα φτάσει στα χέρια κάποιων μελών με ανάλογη εμπειρία και μέτριο ενθουσιασμό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Η γωνία θέασης είναι ίδια ή λίγο καλύτερη με του Xperia T, δηλαδή έχει λίγη"συννεφιά". Χθές κάναμε το πρώτο τεστ....φοβερά γρήγορο!! Το αποτέλεσμα: http://img839.imageshack.us/img839/9702/screenshot2013020918514.png Edited February 10, 2013 by dimotika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Η γωνιά θέασης εκτός του ότι αποτελεί κριτήριο ποιότητας για κάθε οθόνη, ακόμα και για τα λάπτοπ που τα έχουμε μπροστά μας και σε μικρή απόσταση όταν δουλεύουμε, είναι σημαντική και στα smartphones αυτών των διαστάσεων στην προβολή κάθε περιεχομένου, είτε το παρακολουθούμε μόνοι μας αφού δεν χρειάζεται να μετακινουμε συνεχώς την συσκευή, αλλά και όταν δείχνουμε σε κάποιους φωτο η βίντεο. Συν την άσχημη αίσθηση που σου δινεται κάθε φορά που στρέφεις την συσκευή σου. Στο Note2 είναι φοβερή πάντως. Όλα αυτά θα τα δούμε όταν θα φτάσει στα χέρια κάποιων μελών με ανάλογη εμπειρία και μέτριο ενθουσιασμό. Δεν θα πω οχι, απλα το θεωρω λιγο τραβηγμενο να απορριψεις (οχι εσυ, γενικα) μια συσκευη επειδη καποια στιγμη μπορει να δεις ενα βιντεο με αλλους τρεις και το τριτο ατομο θα καθεται λιγο πιο διπλα και δεν θα βλεπει καλα. Καποιοι χρηστες ισως το κανουν. Απλα, για μενα, οπως ειπα, ειναι προτιμοτερο το να μπορω να δω καθε μερα που ειμαι εξω στους δρομους κατω απο εντονο ηλιο παρα να με νοιαζει η γωνια θεασης. Ακομα και στα λαπτοπς που αναφερεις, οταν εργαζεσαι εχες την οθονη σε σημειο που να σε βολευει και με σωστη σταση σωματος. Αλλα εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα γιατι εκει μπορει να κατσουν και 5 ατομα να δουνε μια ταινια. Οποτε δεν το θεωρω αμεσα συγκρισιμο εκτος και αν με μια 5αρα οθονη θελουμε να κανουμε ο,τι θα καναμε με μια 19αρα. Οποτε εκει παω πασο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν θα πω οχι, απλα το θεωρω λιγο τραβηγμενο να απορριψεις (οχι εσυ, γενικα) μια συσκευη επειδη καποια στιγμη μπορει να δεις ενα βιντεο με αλλους τρεις και το τριτο ατομο θα καθεται λιγο πιο διπλα και δεν θα βλεπει καλα. Καποιοι χρηστες ισως το κανουν. Απλα, για μενα, οπως ειπα, ειναι προτιμοτερο το να μπορω να δω καθε μερα που ειμαι εξω στους δρομους κατω απο εντονο ηλιο παρα να με νοιαζει η γωνια θεασης. Ακομα και στα λαπτοπς που αναφερεις, οταν εργαζεσαι εχες την οθονη σε σημειο που να σε βολευει και με σωστη σταση σωματος. Αλλα εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα γιατι εκει μπορει να κατσουν και 5 ατομα να δουνε μια ταινια. Οποτε δεν το θεωρω αμεσα συγκρισιμο εκτος και αν με μια 5αρα οθονη θελουμε να κανουμε ο,τι θα καναμε με μια 19αρα. Οποτε εκει παω πασο.:) ++1 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν θα πω οχι, απλα το θεωρω λιγο τραβηγμενο να απορριψεις (οχι εσυ, γενικα) μια συσκευη επειδη καποια στιγμη μπορει να δεις ενα βιντεο με αλλους τρεις και το τριτο ατομο θα καθεται λιγο πιο διπλα και δεν θα βλεπει καλα. Καποιοι χρηστες ισως το κανουν. Απλα, για μενα, οπως ειπα, ειναι προτιμοτερο το να μπορω να δω καθε μερα που ειμαι εξω στους δρομους κατω απο εντονο ηλιο παρα να με νοιαζει η γωνια θεασης. Ακομα και στα λαπτοπς που αναφερεις, οταν εργαζεσαι εχες την οθονη σε σημειο που να σε βολευει και με σωστη σταση σωματος. Αλλα εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα γιατι εκει μπορει να κατσουν και 5 ατομα να δουνε μια ταινια. Οποτε δεν το θεωρω αμεσα συγκρισιμο εκτος και αν με μια 5αρα οθονη θελουμε να κανουμε ο,τι θα καναμε με μια 19αρα. Οποτε εκει παω πασο.:) Δεν αντιλέγω αλλά όταν ανάμεσα στα κριτήρια βαθμολόγησης οποιουδήποτε μονιτορ, υπάρχει το χαρακτηριστικό γωνία θέασης δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Το ζήτημα είναι σε τι βαθμό υστερεί. Γιατί αν είναι ελάχιστο συμφωνώ ότι δεν τίθεται θέμα. Εμένα αυτό που με χάλασε, ήταν στο τελευταίο βίντεο όπου έδειχνε την ίδια φωτο σε Ζ και σε Siii. Δεν με ικανοποίησε καθόλου αυτό που είδα. Θα δούμε, πιστεύω το πολύ αρχές Μάρτη θα το έχουν παραλάβει κάποιοι εδώ μέσα. Εμένα μ ενδιαφέρει η συσκευή για 2 πράγματα: την ανθεκτικότητα στα χτυπήματα που δείχνουν κάποια βίντεο και για το water proof. Όπως και να το κάνουμε η υγρασία και τα υγρά που μπορεί να χυθούν στο κινητό είναι ο Νο 2 κίνδυνος για κάθε συσκευή. Αν κάνει και όλα τα άλλα όπως έχω συνηθίσει, θα είναι στα υπ όψη μου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που θα αλλάξω συσκευή. @PIK οι φίλοι σου στην Ιταλία τι λενε? Δεν το παραγγειλαν ακόμα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 The whole thing, I think it's sick όπως λένε και οι φίλοι μας οι slipknot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν αντιλέγω αλλά όταν ανάμεσα στα κριτήρια βαθμολόγησης οποιουδήποτε μονιτορ, υπάρχει το χαρακτηριστικό γωνία θέασης δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Το ζήτημα είναι σε τι βαθμό υστερεί. Γιατί αν είναι ελάχιστο συμφωνώ ότι δεν τίθεται θέμα. Έχω την υποψία ότι στο βίντεο που αναφέρεις το πρόβλημα το παρουσιάζει η κάμερα ή/και ο φωτισμός και όχι η οθόνη του Xperia Z .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Έχω την υποψία ότι στο βίντεο που αναφέρεις το πρόβλημα το παρουσιάζει η κάμερα ή/και ο φωτισμός και όχι η οθόνη του Xperia Z .. Και γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο στο Siii που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Και εγώ να πω ότι στο βίντεο με το S3 μου φάνηκε ότι ο φωτισμός του xperia z ήταν ανεβασμένος αρκετά.Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με την οθόνη γιατί στη παρουσίαση που κάνανε τα παιδιά του φόρουμ φάνηκε πολύ καλύτερη!Τι να πω .. θα δείξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Εμένα πάντως οι γωνίες θέασης μου φαίνονται σχετικά εντάξει όσο μιλάμε για νορμάλ κλίσεις (+-30 μοίρες). Π.χ. στο βίντεο εδώ όλα δείχνουν οκ: Αυτο που προβληματίζει πάντως σε μερικά βίντεο που έχω δει είναι το πόσο γυαλιστερή είναι η οθόνη. Πολλές αντανακλάσεις. Άντε να το φέρει κάνα κατάστημα στα τέλη του μήνα να το δούμε κι από κοντά να κρίνουμε και μόνοι μας. Edited February 10, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Και γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο στο Siii που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Διαφορετικός τύπος οθόνης .. Μιλάμε για δύο οθόνες όπου σε τέρμα φωτεινότητα με την μία δεν βλέπεις αν δεν είσαι υπό σκιά και με την άλλη βλέπεις κόντρα στον ήλιο ... Ακόμα και όταν το χρεπίρια το κρατάει κάθετα στην κάμερα, δες το κίτρινο εικονίδιο .. Μετά βίας διακρίνεις τι γράφει στα λευκά γράμματα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Διαφορετικός τύπος οθόνης .. Μιλάμε για δύο οθόνες όπου σε τέρμα φωτεινότητα με την μία δεν βλέπεις αν δεν είσαι υπό σκιά και με την άλλη βλέπεις κόντρα στον ήλιο ... Ακόμα και όταν το χρεπίρια το κρατάει κάθετα στην κάμερα, δες το κίτρινο εικονίδιο .. Μετά βίας διακρίνεις τι γράφει στα λευκά γράμματα ... Υπερβαλεις. Θα το δούμε στην πράξη. Δεν ειναι του παρόντος θέματος να συζητήσουμε εδω ανακρίβειες. Δεν ειμαι κολλημένος με την Samsung απλα δεν ειμαι διατεθειμένος να χάσω ξανα χρήματα όπως πέρυσι που ενθουσιάστηκα απο το φρέσκο παρουσιαστικο του ONE X. Συνεπώς δεν σκοπεύω να κάνω παραχωρήσεις σε πράγματα που ήδη έχω και χρησιμοποιω. Εμαι δυσπιστος αλλα δεν κριτικαρω πριν το πιάσω στα χέρια μου εγω η κάποια ατομα που εμπιστεύομαι και που σίγουρα θα το εχουν σύντομα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εμένα πάντως οι γωνίες θέασης μου φαίνονται σχετικά εντάξει όσο μιλάμε για νορμάλ κλίσεις (+-30 μοίρες). Π.χ. στο βίντεο εδώ όλα δείχνουν οκ: Αυτο που προβληματίζει πάντως σε μερικά βίντεο που έχω δει είναι το πόσο γυαλιστερή είναι η οθόνη. Πολλές αντανακλάσεις. Άντε να το φέρει κάνα κατάστημα στα τέλη του μήνα να το δούμε κι από κοντά να κρίνουμε και μόνοι μας. Κι εγώ το έχω παρατηρήσει φίλε μου και είναι πολύ έντονο μαλιστα. Δεν ξέρω αν φταίει η οθόνη ή είναι πρόβλημα της προστατευτικης μεμβράνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 @ te_salat προσωπικά δοκίμασα Νοτε 2 και S3 , πιο πολύ μου άρεσε το S3 . όσο για το Ζ δεν ξέρω .. μου άρεσε .. γενικά ειμαι πελάτης της Samsung και blackberry (αναμένω τη νέα τους σειρά) και είχα κάνει ένα γύρισμα στο xperia S όταν πρωτο-βγήκε (το έκλαψα στον 1 μήνα) και μετά ξαναγύρισα στα παλιά. Το Ζ μπορώ να πω ότι μου άρεσε ως γενική εικόνα. μένει μόνο να το δω από κοντά Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ρε παιδιά ό,τι και να λέμε, κοντός ψαλμός αλληλούια που λένε. Μέρες είναι θα περάσουν, θα το δούμε από κοντά και θα κρίνουμε. Δε χρειάζεται να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις για ένα τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts