Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπααα

Λιγοοο πιο αμεσα γινοται ολα νομιζω...

Η ειναι τοσο ιδεα μου?

Δεν ξερω...

Θα δειξει :)

Χαχαχα ναι "ακουει"ποιο γρηγορα σε σχεση με πριν:grin:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα ναι "ακουει"ποιο γρηγορα σε σχεση με πριν:grin:

Θα δω και την μπαταρια...

Θα κανω 2-3 φορτισεις να αποδωσει καλα.

Ελπιζω να μην εχουμε αλλες ρυθμισεις συντομα, ετσι??? Χαχαχα

Θα δω και την μπαταρια...

Θα κανω 2-3 φορτισεις να αποδωσει καλα.

Ελπιζω να μην εχουμε αλλες ρυθμισεις συντομα, ετσι??? Χαχαχα

Εγω επιτηδες ανεβασα κανα δυο τιπς...Στο δε πρωτο εαν εκανες λαθος ενα γραμμα θα ετρωγε καποιος bootloop με αποτελεσμα μετα να εβριζε κτλ.:lol:Εγω φυσικα θα την εβγαζα καθαρη γιατι θα τουλεγα οτι "καλα δεν τα διαβαζεις σωστα τι ειναι αυτα που λες και τετοια...

Τιπς να υπαρχουν κιαλλα αλλα ας ξεκουραστουμε τωρα:p:p:p

Edited by akiss_

Εγω επιτηδες ανεβασα κανα δυο τιπς...Στο δε πρωτο εαν εκανες λαθος ενα γραμμα θα ετρωγε καποιος bootloop με αποτελεσμα μετα να εβριζε κτλ.:lol:

Τιπς να υπαρχουν κιαλλα αλλα ας ξεκουραστουμε τωρα:p:p:p

Copy paste πηρα ολη την γραμμη εγω....χαχα

Δωσε τιπς στον λαο!!!!

Copy paste πηρα ολη την γραμμη εγω....χαχα

Δωσε τιπς στον λαο!!!!

Τρωω ποπκορν και διαβαζω xda διαφορα ποστ στην eclipse, στην rubbaband 3.0 κτλ.Λενε διαφοροι οτι δεν μπορουνε να παρουνε τηλ.αλλος λεει οτι λαθος κανεις εγω μπορω αλλος δεν μπορει να συνδεθει με το gps αλλος του κανει συνεχεια reboot χωρις λογο,αλλος δεν αναβει η συσκευη ΡΕ τι φευγιω ειναι αυτο τωρα πεθαινω εχω εκραγει:lol::lol::lol:

Edited by akiss_

Τρωω ποπκορν και διαβαζω xda διαφορα ποστ στην eclipse, στην ruuby 3.0 κτλ.Λενε διαφοροι οτι δεν μπορουνε να παρουνε τηλ.αλλος λεει οτι λαθος κανεις εγω μπορω αλλος δεν μπορει μα συνδεθει με το gps αλλος του κανει συνεχεια reboot χωρις λογο,αλλος δεν αναβει η συσκευη ΡΕ τι φςυγιω ειναι αυτο τωρα πεθαινω εχω εκραγει:lol::lol::lol:

Χαχα κλασσικο το xda...χανεις την μπαλα εκει μεσα με την βλακεια μερικων....χαχα

Χαχα κλασσικο το xda...χανεις την μπαλα εκει μεσα με την βλακεια μερικων....χαχα

Οχι νταξει εγω τους δικαιολογω γιατι ο καθενας δεν μπορει να ξερει ειναι ψιλοδυσκολα αλλα μ'αρεσει ο τροπος που διαμαρτυρονται:lol:Ειναι μερικοι που εαν ειχαν πιστολι θα πυροβολουσαν τον Dev:lol:

Οχι νταξει εγω τους δικαιολογω γιατι ο καθενας δεν μπορει να ξερει ειναι ψιλοδυσκολα αλλο μ'αρεσει ο τροπος που διαμαρτυρονται:lol:Ειναι μερικοι που εαν ειχαν πιστολι θα πηροβολουσαν τον Dev:lol:

Ναι δεν εχεις κι αδικο....

Απλα ειναι μεγαλη κοινοτητα και χανεσαι εκει μεσα...

Φαντασου απο ολο τον πλανητη,να γραφει ο καθενας το δικο του!!!

Ναι δεν εχεις κι αδικο....

Απλα ειναι μεγαλη κοινοτητα και χανεσαι εκει μεσα...

Φαντασου απο ολο τον πλανητη,να γραφει ο καθενας το δικο του!!!

Το κορυφαιο δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα του xda το διαβασα ενας χρηστης εγραψε σε ενα dev ενος ρομ 《《"Καλα τι ρομ ειναι αυτο τωρα ?Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και αυτοκτονα"》》....ΜΟΥ φυγε ο καφες απ'τα γελια ξεραθηκα....

Edited by akiss_

Το κορυφαιο δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα του xda το διαβασα ενας χρηστης εγραψε σε ενα dev ενος ρομ "Καλα τι ρομ ειναι αυτο τωρα ?Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και αυτοκτονα"....ΜΟΥ φυγε ο καφες απ'τα γελια ξεραθηκα....

Χαχαχα

Ενταξει,τον εστειλε αδιαβαστο τον dev!!!!

Απλα θεος!!!

μήπως είναι εύκολο να δώσει κάποιος ρυθμίσεις για τον agni kernel για την τελευταία ρομ του ακη; Σε γενικές γραμμές πάει καλά πλην όμως έχω πολύ λαγκ στην οθόνη ξεκλιδώματος (στο wake up)

Και δω μια απο τα ιδια! Αν μπορει καποιος να βοηθησει.

Οκ για να μην ταλαιπωρειτε κανεις agni kernel με τα καινουργια settings για ολα τα ρομ και 4.3.9 και 4.4.8r3 επιλεγει και βαζει ο καθενας οτι θελει πρωτα παντα το WRITE ENABLER----> http://d-h.st/alN

kernel 4.3.9-----> https://mega.nz/#!eRpAWagR!xSV2jc7WKEa83AiZv9WckALQbX4P4KA9Jsz8vFmIWHU

kernel 4.4.8r3---> https://mega.nz/#!eIolACLZ!zBaYU1JlHQcnEdXWCM_jC57d9g84kp8IGs-6f0aeJVg

Edit:Για να μειωθουνε τα lags σε ενα ρομ πρεπει να παρεμβεις στον framework ο κερνελ βοηθαει μεν κατα 50% ομως.Επισης γινονται αλλαγες σε τιμες ευαισθησιας τατς αλλα και πολλα αλλα για ενα καλυτερο αποτελεσμα οπως εγινε στην eclipse που ανεβασα σε σχεση με αυτη τoυ xda.

Edited by akiss_

Οκ για να μην ταλαιπωρειτε κανεις agni kernel με τα καινουργια settings για ολα τα ρομ και 4.3.9 και 4.4.8r3 επιλεγει και βαζει ο καθενας οτι θελει πρωτα παντα το WRITE ENABLER----> http://d-h.st/alN

kernel 4.3.9-----> https://mega.nz/#!eRpAWagR!xSV2jc7WKEa83AiZv9WckALQbX4P4KA9Jsz8vFmIWHU

kernel 4.4.8r3---> https://mega.nz/#!eIolACLZ!zBaYU1JlHQcnEdXWCM_jC57d9g84kp8IGs-6f0aeJVg

Edit:Για να μειωθουνε τα lags σε ενα ρομ πρεπει να παρεμβεις στον framework ο κερνελ βοηθαει μεν κατα 50% ομως.Επισης γινονται αλλαγες σε τιμες ευαισθησιας τατς αλλα και πολλα αλλα για ενα καλυτερο αποτελεσμα οπως εγινε στην eclipse που ανεβασα σε σχεση με αυτη τoυ xda.

Εβαλα την 4.4.8 :)

βλεπεις τιποτα διαφορετικο γιατι εγω δεν την εβαλα φτιαχνω την Ν5:)

Νομιζω ειναι λιγο πιο γρηγορη η ολη αποκριση της συσκευης....λιγοοοο πιο μπαμ τα πεταει τωρα

Θα δω και μπαταρια :)

Αλλαξα γνωμη...

Εχει λιγοοο λαγκ...φαινεται στο facebook...επισης και στις εναλλαγες στα προγραμματα

Οχο τπτ φοβερο, αλλα φανηκε...

Μπαταρια κραταει καλυτερα απο πριν παντως...λογικο απο μιας μεριας ολο αυτο :)

Πάντα μετά απο Φλασαρισμα κερνελ θέλει wipe data/davlik

Data?:blink:

Μήπως κάνεις λάθος?:confused:

Να μας φιλαει ο θεος ρε παιδες ...Το ιντερνετ στο chrome στο καινουργιο update(προσεχως Ν5) το εκανα να τρεχει ακτινογραφια λες και εχω LTE ..εχει μποσταρει και ο καημενος ο στοκ εντυπωσιακα θα ελεγα:lol:

ποτέ με το καλο Άκη ? Θα είναι πιο γρήγορη ( ή σωστότερα smooth) απο αυτήν που φοράμε τώρα ?

Kωστα Ειναι μαπα το καρπουζι ακομα γιατι κατασπαραζει την ram λογο αρχειων απο lollipop....πρεπει να φτιαξω τον framework...

Εκανα wipe dalvik kai cache εννοειται...

Καθαρη η ρομ πηγαινε πολυ ωραια...

Με τις ρυθμισεις πηγαινε τεζα αλλα ρουφαγε μπαταρια...

Τωρα με τον νεο κερνελ ειναι κατι ενδιαμεσο...πολυυυ λιγο λαγκ αλλα κραταει η μπαταρια καλααα απο τι βλεπω :)

Εκανα wipe dalvik kai cache εννοειται...

Καθαρη η ρομ πηγαινε πολυ ωραια...

Με τις ρυθμισεις πηγαινε τεζα αλλα ρουφαγε μπαταρια...

Τωρα με τον νεο κερνελ ειναι κατι ενδιαμεσο...πολυυυ λιγο λαγκ αλλα κραταει η μπαταρια καλααα απο τι βλεπω :)

Το lag στο κανει την ωρα που κατεβαζει δεδομενα ? Γιατι αυτο ειναι λογικο...Μετα εχει σημασια να στρωνει οσο καλυτερα...

Οχι οχι

Λαγκ λιγο στο facebook,ειναι κακογραμμενη εφαρμογη ετσι κι αλλιως,και σε εναλλαγες προγραμματων κανει ενα σκαλωμα μικρο...

Τπτ ιδιαιτερο ισα ισα να λεμε κατι για κουτσομπολιο χαχαχα

Οχι οχι

Λαγκ λιγο στο facebook,ειναι κακογραμμενη εφαρμογη ετσι κι αλλιως,και σε εναλλαγες προγραμματων κανει ενα σκαλωμα μικρο...

Τπτ ιδιαιτερο ισα ισα να λεμε κατι για κουτσομπολιο χαχαχα

ενταξει τοτε...

κατι αλλο αυτο το google play μα τι εμπνευση εχει και το εφτιαξε ετσι? Μηπως ηταν υπο την επειρια ναρκωτικων εκει στη google? θες double-display για να το δεις...εβαλα το παλιο και ξεμπερδεψα...

Αλλοι λενε οτι ειναι πιο οργανωμενο τωρα χαχα

Και μενα το παλιο μου αρεσει να σου πω την αληθεια!