Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι στιγμής όλα καλά, πέρασα και μερικές από τις εφαρμογές που έχω για να δω πως θα πάει. Αυτή τη φορά την πέρασα χωρίς να πειράξω αυτά που λέει στο βίντεο. Πατούσα ή don't change ή stock . Μόνο το gps fix ρύθμισα . Εσύ τι πειράζεις στις ρυθμίσεις;

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην ιδια συσκευη πολλες φορες.δοκιμαζω διαφορες ρομ ποτε συχνα πυκνα την κανω clean instal.φλασαρε να βρεις την υγεια σου.

Εγώ με v.14 κανένα πρόβλημα, αλλά φυτιλιαστηκα να περάσω την dn4 :-)

Όταν φλασάρετε ακολουθείται τις οδηγίες που λέει το βίντεο της V8; Δηλαδή τικάρετε αυτά που λέει στο βίντεο ή κάνετε και δικές σας ρυθμίσεις;

Όταν φλασάρετε ακολουθείται τις οδηγίες που λέει το βίντεο της V8; Δηλαδή τικάρετε αυτά που λέει στο βίντεο ή κάνετε και δικές σας ρυθμίσεις;

Ανάλογα το τι χρειάζεται ο καθένας.

Εγώ π.χ. τα θέλω όλα σχεδόν στοκ. Μόνο κάποια fixes περνάω και φυσικά τα χαμηλότερα DPI.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εγώ με v.14 κανένα πρόβλημα, αλλά φυτιλιαστηκα να περάσω την dn4 :-)

η dn4 ειναι απλη αλλα αν κατσει στραβα τον ηπιες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι στιγμής όλα καλά, πέρασα και μερικές από τις εφαρμογές που έχω για να δω πως θα πάει. Αυτή τη φορά την πέρασα χωρίς να πειράξω αυτά που λέει στο βίντεο. Πατούσα ή don't change ή stock . Μόνο το gps fix ρύθμισα . Εσύ τι πειράζεις στις ρυθμίσεις;

εγω περναω σχεδον οτι υπαρχει απο s5.καποιες φορες το βιντεο δεν λεει πολλα δοκιμαζεις και μαθαινεις μονος σου.σε περιπτωση που εχεις προβλημα ελα για κα φε να σε βοηθησω

Όχι. Κανένα πρόβλημα.

Φλασάρεις απλά με οντίν ακολουθώντας την διαδικασία.

Σήμερα μου το χάρισε ο πεθερός μου και του έβαλα την ολοφρεσκια 4.4.2 απο taiwan και πετάει.

αφαιρέθηκε και μπόλικο bloatware και φυσάει η συσκευή! !

Τελικά η μεγάλη οθόνη και πενάκι είναι απίστευτα!!!

Χρόνια πολλά σε όλους !

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

εγω περναω σχεδον οτι υπαρχει απο s5.καποιες φορες το βιντεο δεν λεει πολλα δοκιμαζεις και μαθαινεις μονος σου.σε περιπτωση που εχεις προβλημα ελα για κα φε να σε βοηθησω

Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να πίναμε καφέ αλλά είναι λίγο δύσκολο γιατί εσύ είσαι Αθήνα και εγώ Χίο.

Πάντως μέχρι στιγμής πάει σφαίρα όπως την πέρασα αυτή τη φορά (με στοκ όλα) . Θα την δουλέψω έτσι και όταν την βαρεθώ ή μου κάνει τίποτα νούμερα θα αρχίσω τις δοκιμές.

Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να πίναμε καφέ αλλά είναι λίγο δύσκολο γιατί εσύ είσαι Αθήνα και εγώ Χίο.

Πάντως μέχρι στιγμής πάει σφαίρα όπως την πέρασα αυτή τη φορά (με στοκ όλα) . Θα την δουλέψω έτσι και όταν την βαρεθώ ή μου κάνει τίποτα νούμερα θα αρχίσω τις δοκιμές.

βαλε το unistal expert απο play store και ξεκινα να πετας εξω σαβουρα. αν θες δοκιμασε να μπεις μεσω aroma να βαλεις πραματακια.να θυμασαι οτι ειναι σαν περνας rom αλλα μονο τις εφαρμογες θα βαζεις.οταν μπορεσω θα σου στειλω μερικα screenshot.να παρεις μια ιδεα

Edited by liogia

βαλε το unistal expert απο play store και ξεκινα να πετας εξω σαβουρα. αν θες δοκιμασε να μπεις μεσω aroma να βαλεις πραματακια.να θυμασαι οτι ειναι σαν περνας rom αλλα μονο τις εφαρμογες θα βαζεις.οταν μπορεσω θα σου στειλω μερικα screenshot.να παρεις μια ιδεα

Έχω απενεργοποίηση κάποιες εφαρμογές από της ρύθμισης. Μπήκα μέσω του philz στον aroma (πάτησα install from zip, ξεκίνησα την διαδικασία που κάνουμε για να εγκαταστήσουμε την ρομ και εκεί που σε ρωτάει για φλας ή aroma πάτησα aroma) αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω.

Στο philz έχει μια επιλογή start aroma αλλά δεν δουλεύει. Βγάζει μήνυμα "no clockwork mode aroma κάτι. .."

Περιμένω τα screen shot...

Έχω απενεργοποίηση κάποιες εφαρμογές από της ρύθμισης. Μπήκα μέσω του philz στον aroma (πάτησα install from zip, ξεκίνησα την διαδικασία που κάνουμε για να εγκαταστήσουμε την ρομ και εκεί που σε ρωτάει για φλας ή aroma πάτησα aroma) αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω.

Στο philz έχει μια επιλογή start aroma αλλά δεν δουλεύει. Βγάζει μήνυμα "no clockwork mode aroma κάτι. .."

Περιμένω τα screen shot...

ξεκινας το install rom απλα περνας μονο εφαρμογες.εγω εχω βολευτει με twrp recovery.για philz δεν εχω γνωση.στειλε με pm το mail σου να σου στειλω γιατι ειναθ πολλα

Edited by liogia

Περασα την οφισιαλ ινδικη-NL1 4.4.2 που βγηκε χριστουγενιατικα 25/12 απο την Σαμμυ τη ρουταρισα εβγαλα τη σαβουρα και το εστησα.Αλλη διασταση φορουμιτες Σφαιρα εντελως πεντακαθαρη οθονη φωτο σουπερ ο chrome ακαριαιος σημα πολυ καλο.....Δεν ξαναβαζω μαγειρεμενη μεχρι να βγει η πενταρα !!! Edited by akiss_

Περασα την οφισιαλ ινδικη-NL1 4.4.2 που βγηκε χριστουγενιατικα 25/12 απο την Σαμμυ τη ρουταρισα εβγαλα τη σαβουρα και το εστησα.Αλλη διασταση φορουμιτες Σφαιρα εντελως πεντακαθαρη οθονη φωτο σουπερ ο chrome ακαριαιος σημα πολυ καλο.....Δεν ξαναβαζω μαγειρεμενη μεχρι να βγει η πενταρα !!!

Τα καλουδια του s pen του νοτε 3-4 τα εχει ή οχι?

Περασα την οφισιαλ ινδικη-NL1 4.4.2 που βγηκε χριστουγενιατικα 25/12 απο την Σαμμυ τη ρουταρισα εβγαλα τη σαβουρα και το εστησα.Αλλη διασταση φορουμιτες Σφαιρα εντελως πεντακαθαρη οθονη φωτο σουπερ ο chrome ακαριαιος σημα πολυ καλο.....Δεν ξαναβαζω μαγειρεμενη μεχρι να βγει η πενταρα !!!

Κι εγώ πέρασα την FNL1 απο Taiwan με build date 2/12 και βγάζοντας όλα τα περιττά που δεν χρησιμοποιώ δουλεύει σούπερ!!!!

Μόνο πρόβλημα όταν αλλάζω την θέση των εικονιδίων στις καρτέλες κρασάρει ο TW :rolleyes:

Ηρακλής!

Βαλε ρε συ νοβα τη παιδευεσαι με tw...Παντως ειρωνια ειναι...μετα απο τοσες custom να βαζεις official και να πηγαινει τοσο αριστα! Λες να ειναι τα τελευταια build καλυτερα πριν την ελευση του γλιφιτζουριου ?

Βαλε ρε συ νοβα τη παιδευεσαι με tw...Παντως ειρωνια ειναι...μετα απο τοσες custom να βαζεις official και να πηγαινει τοσο αριστα! Λες να ειναι τα τελευταια build καλυτερα πριν την ελευση του γλιφιτζουριου ?

Ε λέω να το αφήσω για λίγο εντελώς στοκ να δώ την συμπεριφορά του και τί (αν) κουλά θα μου βγάλει :happy:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι για στοκ δουλεύει πολύ καλά. Για την ώρα με καλύπτει απόλυτα.

Ελπίζω το γλειφιτζούρι να είναι αν όχι καλύτερο εξίσου καλό.

Ηρακλής!

1) Γεια σου πατρίδα! guspsoras :p

2) Εγώ έχω κολλήσει με miui! Έχει ωραία πράγματα! Από stock based dn4!

Γειά σου και σένα φίλε μου. Να κανονίσουμε να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά. Στείλε pm το τηλέφωνο σου άμα θέλεις.

Λοιπόν η V 14 μετά τις 48 ώρες λειτουργίας του τηλεφώνου ξεκίνησε τα κολλήματα.

Ψάχνω να βρω από το πρωί το link να κατεβάσω την DN3 5.5 και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Για να περάσω αυτήν που λέει ο akiss_ που είναι official κάνω την ίδια διαδικασία με του ketan ή πρέπει να ακολουθήσω άλλο τρόπο;;

:DΚαλησπερες πολλες! DN3 5.5 εδω----> https://mega.co.nz/#!OFt2GBra!J_UJhPlGURqWvGqhpujV6h8rpAApwumS3LoLpn70oQ4

η εδω----> http://www.mediafire.com/download/pedp18ma3aaaua3/DN3_v5.5_N7100_2nd_september.zip

μετα Dn3 5.5 update 1 εδω----> http://d-h.st/tNA

check MD5

bbe17962a5181c7cdbbc1a4e3676c8be

η ινδικη 25-12 ειναι οφισιαλ και την περασα απο την sammobile με odin 3.09 και μετα rout.επισης καποιος φιλος δεν θυμαμαι γιατι εσβησα το μηνυμα που ειπε οτι ηθελε να επιστρεψει σε 4.1.2 να βαλει το mobile odin pro.apk και μια πρερουτεν mg1-4.1.2 στην καρτα μνημης να κανει install και ολα κομπλε!

Edited by akiss_

Τελικά βρήκα μια DN3 5.2 την κατέβασα και την πέρασα αλλά δεν είχε ελληνικά και έχασα και το basement number που λέει στις πληροφορίες της συσκευής, δεν είχα δίκτυο κινητής (μάλλον εξαιτίας αυτού) και για 5 λεπτά περίπου που την κράτησα το τηλέφωνο κόλλαγε συνέχεια. Μπήκα recovery και ξανά flashαρα την V14 που είχα στην κάρτα και έκανα και restore το Efs και έφτιαξε.

Η DN δεν έχει ελληνικά; τι να κάνω τελικά; δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου κάθεται καλά η V14.

Τελικά βρήκα μια DN3 5.2 την κατέβασα και την πέρασα αλλά δεν είχε ελληνικά και έχασα και το basement number που λέει στις πληροφορίες της συσκευής, δεν είχα δίκτυο κινητής (μάλλον εξαιτίας αυτού) και για 5 λεπτά περίπου που την κράτησα το τηλέφωνο κόλλαγε συνέχεια. Μπήκα recovery και ξανά flashαρα την V14 που είχα στην κάρτα και έκανα και restore το Efs και έφτιαξε.

Η DN δεν έχει ελληνικά; τι να κάνω τελικά; δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου κάθεται καλά η V14.

Δοκιμασε dn3 5.5. Ειναι σαν note 3 δοκιμασε phantom v13 ειναι σαν s5 και dn4 note 4 με κορυφαια για εμενα του dr.ketan 4.4.2 απλη με διαφορα mods κορυφαια μπαταρια.θελει και υπομονη μεχρι να σου κατσει σωστα η rom μπορει να την βαλεις 2-3 και 4 φορες.και πολλες φορες κατεβαινουν σπασμενες απλα τσεκαρε πριν αρχισεις

Οι DN έχουν ελληνικά. Πρόσεξε στην διαδικασία να κάνεις πλήρη διαγραφή των παλιών από το recovery.

Έχω δοκιμάσει κάμποσες rom και πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Σπάνια έχω προβλήματα.

Ρε παιδιά έχω διαβάσει πολλές φορές ότι όταν κάνουμε τα wipe από recovery και το factory reset είναι το ίδιο με το να το κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας κτλ. Έτσι; ;;

Όσες φορές πέρασα την V14 έκανα μόνο από recovery τα καθαρίσματα και πάντα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου υπήρχαν όλοι οι φάκελοι από εφαρμογές που δεν είχα ακόμα εγκαταστήσει αλλά υπήρχαν από παλιά.

Εχτές το βράδυ μετά από αρκετές δοκιμές το παρατήρησα και μετά την εγκατάσταση έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και καθάρισε και η εσωτερική μνήμη.

Μήπως γι αυτό είχα τα προβλήματα; ;;

Τώρα θα το αφήσω έτσι και βλέπω.

Επεισης φίλε akiss_ πήγα να φλασαρω την DN3 5.5 αλλά στο Philz μου έβγαλε ότι το binary ήθελε update.

Έχω εντυπωσιαστεί με την dn4 καθώς με o/c στα 1.92Ghz, και χωρίς να ζεσταίνεται η συσκευή είναι πάνω από τον snapdragon 600 του galaxy s4 (σε antutu & Geekbench) και γενικά πάει σφαίρα!!!

ειναι πολυ καλη rom.αυτο ειναι χωρις overclocking

Edited by liogia

Ο κωδικός του κινητού γιατί είναι από galaxy note 4?

γιατι φοραω την dn4 φιλε μου.τα note 4 δεν βγαζουν κατω απο 45000 χιλιαδες τα stok.η πλακα ειναι οτι με αλλες rom δεν παει πανω απο 28500.μονο με αυτη βλεπω τετοια νουμερα.αν βαλεις την phantom v13 ο κωδικος ειναι του s5

Edited by liogia