kyramas Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (28 Ιούν. 2004 , 11:38) παιδιά το όριο στο συννημένο αρχείο πόσο είναι στο gmail? :o ΜΑΧ εισερχόμενο και εξερχόμενο μήνυμα είναι 10 MB. :rolleyes: Α... έχω και ένα gmail invite.... σε όποιον στείλει πρώτος email στο : kyramas [at] gmail [com] :whistle: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (28 Ιούν. 2004 , 07:41) Για το πρώτο όντως έχεις δίκιο! Χμμμ μια πιο "γύφτικη" μέθοδος είναι να ανοίξεις τα contacts, και αφού αυτά ανοίγουν αυτόματα σε νέο παράθυρο, να τα κάνεις copy-paste! (Συνηθίσαμε βλέπεις με το outllοok τις μικρομαλακής, που και auto-complete έχει για να στείλεις μόνο σε έναν, και το σύστημα με τα κλικ που λες για να το στείλεις σε πολλούς) Δεν ξέρω τις δυνατότητες της java για να προβλέψω ωστόσο αν θα υπάρχει (αν θα υπάρξει ουσιαστικά) η δυνατότητα να κάνουμε κλικ πάνω στα contacts στο νέο παράθυρο και να εισάγονται αυτόματα σε "παλιό" παράθυρο του explorer στο "To:'. Αυτό ας μας το πει κάποιος προγραμματιστής σε java... ΩΣΤΟΣΟ υπάρχει χώρος εκεί δίπλα από το μήνυμα για να βάλουν τις επαθές, αν δεν είναι δυνατό αυτό με το νέο παράθυρο... Όσο για το δεύτερο, εφόσον - σε μια δεδομένη α στιγμή δεν μπορείς να διαβάζεις πάνω από ένα mail ταυτόχρονα και - φορτώνεται όλη η java στην αρχή, όταν κάνεις login, με αποτέλεσμα οι λειτουργίες από κει και πέρα να ναι ταχύτατες (καμία σύγκριση με τις ταχύτητες του hotmail, μιλώντας πάντα για PSTN) εμένα το παρών σύστημα με έχει βολέψει! Ελπίζω να το συνηθίσεις και εσύ ;) you are in my mind... ;) couldn't agree more.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 paides exw dio invitations...opoios endiaferete please PM me... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Eμένα μου δώσανε 6 invitations. Τα 5 δοθήκαν σε φίλους και γνωστούς. Μου απομένει 1 ακόμη πρόσκληση. Ο πρώτος που θα στείλει email στο supernet αΤ gmail ντοτ κομ :p θα πάρει την πρόσκληση. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ & ΕΠΙΘΕΤΟ (ότι γουστάρετε τέλος πάντων) Όσοι δεν προλάβουν, θα έχω τα email τους, στα υπόψη, για την επόμενη φορά. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 teliwsan oi dikes moy..stin epomeni partida !!sintoma logika!!! Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (28 Ιούν. 2004 , 04:18) Αν η επαφή είναι ήδη στα contacts σου, όπως λες, τότε όταν στέλνεις email αρκεί να πληκτρολογήσεις στο καταλληλο πεδίο το πρώτο γράμμα του ονόματος αυτού που θέλεις να στείλεις email ή του email του. Έπειτα χρησιμοποιείς τη λειτουργία auto-complete του gmail (περισσότερες πληροφορίες εδώ, από κάτω δηλαδή εμφανίζεται ενα μενού με τους παραλήπτες των οποίων το όνομα/email ξεκινά από το γράμμα που έβαλες. Επιλέγεις αυτόν που θέλεις και πατάς Enter. Και συνεχίζεις έτσι για όσους παραλήπτες θέλεις! Το δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο, σε μερικά link παίζει, σε άλλα όχι! Αλήθεια που το χρειάστηκες? :O Ελπίζω να βοήθησα! Keep Gmailing! OK otan thes na stileis se mia diefthinsi...alla den exw brei akoma tropo na stelneis se perissoterous apo 1 recipients...ginete afto i' tsamba psaxnw?? filika, nikos Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 paidia ki emena mia prosklisi :) Onoma Alex Epwnymo Nik alexnik[at]mycosmos[ntot]gr :!: PAIDES MIPOS NA ME VALETE SE SEIRA PROTERAIOTHTAS GIATI AVRIO TO MESHMERI TAKSIDEVW KAI DEN THA EXW INTERNET???? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pianistaris Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Mia invitation ki apo edw re paidia... :) pianistaris@ebox.gr .......... Thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Thanx to Kyramas είμαι και'γω proud member του gmail :D Thanx Kyramas Υ.Γ. Αναμένετε και τις δικές μου προσκλήσεις... :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Έχω 1 invitation. Όποιος το θέλει ας PM me. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Alli mia kai apo emena...PM me ! Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nicktsak (30 Ιούν. 2004 , 12:54) Alli mia kai apo emena...PM me ! telos gia simera... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Έχω μία Invitation όποιος θέλει mail, ας αφήσει ένα post από δω κάτω με έγκυρο email να του τη στειλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris K. Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nicktsak (30 Ιούν. 2004 , 16:16) telos gia simera... na´se kala file thanx :) Παράθεση http://www.sysprofile.de/images/userbar.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (30 Ιούν. 2004 , 19:19) Έχω μία Invitation όποιος θέλει mail, ας αφήσει ένα post από δω κάτω με έγκυρο email να του τη στειλώ. name : stavrakis surname: backoulis mail : backos(papaki)xwn(telitsa)gr prolaba??? :) an oxi opios allos thelei edo eimai :)) EDIT euxaristo ton bel pou mou edose to invitation You are currently using 0 MB (0%) of your 1000 MB. :D Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Εχω 1 προσκληση,οποιος θελει ας αφησει στοιχεια με ΡΜ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Οκ Δωθηκε στον BaCkOs Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 αλφα 156 μπορεις να στειλεισ κατι κ απω δω? irapo_xat@yahoo.com Εψαχνα Τοοοοοοοσσσσσσσοοοοοοοοοοο καιρο για τζι μαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Kai egw ston Backos thn edwsa! Poses mazepses re? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 pff sbistike to minima apo tin metafora. katse na to grapso alli mia fora :p nai nai mazepsa kamia 50aria acount gia na exo 50Gb xoro lol thks kai ton bel kai to bayern enoite oti opos xerei kai o bayern to deutero acount den to peira ego alla dothike se allon (me liga logia kapios filos ekane trela kefia :p ) alithia se poses meres erxete ivitation ?? Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 I know i know :) Αν το δουλευεις σε 3-4 μέρες θα σου ρθουν. Εγώ δεν το δούλευα καθόλου και έκαναν 5 μέρες να αρχίσουν να έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 KAI EGW POU TO DOULEVA MONO ENA MOU HRTHE EDW KAI 10 MERES.thn pempth mera mou rthe meta tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Εγώ παίζει να το χω καμία 10αρια μέρες Ένα mail έχω στείλει. Μέχρι την πέμπτη μέρα δεν είχε έρθει κανένα μετά έρχεται 1 ανα δύο ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 2 Gmail invites. Με ένα comment εδώ : http://www.kyramarios.gr/diary/archives/2004/06/30/gmail-switch/ :) EDIT : φύγανε και οι δύο... Περιμένουμε τώρα τις επόμενες ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadancemix Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 name: peter email: megadancemix (at) msn (com) Ας στειλει κι απο εδω οποιος εχει invite. Ευχαριστω εκ των προτερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts