Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξυπνητήρι στην note pro v2 που το βρίσκω;

Γιατί με αφήνει να βάλω ειδοποίηση μόνο μέσω widget.

ΟΚ το βρήκα από το ρολόι

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ο ήχος σε όλους παιζει χαμηλωμένος και όταν το πας τέρμα κάνει παραμόρφωση

ή είναι λόγω της rom?

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Θέλω τη βοήθειά σας! Μιας και πριν 4 μήνες πήρα άλλο κινητό είχα αφήσει το note 2 μου κλειστό και αχρησιμοποίητο για 2 μήνες περίπου. Το είχα με μια ρομ του Akiss (δεν θυμάμαι ποια δυστυχώς) και σήμερα που το χρειάστηκα όταν το άνοιξα κόλλαγε στο logo...προσπάθησα να μπω σε twrp για να κάνω κανα wipe, αλλα μου βγάζει το μήνυμα "firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again." Οπότε το πήρα απόφαση να φλασάρω κάποια επίσημη μέσω odin..κατέβασα 2 διαφορετικές, αλλα και με τις 2 μου βγάζει fail...

https://c7.staticflickr.com/9/8525/28713099214_cfc6afb70c.jpg' alt='28713099214_cfc6afb70c.jpg'>odin [/url], on Flickr[/img]

Edited by dimis_pj

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Θέλω τη βοήθειά σας! Μιας και πριν 4 μήνες πήρα άλλο κινητό είχα αφήσει το note 2 μου κλειστό και αχρησιμοποίητο για 2 μήνες περίπου. Το είχα με μια ρομ του Akiss (δεν θυμάμαι ποια δυστυχώς) και σήμερα που το χρειάστηκα όταν το άνοιξα κόλλαγε στο logo...προσπάθησα να μπω σε twrp για να κάνω κανα wipe, αλλα μου βγάζει το μήνυμα "firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again." Οπότε το πήρα απόφαση να φλασάρω κάποια επίσημη μέσω odin..κατέβασα 2 διαφορετικές, αλλα και με τις 2 μου βγάζει fail...

https://c7.staticflickr.com/9/8525/28713099214_cfc6afb70c.jpg' alt='28713099214_cfc6afb70c.jpg'>odin [/url], on Flickr[/img]

N7100TDOENA4_N7100TTNZENC1_TNZ 4.3 αυτη ειναι η τελευταια επίσημη που ειχα βαλει εγω και την εκανε pass κανονικα.απλα οταν ανοιγει το κινητο αντι να γραφει n7100 γραφει n7100t.

Δημητρη ταχω δει τα πμ σου.Για κοιτα επισης περα απο αυτα που ειπαμε εαν εχεις δευτερο καλωδιο usb και επισης κοιτα και τις θυρες.Που το κανεις αναβαθμιση σε ιντερνετ καφε η σπιτι σου σε σταθερο η λαπτοπ?Δειχνει στη φωτο οτι κατι παιζει με το καλωδιο η την θυρα για κανε ενα ελεγχο.

Edited by akiss_

Λοιπον, δοκιμασα με 2 υπολογιστες με windows 10, 3 διαφορετικες ρομ, με 3 διαφορετικες εκδόσεις Odin και 2 διαφορετικά καλωδια και μου έβγαλε ακριβώς το ιδιο σφαλμα...

Πηρα το παλιο laptop με Windows 7 και με το Odin v. 1.81 νόμισα οτι επιτέλους βρηκα λυση γιατι ξεκίνησε!!! Αλλα λιγο πριν το τέλος, παλι fail...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/40d2f1ff8114495e2148ceee986813f4.jpg

Cicero

Για κατεβασε αυτο το Rom(official XXUFNL1) Δημητρη και φλασαρε σε windows 7 ειναι το λινκ εκει ---->>> https://www.youtube.com/watch?v=6wTWnZwZQhI

Περιμενε να διαβασει ολο το ρομ στο pda οταν το βαλεις μην πατας τιποτα . Οταν θα σου αναψει το com επανω αριστερα πριν πατησεις το start κουνα το καλωδιο με το χερι σου να δεις το αποσυνδεει και το επανασυνδεει παλι ?

Edited by akiss_

Λοιπον, δοκιμασα με 2 υπολογιστες με windows 10, 3 διαφορετικες ρομ, με 3 διαφορετικες εκδόσεις Odin και 2 διαφορετικά καλωδια και μου έβγαλε ακριβώς το ιδιο σφαλμα...

Πηρα το παλιο laptop με Windows 7 και με το Odin v. 1.81 νόμισα οτι επιτέλους βρηκα λυση γιατι ξεκίνησε!!! Αλλα λιγο πριν το τέλος, παλι fail...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/40d2f1ff8114495e2148ceee986813f4.jpg

Ανοιξε το οντιν as administrator. Λογικα θα το εχεις κανει αλλα λεω μπας και...

Δυστυχως Akiss τιποτα και με αυτή που μου ειπες να κατεβάσω... Παλι κολλαει στο τελικό σταδιο...και πηρα και καινουργιο καλωδιο απο φιλο, τιποτα ρε ****το... Το ειχα δοκιμασει και σαν admin το odin.. Τιποτα... Ευχαριστώ για τη βοηθεια παντως παιδια

Cicero

Τελικά για τις 3 τελευταίες χρονικά και ουσιαστικά ρομς του Άκη dark 2, note pro 2 και eclipse 9 mod, ποία προτείνει έκαστος και για ποιο λόγο (εφόσον βέβαια την έχει δοκιμάσει )? Η γνώμη μου για την dark 2 (η μόνη που έχω τρέξει ) :γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, με τον μπασταρδεμενο tw σφαίρατο,(μπορούμε να τον δουλέψουμε και στην eclipse 9 mod η την Note pro 2?), μαύρη αλλά δεν με πειράζει -το βράδυ δεν στραβωνεσαι, μπαταρια εξαιρετικη , μειονέκτημα για μένα το ότι δεν μικραινει το τηλεφωνικό πληκτρολόγιο, αυτά! Edited by dimirass

Σημερα ηταν μερα χουζουρεματος.

Πηγα λοιπον σε ενα κολητο εδω Αθηνα ο οποιος διατηρει μεγαλη γκαμα με κινητα εχει καταστημα θελω να πω , πηγα να πιω ενα καφεδακι και να μιλησουμε για τεχνολογικες ανησυχιες.Εκει βρηκα και αλλους τρεις γνωστους τρελαμενους με τα σμαρτ και . . . εδεσε το γλυκο:lol::lol::lol: Κατα την διαρκεια της κουβεντας αρχισαν να ανεβαινουν οι τονοι και οι αντιλογιες.Που καταληξαμε?Και οι 5 ειχαμε κατεβασει παρα πολλα μοντελακια samsung και αρχισαμε να τα δουλευουμε.Η καταληξη?Το Note 2 με καστομ ρομ απεναντι στα official rom των αλλων καινουργιων μοντελων σαρωσε σε ολα λειτουργικοτητα , ταχυτητα κτλ.Οι δυο δε απο τους φιλους σκεφτηκαν να αγορασουν απο ενα note 2 μεταχειρισμενο.Το Note 2 ενω εριχνε σκονη σε ολα ξαφνικα βρηκε τον γιατρο του οταν τα δουλεψαμε κοντρα στα s7-s7 Edge.Και μησκεφτειτε τιποτα τρελες διαφορες .Εκει βγαλαμε ολοι το συμπερασμα οτι οντως το "ουσιαστικο"τεχνολογικο αλμα μετα την εποχη του Note 2 ειναι η γενια του 7αριου και μετα .Η μαχη βεβαια ηταν με ανισους ορους official με καστομ.Ομως οπως ολοι ξερουμε κραταμε μια συσκευη στα χερια μας που βγηκε το φθινοπωρο του 2012.

Note 2 λοιπον σταθερη αξια αναλλοιωτη στο χρονο μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις που πιασαμε ποτε στα χερια μας.:D

Note 2 λοιπον σταθερη αξια αναλλοιωτη στο χρονο μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις που πιασαμε ποτε στα χερια μας.:D

Αμην...και γεια στα χερια σου!

γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, με τον μπασταρδεμενο tw σφαίρατο,(μπορούμε να τον δουλέψουμε και στην eclipse 9 mod η την Note pro 2?)

Δεν χρειαζεται να φλασαρεις TW εχει ενσωματωθει στο ρομ το γραφω στην υπογραφη στο ρομ Info τι τροποποιηθηκε.:rolleyes:

Το Note 2 ενω εριχνε σκονη σε ολα ξαφνικα βρηκε τον γιατρο του οταν τα δουλεψαμε κοντρα στα s7-s7 Edge.Και μησκεφτειτε τιποτα τρελες διαφορες .Εκει βγαλαμε ολοι το συμπερασμα οτι οντως το "ουσιαστικο"τεχνολογικο αλμα μετα την εποχη του Note 2 ειναι η γενια του 7αριου και μετα .Η μαχη βεβαια ηταν με ανισους ορους official με καστομ.Ομως οπως ολοι ξερουμε κραταμε μια συσκευη στα χερια μας που βγηκε το φθινοπωρο του 2012.

Το αλμα ακιςς που το αποδιδεις? Στο hardware των συσκευων ή στις καλυτερα γραμμενες ρομ?

Το αλμα ακιςς που το αποδιδεις? Στο hardware των συσκευων ή στις καλυτερα γραμμενες ρομ?

Cpu, Gpu, kernel ,τα καταπινουν ολα :D

Διαφωνώ....εμένα με απογοήτευσε το 7αρι και δεν μιλάω Φυσικά για την παγκόσμια ανάκληση του λόγω της προβληματικής μπαταρίας του, αλλά για το σχεδόν περσινό hw...βλέπω το 8αρι και αποφασίζω...

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι αγορι μου δεν δουλεψες S7 ?Αφου ειναι πυραυλος το Note 7 ειναι ακομα καλυτερο:rolleyes:

Το νοτε4 μετα απο 800 updates της ΜΜ ειναι πλεον σε πολυ καλο επιπεδο. Ελαχιστες καθυστερησεις και εντυπωσιακη ομαλοτητα παντου. Τοσο καλο που ουτε καν σκεφτομαι για custom rom. Το μονο που ζηλευω απο το s7/note7 ειναι η καμερα του στα σκοτεινα σημεια.

Δεν θα με χαλαγε βεβαια μια custom note4 by akiss:):), αλλα σε συγκριση με την απελπιστικη στοκ ρομ του νοτε2, το στοκ νοτε4 με καλυπτει. Εξαλλου, αν θελω αστραπιαια αποκριση εχω διπλα το νοτε2 by akiss.

Πω - πω Φαν του Note Ο Κωστης θεωρω οτι δεν μπορει να φανταστει τον εαυτο του να κραταει στα χερια του ενα σμαρτ χωρις το Spen του φαινεται μισο τηλεφωνο:lol:Ωραιος και σωστος!!!Μια απο τα ιδια και γω χαχαχα Edited by akiss_

Τα κινεζικα ειναι για αλλαγη λογο βαρεμαρας .Μετα απο λιγο αναζητας Note παλι.Ασε που εχουν ενα καρο βλακειες μουι και πρασινα αλογα.υποστηριξη ψαχνεσαι για ρομ αστο . . .Την υποστηριξη που θα εχει το Note στο xda θα ειναι παντα ασυναγωνιστη γιατι υπαρχουν χρηστες και dev απο ολο τον πλανητη.:rolleyes:

Τα κινεζικά ειναι μονο για έναν λόγο:

Σου εχει χαλάσει το ΝΟΤΕ και μαζεύεις χρήματα για το επόμενο...

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Δεν έχω πλέον πρόθεση να ξοδεύω μεγάλα ποσά για κινητά....το redmi note 3 pro με τον sd650 ρίχνει στα αυτιά και το note 4...

sent from my Galaxy NoteII using tapatalk

Για πλάκα το έγραψα φίλε Κώστα.

Αν είχα και μου περίσσευαν ίσως και πάλι λέω ίσως να τα εχωνα για τόσο ακριβό κινητό.Το ΝΟΤΕ 2 ήταν η μεγαλύτερη αγορά που έχω κάνει σε κινητό και ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει τόσα χρόνια μετά.Καλά τα κινητά αλλά εδώ και χρόνια τα θεωρώ υπερκοστολογημενα γι'αυτά που προσφέρουν σε μένα.

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Δεν έχω πλέον πρόθεση να ξοδεύω μεγάλα ποσά για κινητά....το redmi note 3 pro με τον sd650 ρίχνει στα αυτιά και το note 4...

Εχω πει εκατο χιλιαδες φορες να μην τρωτε παπαρολογια ποιο redmi ειναι καλυτερο του Note 4 ? Ενα καρο ελλειψεις εχει το ενα απο το αλλο και απο υλοποιηση αστο....ποιοτητα αστο...

Edited by akiss_

Καλησπερα.Λοιπον σημερα εγινε αυτο που δε θελει κανεις μας.Χαλασε η οθονη του Νοτε που επεσε για πρωτη φορα κατω.Τελεια λοιπον....Μια ερωτηση.Καποιες επαφες μου δεν περαστηκαν στο νεο μου κινητο αλλα τις χρειαζομαι.Πως μπορω να τις παρω απο το νοτε που πεθανε η οθονη;(Δεν αναβει καθολου αλλα λειτουργει κανονικα)

καλύτερο cpu & gpu, μπαταρία τέρας (4000), οθόνη για μένα υπεραρκετη (1080p), αλουμίνιο....υλοποίηση μια χαρά...κάμερες 16-5 με f 2.0 (μου αρκεί) δεν έχει πενάκι (παω πάσο εδώ)....Δεν εχω σκοπό πλέον να σκάσω ένα κάρο λεφτά για πενάκι...το σκέφτηκα και το αποφάσισα...

Φυσικά και δεν εχω σκοπό και διάθεση να πείσω κανέναν για την επιλογή μου...

Μια χαρα συσκευη ειναι "τεχνικα".Δεν ειναι καλυτερο "τεχνικα"απο μια συσκευη που εχει καλυτερο hardware καλυτερη υλοποιηση και πολυ πιο πλουσιο software.Ο καθενας αγοραζει συμφωνα με οτι σηκωνει η τσεπη του και εννοειται απο την στιγμη που πηρες αποφαση να το αγορασεις σημαινει οτι σε ικανοποιει σαν συσκευη και οτι περιεχει:rolleyes:

Καλησπερα.Λοιπον σημερα εγινε αυτο που δε θελει κανεις μας.Χαλασε η οθονη του Νοτε που επεσε για πρωτη φορα κατω.Τελεια λοιπον....Μια ερωτηση.Καποιες επαφες μου δεν περαστηκαν στο νεο μου κινητο αλλα τις χρειαζομαι.Πως μπορω να τις παρω απο το νοτε που πεθανε η οθονη;(Δεν αναβει καθολου αλλα λειτουργει κανονικα)

Που εχεις αποθηκευμενες τις επαφες ; Μηπως στο λογαριασμο της google;

Edited by akiss_