akiss_ Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μπααα Λιγοοο πιο αμεσα γινοται ολα νομιζω... Η ειναι τοσο ιδεα μου? Δεν ξερω... Θα δειξει :) Χαχαχα ναι "ακουει"ποιο γρηγορα σε σχεση με πριν:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Χαχαχα ναι "ακουει"ποιο γρηγορα σε σχεση με πριν:grin: Θα δω και την μπαταρια... Θα κανω 2-3 φορτισεις να αποδωσει καλα. Ελπιζω να μην εχουμε αλλες ρυθμισεις συντομα, ετσι??? Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Θα δω και την μπαταρια... Θα κανω 2-3 φορτισεις να αποδωσει καλα. Ελπιζω να μην εχουμε αλλες ρυθμισεις συντομα, ετσι??? Χαχαχα Εγω επιτηδες ανεβασα κανα δυο τιπς...Στο δε πρωτο εαν εκανες λαθος ενα γραμμα θα ετρωγε καποιος bootloop με αποτελεσμα μετα να εβριζε κτλ.:lol:Εγω φυσικα θα την εβγαζα καθαρη γιατι θα τουλεγα οτι "καλα δεν τα διαβαζεις σωστα τι ειναι αυτα που λες και τετοια... Τιπς να υπαρχουν κιαλλα αλλα ας ξεκουραστουμε τωρα:p:p:p Edited December 4, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εγω επιτηδες ανεβασα κανα δυο τιπς...Στο δε πρωτο εαν εκανες λαθος ενα γραμμα θα ετρωγε καποιος bootloop με αποτελεσμα μετα να εβριζε κτλ.:lol: Τιπς να υπαρχουν κιαλλα αλλα ας ξεκουραστουμε τωρα:p:p:p Copy paste πηρα ολη την γραμμη εγω....χαχα Δωσε τιπς στον λαο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Copy paste πηρα ολη την γραμμη εγω....χαχα Δωσε τιπς στον λαο!!!! Τρωω ποπκορν και διαβαζω xda διαφορα ποστ στην eclipse, στην rubbaband 3.0 κτλ.Λενε διαφοροι οτι δεν μπορουνε να παρουνε τηλ.αλλος λεει οτι λαθος κανεις εγω μπορω αλλος δεν μπορει να συνδεθει με το gps αλλος του κανει συνεχεια reboot χωρις λογο,αλλος δεν αναβει η συσκευη ΡΕ τι φευγιω ειναι αυτο τωρα πεθαινω εχω εκραγει:lol::lol::lol: Edited December 4, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Τρωω ποπκορν και διαβαζω xda διαφορα ποστ στην eclipse, στην ruuby 3.0 κτλ.Λενε διαφοροι οτι δεν μπορουνε να παρουνε τηλ.αλλος λεει οτι λαθος κανεις εγω μπορω αλλος δεν μπορει μα συνδεθει με το gps αλλος του κανει συνεχεια reboot χωρις λογο,αλλος δεν αναβει η συσκευη ΡΕ τι φςυγιω ειναι αυτο τωρα πεθαινω εχω εκραγει:lol::lol::lol: Χαχα κλασσικο το xda...χανεις την μπαλα εκει μεσα με την βλακεια μερικων....χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Χαχα κλασσικο το xda...χανεις την μπαλα εκει μεσα με την βλακεια μερικων....χαχα Οχι νταξει εγω τους δικαιολογω γιατι ο καθενας δεν μπορει να ξερει ειναι ψιλοδυσκολα αλλα μ'αρεσει ο τροπος που διαμαρτυρονται:lol:Ειναι μερικοι που εαν ειχαν πιστολι θα πυροβολουσαν τον Dev:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Οχι νταξει εγω τους δικαιολογω γιατι ο καθενας δεν μπορει να ξερει ειναι ψιλοδυσκολα αλλο μ'αρεσει ο τροπος που διαμαρτυρονται:lol:Ειναι μερικοι που εαν ειχαν πιστολι θα πηροβολουσαν τον Dev:lol: Ναι δεν εχεις κι αδικο.... Απλα ειναι μεγαλη κοινοτητα και χανεσαι εκει μεσα... Φαντασου απο ολο τον πλανητη,να γραφει ο καθενας το δικο του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Ναι δεν εχεις κι αδικο.... Απλα ειναι μεγαλη κοινοτητα και χανεσαι εκει μεσα... Φαντασου απο ολο τον πλανητη,να γραφει ο καθενας το δικο του!!! Το κορυφαιο δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα του xda το διαβασα ενας χρηστης εγραψε σε ενα dev ενος ρομ 《《"Καλα τι ρομ ειναι αυτο τωρα ?Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και αυτοκτονα"》》....ΜΟΥ φυγε ο καφες απ'τα γελια ξεραθηκα.... Edited December 4, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Το κορυφαιο δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα του xda το διαβασα ενας χρηστης εγραψε σε ενα dev ενος ρομ "Καλα τι ρομ ειναι αυτο τωρα ?Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και αυτοκτονα"....ΜΟΥ φυγε ο καφες απ'τα γελια ξεραθηκα.... Χαχαχα Ενταξει,τον εστειλε αδιαβαστο τον dev!!!! Απλα θεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 μήπως είναι εύκολο να δώσει κάποιος ρυθμίσεις για τον agni kernel για την τελευταία ρομ του ακη; Σε γενικές γραμμές πάει καλά πλην όμως έχω πολύ λαγκ στην οθόνη ξεκλιδώματος (στο wake up) Και δω μια απο τα ιδια! Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Οκ για να μην ταλαιπωρειτε κανεις agni kernel με τα καινουργια settings για ολα τα ρομ και 4.3.9 και 4.4.8r3 επιλεγει και βαζει ο καθενας οτι θελει πρωτα παντα το WRITE ENABLER----> http://d-h.st/alN kernel 4.3.9-----> https://mega.nz/#!eRpAWagR!xSV2jc7WKEa83AiZv9WckALQbX4P4KA9Jsz8vFmIWHU kernel 4.4.8r3---> https://mega.nz/#!eIolACLZ!zBaYU1JlHQcnEdXWCM_jC57d9g84kp8IGs-6f0aeJVg Edit:Για να μειωθουνε τα lags σε ενα ρομ πρεπει να παρεμβεις στον framework ο κερνελ βοηθαει μεν κατα 50% ομως.Επισης γινονται αλλαγες σε τιμες ευαισθησιας τατς αλλα και πολλα αλλα για ενα καλυτερο αποτελεσμα οπως εγινε στην eclipse που ανεβασα σε σχεση με αυτη τoυ xda. Edited December 5, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Οκ για να μην ταλαιπωρειτε κανεις agni kernel με τα καινουργια settings για ολα τα ρομ και 4.3.9 και 4.4.8r3 επιλεγει και βαζει ο καθενας οτι θελει πρωτα παντα το WRITE ENABLER----> http://d-h.st/alN kernel 4.3.9-----> https://mega.nz/#!eRpAWagR!xSV2jc7WKEa83AiZv9WckALQbX4P4KA9Jsz8vFmIWHU kernel 4.4.8r3---> https://mega.nz/#!eIolACLZ!zBaYU1JlHQcnEdXWCM_jC57d9g84kp8IGs-6f0aeJVg Edit:Για να μειωθουνε τα lags σε ενα ρομ πρεπει να παρεμβεις στον framework ο κερνελ βοηθαει μεν κατα 50% ομως.Επισης γινονται αλλαγες σε τιμες ευαισθησιας τατς αλλα και πολλα αλλα για ενα καλυτερο αποτελεσμα οπως εγινε στην eclipse που ανεβασα σε σχεση με αυτη τoυ xda. Εβαλα την 4.4.8 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εβαλα την 4.4.8 :) βλεπεις τιποτα διαφορετικο γιατι εγω δεν την εβαλα φτιαχνω την Ν5:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 βλεπεις τιποτα διαφορετικο γιατι εγω δεν την εβαλα φτιαχνω την Ν5:) Νομιζω ειναι λιγο πιο γρηγορη η ολη αποκριση της συσκευης....λιγοοοο πιο μπαμ τα πεταει τωρα Θα δω και μπαταρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Αλλαξα γνωμη... Εχει λιγοοο λαγκ...φαινεται στο facebook...επισης και στις εναλλαγες στα προγραμματα Οχο τπτ φοβερο, αλλα φανηκε... Μπαταρια κραταει καλυτερα απο πριν παντως...λογικο απο μιας μεριας ολο αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ε μα μετα απο φλας κερνελ καντε wipe κτλ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Πάντα μετά απο Φλασαρισμα κερνελ θέλει wipe data/davlik Data?:blink: Μήπως κάνεις λάθος?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Να μας φιλαει ο θεος ρε παιδες ...Το ιντερνετ στο chrome στο καινουργιο update(προσεχως Ν5) το εκανα να τρεχει ακτινογραφια λες και εχω LTE ..εχει μποσταρει και ο καημενος ο στοκ εντυπωσιακα θα ελεγα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ποτέ με το καλο Άκη ? Θα είναι πιο γρήγορη ( ή σωστότερα smooth) απο αυτήν που φοράμε τώρα ? Kωστα Ειναι μαπα το καρπουζι ακομα γιατι κατασπαραζει την ram λογο αρχειων απο lollipop....πρεπει να φτιαξω τον framework... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εκανα wipe dalvik kai cache εννοειται... Καθαρη η ρομ πηγαινε πολυ ωραια... Με τις ρυθμισεις πηγαινε τεζα αλλα ρουφαγε μπαταρια... Τωρα με τον νεο κερνελ ειναι κατι ενδιαμεσο...πολυυυ λιγο λαγκ αλλα κραταει η μπαταρια καλααα απο τι βλεπω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εκανα wipe dalvik kai cache εννοειται... Καθαρη η ρομ πηγαινε πολυ ωραια... Με τις ρυθμισεις πηγαινε τεζα αλλα ρουφαγε μπαταρια... Τωρα με τον νεο κερνελ ειναι κατι ενδιαμεσο...πολυυυ λιγο λαγκ αλλα κραταει η μπαταρια καλααα απο τι βλεπω :) Το lag στο κανει την ωρα που κατεβαζει δεδομενα ? Γιατι αυτο ειναι λογικο...Μετα εχει σημασια να στρωνει οσο καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Οχι οχι Λαγκ λιγο στο facebook,ειναι κακογραμμενη εφαρμογη ετσι κι αλλιως,και σε εναλλαγες προγραμματων κανει ενα σκαλωμα μικρο... Τπτ ιδιαιτερο ισα ισα να λεμε κατι για κουτσομπολιο χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Οχι οχι Λαγκ λιγο στο facebook,ειναι κακογραμμενη εφαρμογη ετσι κι αλλιως,και σε εναλλαγες προγραμματων κανει ενα σκαλωμα μικρο... Τπτ ιδιαιτερο ισα ισα να λεμε κατι για κουτσομπολιο χαχαχα ενταξει τοτε... κατι αλλο αυτο το google play μα τι εμπνευση εχει και το εφτιαξε ετσι? Μηπως ηταν υπο την επειρια ναρκωτικων εκει στη google? θες double-display για να το δεις...εβαλα το παλιο και ξεμπερδεψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Αλλοι λενε οτι ειναι πιο οργανωμενο τωρα χαχα Και μενα το παλιο μου αρεσει να σου πω την αληθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts