s_wind Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ωχχ σε μπερδεψα ετσι πως το ειπα..οχι δεν περασα την rom σου..ειμαι με αυτην που εχω κατι μηνες τωρα..απλα στο ασχετο τελειως μου εχασε το root.. Οταν φλασαρεις την official να εχεις βγαλει την καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 ROM 01 - 07 - 17:D Tο rom ερχεται με Mod-google play.Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην ελεγχεται απο τα google-service και δεν γινεται επαληθευση-ελεγχου εφαρμογων απο την google.Το Mod-google play δεν αναβαθμιζεται ποτε και οι εφαρμογες που εχει ο καθενας αναβαθμιζονται χειροκινητα.Επισης καποιες φορες τα google service προσπαθουν να συνδεθουν με το google-play χωρις αποτελεσμα μια και πηραν διαζυγιο και γιαυτο μια στο τοσο να κανουν Fc(διακοπη εφαρμογης) θελουν να τα ξαναβρουν αλλα δεν μπορουν :lol:.Για οσους θελουν να δωσουν μια δευτερη ευκαιρια στο διασημο ζευγος Google-Play και Google-Service δηλαδη επιστροφη σε στοκ φλασαρουμε αυτο --->>> https://mega.nz/#!rc40WYQL!9-CtT1YV_b6NGHwxsiN2cLL0zTU1Unxi-rqF8iILda0 http://i.imgur.com/RJAYvFr.gif LINK---->>> https://mega.nz/#!eJoAmI4B!MLTg_iKotzAte8ryyhxRjpGeZzPvKR_xor0sVYNrius Kαλο καλοκαιρι φορουμιτες ραντεβου ξανα το Σεπτεμβριο :rolleyes::D Αρχηγέ μου, μεγάλο πρόβλημα με GPS. Με την προηγούμενη ROM και τα απανωτά fixes, κλειδωνε ο δορυφόρος ΑΜΕΣΩΣ και δεν τον έχανε ποτε. Στην καινούργια ROΜ, αργεί πολύ να κλειδωσει το GPS και στο αυτοκίνητο κολλάει και δεν παρακολουθεί την πορεία ακόμα και με 20 Km/h. Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουν περαστει τα προηγούμενα fixes. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Αρχηγέ μου, μεγάλο πρόβλημα με GPS. Με την προηγούμενη ROM και τα απανωτά fixes, κλειδωνε ο δορυφόρος ΑΜΕΣΩΣ και δεν τον έχανε ποτε. Στην καινούργια ROΜ, αργεί πολύ να κλειδωσει το GPS και στο αυτοκίνητο κολλάει και δεν παρακολουθεί την πορεία ακόμα και με 20 Km/h. Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουν περαστει τα προηγούμενα fixes. Νικολα στο δικο μου κλειδωνει ακαριαια και εαν περασει ωρα που δεν το εχω δουλεψει κλειδωνει σε3-7 δευτερα απο οσο εχω δει.Ολα τα φιξ που εχω φτιαξει τα εβαλα.Πηγαινε σε εξωτερικο χωρο και ανοιξε το gps και τα δεδομενα (μεγαλη ακριβεια) .Πηγαινε ρυθμισεις . διαχ.εφαρμογων και κανε εκκαθαριση δεδομενων το google-maps.Μετα οπως εισαι τρεξε ξανα την εφαρμογη google maps μεχρι να κλειδωσει.Εμενα κλειδωνει πολυ γρηγορα.Εαν δεις για σενα λοιπον οτι κατι δεν σου καθεται καλα φλασαρε το <<stock Google-play>> που εχω βαλει στο ποστ με το ρομ που ανεβασα εδω ---->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7247084#post7247084 Edited July 5, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Νικολα στο δικο μου κλειδωνει ακαριαια και εαν περασει ωρα που δεν το εχω δουλεψει κλειδωνει σε3-7 δευτερα απο οσο εχω δει.Ολα τα φιξ που εχω φτιαξει τα εβαλα.Πηγαινε σε εξωτερικο χωρο και ανοιξε το gps και τα δεδομενα (μεγαλη ακριβεια) .Πηγαινε ρυθμισεις . διαχ.εφαρμογων και κανε εκκαθαριση δεδομενων το google-maps.Μετα οπως εισαι τρεξε ξανα την εφαρμογη google maps μεχρι να κλειδωσει.Εμενα κλειδωνει πολυ γρηγορα.Εαν δεις για σενα λοιπον οτι κατι δεν σου καθεται καλα φλασαρε το <<stock Google-play>> που εχω βαλει στο ποστ με το ρομ που ανεβασα εδω ---->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7247084#post7247084 Κοίτα, εγώ την προηγούμενη ROM μαζί με τα fixes την είχα δουλέψει σε δύο modes. Με δίκτυο και offline χάρτες (σκέτο GPS) Ήταν σφαίρα και στις δύο περιπτώσεις. Την καινούργια την έχω δουλέψει μόνο με δίκτυο ON. Δεν θυμάμαι τώρα που τσεκάρω το μεγάλη ακρίβεια, μπορείς να μου το θυμισεις ; Μήπως λόγω καινούργιου Google-Play, πρέπει να κλείνω το δίκτυο και να παίζω μόνο με GPS ; Με την ευκαιρία, τι σε χάλαγε στο stock ζευγαρακι google-play/ google-service ; Είναι μεγάλο ξεβολεμα το manual update και από ότι καταλαβαίνω μπορεί να φταίει αυτό για το αργό GPS και ίσως και άλλα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον. Αλήθεια το Mod-google play τι προσφέρει παραπάνω από το stock ; (Για αυτό έγραψα στο πρώτο post ότι χρειάζεται ένα change/ release notes) Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Κοίτα, εγώ την προηγούμενη ROM μαζί με τα fixes την είχα δουλέψει σε δύο modes. Με δίκτυο και offline χάρτες (σκέτο GPS) Ήταν σφαίρα και στις δύο περιπτώσεις. Την καινούργια την έχω δουλέψει μόνο με δίκτυο ON. Δεν θυμάμαι τώρα που τσεκάρω το μεγάλη ακρίβεια, μπορείς να μου το θυμισεις ; Μήπως λόγω καινούργιου Google-Play, πρέπει να κλείνω το δίκτυο και να παίζω μόνο με GPS ; Με την ευκαιρία, τι σε χάλαγε στο stock ζευγαρακι google-play/ google-service ; Είναι μεγάλο ξεβολεμα το manual update και από ότι καταλαβαίνω μπορεί να φταίει αυτό για το αργό GPS και ίσως και άλλα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον. Αλήθεια το Mod-google play τι προσφέρει παραπάνω από το stock ; (Για αυτό έγραψα στο πρώτο post ότι χρειάζεται ένα change/ release notes) Δεν μπορω να επεκταθω στις σαχλες της google Πρεπει να γραψω κατεβατα ολοκληρα.Γιαυτο και γω δινω και τα δυο.Το ρομ ερχεται με mod google-play .Εαν καποιος πιστευει οτι κατι δεν του καθεται καλα φλασαρει το στοκ google-play που εχω στο ποστ.Ετσι εχουμε λυση και για τα δυο χωρις κανενα προβλημα.:D Για το gps δεν εννοω να το δουλεψεις στο ενα mode συνεχεια αλλα μονο την πρωτη φορα. Την πρωτη και μονο φορα πας ρυθμισεις - δεδομενα και βαζεις μεγαλη ακριβεια. Μολις κλειδωσει βαλε οτι mode θες μετα. Το Mod google play κοβει πανω απο 105 service απο τα 350+ που εχει με το google-service. Εαν λοιπον σε καποιον επηρεαστει η λειτουργια αρνητικα βαζει το stock.Εαν οχι παραμεινει εκει.No problem...Εφοσον εχουμε λυση και για τα δυο κατι που το παρατηρει ενας χρηστης στην πορεια δεν χρειαζεται να παιδευεται καποιος... Επισης με το mod google play εχει καποιος το δικαιωμα να βαζει παλιοτερες εκδοσεις πχ.youtube η google maps κτλ . χωρις να γινονται update τα google service και χωρις διαρκεις πιστοποιησεις ελεγχου.Τα τελευταια θα τα ζητησει το συστημα εφοσον βαλεις καινουργιες εκδοσεις.Ετσι εχουμε ενα multi-ρομ που μπορει ο καθενας να το δουλεψει οπως θελει...Το ρομ δεν περιεχει μονο την δικη σου η δικη μου πολιτικη αλλα ολων των χρηστων. Edited July 5, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Ευχαριστούμε για τη ρομ, s_wind! Όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής. Μια απορία μόνο: Έβαλα το stock google play γιατί νόμισα ότι μου χτυπούσε το Opera αλλά έφταιγε το Titanium τελικά. Προσπαθώ να ξαναβάλω το δικό σου Mod goole play βάζοντας στο zip το Phonesky.apk από τη ρομ, αλλά δεν το παίρνει, ούτε με αντικατάσταση με root explorer. Τι κάνω λάθος; Edited July 6, 2017 by ilmas Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Ευχαριστούμε για τη ρομ, s_wind! Όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής. Μια απορία μόνο: Έβαλα το stock google play γιατί νόμισα ότι μου χτυπούσε το Opera αλλά έφταιγε το Titanium τελικά. Προσπαθώ να ξαναβάλω το δικό σου Mod goole play βάζοντας στο zip το Phonesky.apk από τη ρομ, αλλά δεν το παίρνει, ούτε με αντικατάσταση με root explorer. Τι κάνω λάθος; :rolleyes:Ελα καλημερα.Προφανως οταν εβαλες τον στοκ σου εκανε update και εγκατασταθηκε νεα ενημερωση στοκ δηλαδη σου εγκατασταθηκε και δευτερο google play στο data . Φτιαξε το ζιπ με το mod το οποιο θα το βαλεις στο priv-app.Στειλτο στην καρτα μνημης.Οκ.Σβησε οτι δεδομενα εχεις ανοιχτα. Πηγαινε τωρα στις ρυθμισεις/ διαχ.εφαρμογων/εγινε ληψη/και κανε εκκαθαριση δεδομενων απο κατω προς τα πανω.Θα επαναφερει το στοκ του συστηματος . Τωρα εισαι ετοιμος να φλασαρεις το ζιπ-mod.Εσυ ομως δεν θα το κανεις ακομα.Πηγαινε με το root-explorer /storage /sdcard και οπου βλεπεις φακελο android μπες βρες το com.android.vending(ειναι το google-play) και καντο διαγραφη.Ο φακελος android καταγραφετε και στην μνημη συσκευης και στην καρτα μνημης .Δηλαδη διπλη καταγραφη .Εαν εχεις καρτα μνημης θα καταγραφει και εκει ο φακελος 'Android' μπες και εκει με τον root -explorer και σβησε το com.android.vending.Μπες recovery τωρα και φλασαρε το ζιπ.Τωρα εισαι ομορφοπαιδο ετοιμος να σε παντρεψουμε και αντι για ρυζια θα πεταμε galaxy Note. Edit: O οπερα ειναι καλος αλλα οπως ολοι οι browser εχει τα θεματα του.αυτη τη στιγμη σχετικα καλουλης ειναι αυτος που ειναι στο play οχι ο beta ο κανονικος αλλα εχει προβληματα οταν βλεπεις φωτο μεσο αυτου δημιουργει τοτε προβλημα στη ραμ την καταπινει και μεγαλο battery-drain.Εχει και κατι αλλα μικροπροβληματακια εδω και κει... Edited July 6, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Πηγαινε σε εξωτερικο χωρο και ανοιξε το gps και τα δεδομενα (μεγαλη ακριβεια). Πηγαινε ρυθμισεις . διαχ.εφαρμογων και κανε εκκαθαριση δεδομενων το google-maps. Μετα οπως εισαι τρεξε ξανα την εφαρμογη google maps μεχρι να κλειδωσει. Εμενα κλειδωνει πολυ γρηγορα. Άρχοντα, μετά από αυτές τις οδηγίες το δοκίμασα με δίκτυο ανοικτό και μπορώ να πω ότι παίζει όπως ακριβώς με την προηγούμενη ROM. Σφαίρα! Εγώ έκανα εκκαθαριση πρώτα την cache και μετά τα δεδομένα. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου να απαντάς στις ερωτήσεις. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 :rolleyes:Ελα καλημερα.Προφανως οταν εβαλες τον στοκ σου εκανε update και εγκατασταθηκε νεα ενημερωση στοκ δηλαδη σου εγκατασταθηκε και δευτερο google play στο data . Φτιαξε το ζιπ με το mod το οποιο θα το βαλεις στο priv-app.Στειλτο στην καρτα μνημης.Οκ.Σβησε οτι δεδομενα εχεις ανοιχτα. Πηγαινε τωρα στις ρυθμισεις/ διαχ.εφαρμογων/εγινε ληψη/και κανε εκκαθαριση δεδομενων απο κατω προς τα πανω.Θα επαναφερει το στοκ του συστηματος . Τωρα εισαι ετοιμος να φλασαρεις το ζιπ-mod.Εσυ ομως δεν θα το κανεις ακομα.Πηγαινε με το root-explorer /storage /sdcard και οπου βλεπεις φακελο android μπες βρες το com.android.vending(ειναι το google-play) και καντο διαγραφη.Ο φακελος android καταγραφετε και στην μνημη συσκευης και στην καρτα μνημης .Δηλαδη διπλη καταγραφη .Εαν εχεις καρτα μνημης θα καταγραφει και εκει ο φακελος 'Android' μπες και εκει με τον root -explorer και σβησε το com.android.vending.Μπες recovery τωρα και φλασαρε το ζιπ.Τωρα εισαι ομορφοπαιδο ετοιμος να σε παντρεψουμε και αντι για ρυζια θα πεταμε galaxy Note. Edit: O οπερα ειναι καλος αλλα οπως ολοι οι browser εχει τα θεματα του.αυτη τη στιγμη σχετικα καλουλης ειναι αυτος που ειναι στο play οχι ο beta ο κανονικος αλλα εχει προβληματα οταν βλεπεις φωτο μεσο αυτου δημιουργει τοτε προβλημα στη ραμ την καταπινει και μεγαλο battery-drain.Εχει και κατι αλλα μικροπροβληματακια εδω και κει... Όλα οκ, ευχαριστώ! Αν είναι να πετάτε Note, ξαναπαντρεύομαι!!! :lol: Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το link στο mega από την τελευταία rom είναι ενεργό; Με διαφορετικούς browsers και σε διαφορετικούς υπολογιστές μου λέει ότι δεν υπάρχει. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Παίδες, κακά τα ψέμματα δυστυχώς οι μήνες του 4.x είναι μετρημένοι. Με βάση τα στατιστικά της Google οι εκδόσεις 4.x πέφτουν κάθε μήνα και ανεβαίνουν 5.x/6.x και κυρίως 7.x Last data 2017: 4.x -> 25% 5.x -> 30% 6.x -> 32% 7.x -> 12% Βαστάμε ακόμα με το 4.4.4, αλλά για πόσο ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Μα στην ΚΚ δεν καθομαστε απο πεισμα ή γιατι μας αρεσει το vintage, αλλα επειδη ειναι η πιο προσφατη βαση οπου ολα λειτουργουν γρηγορα και χωρις bugs. Λογω της δημοφιλιας της συσκευης μας υπαρχουν ακομα πολλοι devs που ασχολουνται και βγαζουν ακομα και 7αρες. Αλλά ολες ειτε εχουν σοβαρα bugs, ειτε δεν λειτουργει πληρως το πενακι, και αρα το νοτε2 γινεται απλως ενα μεγαλο s3. Μεχρι λοιπον (και αν ειναι δυνατον) να βρει ο s_wind τροπο να πορταρει καποια αλλη ρομ στο νοτε2, εγω θα μεινω στην ΚΚ κι ας φτασω ποσοστα ΕΡΤ3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το θέμα κατά την γνώμη μου δεν είναι το ποσοστό ως ψυχολογικό νούμερο ή ποσοστό δημοφιλίας/ προτίμησης. Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι μήπως όταν το ποσοστό πέσει κι άλλο, προχωρήσουν οι κατασκευαστές γνωστών εφαρμογών ή ακόμα και το google-play σε αποκλεισμό π.χ απαιτείται Android 5.x και πάνω (ακόμα και χωρίς πραγματικό τεχνικό λόγο) Δεν μιλάω στον επόμενο μήνα, αλλά στο επόμενο 9μηνο - χρόνο. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Το link στο mega από την τελευταία rom είναι ενεργό; Με διαφορετικούς browsers και σε διαφορετικούς υπολογιστές μου λέει ότι δεν υπάρχει. Sent from my SM-N920C using TapatalkΓια κοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ, είναι ενεργό το link? Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Για κοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ, είναι ενεργό το link? Sent from my SM-N920C using Tapatalk Όντως δεν είναι ενεργό. Λογικά θα το δει ο s_wind και θα το διορθώσει. Edit: sb68s, σου έχω στείλει pm. Edited July 9, 2017 by ilmas Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 (edited) Προβληματα server... http://i.imgur.com/RJAYvFr.gif Rom-Link https://mega.nz/#!mIRm3YZQ!iP7fqnMNr5-ho9M6OTjrHGDtdgHw9R8gtVNQ5pTG9XE Edited July 11, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Παίδες, κακά τα ψέμματα δυστυχώς οι μήνες του 4.x είναι μετρημένοι. Με βάση τα στατιστικά της Google οι εκδόσεις 4.x πέφτουν κάθε μήνα και ανεβαίνουν 5.x/6.x και κυρίως 7.x Last data 2017: 4.x -> 25% 5.x -> 30% 6.x -> 32% 7.x -> 12% Βαστάμε ακόμα με το 4.4.4, αλλά για πόσο ; Η σειρα 4. ειναι πρωτη γιατι οι επομενες δεκαδες συσκευες που βγηκαν ξεκινησαν με την 5 , 6 κτλ.Η 4 κατεχει το 25% χωρις να εχει κυκλοφορησει καμια συσκευη με την 4 τα τελευταια 2-3 χρονια.Να κατανοουμε καλυτερα τα ποσοστα ετσι ωστε να μη βγαζουμε λανθασμενα συμπερασματα.Ακομα η υποστηριξη ειναι αρκετα μεγαλη απο τους dev της google για να λειτουργουν σωστα οι εφαρμογες :rolleyes: Edited July 14, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Τώρα μου τα μπερδεύεις. Η 4.4 έχει 17% μόνη της, άρα όλη η υπόλοιπη 4.x είναι στο 8%. Είτε έτσι (17%) είτε αλλιώς (25%), η σειρά 4.x είναι τελευταία όχι πρώτη, πίσω και από την 7.x που βγήκε χθες και τσίμπησε 12% Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια καμία συσκευή δεν έχει την 4.x είναι που πρέπει να μας προβληματίζει και αυτό λέω κι εγώ. Όχι ότι είναι κάτι παράλογο, το αντίθετο μάλιστα, είναι πολύ λογικό η 4.x να έχει εγκαταλειφθεί αφού έχει πια παλιώσει. Θα ήταν εντελώς τρελό να έβγαινε καινούργιο κινητό με την 4.x. Πιστεύω ούτε το πιο φθηνιάρικο κινέζικο δεν θα το έκανε το 2017. Κρατιόμαστε εμείς στο 17% στην 4.4 αρκετά καλά μετά από τόσα χρόνια, αλλά λέω πολύ απλά ότι η ώρα μας πλησιάζει. Πόσοι από τους παλιούς της 4.4 θα κρατηθούν και δεν θα αλλάξουν κινητό τους επόμενους μήνες και να πάνε έτσι αυτόματα στην 5 και πάνω ; Εγώ έχω σκοπό να είμαι ένας από αυτούς, δεν θέλω να αλλάξω συσκευή ούτε Android version ακόμα, αλλά πόσο θα αντέξουμε ; Με την ευκαιρία, υπάρχει περίπτωση κανένας developer από το XDA να βάλει drivers/system software για το hardware του Note 2 (πενάκι/digitizer κτλ) σε 5+ ROM ή είναι απλά αδύνατο και μόνο η Samsung θα μπορούσε ; Δηλαδή να περιμένουμε μελλοντικά 5+ version για Note 2 ή όταν φτιαχτούν Stable 5+ ROM για Note 2 θα το μετατρέψουν απλά σε λίγο πιο γρήγορο S3 ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 (edited) Σε ολη την Ευρωπη η τελευταια που κυκλοφορησε ηταν η 4.4.2 επισημα η οποια η samsung την βγαζει ακομα (update 4.4.2 -2017) εαν δεις στο sammobile.Στην κορεα και μονο γιατι οι κορεατες ειναι αλλος θεος εκει κανουν οτι θελουν κυκλοφορησε η 4.4.4 η οποια ειναι η κορυφαια της σειρας 4 σε αποδοση (σταθεροτητα)και εγινε πορτ για το Note 2 η οποια βγηκε λιγο πριν οι dev των εταιριων ξεκινουν να βγαζουν τις 5αρες. Ομως για να γινει το πορτ χρειαστηκε ανεπισημος κερνελ για TW samsung-rom οχι τους κερνελ που βλεπουμε για cm εκδοσεις για το Note τον οποιο εφτιαξε ο agni στο xda και συγκεκριμενα την εκδοση 4.3.9 με περιεχομενο αρχειων για 4.4.4 και προσαρμογη στο Note 2.Χωρις κερνελ TW samsung δεν μπορουμε να βαλουμε λειτουργικο TW εκδοσης 5.x , 6.x κτλ.Το οποιο υπαρχει εχει γινει πορτ απο αλλο galaxy αλλα το εχουμε και καθεται γιατι δεν υπαρχει κερνελ.Μονο cm εκδοσεις με cm kernel.Υπαρχουν καποιες πατεντες να κανουμε αλλα θελουν ωρες να ασχοληθουμε για να γινουν και να δουλευουν ολα σχετικα καλα. Edited July 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Το βλέπεις πιθανό ο agni ή άλλος dev να φτιάξει ανεπίσημο TW kernel Samsung για 5+ από την στιγμή που δεν πρόκειται να υπάρξει επίσημος TW Kernel από την Sammy ; Βέβαια αυτό φαντάζομαι δεν μπορεί να γίνεται σε κάθε καινούργια έκδοση Android, οπότε ας στοχεύσουν κάποια από τις καινούργιες - από 7 και πάνω - ίσως και κάποια που δεν έχει βγει ακόμα π.χ 8 Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Δεν υπαρχει. Δεν βγαινουν κερνελ δεν εχουν βγει λειτουργικα περαν του 4.4.2.Επισης για να καταλαβεις για τα cm λετουργικα με πολυ απλα λογια αυτα που βλεπεις 5.x-6.x-7.x κτλ ειναι φασον ολα τα ιδια υπαρχουν σε ολα τηλεφωνα με τα ιδια bugs εαν δεις στο xda απλα στο καθενα βαζουν συγκεκριμενους drivers για να λειτουργουν.Τα TW ειναι αλλη ιστορια και φυσικα δεν θα βγει για Note 2. Edited July 16, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Άρα αφού η Sammy δεν έφτιαξε TW Kernel πάνω από 4.4.4 για Note II, δεν μπορεί να φτιάξει κανένας. Το μόνο που ελπίζουμε όσοι θέλουμε να κρατήσουμε το Note 2 και μετά τον θάνατο της 4.4.4, είναι να έχει βγει κάποιο καλό port του καθαρού Android σε Note 2 με όσο το δυνατόν λιγότερα bugs, που θα το μετατρέψει σε S3. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Με τεχνικους παντα ορους δεν προκειται να βγει ποτε καμια cm καλη.Αλλο τωρα που φλασαρει καποιος και ενθουσιαζεται και λεει μπαρουφες ενω εχει ξετιναχτει στα reboot δεν παιζουν βασικες εφαρμογες ενω λεει οτι παιζουν ολα οτι εχει αξεπεραστη ταχυτητα ενω εαν το φορτωσεις οπως μια επαγγελματικη tw rom καταρεει γιατι ειναι αδειο απο drivers και αρχεια για να υποστηριζει οτι εφαρμογη θα βαλεις απο το play ασε που ακομα και τα g.apps που φλασαρεις με το cm rom εχουν ενα βουνο προβληματα ασε ασε ασε χαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Κατάλαβα. Δώσε και μια συμβουλή για την τελευταία δικιά σου. Σε γενικές γραμμές δεν κρασάρει, αν καί έχει φάει κάτι φλασιες και την ώρα που γραφω π.χ κάνει soft reset (όχι κανονική επανεκκίνηση) Εμένα με ενδιαφέρει ότι "κομπιαζει" αρκετά συχνά και δείχνει βαριά η ROM για το Note 2. Εγώ ας πούμε όταν η απόκριση σε αυτά που κάνω δεν είναι καλή π.χ αργεί να γράψει ή κολλάει στο γρήγορο σκρολαρισμα όταν κοιτάζω τις ανοικτές εφαρμογές βλέπω μόλις 300ΜΒ - 400ΜΒ ελεύθερα ενώ έχω ανοίξει 6-7 εφαρμογές. Κάνω close all και πάει στα 800MΒ ελεύθερα, που πάλι λίγα μου φαίνονται. Μήπως έχεις βάλει και φορτώνουν πολλά στην ROM από την αρχή ; Έχεις καμιά πρόταση - από εκείνες τις μαγικές που δίνεις - για να ξεκομπιασει λίγο το Note ? :) Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Τα tw rom δεν κρασαρουν.Αλλωστε το βλεπει καποιος εαν το φλασαρει και το κρατησει ετσι καμια δεκαρια μερες.Τα προβληματα ξεκιναμε απο τις αρκετες κακογραμμενες εφαρμογες που θα βαλει ο καθενας απο το play.Οι dev των εφαρμογων για να δελεασουν ολο και περισσοτερο κοσμο με σκοπο το κερδος εχουν κανει καθε εφαρμογη να στο πω με απλα λογια μουλτι .Δηλαδη πχ.βαζεις το messenger και απο κει παιρνεις τηλεφωνο στελνεις μηνυματα κανεις chat κανεις βιντεοκλισεις και παει λεγοντας μπορει σε λιγο να ψηνεις και καφε χαχα.Αυτο εχει ως αποτελεσμα μια και κυριαρχουν τα social media apps και το φορτωνει καποιος με ολα το ανεξαρτητα δυνατοτητων να δημιουργουνται παντου περιοδικα προβληματα αναλογα το update του καθε dev.Χαρακτηριστικα μπορεις να δεις τα σχολια στο play που γινεται ενας χαμος απο βρισιδια κτλ.σε καθε media εφαρμογη.Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να προσαρμοσεις αναλογα το τηλεφωνο οπως το λειτουργεις ιδανικα για σενα χωρις πολλες περιττες αχρηστιλες.Πχ εγω εχω την φουλ εκδοση facebook και messenger εχω την lite και βρηκα την ησυχια μου κτλ.Ο καθενας το προσαρμοζει αναλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts