ktsingos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Από μπαταρία πως τα πάτε? Εμένα έχει αρχίσει και ψοφάει πολύ γρήγορα.Δεν βγάζει 24ωρο. Δεν έχω κάποια εφαρμογή που να καταναλώνει ενέργεια απλά πλέον έχει χάσει την χωρητικότητα της. Έχετε να προτείνετε κάποιο site που δέχεται paypal και να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μου στείλουν μπαταρία μαιμού; Το etotalk που το είχα πάρει δεν έχει πλεον ανταλλακτικά. Επίσης μου άρχισαν και προβληματάκια του τύπου ενώ δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά δεν μπορώ να λάβω κλήσεις. Πρεπει να κλείσω και να ανοίξω πάλι τις sim ή να κάνω restart τη συκευή. Εχει τύχει σε κανέναν; Τα έχει βγάλει τα ψωμιά το κινητο του και με το παραπάνω 2 χρονια τώρα σχεδόν που το έχω και απροβλημάτιστα απλά θελω να τρενάρω λίγο την αγορά νέου αγοράζοντας μια καινουργια μπαταρία και αν ξέρει κανεις πως να λύσω το πρόβλημα που δεν μπορώ να δεχθω μερικές φορές κλήσεις ενώ δείχνει κανονικά τις sim σε λειτουργία.(να γράψω πως φοράω την ρομ του gommers απο την αρχή και δεν από τότε δεν έιχα προβλήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athandevel Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Έχω κι εγώ το Ν1 αγορασμένο από Etotalk πριν ενάμισι χρόνο και εδώ και 2 μήνες βγάζει συνεχώς και σε τυχαία διαστήματα το μήνυμα "Προετοιμασία κάρτας SD" (δεν ισχύει όταν το φορτίζω στην πρίζα 220V). Εκτός από το ενοχλητικό άναψε / σβήσε της οθόνης, γίνεται σπατάλη της μπαταρίας και ανάλογα τη στιγμή πιθανόν να μην έχεις πρόσβαση στην SD ή να αργεί (δεν παρατηρείτε όταν φορτίζει). Ταυτόχρονα έως και πριν λίγο καιρό δεν μπορούσα να ανοίξω εφαρμογές γιατί κράσαρε συνεχώς ο Launcher. Αυτό το ξεπέρασα απεγκαθιστώντας το μαμίσιο launcher και εγκαθιστώντας έναν άλλο από το Play. Λεφτά για νέο κινητό δεν υπάρχουν και σκέφτομαι να βάλω καινούρια rom. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος επαγγελματίας εκεί έξω που μπορεί να το αναλάβει 100% αξιόπιστα? Βρίσκομαι στην Αττική. Ευχαριστώ, Athan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 κατα πασα πιθανοτητα τα προβληματα που εχετε οφειλονται στο software ή τη rom της συσκευης σας. το ειχα αυτο το κινητο απο οταν πρωτοβγηκε, και το εδωσα σε πολυ καλο φιλο οποτε το βλεπω συνεχεια. Μια χαρα παει το τηλεφωνακι απλα ο φιλος το χει χωρις root και δεν εχει κατεβασει ενα καρο εφαρμογες κλπ κλπ. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μία συμβουλή από κάποιον που γνωρίζει Το κινητό εδώ και μία εβδομάδα είχε κάποιο θέμα στην οθόνη . Συγκεκριμένα όταν πάταγες λίγο την οθόνη και κουνούσες το δάχτυλο επάνω της μπορούσες να ...ζωγραφίσεις:lol:Και ξαφνικά σήμερα δεν ανοίγει καθόλου το κινητό. Του έβαλα και την δεύτερη μπαταρία, το φορτίζω με διαφορετικούς φορτιστές΄κάνω reset αλλά είναι κυριολεκτικά DEAD........... Πάω γι΄΄α άλλο κινητό ή έχω ακόμα ελπίδες;;;;;) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 λοιπον το Ν1 εκαψε πλακετα. αν καποιος εχει πλακετα και την πουλαει ενδιαφερομαι, αλλιως το πουλαω για ανταλλακτικα. οθονη, touchscreen κασα κλπ κλπ ειναι ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 λοιπον το Ν1 εκαψε πλακετα. αν καποιος εχει πλακετα και την πουλαει ενδιαφερομαι, αλλιως το πουλαω για ανταλλακτικα. οθονη, touchscreen κασα κλπ κλπ ειναι ολα οκ. Έχω ένα Newman N1 που κάθεται.. έχει ένα μικρό σπάσιμο στο κάτω αριστέρα μέρος της οθόνης.. ράγισμα βασικά.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts