mcde Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Η υπηρεσία είναι σε beta στάδιο ακόμα αν δεν κάνω λάθος. Οπότε τέτοια προβλήματα είναι μάλλον αναμενόμενα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Τα Labels δεν είναι ακριβώς ίδια με τα Folders. To πλεονέκτημά τους είναι ότι ένα mail μπορεί να έχει πολλά Labels κάτι που δεν συμβαίνει με τα Folders. Επίσης σε όσους δεν μπορούν να συνδεθούν ας κάνουν και μια προσπάθεια μέσω του secure server : https://gmail.google.com/gmail :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 an kapios exei kapio invitation... gabeesk papaki hotmail com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 paidia thelo na grafto sto mail tu google alla den boro na bro pos kanume sign up pos ginete? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (28 Ιούλ. 2004 , 12:06) paidia thelo na grafto sto mail tu google alla den boro na bro pos kanume sign up pos ginete? Αν διάβαζες το thread αυτό, θα καταλάβενες τον λόγο ;) Απλά, το Gmail είναι σε beta φάση. Γράφονται μόνο μέσω invitations. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 e tora kalokeriatika pu na diabaso 16 selides:) kai ine dinaton kapio kalo pedi na mu stilei tetia invitation?ean den exei kaneis kamia mipos kserete apo pu allu tha borusa na bro? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 ena edw sas parakalw! email: dviewm[at]yahoo[dot]gr onomata:unknown eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Τελειωσαν τα invitations. Τζαμπα ζητάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (31 Ιούλ. 2004 , 00:57) Τελειωσαν τα invitations. Τζαμπα ζητάτε. Για πες, για πες... τι έμαθες? Θα βγει σύντομα, σε κανονική λειτουργία το Gmail ??? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 pantos ean exei kanenas kapio stilte sto xskydancer@hotmail.com Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Λοιπόν το Gmail άρχισε να μοιράζει πάλι invitations ! Ο πρώτος που θα κάνει ένα comment στο blog μου κερδίζει ένα gmail account. (και λίγο καρματάκι δεν θα έβλαπτε....) Enjoy ! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 nv_orton@hotmail.com ... eimai o prwtos e? :D Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas (24 Αύγ. 2004 , 12:51) (και λίγο καρματάκι δεν θα έβλαπτε....) Θετικό ή αρνητικό προτιμάς? :p :lol: Πλάκα κάνω. Έχω ήδη account στο gmail. Και όντως, σήμερα είχα 1 (μόνο) διαθέσιμο invitation. Το οποίο ήδη το έδωσα :o Ας ελπίσουμε σε περισσότερα, σύντομα. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 καποιος που θελει Invite?? μην μου στειλετε PM (ενα μου εμεινε) ο πρωτος που θα κανει ποστ εδω θσ του στειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 incubogr@hotmail.com ;) Περιμένω το invite.Ευχαριστώ :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Nωρίς το θυμήθηκες. Έχουν σταματήσει να στέλνουν "προσκλήσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (24 Αύγ. 2004 , 20:24) Nωρίς το θυμήθηκες. Έχουν σταματήσει να στέλνουν "προσκλήσεις". Ξαναρχίσανε Bayern7 :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (24 Αύγ. 2004 , 23:47) Ξαναρχίσανε Bayern7 :D Δίκιο έχεις. Έχω και εγώ μία. Αλλάξανε θέση στο Notification και δεν το χα προσέξει. Το δωσα όμως. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 όντως με μένα μου δώσανε ένα σήμερα μετά από πολύ καιρό το οποίο όμως το έδωσα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazymonkey Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (31 Ιούλ. 2004 , 00:57) Τελειωσαν τα invitations. Τζαμπα ζητάτε. Δεν γράφουν άλλους μέσω invitation; Ποιος εγγεγραμένος γνωρίζει να μας πει; Υπήρξε ενημέρωση από Gmail για το πότε θα ανοίξει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 δίνουν ακόμα invitation σήμερα μου έδωσαν Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazymonkey Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (25 Αύγ. 2004 , 14:11) δίνουν ακόμα invitation σήμερα μου έδωσαν Μπορεί να μου στείλει κανείς;;;; PM me http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/loki05_3.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazymonkey (25 Αύγ. 2004 , 16:10) Μπορεί να μου στείλει κανείς;;;; PM me http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/loki05_3.gif τοι έδωσα το δικό μου. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 gyrisan apo diakopes sot google kai moirazoun prama ?? mou eftyse 10 invites xtes... HINT: to google mallon tsekarei thn kinhsh pou kanete sto e-mail kai ka8e 2 mhnes sas antameivei analoga me th xrhsh... egw exw graftei sthn greek joke list kai epairna 50 e-mails thn hmera... se ena allo account pou exw kai de to xrhsimopoiw ka8olou mou eftyse 1 invite mono... edit: invite efyge to edwsa se Hudjw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 έχω 4 invites... Όσοι θέλουν να στείλουν e-mail. antonis.wrx@gmail.com edit: μένουν ακόμα 2 Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts