m_athan Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Γεια...Σκεφτομαι να αγοράσω ένα usb memory stick.Δεν ξέρω όμως από μάρκες ποια είναι καλή και αξιόπιστη.Μπορούν να με διαφωτίσουν όσοι έχουν και χρησιμοποιούν; Παράθεση Cosmote for ever!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Νομίζω ότι όλα τα ίδια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Όχι και τα ίδια... Πάρε kingston και θα με θυμηθείς! Πιο γρήγορο data transfer κ.λ.π.,κ.λ.π. Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Συμφωνω και εγω. Παρε kingston. Ειναι κορυφαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εφόσον είναι όλα USB 2.0 τότε η μεταφορά των δεδομένων είναι η ίδια σε όλες τις μάρκες ... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εγώ έχω ένα ταπεινό Sony 64 MB USB 1.1. Αν και δεν είναι η αιχμή της τεχνολογίας, το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα και δουλεύει μια χαρά. Έχει πέσει κάτω και μερικές φορές, και άλλες ξεχνάω να το αφαιλέσω με το σωστό τρόπο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σκυλί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 aderfe pira ena twinmos USB 2.0 sta 1GB me 8mb/sec read kai 5mb/sec write................ kirile.......... ola ta idia einai na kseris........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (18 Ιούν. 2004 , 23:34) aderfe pira ena twinmos USB 2.0 sta 1GB me 8mb/sec read kai 5mb/sec write................ kirile.......... ola ta idia einai na kseris........ Όλα τα ίδια ίσως να είναι στην αρχή μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 ti na sou po re aderfe............ mexri stigmis problima den exo prin xrisimopiousa ena 512MB marka me ekapses kai pigene bolida xoris na parousiasi tipote.............. ti na po den ksero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Den ine oloa ta idai kai ayto ine to mono sigouro! Mporei na min bgazoune problimata aki ta marka m ekapses alla sigoura se kamia periptvsi den ine Kingston, oute TwinMos!!! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι και γω την αγορά ενός usb 2.0 stick με 512mb, γιατί πλέον μου είναι απαραίτητο. Επιλογές κοντά στα χρήματα που θα διαθέσω (παρακάτω τιμές χωρίς φπα): 1. Transcend Jetflash με 46.9 Euro από πλαίσιο 2. Kingston Data traveler elite με 60.2 Euro από mgmanager.gr 3. Swissbit Twist με 60.8 Euro από mgmanager.gr Δικαιολογείται η διαφορά των 14 Euro στην τιμή από πιθανή καλύτερη ποιότητα μακροπρόθεσμα των 2,3 έναντι της 1? Θα μου χρειαστεί το password protection + data encryption πραγματικά ποτέ? Eπίσης, σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω απέξω τώρα που το δολλάριο κατρακυλάει σε σχέση με το Euro. Yπάρχει και η πιθανότητα να το πετύχω φτηνότερα σε κανένα duty free στα αεροδρόμια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Εγώ θέλω να πάρω ένα που να παίζει και mp3, καμιά ιδέα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Εγώ έχω το Transcend JetFlash 512Mb εδώ και 3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Ταχύτητες είναι ίδιες σε όλα εφοσον μιλαμε για usb 2.0 η διαφοροποίηση στην τιμή έγκειται στην ποιότητα κατασκευής και στη μάρκα που πληρώνεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts