hraklhs57 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καταρχην συγχαρητηρια στον Νικο για τον υπεροχο οδηγο!! Κατα δευτερον, η slim ics ηταν με διαφορα η πιο γρηγορη (και η πιο ελαφρια) ics ρομ που βγηκε, τωρα στην jb ηθελα να ρωτησω εσας που την εχετε, εαν διαπιστωνετε κατι τετοιο.Δηλαδη, οσοι ειχατε προηγουμενως cm10, πως την κρινεται και για πους λογους σε σχεση με την cyan.. ; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 :( Εγώ έκανα τα εξής και λύθηκε: Έβαλα το multi DPI store και έκανα wipe cache/dalvik cache. Επίσης έκανα εκκαθάριση δεδομένων του play store αλλά δεν λύθηκε μέχρι εδώ. Μετά γύρισα σε 240DPI και έκανα πάλι εκκαθάριση δεδομένων από την διαχείριση εφαρμογών. Μετά από το reboot το πρόβλημα λύθηκε και όταν άλλαξα τα DPI δεν ξανα είχα πρόβλημα. Έχουν αρκετοί το πρόβλημα ελπίζω να βρεθεί κάποια σίγουρη λύση γιατί από ότι βλέπω κι άλλοι παλεύουν και δε μπορούν να το λύσουν με τίποτα. μεγάλε το έλυσες!!! :w00t: Μόνο που έκανα ένα παραπάνω reboot. :bow::bow: Ε Υ Γ Ε & Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Π Ο Λ Υ ! ! ! :bow::bow: :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Χαίρομαι :) Έγραψα την λύση στον οδηγό στο μέρος με τις ερωτήσεις. Ελπίζω να λύνεται έτσι σε όποιον συναντάει το πρόβλημα αυτό γιατί αλλιώς την πατήσαμε :p Ρώτησες νωρίτερα για το crt-off. Δε μου είπες λοιπόν, τα υπόλοιπα εφέ τα θες; Γιατί για να βγει μόνο το crt-off δε πρέπει να είναι τόσο απλή υπόθεση. Για δες στις ρυθμίσεις> επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή: Κλίμακα κίνησης παραθύρου. Αν το βάλεις κάτω από 0,5x το crt-off εξαφανίζεται. Αλλά δε ξέρω τι άλλα εφέ επηρεάζει αυτή η επιλογή. Edited October 13, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έβγαλες-έβαλες την μπαταρία και να δοκιμάσεις να μπεις cwm recovery πάλι για να το κάνεις από την αρχή? ναι το εκανα και αυτο...αλλα δεν με εβαζε σε cwm recovery...μου ανοιγε παλι το κινητο εμφανιζοντας παλι το λογοτυπο της samsung μαζι με το cyanogen...Θα ξαναπροσπαθησω...Επανεφερα παλι την εκδοση 2.3.6 ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους! Αυτή τη στιγμή το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα με την τελευταία slim ics. Βέβαια παρακολουθώ τις συζητήσεις για τη slim bean και είμαι σχεδόν έτοιμος να τη δοκιμάσω. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις: άλφα) ακολουθώ τις οδηγίες αναβάθμισης που υπάρχουν στον οδηγό για αναβάθμιση από ics. Να μην μπω δηλαδή στη διαδικασία να ξαναπεράσω από την αρχή ginger. βήτα) κρατάω συχνά nandroid backup. Θα κρατήσω ακόμα ένα πριν αποφασίσω να προχωρήσω στην αναβάθμιση. Το θέμα είναι αν κάτι δε μου κάτσει καλά με την jelly έκδοση, γυρίζω ακριβώς στην κατάσταση που είμαι τώρα με τις ρυθμίσεις, τις εφαρμογές κλπ; Ή υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ψιλό προβληματάκια; Και μιας και καιρό είχα την απορία για την επαναφορά από nandroid backup, πως γίνεται; Πρέπει να έχω περάσει στο κινητό το λειτουργικό που είχα όταν έκανα το backup ή αρκεί οποιαδήποτε έκδοση αρκεί να έχει cwm; Ευχαριστώ πολύ! Edited October 14, 2012 by lambros1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) ναι το εκανα και αυτο...αλλα δεν με εβαζε σε cwm recovery...μου ανοιγε παλι το κινητο εμφανιζοντας παλι το λογοτυπο της samsung μαζι με το cyanogen...Θα ξαναπροσπαθησω...Επανεφερα παλι την εκδοση 2.3.6 ics Μάλλον έπεσες σε bootloop. Δε συμβαίνει σε όλες τις συσκευές και γενικότερα είναι ένα μυστήριο που αντιμετωπίζαμε και παλαιότερα με την cm9. Ο Στράτος (δημιουργός του semaphore kernel) είχε προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα και έχει βγάλει εκδόσεις semaphore που φλασάρονται μέσω Odin. Οπότε αν σου ξανασυμβεί κατέβασε τον semaphore που αντιστοιχεί στην rom που έχεις περάσει (την έκδοση σε αρχείο .tar όχι σε zip) και πέρνα τον μέσω odin μέσω download mode. Αυτό κανονικά πρέπει να σου επαναφέρει το cwm recovery ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις την διαδικασία. Βέβαια και το να γυρίσεις πίσω σε gingerbread είναι κι αυτό μία λύση. @Λάμπρος α) Κατευθείαν από την SlimICS θα περάσεις την SlimBean κανονικά. Αφού και σε ginger να πας μετά θα πρέπει να περάσεις είτε κάποια άλλη JellyBean είτε κάποια ICS. Δε ξέρω γιατί το έχει κάνει έτσι αυτός που την έφτιαξε, αλλά από gingerbread δεν μπαίνει κατευθείαν η SlimBean. :rolleyes: β) Το nandroid επαναφέρει το σύστημα ακριβώς όπως ήταν όταν πήρες το backup. Όλο το σύστημα δηλαδή από εφαρμογές, μέχρι και μηνύματα, επαφές ακόμα και το φόντο σου :p Όχι δε δημιουργούνται προβλήματα (αν εννοείς αργότερα στην χρήση του τηλεφώνου για κολλήματα κλπ) Και ναι πρέπει να περάσεις την ρομ που έχεις στο backup πρώτα και μετά να το επαναφέρεις. Διότι το partition layout μπορεί να διαφέρει από rom σε rom και να μην μπορέσει να επαναφερθεί το nandroid αν είναι διαφορετικό. Απλά πριν το επαναφέρεις θα κάνεις wipe data/factory reset, wipe cache και wipe dalvik (για να είναι καθαρό το σύστημα) Edited October 14, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Χαίρομαι :) Έγραψα την λύση στον οδηγό στο μέρος με τις ερωτήσεις. Ελπίζω να λύνεται έτσι σε όποιον συναντάει το πρόβλημα αυτό γιατί αλλιώς την πατήσαμε :p Ρώτησες νωρίτερα για το crt-off. Δε μου είπες λοιπόν, τα υπόλοιπα εφέ τα θες; Γιατί για να βγει μόνο το crt-off δε πρέπει να είναι τόσο απλή υπόθεση. Για δες στις ρυθμίσεις> επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή: Κλίμακα κίνησης παραθύρου. Αν το βάλεις κάτω από 0,5x το crt-off εξαφανίζεται. Αλλά δε ξέρω τι άλλα εφέ επηρεάζει αυτή η επιλογή. Ναι αυτό ήθελα. Thanks. Το πρόβλημα με το market λύθηκε. Άρα από δω και πέρα Slim!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ναι αυτό ήθελα. Thanks. Το πρόβλημα με το market λύθηκε. Άρα από δω και πέρα Slim!!! :D Για το μαρκετ φταίει η καινούρια έκδοση play store. Λειτουργεί μάλλον κάπως διαφορετικά στο να ελέγχει τι εφαρμογές είναι συμβατές. Έχει ανέβει το παλιό play store μέσω της εφαρμογής update me (OTA) που δεν έχει πρόβλημα. Βέβαια κάποια στιγμή λογικά θα φτιαχτεί και το καινούριο play store. Επίσης έσβησα από τον οδηγό το βήμα με το wipe data μετά την εγκατάσταση διότι κάνοντας το βήμα αυτό σβήνετε η εφαρμογή UpdateMe από την ρομ και δε δουλεύει το OTA από τις ρυθμίσεις. Αν σας σβήστηκε η εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε εδώ και μπαίνει με απλή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 πειτε μας μια λυση σχετικα με το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Υπαρχει στο πρώτο ποστ κατω απο τον οδηγο στις ερωτήσεις /απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Μπράβο Νίκο, πολύ καλός οδηγός! Από χτες είμαι και εγώ με SB και σήμερα το πρωί αναβάθμισα το semaphore στην έκδοση 2.4 Η rom είναι αρκετά γρήγορη και smooth :-). Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πω πω, ανοιξε φτερα παλι ο γαλαξιας μου :p Το μεσημερι την εβαλα κι εγω, και εχω :eek: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Θεωρείτε πως είναι πιο αποκρίσιμη και από την CM10; Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά η CM10 μου φαίνεται εξωφρενικά γρήγορη! Αν είναι ακόμα καλύτερη, τη φλασάρω αύριο κιόλας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Θεωρείτε πως είναι πιο αποκρίσιμη και από την CM10; η σβελτάδα που έχει σε σχέση με την cm10 γίνεται αντιληπτή :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) @Ηρακλη και @Nexus ευχαριστω (για τα καλα σας λογια για τον οδηγο :p) Αλλα εδω που τα λεμε ενταξει ενας απλος οδηγος ειναι βρε παιδια. Χεχε Παντως οσον αφορα την ρομ απογοητεύτηκα λιγο... Δε ξέρω αν το κάνουν κι άλλες JB βέβαια. Στο γράφημα της μπαταρίας βλέπω πως ξυπνάει μόνο του χωρίς να έιναι αναμένη η οθόνη. Παρόλαυτα δεν τρώει πολύ μπαταρία, αλλά με ενοχλεί αυτο το γεγονός. :mad: Αυτο που με απογοήτευσε ακόμα περισσότερο είναι το ότι πριν λιγη ωρα από 34% έπεσε στο 6% μέσα σε 2 περίπου ώρες αναμονής. Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτό δεν βλέπω κάτι αφύσικο. Μόνο ένα αόρατο battery drain..... http://imageshack.us/a/img222/3241/screenshot2012101603010.png http://imageshack.us/a/img145/3924/screenshot2012101603030.png Edited October 16, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 @Ηρακλη και @Nexus ευχαριστω (για τα καλα σας λογια για τον οδηγο :p) Αλλα εδω που τα λεμε ενταξει ενας απλος οδηγος ειναι βρε παιδια. Χεχε Παντως οσον αφορα την ρομ απογοητεύτηκα λιγο... Δε ξέρω αν το κάνουν κι άλλες JB βέβαια. Στο γράφημα της μπαταρίας βλέπω πως ξυπνάει μόνο του χωρίς να έιναι αναμένη η οθόνη. Παρόλαυτα δεν τρώει πολύ μπαταρία, αλλά με ενοχλεί αυτο το γεγονός. :mad: Αυτο που με απογοήτευσε ακόμα περισσότερο είναι το ότι πριν λιγη ωρα από 34% έπεσε στο 6% μέσα σε 2 περίπου ώρες αναμονής. Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτό δεν βλέπω κάτι αφύσικο. Μόνο ένα αόρατο battery drain..... http://imageshack.us/a/img222/3241/screenshot2012101603010.png http://imageshack.us/a/img145/3924/screenshot2012101603030.png δε φταιει η ρομ εμενα προσωπικα μου το κανουν ολες οι jb, αλλα για μενα οφειλεται το android.process.media μου το γραφει κιολας στην καταναλωση μπαταριας... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Σε εμενα, η cm10 ποτε δεν παρουσιασε battery drain και γενικοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα με την καταναλωση, ελπιζω και στην slim ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Την έβαλα κι εγώ, μέχρι στιγμής δε βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά από τη CM10 σε όρους απόδοσης [ίσως να μου φαίνεται 1 κλικ πιο αργή], αλλά θα την κρατήσω 2-3 μέρες και μετά θα ποστάρω εντυπώσεις :) Edited October 16, 2012 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Σε εμενα, η cm10 ποτε δεν παρουσιασε battery drain και γενικοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα με την καταναλωση, ελπιζω και στην slim ;) εμένα όποτε μα όποτε κάνω reboot μετά μου τρέχει για μισή ωρα 45 λεπτά το android.process.media όπως είπα παραπάνω με τον επεξεργαστή να είναι κολημένος στο 1Ghz συνεχώς και την μπαταρία σε ελεύθερη πτώση... δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... μήπως κάποιο αρχείο? αλλά ποιό απο τα χιλιάδες :down: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Γενικώς βλέπω πως έχει αρκετή κατανάλωση και σε κατάσταση αναμονής. Πάνω από 1% κάθε ώρα. Αλλά αυτό που μου έκανε χτες μου φάνηκε περίεργο γιατί δε φαινόταν να είναι ξύπνιος ο επεξεργαστής αλλά η μπαταρία έπεφτε κατακόρυφα. Και δεν εμφάνιζε κάποια διεργασία μεγάλο ποσοστό κατανάλωσης. Βέβαια δεν το έψαξα περαιτέρω με άλλα προγράμματα γιατί δε θυμάμαι κάποιο άλλο πρόγραμμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τι partitioning έχει η Slim Bean? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Γενικώς βλέπω πως έχει αρκετή κατανάλωση και σε κατάσταση αναμονής. Πάνω από 1% κάθε ώρα. Αλλά αυτό που μου έκανε χτες μου φάνηκε περίεργο γιατί δε φαινόταν να είναι ξύπνιος ο επεξεργαστής αλλά η μπαταρία έπεφτε κατακόρυφα. Και δεν εμφάνιζε κάποια διεργασία μεγάλο ποσοστό κατανάλωσης. Βέβαια δεν το έψαξα περαιτέρω με άλλα προγράμματα γιατί δε θυμάμαι κάποιο άλλο πρόγραμμα :p Καλησπέρα! Μπας και έχει πάει κάτι στραβά με την ρομ; Το κινητό το φόρτισα το Σάββατο το βράδυ και το έκλεισα, την κυριακή όλη μέρα με κανά 20λεπτο κλείσεις, και λίγο ραδιόφωνο και google play, το βράδυ το έβαλα σε fly mode και χθες ακριβώς ίδια χρήση με την Κυριακή. Έφτασε σήμερα με 75% μπαταρία. Είμαι υπέρ - ικανοποιημένος. Υγ. μπας και είναι πλασματική η ένδειξη; To good to be true... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδες στο δικο μου τηλεφωνο η ρομ παει πολυ γρηγορα...λες και εχω το galaxy s3...βεβαια δεν εχω πολλες εφαρμογες πανω...η μπαταρια μου φαινεται οτι καιει σαν τοτε που ειχαμε 2.3.3....Βεβαια θα τσεκαρω και εγω να δω αν πεφτει γρηγορα η μπαταρια...Παντως εμενα μου φαινεται πολυ-πολυ γρηγορο το λογισμικο,και φυσιολογικη η κατασταση της μπαταριας...Εχω ενα θεματακι βεβαια με το play store...Θελω να βαλω την εφαρμογη facebook αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο...Κατα τα αλλα ολα ειναι μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τι partitioning έχει η Slim Bean? Επειδή εγώ αυτά με τα παρτιτιον δεν τα έχω καταλάβει και έχω μπερδευτεί έτσι όπως τα έχουν κάνει, σου δίνω λινκ να διαβάσεις :p http://slimroms.net/index.php/faq/slimbean/142-sgs-partition-layout-faq παιδες στο δικο μου τηλεφωνο η ρομ παει πολυ γρηγορα...λες και εχω το galaxy s3...βεβαια δεν εχω πολλες εφαρμογες πανω...η μπαταρια μου φαινεται οτι καιει σαν τοτε που ειχαμε 2.3.3....Βεβαια θα τσεκαρω και εγω να δω αν πεφτει γρηγορα η μπαταρια...Παντως εμενα μου φαινεται πολυ-πολυ γρηγορο το λογισμικο,και φυσιολογικη η κατασταση της μπαταριας...Εχω ενα θεματακι βεβαια με το play store...Θελω να βαλω την εφαρμογη facebook αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο...Κατα τα αλλα ολα ειναι μια χαρα... Αν έχεις ανοίξει 3G θα ρουφάει την μπαταρία ασταμάτητα. Με το 2G όντως φαίνεται φυσιολογική η κατανάλωση απλά εμένα έτυχε εκείνη την ώρα και έπεσε για κάποιο λόγο. Από το πρωί που το έχω όμως φορτισμένο πάει μια χαρά. Το Play store είχε πρόβλημα αλλά διορθώθηκε μετά από 2-3 μέρες από την ημέρα που γράφτηκε ο οδηγός οπότε δε ξέρω πότε την εγκατέστησες και σου κάνει το πρόβλημα. Κατέβασε αυτό πέρασε το στη μνήμη και κάνε τα εξής: Πριν το περάσεις πήγαινε ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα και βρες το Google Play store. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Κάνε το ίδιο και για την εφαρμογή: Υπηρεσίες Google Play. Μετά μπες cwm recovery και κάνε: μόνο wipe cache και από το advanced> wipe dalvik cache. Κάνε install zip from sdcard το αρχείο που κατέβασες (multi DPI play store) και όταν ανοίξει η συσκευή μπες στο play store. Αν ακόμα δε δουλεύει περίμενε λίγα λεπτά και ξανακάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Στους xda οπως αναφερουν, πρεπει να εγκατασταθει η ρομ τρεις φορες :rolleyes: Ξερει κανενας κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο, καθως εμενα τουλαχιστον με την πρωτη εγκατασταθηκε αψογα!! Και στον οδηγο ο Νικολας δεν αναφερει κατι τετοιο. Δεν μπορω να καταλαβω... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts