Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμ. .. και είχα την εντύπωση ότι στο f έχει κάτσει καλύτερα η mm από το c? Η δε τιμή και των 2 παραμένει ψηλά μετά από 2 χρόνια. ..

Καλα εχει κατσει, δεν παραπονιεμαι, ουτε απο ταχυτητα/ομαλοτητα, ουτε απο μπαταρια. Τα μπουκωματα εμφανιζονται οταν εχω σε resizable windows ανοικτο τον web browser με 6-10 καρτελες ανοικτες, και ταυτοχρονα 2 μεγαλα φυλλα excel του hancom office, ενω στο background παιζει ειτε og youtube ειτε web radio. Αλλα αυτο δεν το κανουν ολοι, ουτε κι εγω το κανω συνεχεια. Στην απλη χρηση ειναι σχεδον τελειο.

Οσον αφορα τις τιμες εχεις δικιο. Αλλα αν σκεφτεις οτι τα καλα μεταχειρισμενα νοτε2 πωλονται 200€, τοτε τα 400€ που πωλειται καινουργιο το 4αρι το λες μεχρι και ευκαιρια.

Γνωστός μου με το c δεν έχει τέτοιο θέμα....και γενικά η octa version είναι πολυ πιο σπιρτοζα από την f...Για αυτό σκέφτομαι την αγορά του c...

sent from my Galaxy NoteII using tapatalk

Δεν ξερω να σου πω. Εγω πηρα το 4f γιατι ειχε 60€ φθηνοτερα απο το 4c. Ακριβως το αντιθετο με αυτο που γινεται σημερα. Σημερα κι εγω θα επαιρνα το 4c. Παντως και στο νημα του 4c δεν εχω δει αξιες λογου διαφορες απο τις εντυπωσεις των παιδιων που το εχουν.

Edited by fioravanti90

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το note απο μονο του δεν εχει lag.Δηλαδη οι εφαρμογες που ερχονται με το λειτουργικο δεν προκαλουν προβληματα αλλα και να υπαρξουν μετα τα επισημα update λειτουργουν σωστα.Το προβλημα σε ολες τις συσκευες ειναι οι εφαρμογες του google play εκει επικρατει χαος.Μια κακογραμμενη να εχεις σου κανει χιλιαδυο....Εχω δουλεψει το note για μια εβδομαδα χωρις να εγκαταστησω τιποτα και δουλευε τελεια.Αλλα φυσικα δεν ειναι λυση αυτη... Edited by akiss_

Εγώ θα το αγοράσω αλλά φυσικά μετά το 6μήνο ίσως και παραπάνω.Προσωπικά εν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα Ούτε Στο 8αρι.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Στις μαμά ρόμ με δεδομένα ανοικτά κλείδωνε στα 5-10 δευτερόλεπτα.Είτε είχα 4.1.2 είτε 4.4.2.Στην μαύρη μου κλειδώνει πάνω από τα τριάντα στα σίγουρα.Μπορεί και κοντά στο λεπτό.

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Για φλασαρετε αυτο για το gps--->>> https://mega.nz/#!CAwCmLzA!d4kt_l2iq21z-FvS9Ek3ssV7MB8ZVqSZU3LgLilUGWc Μετα τρεξτε πχ.το google maps με ανοιχτο το gps χωρις δεδομενα .Μετα την πρωτη φορα που κανει 5-8 δευτερα οποτε το ξανανοιγω χωρις δεδομενα κλειδωνει αμεσως κομπλενταν.... Edited by akiss_

Έφτιαξα ένα gps.conf με ένα προγραμματάκι που υποτίθεται ότι φτιάχνει το αρχείο ειδικά για την χώρα που είσαι ή ακόμη και για την ήπειρο που είσαι( το είχε ανεβάσει ο elthis στο xda ).Όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω κι αν δεν παίζει σωστά θα ρίξω το δικό σου.

Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου..

Θα έχεις βαρεθεί να το ακούς εδώ μέσα αυτό αλλά καλά να πάθεις...

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Έφτιαξα ένα gps.conf με ένα προγραμματάκι που υποτίθεται ότι φτιάχνει το αρχείο ειδικά για την χώρα που είσαι ή ακόμη και για την ήπειρο που είσαι( το είχε ανεβάσει ο elthis στο xda ).Όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω κι αν δεν παίζει σωστά θα ρίξω το δικό σου.

Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου..

Θα έχεις βαρεθεί να το ακούς εδώ μέσα αυτό αλλά καλά να πάθεις...

Same Sh1t Different Day

εγω εχω αυτο,κανει πιστευω παρομοια δουλεια με το δικο σου

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps

το τρεχω σε καθε ρομ και βλεπω βελτιωση στην ταχυτητα κλειδωματος

Για φλασαρετε αυτο για το gps--->>> https://mega.nz/#!CAwCmLzA!d4kt_l2iq21z-FvS9Ek3ssV7MB8ZVqSZU3LgLilUGWc Μετα τρεξτε πχ.το google maps με ανοιχτο το gps χωρις δεδομενα .Μετα την πρωτη φορα που κανει 5-8 δευτερα οποτε το ξανανοιγω χωρις δεδομενα κλειδωνει αμεσως κομπλενταν....

3 μερες που το εχω φλασαρει. Πλεον κλειδωνει δορυφορους σε 5 δευτερα, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, και με ολα τα προγραμματα πλοηγησης που εχω. Ευχαριστουμε ακιςς.

Rom Note Pro Full apps 05 - 08 - 16

13975329_549602038545279_4302524376123754312_o.jpg

Υπενθυμιση...

Το παρακατω ρομ αφορα 6-7 φορουμιτες οι οποιοι μου στειλαν pm δουλευουν σε εταιριες παρεμειναν πιστοι στο Note 2 αλλα τους εχει δημιουργησει προβληματα η official εκδοση και τα συνεχη Update με πολλα κοληματα . Πηραν αποφαση να κανουν Root μια και δεν ειχαν ξανασχοληθει ποτε και να βαλουν μια custom εκδοση χωρις να τους κouραζει η χρηστικοτητα στην εργασια τους . Δεν αφορα χρηστες που βαζουν τα συνηθισμενα update η Lite εκδοσεις .

Rom Info:

Note Pro

Note 4 Full Apps S7 themes

Εμφαση στη Ram το Multitasking και στην γρηγορη εναλλαγη των skin (Ενσωματωση και επεξεργασια απο iphone Ios 6s και marshmallow.

Μετα την εγκατασταση πηγαινετε στις επιλογες προγραμματιστη και απενεργοποιηστε τα Animations εκτος απο το μεσαιο (στο 0,5).Στην εφαρμογη superuser απενεργοποιηστε ολες τις επιλογες εκτος απο την πρωτη .

http://3.bp.blogspot.com/-8jCh61eqdww/VUOX6eFVcKI/AAAAAAAABAE/bdLxAFR54q0/s1600/BUTTON1.png

https://mega.nz/#!nQZjAL6C!tzH5TjUwjrarBwDKMV1i57nQ4OTi2xqRzQ-2s7XOnto

Edited by akiss_

Τη "MM" Performance v2 πόσο soon τη βλέπεις, Άκη; Σκουριάσαμε... :lol:

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Τη "MM" Performance v2 πόσο soon τη βλέπεις, Άκη; Σκουριάσαμε... :lol:

Χαχαχαχα πρεπει να παρουμε ολες τις σειρες Note να φλασαρουμε ολη μερα να μας ταιζουν δωρεαν και οταν κουραζομαστε να ριχνουμε κανα υπνο :lol::lol::lol: Βαλε την φουλ που ανεβαινει τωρα ειναι οτι ποιο γρηγορο εχεις βαλει ποτε Τις επομενες μερες θα ανεβασω δεν προλαβαινω λογο δουλειας γυρισα εγω φυγαν οι αλλοι και τρωω λουκι .. Καλα δε μου λες . . . Ο Κωστας (Konstantine73)που εχει χαθει αυτες τις μερες μηπως δεν ειναι καλα του συμβαινει κατι?:rolleyes:

Edited by akiss_

Παρών!!!

ειδα που ανεβάζεις ρομ και μπήκαν τα διαόλια μέσα μου..... :lol:

Ααααα ειπα και γω εσαι καλα αυτο εχει σημασια .Πσσσσσττττ... παρηγγειλα Νοte-7 να πηγαινω για ψαρεμα και να βγαζω πενακι στο βυθο:lol:

καλά, αλλα αυπνος λόγω δουλειας.....

άντε μεγιά!!!

Άκης..... να σούταρω την dark v2 για αυτη που θα ανεβάσεις τώρα?

ναι ειναι καλυτερη.Αρκει ...οταν το φλασαρεις να απενεργοποιησεις τα animations εκτος απο το μεσαιο (0,5) Αστο να στρωσει και ολα καλα.Βαλε ολες τις εφαρμογες να συγχρονιστουν .Στην αρχη θα σου πει σφαλμα γιατι εχω απενεργοποιημενες τις υπηρεσιες google-service.θα κανεις ενημερωση και συγχρονισμους .

Edited by akiss_

Έλα που εμένα μου αρέσουν τα animation και θα τα αφήσω στο 1.5....πάντα τα αφήνω ;)

:rolleyes:οχι ρε τρελε ειδικα το τριτο στη χειροτερη βαλτο off.Δημιουργει προβληματα.Μην εξαντλεις πορους συστηματος.

EDIT:Το ρομ ανεβηκε ---->>>http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6843277#post6843277

Edited by akiss_

Κατεβάζω Άκης....thanks ;)

Καλό μας ξενύχτι πάλι... :rolleyes:

Redmi Note 5

Χεχε...την έπεσα και αφήνω να την κατεβάζει....Αύριο που θα σηκωθώ το πρωί θα την σεταρω με τον πρωινό καφέ :p

Καλό ξημέρωμα σε όλους :)

Όλα καλά φαίνονται με τη "Note pro"!

Redmi Note 5

@ilmas ή @akiss, οποιος ξενυχταει οπως εγω τελοσπαντων. Η "νοτε προ" εχει το καινουργιο quick note του νοτε5 και νοτε4 ΜΜ ή εχει ακομη το προηγουμενο? Τελος εχει βαλει μηπως και το rolling screenshot αλα νοτε4/5 ?

Ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την ΜΜ (ειδικα μετα και το εκπληκτικο gps fix), που θα την αλλαξω μονο με μια ρομ του ακιςς με το νεο quick note.

@ilmas ή @akiss, οποιος ξενυχταει οπως εγω τελοσπαντων. Η "νοτε προ" εχει το καινουργιο quick note του νοτε5 και νοτε4 ΜΜ ή εχει ακομη το προηγουμενο? Τελος εχει βαλει μηπως και το rolling screenshot αλα νοτε4/5 ?

Ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την ΜΜ (ειδικα μετα και το εκπληκτικο gps fix), που θα την αλλαξω μονο με μια ρομ του ακιςς με το νεο quick note.

Fioravanti καλημερα .Αυτο το ρομ ειναι για καποιον που εχει το note ολο το 24ωρο ανοιχτο και συγχρονισμενο με λογαριασμους και προγραμματα εργασιας.Το Gps fix εχει ενσωματωθει.Εαν εισαι κομπλε μην την βαζεις .Ωχ δεν εχω βαλει το καινουργιο quick note.Μολις βρω χρονο θα φτιαξω ενα ζιπ.

Edited by akiss_

Fioravanti καλημερα .Αυτο το ρομ ειναι για καποιον που εχει το note ολο το 24ωρο ανοιχτο και συγχρονισμενο με λογαριασμους και προγραμματα εργασιας.Το Gps fix εχει ενσωματωθει.Εαν εισαι κομπλε μην την βαζεις .Ωχ δεν εχω βαλει το καινουργιο quick note.Μολις βρω χρονο θα φτιαξω ενα ζιπ.

Ρε συ ακιςς, ολο μισες δουλειες κανεις :):):)

Αμαν πια δηλαδη, ποσο υπομονη να κανουμε μαζι σου :):):)

Ακιςς, δεν μου χει μεινει κατι αλλο να γραψω για να σου πω ποσο μας εχεις βοηθησει.

Edit: Στον nova-touchwiz launcher που εχεις δωσει να φλασαρουμε στη ΜΜ ρομ, αν μπορεις αυξησε κατα μισο χιλιοστο την αποσταση μεταξυ των κουμπιων των οθονων και των σταθερων widgets, γιατι οταν κλικαρω βιαστικα παταω αλλα αντι αλλων. Υπο υπο υπολέπτομερεια βεβαια.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160808/361527e85881c963b0b472de10357701.jpg

Edited by fioravanti90

Δεν μου σβήνει με την γόμα Όταν γράφω πάνω στο ημερολόγιο του s planner...Μου βγάζει μαύρα κυκλακια....Ούτε η αναίρεση μου δουλεύει...

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160808/c4037ddf3a335cb7e967594282316417.jpg

Και σε μένα το ίδιο πρόβλημα, αν και δεν το χρησιμοποιώ.

Redmi Note 5