chryant Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 thelw egw Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant ( 4 Ιαν. 2005 , 19:08) thelw egw Στείλε μου με ΡΜ ενα όνομα και ενα ενεργό μαιλ για να σου στείλω πρόσκληση. :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 3 αυτην την φορα απο εμενα! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 re paidia mou exei vgalei iconidio alla den patietai... ti na kano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 NA rwthsw kati, isws exei anaferthei kai prohgoumenws, alla posa MB einai to orio gia attachments sto gMail? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hsigma ( 6 Ιαν. 2005 , 16:10) NA rwthsw kati, isws exei anaferthei kai prohgoumenws, alla posa MB einai to orio gia attachments sto gMail? 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 ευχαριστω τον teorizo για την προσκληση... +1 απο εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 οποιος θέλει προσκληση ας μου στειλει pm με ενα email ονομα και επιθετό(αν θέλει μονο ονομα)και αμεσος θα εχει gmail account! 2 αυτην την φορά:) http://gmail.google.com/gmail/help/images/newyears05.gif ευχαριστώ τον φίλο Stratos :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Και απο εμένα όποιος/α θέλει πρόσκληση να στείλει pm. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 όποιος/α θέλει πρόσκληση να στείλει pm με ενα email ονομα και επιθετό και θα εχει gmail account! 9 gmail Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Και απο εδώ μεριά υπάρχουν 6 για όποιον/όποια θέλει!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αλλα 4 εδω! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Άλλες 4 και απο εμένα για όποιον/α θέλει:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 alles 4 apo mena... Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Έχω κι εγώ άλλες 5......θέλει κανείς; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Καλημέρα guys. Κατ'αρχήν να σας ρωτήσω αν υπάρχει τρόπoς να στείλω exe αρχείο με attachment μέσω του Gmail. Πάντα μου ακυρώνει το Upload για "λόγους ασφαλείας". :blink: Υπάρχει κάποια λύση; :worry: Btw έχω και 8 προσκλήσεις. Όποιος θέλει ας μου στείλει PM. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Προσωπικά δεν το ξέρω αυτό αλλά για να είσαι σίγουρος μήπως το αρχείο είναι μεγάλο, γιατί δεν το κάνεις ένα ζιπ να ξεμπερδεύεις; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (11 Ιαν. 2005 , 12:40) Προσωπικά δεν το ξέρω αυτό αλλά για να είσαι σίγουρος μήπως το αρχείο είναι μεγάλο, γιατί δεν το κάνεις ένα ζιπ να ξεμπερδεύεις; Όχι είναι μέσα στο όριο των 10MB. Eπίσης το αρχείο μου είναι μέσα σε rar, αλλά το gmail το ανακαλύπτει! :p Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα antivirus για ασφάλεια; :confused: Μου φαίνεται παράλογο να κόβουν τα .exe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (11 Ιαν. 2005 , 12:45) Όχι είναι μέσα στο όριο των 10MB. Eπίσης το αρχείο μου είναι μέσα σε rar, αλλά το gmail το ανακαλύπτει! :p Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα antivirus για ασφάλεια; :confused: Μου φαίνεται παράλογο να κόβουν τα .exe. Το ίδιο πάθαινα και εγώ με το yahoo! νομίζω... Το έλυσα βάζοντας .txt αρχεία μέσα στο .rar και το .exe ήταν 8 στάδια μέσα... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 και εγώ είχα κάποτε πρόβλημα με exe που μου στέλνανε (μέσα σε zip)... δεν πήγαινε και του ερχόταν του άλλου delivery failure... μετά του πέρασε και όλα έρχονται κανονικά. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serqet Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 iparxei kanena gmail inivitation diathesimo please... giati psaxno edo kai kairo kai den brisko.... to email mou einai serqet_@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 μόλις σου έστειλα... άμα δεν σου έρθει ενημέρωσε με να σου δώσω το Link (μερικές φορές δεν πάει σε hotmail) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serqet Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 nai... to pira... EPITELOUS... ! ksereis poso kairo epsaxna... na sai kala... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 τίποτα... όποιος άλλος θέλει έχω άλλα 3... pm me Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 ακόμη 2 έχω... αν θέλει κανείς... ΠουΜου Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts