jimmys Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πολυ κριμα, προσωπικα θα ηταν μια ΤΕΛΕΙΑ rom (πολυ ελαφρια παντου) , αν ειχε και λειτουργιες για πενακι, αν μπορουσαν να μπουν οπως υπαρχουν και σε αλλες πειραγμενες rom περαν την samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Αν είχε και το fm radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Αποκτησα σοβαρο προβλημα.Ειχα την cm11, κατεβασα την Emotion_V_7.5, πηγα να την βαλω αλλα το αρχειο το συμπιεσμενο που κατεβασα απο το MEGA, ειχε ονομασια "Μη επιβεβαιωμενη 265131". Το εβαλα στην καρτα μνημης και ακολουθησα την διαδικασια που δειχνει στο βιντεο αυτο https://www.youtube.com/watch?v=QR936ABd7zg Οταν εφτασα να επιλεξω την Emotion_V_7.5, αυτη δεν υπηρχε, δεν την βλεπει καν στην καρτα μνημης . Ομως ειχα σβησει τα παντα οπως δειχνει και στο βιντεο πριν να επιλεξω την νεα rom. Ετσι εβαλα παλι την cm11, ομως εκανα το λαθος και δεν εβαλα και τα gaaps. Το αποτελεσμα ειναι τωrα να μην εχω google play, και το πιο σοβαρο, οταν μπαινω στο recovery mode, να μην βλεπει καν την καρτα μνημης για να βαλω τουλαχιστον την μαμα rom ! Στο Odin3 v3.09 συνδεω το κινητο και δεν μπορω να κανω τιποτα, βαζω την rom και δεν κανει τιποτα. Στη διαχειρηση αρχειων μεσω windows,δεν βλεπω την καρτα μνημης οταν το συνδεω το τηλεφωνο μεσω καλωδιου. Τι εχει γινει ? Τι κανω τωρα? EDIT: Τα εκανα ολα απο την αρχη, ειδε την καρτα μνημης και τα καταφερα !!! Ευτυχως παιδια!!!!! Edited October 12, 2014 by jimmys Ορθογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδια Omega v30 εχει φλασαρει κανεις να μου πει αν εχει θεμα με τη μπαταρια?βραδυ 12.00-6.00 πρωι μονο wifi ανοιχτο,με αλλες ρομ κατεβαινε 2%-3% εχτες κατεβηκε απο 66% στο 32%.Εχτες τη φλασαρησα,εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλό είναι να αφήσεις να 'καθίσει' λίγο η νέα σου Ρομ.Προτείνεται από όλους τους Devs. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Την πρώτη μέρα που πέρασες την ρομ μπορεί ακόμη να δούλευαν συγχρονισμοί, αναβαθμίσεις κτλ από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πολύ Ρίσκο για το τίποτε αγαπητέ....άραξε στην υπερπληρη και σταθεροτατη Dr.ketan να βρεις την υγεία σου, εκτός και αν θέλεις στο τέλος να μπρικαρεις το note2.... Θα την δοκκιμασω κι αυτην , να παω μια εικονα. Πιστευω θα ειναι πολυ καλη. Ολοι αυτο λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχω ένα θέμα με την Dr ketan. Το ενεργό σημείωμα Όταν γράφω κάτι και μετά το αποθηκεύω δεν κρατάει αυτό που έγραψα αλλά το σημείωμα μένει κανονικά αποθηκευμένο. Το έχει κάποιο άλλο σ' αυτό το που κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα ή πρέπει να ξανά εγκαταστήσω την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλό είναι να αφήσεις να 'καθίσει' λίγο η νέα σου Ρομ.Προτείνεται από όλους τους Devs. Καλημερα δε ξερω ρε παιδια πρωτη φορα συμβαινει αυτη η καταναλωση και δευτερη μερα τα ιδια.Εχτες φορτισα και μεσα στη μερα που δεν εχει ξαναγινει(σε μενα τουλαχιστον)με το νοτελι.Εχω δοκιμασει ο,τι ρομ κυκλοφορει στην αγορα,ποτε τετοιο θεμα.Μηπως ειναι το στησιμο της ετσι που ζηταει πολυ καταναλωση,θα αφησω αλλη μια μερα και μετα θα ταξιδεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδια Omega v30 εχει φλασαρει κανεις να μου πει αν εχει θεμα με τη μπαταρια?βραδυ 12.00-6.00 πρωι μονο wifi ανοιχτο,με αλλες ρομ κατεβαινε 2%-3% εχτες κατεβηκε απο 66% στο 32%.Εχτες τη φλασαρησα,εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα? Αποκλείεται να στο κάνει σκέτη ROM αυτό. Κάποια εφαρμογή κάνει τα κόλπα της. Στην θέση σου θα κοίταζα τα settings ή θα τις ξήλωνα μία μία. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Θα τσεκαρω φιλε μου να σαι καλα.Μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να επεξεργαστουμε apks στο pc?απο ερευνα που εκανα βρηκα 2 εργαλεια tickle my android και apktool τα οποια κανενα δε δουλευει απο προσπαθειες που κανω να τα εγκαταστησω στο pc.Μηπως μπορει να γινει αυτο και απ'ευθειας στο κινητο χωρις pc?η αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Κατεβαζω την N7100 Dr.Ketan Custom ROM NI1 V12 , αλλα δεν μπορω να κατεβασω και το update 12.1 Συγκεκριμενα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55682058&postcount=14179 δεν με βγαζει πουθενα, πως το κατεβασατε το update 12.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Προσπάθησε με άλλον broswer ή απο το pc ,σε μενα κατεβαίνει κανονικά με chrome . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Προσπάθησε με άλλον broswer ή απο το pc ,σε μενα κατεβαίνει κανονικά με chrome . Εχεις δικιο, με Mozilla κατεβαινει, θα περασω πρωτα την v12 και μετα το πρωτο restart, θα μπω παλι recovery και θα περασω την v12.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να επεξεργαστουμε apks στο pc?απο ερευνα που εκανα βρηκα 2 εργαλεια tickle my android και apktool τα οποια κανενα δε δουλευει απο προσπαθειες που κανω να τα εγκαταστησω στο pc.Μηπως μπορει να γινει αυτο και απ'ευθειας στο κινητο χωρις pc?η αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλημερα δε ξερω ρε παιδια πρωτη φορα συμβαινει αυτη η καταναλωση και δευτερη μερα τα ιδια.Εχτες φορτισα και μεσα στη μερα που δεν εχει ξαναγινει(σε μενα τουλαχιστον)με το νοτελι.Εχω δοκιμασει ο,τι ρομ κυκλοφορει στην αγορα,ποτε τετοιο θεμα.Μηπως ειναι το στησιμο της ετσι που ζηταει πολυ καταναλωση,θα αφησω αλλη μια μερα και μετα θα ταξιδεψει Δεν βάζεις Better Battery Stats και ανέβασε κανά screenshot να δούμε τι φταίει; Κάτι σου τρώει την μπαταρία. Στα Settings>Battery τί γράφει; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Δεν βάζεις Better Battery Stats και ανέβασε κανά screenshot να δούμε τι φταίει; Κάτι σου τρώει την μπαταρία. Στα Settings>Battery τί γράφει; Αλλαξα εχτες σε Hurricane 4.3 και απο 12.00-6.00 πρωι επεσε 2% με συγχονισμους μονο emails με wifi παιδια.Κατι γινοταν με τη ρομ.Αλλα και με Dr Ketans kitkat που ημουν πριν(και εκει θα επιστρεψω,απλα δοκιμασα μια 4.3 για να δω)παλι ηταν πολυ καλα, 5-6% πτωση,οχι αυτο το χαλι.Οποτε buy buy Omega...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να επεξεργαστουμε apks στο pc?απο ερευνα που εκανα βρηκα 2 εργαλεια tickle my android και apktool τα οποια κανενα δε δουλευει απο προσπαθειες που κανω να τα εγκαταστησω στο pc.Μηπως μπορει να γινει αυτο και απ'ευθειας στο κινητο χωρις pc?η αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος? Εχει ασχοληθει κανεις παιδια για να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ούτε ο Call recorder του Dr. Ketan μπορεί να ηχογραφήσει από το μικρόφωνο του bluetooth. Ξέρει κανένας κάποιο mod/rom/app με root που διαπιστωμενα μπορεί να ηχογραφήσει από το mic του bluetooth ? Θέλω να δω αν έστω και ένα bluetooth έχει δουλέψει με ηχογράφηση τηλεφωνικης κλησης σε Note 2. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλησπέρα, δοκιμάζω να κάνω root για να περάσω τη DrKetan αλλά έχω ήδη πρόβλημα ακολούθησα αυτόν το οδηγό http://galaxynote2root.com/galaxy-note-2-root/how-to-root-galaxy-note-2-easiest-method/ αλλά έχω πρόβλημα στο flash latest version of SuperSU το κατέβασα το δεύτερο αρχείο zip, το έτρεξα μέχρι που μου λέει οτι έγινε κανονικά αλλά τελικά μετά την επανεκκινηση παλι έχω πρόβλημα με το SU Πριν βγω απο cmw με ρωτάει Disable recovery flash ή go back και μετά fix root (/system/ xbin/su) μήπως πρέπει να πω σε όλα ναι για να φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Για να περάσεις την ρομ του γιατρού χρειάζεσαι μόνο custom recovery και όχι root. Στο cwm κάνεις τα wipes και περνάς την ρομ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημερα ξερει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον αριθμο των εικονιδιων στη homescreen στο stock launcher ομως,π.χ απο 6x5 να γινει 4x5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Για να περάσεις την ρομ του γιατρού χρειάζεσαι μόνο custom recovery και όχι root. Στο cwm κάνεις τα wipes και περνάς την ρομ. ευχαριστώ για την απάντηση. δεν το είχα καταλάβει αυτό που λες και έκανα root πρώτα γιατί νόμιζα ότι για να βάζοντας clockword mod κάνεις αναγκαστικά και root. Με τα πολλά το κατάφερα βρίσκοντας τη λύση στο xda (ήθελε το su κατευθείαν μετά το odin, χωρίς να κάνει restart κανονικό) απ' ότι έχω καταλάβει, έχω χάσει την εγγύηση γιατί ήμουν σε 4.3 και δεν μπορώ να ξαναμηδενίσω το knox. σωστά; (δε με πολυνοιαζει βεβαία γιατί το έχω ήδη 23 μήνες αλλά έτσι για να ξέρω). Μπορώ να ξαναγυρίσω όποια στιγμή σε κάποια stock, χρησιμοποιώντας Odin? Επειδή κατά την εγκατάσταση της rom του drKetan έχει πολλές επιλογές, τι προτείνετε για έναν αρχάριο; να αφήσω ότι έχει προεπιλέξει και να παραλείψω έξτρα mods κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Επειδή κατά την εγκατάσταση της rom του drKetan έχει πολλές επιλογές, τι προτείνετε για έναν αρχάριο; να αφήσω ότι έχει προεπιλέξει και να παραλείψω έξτρα mods κτλ; Έχει ένα βιντεάκι how to install την V8. Δες το και ακολούθησε τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μπορώ να ξαναγυρίσω όποια στιγμή σε κάποια stock, χρησιμοποιώντας Odin? Ναι μπορείς. Γιατί να μην μπορείς άλλωστε. Λογικά όμως δεν θα θες να πισωγυρίσεις... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts