hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Σε εμενα οταν ειναι συνδεδεμενο σε ενα wifi, ενω απο τις ρυθμισεις->wifi δειχνει 2 γραμμες πανω στην μπαρα στο εικονιδιο δεν φαινεται καμια. Οποτε, μαλλον ειναι θεμα ενδειξης... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά καλημέρα... Εχθές έβαλα CM10 και σήμερα λέω να περάσω σε Slim... Μια ερώτηση... Τελικά το βήμα 3 με το mount το κάνω ή όχι..? Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά καλημέρα... Εχθές έβαλα CM10 και σήμερα λέω να περάσω σε Slim... Μια ερώτηση... Τελικά το βήμα 3 με το mount το κάνω ή όχι..? Αναλογως, αν ειναι απο μονο του unmount μην το πειραξεις και πηγαινε στο επομενο βημα :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Οκ Ηρακλή...Ευχαριστώ πολύ..! Την πέρασα..όλα καλά..! Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Slimbean 2.8 is released :):) Καλα φλασαρισματα!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Slimbean 2.8 is released :):) Καλα φλασαρισματα!! έλα ρε παιδιά... χθες βράδι έβαλα την 2.7 :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 έλα ρε παιδιά... χθες βράδι έβαλα την 2.7 :( Δεν πειραζει Βασιλη, φλασαρεις απλα το slim2.8official.zip και δεν χανεται τιποτα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Δεν πειραζει Βασιλη, φλασαρεις απλα το slim2.8official.zip και δεν χανεται τιποτα :) ναι το ξέρω απλά συνηθίζω όταν φλασάρω να κάνω και wipe data για ψυχολογικούς μάλλον λόγους... :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 ναι το ξέρω απλά συνηθίζω όταν φλασάρω να κάνω και wipe data για ψυχολογικούς μάλλον λόγους... :lol::lol: Κι εγω το ιδιο κανω παντα φιλε αλλα τωρα εδω δεν χρειαζεται, δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Κάτι λέει ο Καναδός ότι έχουν φτιάξει και κρατάει backup τα addons που είχες βάλει στην 2,7 και δε χρειάζεται να τα ξαναπεράσεις στην 2,8. Για να δούμε αν δουλεύει αυτό που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Κάτι λέει ο Καναδός ότι έχουν φτιάξει και κρατάει backup τα addons που είχες βάλει στην 2,7 και δε χρειάζεται να τα ξαναπεράσεις στην 2,8. Για να δούμε αν δουλεύει αυτό που λέει. Τα μονα addons που ειχα βαλει στην 2.7 ηταν καποια app με black background απο το νημα της cm10 τα οποια ομως δεν τα κρατησε, αλλα μικρο το κακο:rolleyes: Κατι διαβασα για πιθανο σφαλμα στην αναβαθμιση του semephore και προτεινουν πριν το φλασαρισμα της 2.8 να αναβαθμιστει πρωτα ο semaphore (οσοι θελουν να εχουν την τελευταια του εκδοση) :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Τα μονα addons που ειχα βαλει στην 2.7 ηταν καποια app με black background απο το νημα της cm10 τα οποια ομως δεν τα κρατησε, αλλα μικρο το κακο:rolleyes: Κατι διαβασα για πιθανο σφαλμα στην αναβαθμιση του semephore και προτεινουν πριν το φλασαρισμα της 2.8 να.αναβαθμιστει πρωτα ο semaphore :rolleyes: Εγώ είχα τον 2,4,4. Τώρα την έβαλα και περιμένω να ανοίξει. Είμαι περίεργος να δω αν κράτησε τα slim_gapps. Είχα σβήσει και κάποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγώ είχα τον 2,4,4. Τώρα την έβαλα και περιμένω να ανοίξει. Είμαι περίεργος να δω αν κράτησε τα slim_gapps. Είχα σβήσει και κάποια. Τα slimgapps τα κραταει... Σε εμενα τουλαχιστον. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Τα slimgapps τα κραταει... Σε εμενα τουλαχιστον. Ε μάλλον κρατάει backup τα δικά του που ξέρει ποια είναι συγκεκριμένα και βλέπει αν είναι περασμένα :p άντε άντε το android αναβαθμίζεται μου λέει! :p Edit: άνοιξε. Δε χρειάστηκε να βάλω καν slim gapps. Καλή πατέντα. Edited October 24, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Και σε μένα τα κράτησε όλα και μάλιστα είχα την dark version. Μακράν η καλύτερη ROM που έχει δεχτεί o γαλαξίας μου. Respect στον καναδό αλλά και στον Στράτο μας. Edited October 24, 2012 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Να τος Arvind Raman (krarvind) δε μου κάνει πάντως για Καναδέζος :p Για Ινδός μου κάνει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Να τος Arvind Raman (krarvind) δε μου κάνει πάντως για Καναδέζος :p Για Ινδός μου κάνει περισσότερο. Έχεις δίκιο μπορεί να λέει Καναδάς η υπογραφή του αλλά από φάτσα και όνομα σίγουρα η καταγωγή είναι από εκεί κάτω, μάλλον Ινδία. Από όπου και να είναι πάντως κάνουν καλή δουλειά Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μετά την αναβάθμιση σε 2,8 δε μου δείχνει την έκδοση του semaphore (πχ 2,4,4) :wacko: λέει μόνο εκδοση κερνελ 3,0,47+ stratos@semaphore) #1 PREEMPT Tue Oct 23 18:40:51 και στον semaphore manager λεει Linux version 3,0,47+ (stratos@semaphore.gr) (gcc version 4.6.x-google 20120106(prerelease)(GCC))#1 PREEMPT Tue Oct 23 18:40:51 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Μετά την αναβάθμιση σε 2,8 δε μου δείχνει την έκδοση του semaphore (πχ 2,4,4) :wacko: λέει μόνο εκδοση κερνελ 3,0,47+ stratos@semaphore) #1 PREEMPT Tue Oct 23 18:40:51 και στον semaphore manager λεει Linux version 3,0,47+ (stratos@semaphore.gr) (gcc version 4.6.x-google 20120106(prerelease)(GCC))#1 PREEMPT Tue Oct 23 18:40:51 :rolleyes: Ετσι ειναι κανονικα Νικο, δεν ειναι προβλημα, απο την linux version παντως καταλαβαινω οτι ειναι ο 2.4.4 :) Κατι αλλο, στη lockscreen δεν φαινεται το μισο ονομα του παροχου, τρωει τα γραμματα οταν ενεργοποιω να φαινεται ο καιρος, τι κανω λοιπον; Ps χθες ειχα ενα s3 φιλου με jb, ε σας λεω οτι στο τεταρτο με το που αρχισε να μου κανει επαναφορτωση στον launcher και στα widgets για να μην πω το τρελο lug του dialer του το ξαναδωσα αμεσως και ασχοληθηκα με τον slimbean γιγαντα S :D Τρελαθηκε ο φιλος με την ταχυτητα και το smooothness του!!! Edited October 25, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) αααα δε θα τα πάμε καλά κύριε Arvind Raman :rolleyes: Πάλι έδωσε άλλο zip στην 2,8 :mad: Επίσης τα έκανε μπάχαλο με τα addons και τα gapps. Ναι μεν κρατάει τα παλιά gapps αλλά αν λέει θες να τα ανανεώσεις κατεβάζεις άλλο αρχείο και όχι τα κανονικά gapps. εεε δε μας ***** ? Εμείς βγάζουμε άκρη γιατί γνωρίζουμε, ο κόσμος όμως που δεν ασχολείται και δεν έχει τόσες γνώσεις τι θα κάνει δηλαδή? Edited October 25, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 αααα δε θα τα πάμε καλά κύριε Arvind Raman :rolleyes: Πάλι έδωσε άλλο zip στην 2,8 :mad: Επίσης τα έκανε μπάχαλο με τα addons και τα gapps. Ναι μεν κρατάει τα παλιά gapps αλλά αν λέει θες να τα ανανεώσεις κατεβάζεις άλλο αρχείο και όχι τα κανονικά gapps. εεε δε μας ***** ? Εμείς βγάζουμε άκρη γιατί γνωρίζουμε, ο κόσμος όμως που δεν ασχολείται και δεν έχει τόσες γνώσεις τι θα κάνει δηλαδή? Και τι το διαφορετικο εχει το νεο zip.. ; Εμεις με το προηγουμενο πρεπει να βαλουμε το καινουργιο; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Και τι το διαφορετικο εχει το νεο zip.. ; Εμεις με το προηγουμενο πρεπει να βαλουμε το καινουργιο; Εγώ πάντως λέω να περιμένουμε μια-δυο μέρες μήπως βγεί κι άλλο zip :rolleyes: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δε ξέρω τι διαφορές έχει και αν έχει... Πάντως το παλιο είναι 77ΜΒ ενώ το καινούριο 77,3 :p δε διάβασα στο xda μήπως το αναφέρουν, απλά το είδα στο site του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Συμφωνα με τον mnazim ο οποιος απαντησε στο ερωτημα μου, αναφερει οτι δεν περιλαμβανει κατι καινουργιο απλα προοριζεται για εκεινους που ειχαν διαφορα προβληματα κατα την εγκατασταση :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 S.O.S.!!! Ακολούθησα κανονικά τα βήματα του οδηγού (είχα slim ICS) και μου εμφάνιζε installation aborted. Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία και πάλι τα ίδια. Ξανακατέβασα το αρχείο και το αποτέλεσμα είναι να κάνει σε κλάσματα δευτερολέπτου το installation και από τότε έχει κολλήσει στο σήμα του semaphore. Προσπαθώ να μπω σε recovery και δεν μπορώ. Τι να κάνω; Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts