Te_salat Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Το λιγότερο στα 700 να το περιμένεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Η τιμή αντιπροσωπείας σίγουρα θα είναι υψηλή. Η τιμή αγοράς πιστεύω θα κυμαίνεται στα ευρωπαϊκά επίπεδα, γυρω στα 650 πανω κατω. Ας ελπίσουμε, για τους πρώτους αγοραστές, η Sony να κάνει κάνα δωράκι όπως Αγγλία και Ιαπωνία με τα ακουστικά και το dock αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Βλεπω οσο περναει ο καιρος και πιο πολυτο πιανουν στα χερια τους να σκανε τρελλα βιντεακια στο νετ!!παντως εγω αμα με αξιωσει ο θεος να το παρω daquiri Δεν του ριχνω απανω για κανενα λογο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αυτο θα πει "κινητο να το πιεις στο ποτηρι"..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 επισημη τιμη στην Ιταλια 649Ε και διαθεσιμοτητα σε 10 μερες! αυτα ειναι...οχι σαν κατι αλλες εταιριες που βγαζουν την ψυχη .... το βλεπω κατω απο 500Ε μεχρι τον Μαιο. Μια χαρα...θα κανουμε μπανακι στην Κερκυρα μαζι :lol: (πρωτα ο Θεος) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Να πας στο μπαρ και να πεις: ενα μπιρακι για εμενα και μια βοτκα για το Ζετακι μου :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Και γω το περιμένω πως και πως!!! Στο expansys το έχει για προ παραγγελία 649 ευρώ. Εντάξει, αναμενόμενη τιμή για καινούργια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έβαλα το wallpaper του Xperia Z στο κινητό μου (xperia P) και νομίζω ότι το εχω στα χέρια μου :p... Δεν βαριέσαι μια ίντσα διαφορά έχουν... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγώ να ρωτήσω, τα χρώματα αυτά είναι τα final έτσι; Περίμενα το λευκό, να είναι και λευκό μπροστά.... :( Κορυφαίο είναι όπως και να έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ήδη στο ίντερνετ(ιταλικό) μπορείς να το βρεις κάτω από 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Και γω το περιμένω πως και πως!!! Στο expansys το έχει για προ παραγγελία 649 ευρώ. Εντάξει, αναμενόμενη τιμή για καινούργια συσκευή. Το expansys είναι λίγο ακριβούτσικο.... Καλό είναι για τους υποψήφιους αγοραστές να περιμένουν να κυκλοφορήσει πρώτα και μετά να παραγγείλουν. Εδώ στα 600 ευρώ http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/sony/711861/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 UNBOXING THE SONY XPERIA Z http://unleashthephones.com/2013/02/06/unboxing-the-sony-xperia-z/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+ZomgItsCj+(UnleashThePhones+-+Mobile+Phone+News%2C+Reviews+and+More) Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μου αρέσει σαν κατασκευή αλλά η οθονη του τεχνολογία TFT χωρις να ειναι IPS είναι ένα θέμα. Σε ολα τα review βλέπεις αλλοίωση των χρωμάτων με την παραμικρή αλλαγή γωνία θέασης, μοιάζει για πισωγύρισμα. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μου αρέσει σαν κατασκευή αλλά η οθονη του τεχνολογία TFT χωρις να ειναι IPS είναι ένα θέμα. Σε ολα τα review βλέπεις αλλοίωση των χρωμάτων με την παραμικρή αλλαγή γωνία θέασης, μοιάζει για πισωγύρισμα. Ναι ρε φίλε είδα τη φωτογραφία που έδειξε ο φίλος με τα κινητά, και η οθόνη είναι ένα μείον όσο και να πεις. Ας κυκλοφορήσει με το καλό να το δούμε live και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Οσοι το εχουν δει απο κοντα εχουν πει οτι η οθονη του ειναι πολυ καλη και εχουν πει τα καλυτερα. Η ''γνωστη'' φωτογραφια σε εμενα προσωπικα δεν λεει τιποτα, δεν μπορω να πιστεψω οτι το htc one x εχει χειροτερη οθονη απο το sgsiii. Προσωπικη γνωμη ολα αυτα :) Οταν το δουμε ολοι μας απο κοντα θα εχουμε και αποψη :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 επισημη τιμη στην Ιταλια 649Ε και διαθεσιμοτητα σε 10 μερες! αυτα ειναι...οχι σαν κατι αλλες εταιριες που βγαζουν την ψυχη .... το βλεπω κατω απο 500Ε μεχρι τον Μαιο. Μια χαρα...θα κανουμε μπανακι στην Κερκυρα μαζι :lol: (πρωτα ο Θεος) :lol::lol: καλοκαιρινές φωτογραφίες με το xperia z και άγιος ο θεός :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Οσοι το εχουν δει απο κοντα εχουν πει οτι η οθονη του ειναι πολυ καλη και εχουν πει τα καλυτερα. Η ''γνωστη'' φωτογραφια σε εμενα προσωπικα δεν λεει τιποτα, δεν μπορω να πιστεψω οτι το htc one x εχει χειροτερη οθονη απο το sgsiii. Προσωπικη γνωμη ολα αυτα :) Οταν το δουμε ολοι μας απο κοντα θα εχουμε και αποψη :) Προσωπικά δεν εχω διαβάσει ποτέ κάτι κακό σε review κορυφαίων συσκευών. Οπότε ελάχιστα εμπιστεύομαι τα γραφόμενα τους, ειδικά των βίντεο reviews όπου αντί για ουσιαστική παρουσίαση των δυνατοτήτων της συσκευής έχουμε παραλήρημα του παρουσιαστή για το ποιά συσκευη κρατά στα χέρια του λες και μπορούσε να την εχει στα ποδια του :), πού είναι τα volume buttons κλπ ανούσιες πληροφορίες. Το review πρέπει να γίνεται με στημένη συσκευή, να ανοίγουν διάφορες κλασσικές εφαρμογές και αν είναι δυνατόν δίπλα σε κάποια άλλη κορυφαία συσκευή ώστε να υπάρχει μέτρο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Προσωπικά δεν εχω διαβάσει ποτέ κάτι κακό σε review κορυφαίων συσκευών. Οπότε ελάχιστα εμπιστεύομαι τα γραφόμενα τους, ειδικά των βίντεο reviews όπου αντί για ουσιαστική παρουσίαση των δυνατοτήτων της συσκευής έχουμε παραλήρημα του παρουσιαστή για το ποιά συσκευη κρατά στα χέρια του λες και μπορούσε να την εχει στα ποδια του :), πού είναι τα volume buttons κλπ ανούσιες πληροφορίες. Το review πρέπει να γίνεται με στημένη συσκευή, να ανοίγουν διάφορες κλασσικές εφαρμογές και αν είναι δυνατόν δίπλα σε κάποια άλλη κορυφαία συσκευή ώστε να υπάρχει μέτρο. Εχεις ενα δικιο στο θεμα με τα review κορυφαιων συσκευων, ειναι πρωτη επαφη και κατα βαση υπαρχει ενθουσιασμος. Τωρα... αυτο που γραφεις για review με αλλο κορυφαιο τηλεφωνο ειναι για αυτους τους ραλιαριδες που ψαχνουν τα χιλιοστα, δεν λεω οτι δεν θα ηθελα να γινεται, παντος υπαρχουν και τετοια βιντεακια. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) νεο βιντεακι τωρα....λετε αυτο το βιντεο να ειναι αληθινο; αν ειναι αληθινο τοτε σε ποιοτητα εχουμε ξεφυγει http://www.youtube.com/watch?v=WL9Hq7leGgA&noredirect=1 Edited February 8, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Τωρα αυτο ειναι αληθινο??? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εγώ μόνο που δεν δουλεύει η αυτόματη εστίαση λεω ότι δεν είναι από κινητό πάντως.... Προχτές το είδα το κινητό σε μια εκδήλωση στο Ντιβανι Καραβελ, πανέμορφο και μακάρι να μπορούσα να άλλαζα κινητό τόσο σύντομα. Αλλά το μέγεθος είναι θέμα! Εμένα δεν με χαλάει όμως, αλλωστε λιγο πιο μεγάλο από το XPS είναι αλλά και αντίστοιχα πιο λεπτό! Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Οι γερμανοί το δίνουν 600 , το expansys 670 με το ηχιάκι (μια τρύπα στο νερό καναν αλλά οκ) Λέτε να το χτυπήσουμε από τις πρώτες μέρες ή να το αφήσουμε κανά μήνα να δούμε τα bug / report των xda κτλ ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Οι γερμανοί το δίνουν 600 , το expansys 670 με το ηχιάκι (μια τρύπα στο νερό καναν αλλά οκ) Λέτε να το χτυπήσουμε από τις πρώτες μέρες ή να το αφήσουμε κανά μήνα να δούμε τα bug / report των xda κτλ ? Εγώ λέω να το αφήσεις για τον λόγο οτι τα Sony δεν διατηρούν την αρχική τιμή τους και πέφτουν σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι διαφορετικό τώρα με ένα τέτοιο τούμπανο αλλά πάντα στις αγορές μας χρειάζεται να περιμένουμε για να φεύγουν οι πρώτες παρτίδες και να δούμε τι γίνεται. Γνώμη μου φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Οι γερμανοί το δίνουν 600 , το expansys 670 με το ηχιάκι (μια τρύπα στο νερό καναν αλλά οκ) Λέτε να το χτυπήσουμε από τις πρώτες μέρες ή να το αφήσουμε κανά μήνα να δούμε τα bug / report των xda κτλ ? Μπορείς να μου πεις το site φίλε μου? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts