alfa 156 Δημοσιεύτηκε June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 19, 2004 Μόνο έτσι έχω χαμηλές θερμοκρασίες και ελάχιστο θόρυβο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 kanenas..mono i skoni... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Η πολλή σκονή μπορεί να προκαλέσει πρόβληματα ψύξης σε ανεμιστηράκια, ψύκτρες και εκεί που κουμπώνουν οι μνήμες. Δε νομίζω πάντως να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησύχίας, ιδιαίτερα αν το καθαρίζεις που και που. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Ιούν. 2004 , 16:27) Δε νομίζω πάντως να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησύχίας, ιδιαίτερα αν το καθαρίζεις που και που. πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 yparxoun eidika mpoukalakia pepiesmenou aera... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Μια φορά πήρα ένα από το Πλαίσιο και δεν έκανε τίποτα. Προσωπικά με ότι το βρω το καθαρίζω. Μπατονέτες στα δύσκολα σημεία, μαλακό πινέλο για τις μεγάλες επιφάνειες και τις ψύκτρες κάτω από τη βρύση :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 koita apla einai mia lisi to mpoukalaki....ontos den kanei pollh douleia...mono gia ekei pou den ftanei i mpatoneta... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Εγώ το καθαρίζω με την ηλεκτρική σκούπα! όχι ρούφηγμα (χεχε), φύσημα. Και είναι μια χαρά. Πάντως αν πιάνεις υψηλές θερμοκρασίες (κάλά πως γίνεται να έχεις χαμηλό θόρυβο με ανοιχτό το case?) δοκίμασε κάποιο water cooling. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 An den thes na eheis skoni kai na to eheis kleisto vale filtra stous anemistires pou eisagoun aera. Etsi elisa to provlima kathariotitas tou pciou mou. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (19 Ιούν. 2004 , 16:48) Εγώ το καθαρίζω με την ηλεκτρική σκούπα! όχι ρούφηγμα (χεχε), φύσημα. Και είναι μια χαρά. Πάντως αν πιάνεις υψηλές θερμοκρασίες (κάλά πως γίνεται να έχεις χαμηλό θόρυβο με ανοιχτό το case?) δοκίμασε κάποιο water cooling. μα η σκούπα ρουφάει δεν φυσάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 yparxoun skoupes pou fysane kiolas... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Filaraki mou kalo an thes na me akouseis ase ta giatrosofia giati se blepo apo kanena lathos gia kainourio PC!! Symbouli mou: Pare anemistirakia me mpolikes strofes bale osa pairnei perissotera to koyti os exis: ena na fysaei pros ta mesa(oxi opos kai dipote pano apo ton epeksergasti, kata protimisi stous sklirous), kai ta ypoloipa pros ta ekso kai tha exis kalo air flow me apotelesma kales thermokrasies. Episis agorase psiktra gia to skliro sou (kathenas ksexorista) kai mia psiktra gia tin karta grfikon sou kai.... kai g@mo ta apotelesmata! Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 και μετά θα θέλω και ωτασπίδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 lol..kai money? ama doseis pairnw.... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Εγω προχθες το ανοιξα και η σκονη που ειχε μεσα δεν περιγραφεται...Τελικα αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω ηλεκτρικη σκουπα.Οποτε μαλλον χλωμο να το εχω ανοιχτο. Παντως επειδη βλεπω οτι τωρα με τις ζεστες εχει αρχισει και σηκωνει θερμοκρασιες και τα ανεμιστηρακια αρχιζουν να μου παιρνουν τ'αυτια,σκεφτομαι να αγορασω ενα πιο ευρυχωρο κουτι,και να προσθεσω καμια ψυκτρα στο σκληρο. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 ψαξε για κουτια της thermal take την σειρα χ που εχει και 4 fans μεσα αυτο εχω και κανει τρομερη δουλεια αν και οταν βαζω την τουρμπινα(4 fans... στο full ειναι λες και απογειωνεται το concord απο την ταρατσα σου) κατα τα αλλα ειναι καλα και ποιοτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 pedia opos katharizi i ilektriki skoupa den iparxi tipote allo!!!ke nme to roufigma na ditte doulia... otan roufai katharizis apsoga fan cpu opos ke ola ta ala fan!paratirisa episis oti ama riksis aera mesa sto dissy me tin skoupa bgeni poli skoni!!!! ke ego to exo panta anixto to case!!! mia skoupa tha mas sosi! pedia min to parakanete sta fan giati meta den tha akoute tipota alo ektos apo dafta!!! ektos ean ta downvoltarete!!! tote ok! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (19 Ιούν. 2004 , 18:28) πώς? Όταν θέλω να τον καθαρίσω χρησιμοποιώ ένα μικρό πινέλο. Το συγκεκριμένο έχει μαλακή τρίχα όπως είπε ο gkr41 και είναι για... μακιγιάζ(σαφής η προελευσή του :p ). Καθαρίζει τέλεια, κυρίως την σκόνη που ΔΕΝ φεύγει με φύσημα, καθώς και την σκόνη σε δύσκολα σημεία. Μικρά πινελάκια άυτού του είδους μπορείς να βρεις εκτός από καταστήματα καλλυντικών :p , σε καταστήματα μοντελισμού (Η ιπποκράτους στο κέντρο είναι γεμάτη). Τα τελευταία έχουν όλα τα σχήματα και σχέδια. (καθόλου πλάκα-ειρωνεία). ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις πινέλα βαψίματος, έχουν σκληρή τρίχα και θα πήξεις στον στατικό ηλεκτρισμό. Εγώ χαλαρά κάθε καλοκαίρι ανοιχτό τον αφήνω. Τον λυπάται η ψυχή μου :p Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τον καθαρίζω όμως τακτικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Tis sas peirazoun oip thermokrasies? Ton kanei o/c kanenas? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 E ναι. Εμένα στους 52 δουλεύει σε idle χωρίς προβλήματα. Αισθητικό είναι κυρίως το θέμα και για να μην στήσει ιστό καμιά αράχνη εκεί μέσα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Ιούν. 2004 , 23:53) E ναι. Εμένα στους 52 δουλεύει σε idle χωρίς προβλήματα. Αισθητικό είναι κυρίως το θέμα και για να μην στήσει ιστό καμιά αράχνη εκεί μέσα :p Λίγο δύσκολο να σου την πέσει ο Spiderman :p Oι αράχνες πάνε όπου υπάρχει ερημιά και ησυχία... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αυτή τη στιγμή που σου γράφω το έχω ανοιχτό, κανένα πρόβλημα εκτός από τη σκόνη όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Δεν έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες απλά επειδή το "σκαλίζω" συχνά δε μπορώ βαλε-βγάλε τα καπάκια! :D Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (19 Ιούν. 2004 , 23:59) Λίγο δύσκολο να σου την πέσει ο Spiderman :p Oι αράχνες πάνε όπου υπάρχει ερημιά και ησυχία... :D Στο παλιό μου είχα βρει έναν ιστό γι΄αυτό το λέω! :eek: Και να φανταστείς οτι το είχα κλειστό συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Το καλοκαίρι είναι πιο πιθανό να πιάσει κατσαρίδες... :p Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Από μέσα Μαίου το έχω ανοιχτό. Μαζί με το σήκωμα των χαλιών, ανοίγω και το κουτί. Θα το κλείσω μέσα Σεπτέμβρη, ανάλογα και τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts