jimmys Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Πρέπει να έχεις custom recovery.και να πατήσεις το πάνω όχι το κάτω vol.Με το κάτω μπαίνει σε download mode ενώ το με το πάνω μπαίνει recovery Εγω εχω βαλει rom- gapps και το su στην καρτα μνημης . EDIT: Μου βγαζει σφαλμα error - failed to veryfied the whole ..... δν προλαβαινω την τελευταια λεξη και κανι reoot μετα, μονο του. Δεν μπορω να προχωρησω. Τι λαθος γινετε ? Edited October 7, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχεις custom recovery? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχεις custom recovery? Sorry αλλα τι ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Sorry αλλα τι ειναι αυτο ? Ενταξει το εφτιαξα, εχω cm 11 τωρα, απλα ηθελε το custom recovery πριν απο ολα τα αλλα. Μεχρι στιγμης ολα καλα, θα το δουλεψω να δω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 να ρωτησω κατι.περασα την τελευταια ωμεγα και με το που εβαλα το adblock και επανεκκινησα μου εβγαζε android com διακοπηκε και τετοια.το εβγαζε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινα καν να παω να το απεγκαταστησω.πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη ετσι?σε οποια ρομ το εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα προβλημα.το εχει παθει καποιος αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 να ρωτησω κατι.περασα την τελευταια ωμεγα και με το που εβαλα το adblock και επανεκκινησα μου εβγαζε android com διακοπηκε και τετοια.το εβγαζε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινα καν να παω να το απεγκαταστησω.πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη ετσι?σε οποια ρομ το εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα προβλημα.το εχει παθει καποιος αλλος? Δοκίμασε wipe cache & Dalvik cache από recovery. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Δοκίμασε wipe cache & Dalvik cache από recovery. Καλα δεν ξερω τι εχει γινει με αυτη τη ρομ.το εκανα αυτο που λες εκανα και επαναφορα εργοαστασιαλων ρυθμισεων την ξαναπερασα και τα οδια παλι.μου εσπασαν τα νευρα και τελικα περασα μια 4.3 μπας και ησυχασω.πραγματικα δεν ξανα ασχολουμαι. Edit:το αλλο κουλο ειναι πως ειχα παρει backup με το super backup τις κλησεις και τα μηνυματα και στην 4.3 απο 4.4.2 δεν το βλεπει και δεν μπορω να κανω restore. Edited October 7, 2014 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Γενικά οι nightly ρομς δεν είναι για καθημερινή χρήση και έχουν αρκετά bugs....απορώ πως μετά από τόσα ποστ δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να το πει....προτιμούνται λοιπόν οι stable που και μόνο από το όνομα σημαίνουν ότι είναι σταθερές... ...και πριν λιγες ωρες το εστησα να παρει... ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ...και πριν λιγες ωρες το εστησα να παρει... ευχαριστω παντως. Πέρνα από πάνω μια stable με τα απαιτούμενα wipes. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Χε χε, εδω εμεις οι ελληνες δεν εχουμε παρει ακομη την 4.4...... Παντως αν οντως ισχυει οτι στην 4.4 δεν μπορουν να εκτελεστουν εφαρμογες απο την sd τοτε καλυτερα να μη μου ελθει. Με αυτο που λες εννοεις,να φανταστω,με folder mount που περναμε τα apps στην sd για να λασκαρουμε μπροστα τη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Με αυτο που λες εννοεις,να φανταστω,με folder mount που περναμε τα apps στην sd για να λασκαρουμε μπροστα τη μνημη? Όχι δυστυχώς δεν πρόκειται μόνο γι'αυτό, χωρίς root σε kit Kat καμία εφαρμογή από το μάρκετ δεν έχει δικαίωμα επεξεργασίας/αποθήκευσης/μεταφοράς στη κάρτα sd, με ότι αυτό συνεπάγεται.. Μόνο οι προεπιλεγμένες εφαρμογές μπορούν π.χ. Τα Αρχεία μου. Περιορισμός της Google. Με root φυσικά είναι ένα κλικ για τη διόρθωση αυτής της.. επικής ύπουλης κίνησης της Google!.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Όχι δυστυχώς δεν πρόκειται μόνο γι'αυτό, χωρίς root σε kit Kat καμία εφαρμογή από το μάρκετ δεν έχει δικαίωμα επεξεργασίας/αποθήκευσης/μεταφοράς στη κάρτα sd, με ότι αυτό συνεπάγεται.. Μόνο οι προεπιλεγμένες εφαρμογές μπορούν π.χ. Τα Αρχεία μου. Περιορισμός της Google. Με root φυσικά είναι ένα κλικ για τη διόρθωση αυτής της.. επικής ύπουλης κίνησης της Google!.. Kαταλαβα,με root φυσικα μιλαμε,αλλα και ετσι το folder mount δε δουλευει καθολου με τα γνωστα οδυνηρα αποτελεσματα της μπροστα μνημης.Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος,αλλα αν οχι,ειναι λογος επιστροφης σε 4.3 που δουλευε αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτο θα κανω, αν εχεις κανενα λινκ με την σωστη cm , θα σου ημουν υποχρεος. Ηδη εχω ενα προβλημα, μολις επιλεξω να τραβηξω βιντεο, κολλαει ολο το κινητο. Οταν λες να την περασω απο πανω, θα το κανω με τον ιδιο τροπο , απo custom recovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτο θα κανω, αν εχεις κανενα λινκ με την σωστη cm , θα σου ημουν υποχρεος. Ηδη εχω ενα προβλημα, μολις επιλεξω να τραβηξω βιντεο, κολλαει ολο το κινητο. Οταν λες να την περασω απο πανω, θα το κανω με τον ιδιο τροπο , απo custom recovery ? Λινκ πρόχειρο δεν έχω, είμαι από κινητό. Αλλά εκεί που βρήκε nightly θα έχει και stable. Από πάνω εννοώ, μπαίνεις recovery φλασάρεις ρομ και μετά wipe cache & Dalvik cache και είσαι έτοιμος χωρίς να χρειάζεται ξανά στήσιμο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πράγματι,αλλά δυστυχως δε θα δούμε official Android L, απ'όσα φαινεται. Βεβαια,αυτες τις μέρες τα πρώτα-πρώτα Note II που είχαν πουληθει τον Οκτώβριο 2012 ήδη βγήκαν εκτός εγγυησης και τους επόμενους μηνες εκατομμυρια ακόμη Note II θα βγουν εκτός εγγυησης. Το δικό μου εχει εγγυηση ακόμα για 7-8 βδομαδες. Με το που λήξει η εγγύηση, θα το ρουταρω να γραψει ο knox όχι απλά 1, αλλά 100 :p και θα περάσω κάποια custom ROM βασισμένη σε Android L . Και σε μερικούς μηνες,καλά να'μαστε,θα αγοράσω το Note 4 (άσχετο με τα παραπάνω :p:p:p ) . ακριβώς αυτό, μόλις μου λήξει η εγγύηση πάω για ρουτ γιατί με την απαγορευτική τιμή του 4 θα μείνω αρκετούς μήνες ακόμα με το 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ακριβώς αυτό, μόλις μου λήξει η εγγύηση πάω για ρουτ γιατί με την απαγορευτική τιμή του 4 θα μείνω αρκετούς μήνες ακόμα με το 2! Kai αυτες οι καστομιες,θα δουλευουν,ή θα το κανουν μπαχαλο το τηλεφωνο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κάποιος που έχει τη 12 του DrKeitan μπορεί να τσεκάρει εάν υπάρχει επιλογή για τα ελληνικά στην φωνητική αναζήτηση της Google. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κάποιος που έχει τη 12 του DrKeitan μπορεί να τσεκάρει εάν υπάρχει επιλογή για τα ελληνικά στην φωνητική αναζήτηση της Google. Ενώ είχα την εντύπωση πως έχει να κάνει με τη ρομ τελικά πιστεύω πως όχι.. κάνε απεγκατάσταση το Google search, επανεκκίνηση της συσκευής και ξανά εγκατάσταση, έπειτα άνοιξε/κλείσε το μενού με τις γλώσσες μέσα από το Google search, φωνή - δύο,τρείς φορές μέχρι να φορτώσει και τις καινούργιες γλώσσες και λογικά θα σου εμφανίσει και τα ελληνικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Kαταλαβα,με root φυσικα μιλαμε,αλλα και ετσι το folder mount δε δουλευει καθολου με τα γνωστα οδυνηρα αποτελεσματα της μπροστα μνημης.Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος,αλλα αν οχι,ειναι λογος επιστροφης σε 4.3 που δουλευε αψογα Με root το folder mount δουλεύει. Σε S4 τουλάχιστον δουλεύει, δεν βρίσκω το λόγο να μην δουλεύει σε note. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Λινκ πρόχειρο δεν έχω, είμαι από κινητό. Αλλά εκεί που βρήκε nightly θα έχει και stable. Από πάνω εννοώ, μπαίνεις recovery φλασάρεις ρομ και μετά wipe cache & Dalvik cache και είσαι έτοιμος χωρίς να χρειάζεται ξανά στήσιμο. Εδω δεν βρισκω cm 11 stable παρα μονο cm 10.1.3 εκδοση 4.2.2 http://download.cyanogenmod.org/?device=n7100 Μηπως δεν εχει βγει cm 11 stable για το Note 2 ? Edited October 8, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Παιδια εχει βγει cm11 stable που να δουλευει σωστα ? Υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη αξιας λογου για το πενακι οσον αφορα σημειωσεις? Edited October 8, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ενώ είχα την εντύπωση πως έχει να κάνει με τη ρομ τελικά πιστεύω πως όχι.. κάνε απεγκατάσταση το Google search, επανεκκίνηση της συσκευής και ξανά εγκατάσταση, έπειτα άνοιξε/κλείσε το μενού με τις γλώσσες μέσα από το Google search, φωνή - δύο,τρείς φορές μέχρι να φορτώσει και τις καινούργιες γλώσσες και λογικά θα σου εμφανίσει και τα ελληνικά. Το έχω κάνει κι αυτό αλλά δεν κατεβάζει τα ελληνικά με τίποτα, υποθέτω πως οφείλεται στις εφαρμογές της Google που αφαίρεσα κατά την εγκατάσταση. Ενώ στο Note 8 δούλεψε με το πρώτο. Θα το να προσπαθήσω ξανά. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μια χαρά έχει τα ελληνικά ή 12.1 του Dr.ketan Στο μενου φωνες; εγω, οντας στη 12.1, δεν βλεπω ελληνικα αδελφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αν εννοείς ομιλία δεν υπάρχει πουθενά προς το παρόν. Αν εννοείς αυτό που εννοώ ορίστε Η αναγνώριση φωνής στα ελληνικά δεν υπάρχει στη δική μου συσκευή όσο και αν προσπάθησα με τους διάφορους τρόπους που προτείνονται. Με ποιο τρόπο εμφανίστηκαν στη δική σου? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η αναγνώριση φωνής στα ελληνικά δεν υπάρχει στη δική μου συσκευή όσο και αν προσπάθησα με τους διάφορους τρόπους που προτείνονται. Με ποιο τρόπο εμφανίστηκαν στη δική σου? επειδη τις τελευταιες μερες εχω περασει απο dr απο dn3 απο cm και κατελειξα σε 4.3 να σου πω πως σε ολες υπηρχε αναγνωριση μονο που στη cm δεν τα πολυκαταλαβαινε.οποτε δε νομιζω πως εχει να κανει με ρομ.εγω μολις το διαβασα εδω πηγα στο μενου και απλα υπηρχαν.και οσες ρομς αλλαξα παλι εκει το εβρισκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts