Namgal Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Η κάμερα δουλεύει στις άλλες ρομ. Η εσωτερική μνήμη διαγράφεται κάθε φορά (έχω κάνει την ίδια διαδικασία και με twrp), τα αρχεία τα κάνω τεστ στο winrar. Δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο αλλά υποπτεύομαι τον κέρνελ...Ποιόν κέρνελ περνάς;Ό AKIS προτείνει ένα συγκεκριμένο agni 4.3.9 αν θυμάμαι καλά. Δοκίμασε να τον ξανακατεβάσεις και πες αν έφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Mod-Agni.K.Onirama-v439_N7100_44.zip, αυτόν περνάω Υ.Γ. Εδώ άρχισα ν' ανησυχώ μήπως το Πλαίσιο μου πούλησε κλώνο του Note xaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Mod-Agni.K.Onirama-v439_N7100_44.zip, αυτόν περνάω Υ.Γ. Εδώ άρχισα ν' ανησυχώ μήπως το Πλαίσιο μου πούλησε κλώνο του Note xaxa Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...:X:cry::worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Φτάνει να κάνω σωστά τη διαδικασία. Αυτό ήθελα να μάθω. Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Φλασαρω rr 5.6.6 και επανέρχομαι με εντυπώσεις... Αυτή είναι ΜΜ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ναι, ορίστε και το Link http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/development/rom-resurrection-remix-5-6-0-t3278709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αισθητά βελτιωμένη από τις παλιότερες mm, χωρίς τα lag των app μιας tw Rom. Το πρόβλημα μη συνεργασίας με το Bluetooth hf στα Viber - Line - Skype και των υπολοίπων συναφών προγραμμάτων παραμένει.... Με λιγα λογια γυρνας ξανα στου ακη την ρομ...χαχα καλημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Περίμενε λίγο ρε συ..μόλις φλασαρεις θα ανεβάσει την odex και μετα θα λες οτι φταίει ο ακης παλι... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Χρησιμοποιώ την τελευταία του άκη, με recovery philz 6.48.4. και kernerl agni 4.5.1.. Όταν πάω να φλασάρω τον τροποιημένο kernel που έχει προτείνει ο Άκης η διαδικασία δεν προχωρά και πρέπει να κλείσω το κινητό από το κουμπί για να ξαναμπουτάρει. Έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή θα πρέπει να ξαναφλασάρω από την αρχή την επίσημη κ.τ.λ.? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Και γω την 26/1 θα φλασαρω καποια στιγμη...ειναι πιο σβελτη σιγουρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εχει καποθ καποιος ευκαιρο το λινκ? Να μην ψαχνω μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Οι odex πάντα ειναι καλύτερες ,αλλά οι devs έχουν πολυ συχνά προβλήματα με αυτές για καποιο λογο. Και ειναι και τεράστιες. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 839 στο tapatalk? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ναι......... Την φλασαρες δηλαδη? Ειναι πιο γρηγορη απο την 25/3 η ειναι ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Την φλασαρα....ναι μου φαίνεται πιο σβελτη και τα animations όπως είναι μου αρέσουν πολύ Την ιδια γνωμη εχω και γω Θα αφησω λιγο ακομα την νεα και θα παω πισω στην 26/1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Χαιρομαι που κουβαλατε τρελα οσο δεν παει...:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Βάζεις κι εσύ το χεράκι σου όμως... Δεν τους αφήνεις σε ησυχία... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Βάζεις κι εσύ το χεράκι σου όμως... Δεν τους αφήνεις σε ησυχία... Αστα αυτα εσυ εισαι ο ποιο κρυφος φλασακιας εδω:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Άκη την odex δεν βλεπωωωωωω :p Συντομα Κωστη:D Animation 26-02 για ολα τα 4.4.4 ρομ -----> https://mega.nz/#!7RwxBaCb!143VKb1mVM1R3Kp-ShNQxfqA7rS9_NIECH3jH1gMVvM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Τι κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Τι κανει αυτο? Αυτο ειναι τα animations απο το ρομ 26-02 που αρεσουν στον Κωστη για να τα βαζει οταν φλασαρει ενα 4.4.4 ρομ:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εβαλε ολη την ρομ για να ναι σιγουρος Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Εβαλε ολη την ρομ για να ναι σιγουρος ΧαχαΝαι γιαυτο και γω τα ανεβασα γιατι αυριο θα εχει βαλει αλλη:D Edit: Και εδω ενα apk.καντε το εγκατασταση ως εφαρμογη για να μπορειτε απο μονοι σας να κανετε ενα apk odex, οσα apk θελετε η ολο το ρομ ---> https://mega.nz/#!aMgggbAK!ywyzxStBgz2rTztSmYETMXw2G4tIXn88zObR5ugoGgA Edited April 6, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγω κατι εχω πειραξει στο app του agni και κατι γινεται με το κινητο...εκανα και dirty flash αλλα κατι δεν...αργει το ξεκλειδωμα,δεν πεταει τις εφαρμογες τοσο μπαμ... Ευκαιρια να ξαναφλασαρω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγω κατι εχω πειραξει στο app του agni και κατι γινεται με το κινητο...εκανα και dirty flash αλλα κατι δεν...αργει το ξεκλειδωμα,δεν πεταει τις εφαρμογες τοσο μπαμ... Ευκαιρια να ξαναφλασαρω χαχα Αλλαξε τα wallpapers μετα το φλασαρισμα και στην lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts