Chryssostomos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Στο πρώτο μήνυμα του θέματος στις Ερωτήσεις/απαντήσεις [FAQ] γράφει τον τρόπο. ωω μερσί,χαζομάρα που δε κοίταξα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Θα παρακαλούσα τους κατόχους Galaxy S να μου πουν αν είναι ευχαρίστημενοι με την Slim Bean 4.2.2 build 5.official. με semaphore 2.9.25s Είχα πρόβλημα με την Cyanogen 10.1 nightly (αφου είχα κάποια bootloops με την 4.1.2 Slim Bean αλλά πήγαινε γενικα σφαίρα) την είχα βάλει και αυτην δοκιμαστικά και πάλι είχα κολληματα ktl.Περασα την Slim Bean γιατί είχα καλές εντυπώσεις περαν των bootloops των οποίων τελικά ήταν θέμα κακής εφαρμογής και έπρεπε να περάσω κάποια επισημη 2.3.6 για να ξαναπεράσω σε 4.2.2 της Cyanogen για να "κατσει" καλά πάνω της. Κάποιες φορές το κινητό δουλευει τέλεια και κάποιες άλλες (που είναι γενικά περισσότερες) έχω lags τρελά,κολλήματα και force closes.Γενικά έχω πολλή ελευθερη μνήμη που κυμάινεται στα 75mb (χωρις big mem) και άνω σχεδόν πάντα αλλά ο επεξεργαστής δουλευει συνέχεια στο 1.0Ghz me χρήση του CPU να ανεβοκατεβαινει αλλά ο επεξεργαστής πάντα στο 1GHZ.Μηπως ο kernel δεν είναι τόσο καλός για την Slim Bean?:blink: ps:Εκδοση βασικού φάσματος έχω την I9000XXJVU. Edited May 23, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 απλά το κινητό μας δε τη παλεύει πλέον....και οι απλές εφαρμογές το ζορίζουν παραπάνω από ότι παλαιότερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 απλά το κινητό μας δε τη παλεύει πλέον....και οι απλές εφαρμογές το ζορίζουν παραπάνω από ότι παλαιότερα. Χρυσόστομε επειδή βρήκα τι φταίει και το κινητάκι πάει ********* ξανά....:X....κατέβασε το greenify απο market και πάγωσε ότι ******* δεν χρειάζεσαι γιατί τρέχει πολύ πράμα από πίσω που δεν το βλέπουμε.Πήρε τα πάνω του λέμε για τα καλά!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Χρυσόστομε επειδή βρήκα τι φταίει και το κινητάκι πάει ********* ξανά....:X....κατέβασε το greenify απο market και πάγωσε ότι ******* δεν χρειάζεσαι γιατί τρέχει πολύ πράμα από πίσω που δεν το βλέπουμε.Πήρε τα πάνω του λέμε για τα καλά!:) θα το δοκιμάσω φυσικά.αν και πίστεψε με,αν το αφήσεις χωρίς εφαρμογες στην 3-4 μέρα θα σέρνετε και πάλι! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 weekly 5.7,έχω παγώσει τις εφαρμογές που δε χρειάζεται να τρέχουν συνέχεια,και ο γαλαξίας δείχνει να τρέχει καλύτερα από πριν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν ειναι αυτο το θεμα παιδια. Σε aosp δεν υπαρχει bloat για να βγαλεις. Εγω παντα βγαζω πολυ πραγμα απο το system ακομα και σε aosp γιατι δεν το χρειαζομαι. Εννοειται και παντα startup management με autostarts. Δεν γινεται φυσικα τιποτα. Οι ρομς ειναι καλυτερες, αλλα το hardware δεν αλλαζει. Πολυ καλα παει κιολας για τα χρονια/specs του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν ειναι αυτο το θεμα παιδια. Σε aosp δεν υπαρχει bloat για να βγαλεις. Εγω παντα βγαζω πολυ πραγμα απο το system ακομα και σε aosp γιατι δεν το χρειαζομαι. Εννοειται και παντα startup management με autostarts. Δεν γινεται φυσικα τιποτα. Οι ρομς ειναι καλυτερες, αλλα το hardware δεν αλλαζει. Πολυ καλα παει κιολας για τα χρονια/specs του. μα δε μιλάω για boatware Νίκο.με το greenify έχω σταματίσει κάποιες εφαρμογές που δε τις χρησιμοποιώ συχνά,και απλά δε τις τρέχει στο παρασκήνιο.Μια χαρά πάει ακόμα ο γαλαξίας για τα χρόνια του,αλλά είναι γεγονός πως κομπάζει πλέον. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν ειναι αυτο το θεμα παιδια. Σε aosp δεν υπαρχει bloat για να βγαλεις. Εγω παντα βγαζω πολυ πραγμα απο το system ακομα και σε aosp γιατι δεν το χρειαζομαι. Εννοειται και παντα startup management με autostarts. Δεν γινεται φυσικα τιποτα. Οι ρομς ειναι καλυτερες, αλλα το hardware δεν αλλαζει. Πολυ καλα παει κιολας για τα χρονια/specs του. μα δε μιλάω για boatware Νίκο.με το greenify έχω σταματίσει κάποιες εφαρμογές που δε τις χρησιμοποιώ συχνά,και απλά δε τις τρέχει στο παρασκήνιο.Μια χαρά πάει ακόμα ο γαλαξίας για τα χρόνια του,αλλά είναι γεγονός πως κομπάζει πλέον. Σίγουρα κομπιάζει αλλά με το greenify με δοκιμές,μόνο τους χάρτες και το fb που έκανα hibermnate ήταν σαν να του ελευθέρωσα απιστευτη ποσότητα RAM και πάει πολύ καλύτερα και αισθητή διαφορά σε άνοιγμα εφαρμογών και γενικα σταθερότητα,κύλιση στο μενού. Το καλό είναι ότι ανοιγεις πχ το fb η τους χαρτες (η ότι άλλο έχεις παγώσει) και μόλις σβήσεις οθόνη όταν τελειώσεις τα ξαναπαγώνει μόνο του,έτσι είσαι κομπλέ απο μνήμη πάντα!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Eπανέρχομαι με ένα θέμα που με έχει προβληματίσει σχετικά με force closes που με ταλαίπωρουν από την εγκατάσταση.Λέγοντας force closes θα καταλάβετε τι εννοώ πιό κάτω. Εχω πρόβλημα στο radiocd που αυτοκινήτου και δέν έχω σταθμούς,επειδή τώρα δεν περισσέυουν για αγορά νέου πήρα με 0,50λεπτά ένα καλώδιο aux και μεταφέρω απο spirit fm τον ήχο στο radiocd.Εκεί που παίζει όλα καλά ξαφνικά ενώ δουλευει το spirit χάνεται ο ήχος και πρέπει να κάνω εναλλαγή από μεγάφωνο ξανά σε ακουστικά για να δουλέψει,πράγμα δύσκολο όταν οδηγάς και αναγκάζομαι να το κάνω σε απόσταση 15 λεπτών 25-30 φορές και είναι σπαστικό.Με ακουστικά όλα καλά δεν κάνει κίχ όδες ώρες και και να το έχω. Ένα άλλο θέμα που έχω ειναι με τα keyboards,έχω το swype πολύ καιρό και το έχω συνηθίσει τώρα πιά,μου κάνει το εξής κουλό,εκεί που πληκτρολογείς η σέρνεις εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο και δεν εμφανίζεται αμέσως παρά μετά από 10-15 δεύτερα και μόλις πάς να πληκτρολογήσεις εξαφανίζεται ξανά και πάλι τα ίδια,πράγμα εκνευριστικό όταν γράφεις κάτι η κάνεις τσατ και μιλάς.Λέω οκ ειναι το swype,κατεβάζω το swftkey και κάνει ακριβώς τα ίδια!Επίσης παρατήρησα ότι το κάνουν και τα δύο μόνο στους browsers.Opera,dolphin αλλά και τον aosp της Slim bean 4.2.2.Το android keyboard δεν έχει πρόβλημα.Όταν το κάνουν αυτό το κόλλημα και το disappearing ταυτόχρονα παρατηρώ ότι εξαφανίζεται μαζί με το εικονίδιο του πληκτρολογίου και το εικονίδιο του battery widget και εμφανίζονται μάζί μετά που ξαναβγαίνει το keyboard. Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι έχεi βγάλει ανακοίνωση το Swiftkey ότι υπάρχει πρόβλημα με την 4.2.2 και τους browsers.(ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω γμτ)Οπότε ίσως παίζει το ίδιο για το swype??:blink: Edited May 31, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Eπανέρχομαι με ένα θέμα που με έχει προβληματίσει σχετικά με force closes που με ταλαίπωρουν από την εγκατάσταση.Λέγοντας force closes θα καταλάβετε τι εννοώ πιό κάτω. Εχω πρόβλημα στο radiocd που αυτοκινήτου και δέν έχω σταθμούς,επειδή τώρα δεν περισσέυουν για αγορά νέου πήρα με 0,50λεπτά ένα καλώδιο aux και μεταφέρω απο spirit fm τον ήχο στο radiocd.Εκεί που παίζει όλα καλά ξαφνικά ενώ δουλευει το spirit χάνεται ο ήχος και πρέπει να κάνω εναλλαγή από μεγάφωνο ξανά σε ακουστικά για να δουλέψει,πράγμα δύσκολο όταν οδηγάς και αναγκάζομαι να το κάνω σε απόσταση 15 λεπτών 25-30 φορές και είναι σπαστικό.Με ακουστικά όλα καλά δεν κάνει κίχ όδες ώρες και και να το έχω. Ένα άλλο θέμα που έχω ειναι με τα keyboards,έχω το swype πολύ καιρό και το έχω συνηθίσει τώρα πιά,μου κάνει το εξής κουλό,εκεί που πληκτρολογείς η σέρνεις εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο και δεν εμφανίζεται αμέσως παρά μετά από 10-15 δεύτερα και μόλις πάς να πληκτρολογήσεις εξαφανίζεται ξανά και πάλι τα ίδια,πράγμα εκνευριστικό όταν γράφεις κάτι η κάνεις τσατ και μιλάς.Λέω οκ ειναι το swype,κατεβάζω το swftkey και κάνει ακριβώς τα ίδια!Επίσης παρατήρησα ότι το κάνουν και τα δύο μόνο στους browsers.Opera,dolphin αλλά και τον aosp της Slim bean 4.2.2.Το android keyboard δεν έχει πρόβλημα.Όταν το κάνουν αυτό το κόλλημα και το disappearing ταυτόχρονα παρατηρώ ότι εξαφανίζεται μαζί με το εικονίδιο του πληκτρολογίου και το εικονίδιο του battery widget και εμφανίζονται μάζί μετά που ξαναβγαίνει το keyboard. Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι έχεi βγάλει ανακοίνωση το Swiftkey ότι υπάρχει πρόβλημα με την 4.2.2 και τους browsers.(ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω γμτ)Οπότε ίσως παίζει το ίδιο για το swype??:blink: Κανείς παιδία?Μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το πληκτρόλογιο που εξαφανίζεται ενώ γράφεις?:blink: Έκανα απεγκατάσταση και το battery widget reborn μήπως φταίει αυτό αλλά εξακολουθεί και κάνει τα ίδια. Έγινε και η αναβάθμιση OTA σε build 6 και εξακολουθεί να γίνεται αυτό έκτός από το spirit fm που πλέον λειτουργεί υποδειγματικά!:) Edited June 4, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Συνεχίζω να γράφω προβλήματα εδώ,ελπίζοντας κάπιος να τα διαβάσει μαζί μετα προηγούμενα. Μετά την αναβάθμιση OTA Slim bean 4.2.2 build 6 έχω ένα θέμα με το modem.Χρησιμοποιώ το XXJVU (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21102115&postcount=626 ) και από το Slim Ics μέχρι και την Slim Bean 4.2.2 build 5 δούλευε μιά χαρά.Σήμερα (πρίν λίγο) που χρειάστηκε να μπώ να δώ κάτι μέσω 3G ενώ συνδέεται και βγάζει το H+ δέν μπλεδίζει το εικονίδιο του δικτύου όπως όταν δείχνει ότι έχιε συνδεθεί και δεν μπαίνει πουθενά.Το ίδιο μου κάνει και στο wifi αλλά τουλάχιστον μπλεδίζει που και πού και χωρίς να είναι μπλε μπαίνει κανονικά στο net. Κάποιος που να ξέρει τι παιζει?:blink: Edited June 4, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Συνεχίζω να γράφω προβλήματα εδώ,ελπίζοντας κάπιος να τα διαβάσει μαζί μετα προηγούμενα. Μετά την αναβάθμιση OTA Slim bean 4.2.2 build 6 έχω ένα θέμα με το modem.Χρησιμοποιώ το XXJVU (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21102115&postcount=626 ) και από το Slim Ics μέχρι και την Slim Bean 4.2.2 build 5 δούλευε μιά χαρά.Σήμερα (πρίν λίγο) που χρειάστηκε να μπώ να δώ κάτι μέσω 3G ενώ συνδέεται και βγάζει το H+ δέν μπλεδίζει το εικονίδιο του δικτύου όπως όταν δείχνει ότι έχιε συνδεθεί και δεν μπαίνει πουθενά.Το ίδιο μου κάνει και στο wifi αλλά τουλάχιστον μπλεδίζει που και πού και χωρίς να είναι μπλε μπαίνει κανονικά στο net. Κάποιος που να ξέρει τι παιζει?:blink: και μένα δεν γίνετε μπλε(όχι πάντα)αλλά συνδέεται κανονικά.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 και μένα δεν γίνετε μπλε(όχι πάντα)αλλά συνδέεται κανονικά.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χρυσόστομε τελικά επειδή είχα παγώσει το 3g watchdog το έκανε αυτό,τώρα δουλεύει κανονικά.Με τα άλλα που γράφω όπως το keyboard που εξαφανίζεται (και με swype kai me swiftkey) στο κάνει στους browsers?Εμένα συνεχίζει και το κάνει και μετά το update ota σε build 6.:( Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Χρυσόστομε τελικά επειδή είχα παγώσει το 3g watchdog το έκανε αυτό,τώρα δουλεύει κανονικά.Με τα άλλα που γράφω όπως το keyboard που εξαφανίζεται (και με swype kai me swiftkey) στο κάνει στους browsers?Εμένα συνεχίζει και το κάνει και μετά το update ota σε build 6.:( όχι δεν έχω τέτοια θέματα.βέβαια χρησιμοποιώ το stock γιατί με έχει βολέψει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ούτε κι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο (stock) ή με συνδέσεις 3G & WiFi. Με τη build 6 είχα θέμα μονάχα όσον αφορά το picasa και αυτό λύθηκε με clear data στα apps και resync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 όχι δεν έχω τέτοια θέματα.βέβαια χρησιμοποιώ το stock γιατί με έχει βολέψει. Ούτε κι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο (stock) ή με συνδέσεις 3G & WiFi. Με τη build 6 είχα θέμα μονάχα όσον αφορά το picasa και αυτό λύθηκε με clear data στα apps και resync. Τι να πώ ρε παιδία εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα,και με τον stock browser το κάνει με το swype και το swiftkey.Δέν μπορώ να γράψω πλέον με το android keyboard είναι πολύ αργό. Επίσης εχθές παρατήρησα ότι ενώ μπαίνω στο μάρκετ κανονικά δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα ουτε καν να κάνω ενημερώσεις.Μου βγάζει ένα σφάλμα για πρόβλημα σύνδεσης με τον διακόμιστή και δεν φταίει η σύνδεση,δοκίμασα και με το ρούτερ στο γραφείο,στο σπίτι και με δεδομένα και βγάζει σφάλμα σε όλα.Διάβασα ότι με διαγραφή του λογαριασμού gmail και εγγραφή ξάνα φτιάχνει αλλά δεν βρήκα πώς να τον διαγράψω ακόμα.:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Απ' το κεφάλι μου: φλάσαρες ξανά τα νέα gapps όπως αναφέρει το changelog για τη built 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Τι να πώ ρε παιδία εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα,και με τον stock browser το κάνει με το swype και το swiftkey.Δέν μπορώ να γράψω πλέον με το android keyboard είναι πολύ αργό. Επίσης εχθές παρατήρησα ότι ενώ μπαίνω στο μάρκετ κανονικά δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα ουτε καν να κάνω ενημερώσεις.Μου βγάζει ένα σφάλμα για πρόβλημα σύνδεσης με τον διακόμιστή και δεν φταίει η σύνδεση,δοκίμασα και με το ρούτερ στο γραφείο,στο σπίτι και με δεδομένα και βγάζει σφάλμα σε όλα.Διάβασα ότι με διαγραφή του λογαριασμού gmail και εγγραφή ξάνα φτιάχνει αλλά δεν βρήκα πώς να τον διαγράψω ακόμα.:blink: κάνε απο την αρχή τα wipes και ξαναφλάσαρε ρομ και gapsΗ 6 θέλει τα καινούρια..Μετά ρυθμίσεις-Interface-General-LCD Density και κάνε τα βήματα με τη σειρά.Λογικά μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Απ' το κεφάλι μου: φλάσαρες ξανά τα νέα gapps όπως αναφέρει το changelog για τη built 6; κάνε απο την αρχή τα wipes και ξαναφλάσαρε ρομ και gapsΗ 6 θέλει τα καινούρια..Μετά ρυθμίσεις-Interface-General-LCD Density και κάνε τα βήματα με τη σειρά.Λογικά μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Ναί παιδιά πέρασα τα νέα Gapps μαζί με τo bulid 6.Αυτό ήταν Χρυσόστομε το επόμενο στάδιο,τα έχω προσπαθήσει όλα αλλά τελικά θα ξαναπεράσω την rom με full wipes ξανά.:( Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Ναί παιδιά πέρασα τα νέα Gapps μαζί με τo bulid 6.Αυτό ήταν Χρυσόστομε το επόμενο στάδιο,τα έχω προσπαθήσει όλα αλλά τελικά θα ξαναπεράσω την rom με full wipes ξανά.:( εγώ πέρασα την weekly 5.7 που είναι γαμάτη πάλι,γιατί όντως τα gapps σταμάτησαν να λειτουργούν,και μου έβγαζε όλο fc εδώ και λίγη ώρα....τι να πω,στο xda δεν έχει αναφέρει κανείς τίποτα. Πάλι και στην 5.7 ενώ την είχα τόσες μέρες,τώρα πάλι δε λειτουργούν τα gapps...βλέπω να φεύγει από το παράθυρο το κινητό σήμερα!! Edited June 5, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Και εμένα Χρυσόστομε τα ίδια πάλι.... έκανα Wipe dalvik cashe και cashe τα πέρασα ξανά όλα αλλά πάλι τα ίδια :( Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Μια που φλασάρετε τα gapps στην b6 όπως κι εγώ θυμάμαι πως είχα δει την εξής επισήμανση (την οποία ακολούθησα): If you want to install all gapps together please flash the AIO_Addons or the AIO_Addons_aroma Edited June 5, 2013 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Και εμένα Χρυσόστομε τα ίδια πάλι.... έκανα Wipe dalvik cashe και cashe τα πέρασα ξανά όλα αλλά πάλι τα ίδια :( Τελικά επειδή απογοητεύτηκα με τα δυο wipes και έκανε τα ίδια πάλι,του τράβηξα ένα hard reset και ξαναπέρασα την Slim Bean build 6 + Gapps build 6.Ξάναεστησα το κινητο manual μία μία εφαρμογή και τα πάντα όλα αλλά το πρόβλημα με τα keyboards (swype+wsiftkey) εξακολουθεί να υπάρχει σε όλους τους browsers που έχω δοκιμάσει.Opera,Dolphin,Chrome,Firefox και τον Stock της Rom.Συνεχίζει να κάνει ακριβώς το ίδιο,εκεί που πάς να γράψεις εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο και δεν εμφανίζεται παρά μόνο αν περάσει αρκετή ώρα (30+δευ) και με το που εμφανιστεί και πάς να σύρεις η να πατήσεις ξαναεξαφανίζεται.:angry: Μια που φλασάρετε τα gapps στην b6 όπως κι εγώ θυμάμαι πως είχα δει την εξής επισήμανση (την οποία ακολούθησα): If you want to install all gapps together please flash the AIO_Addons or the AIO_Addons_aroma Τα gapps είναι τα απολύτως απαραίτητα για να μπορεί να δουλεψει σωστά το κινητό με την Google και τα "συμπράγκαλα" της.Τα addons είναι πρόσθετα που μπορεί να τα χρειαστείς,κοίταξα τι περιέχουν και δεν μου είναι χρήσιμα οπότε δέν τα έβαλα.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Τελικά επειδή απογοητεύτηκα με τα δυο wipes και έκανε τα ίδια πάλι,του τράβηξα ένα hard reset και ξαναπέρασα την Slim Bean build 6 + Gapps build 6.Ξάναεστησα το κινητο manual μία μία εφαρμογή και τα πάντα όλα αλλά το πρόβλημα με τα keyboards (swype+wsiftkey) εξακολουθεί να υπάρχει σε όλους τους browsers που έχω δοκιμάσει.Opera,Dolphin,Chrome,Firefox και τον Stock της Rom.Συνεχίζει να κάνει ακριβώς το ίδιο,εκεί που πάς να γράψεις εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο και δεν εμφανίζεται παρά μόνο αν περάσει αρκετή ώρα (30+δευ) και με το που εμφανιστεί και πάς να σύρεις η να πατήσεις ξαναεξαφανίζεται.:angry: Τα gapps είναι τα απολύτως απαραίτητα για να μπορεί να δουλεψει σωστά το κινητό με την Google και τα "συμπράγκαλα" της.Τα addons είναι πρόσθετα που μπορεί να τα χρειαστείς,κοίταξα τι περιέχουν και δεν μου είναι χρήσιμα οπότε δέν τα έβαλα.:) με τα gapps τι γίνεται λειτουργούν έτσι; Μια που φλασάρετε τα gapps στην b6 όπως κι εγώ θυμάμαι πως είχα δει την εξής επισήμανση (την οποία ακολούθησα): If you want to install all gapps together please flash the AIO_Addons or the AIO_Addons_aroma τα ΑΙΟ gapps έχουν μέσα και εφαρμογές που δε τις χρειαζόμαστε.με το slim gapps είσαι κομπλέ.... Edited June 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts