DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ρουταρεις και βαζεις οτι θες Κανενα καλο keyboard με αυτοματη διορθωση ? Τα Xperia Z + Z1 ειχαν ενα κορυφαιο keyboad, το περασα στο Note αλλα δε δουλευει οπως στο Xperia... Οποτε εχετε να προτεινετε κανενα καλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Κανενα καλο keyboard με αυτοματη διορθωση ? Τα Xperia Z + Z1 ειχαν ενα κορυφαιο keyboad, το περασα στο Note αλλα δε δουλευει οπως στο Xperia... Οποτε εχετε να προτεινετε κανενα καλο ? Swiftkey ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Swiftkey ;) Ωραιος! Το δοκιμαζω αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 καλημερα παιδια. κανενας τροπος να συγχρονισω τους σελιδοδεικτες μου ??? χρησιμοποιω τον internet explorer φοραω την criskelo v21 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτή είναι η διαδικασία για να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε rom???και αυτό το clock work mode recovery τι είναι?? "This rom will be installed by recovery mode, your device need Clock work mode recovery before installing. Firstly, always make an android backup before flashing any rom : Reboot into recovery, select option "backup and restore" and choose "backup", the backup will be in your sd card / clock work mode folder. - Make a Nandroid backup of your current rom (mode recovery/backup and restore/backup) - Save your user apks with Titanium backup or other (don't save system apks) - Put the zip downloded (CriskeloRom) on your intern SD card - Go to recovery mode and : WIPE DATA FACTORY RESET + WIPE CACHE PARTITION + IN ADVANCED/WIPE DALVIK CACHE Your phone is now clean, you can flash the Rom CRISKELOROM : - Install zip from sd card - Choose zip from Intern SD card - Go on CriskeloRom, select " Yes " ROM INSTALLING IT WILL TAKE SOME TIME... - When you see : install rom complete : press go back, and press reboot system now" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτή είναι η διαδικασία για να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε rom???και αυτό το clock work mode recovery τι είναι?? "This rom will be installed by recovery mode, your device need Clock work mode recovery before installing. Firstly, always make an android backup before flashing any rom : Reboot into recovery, select option "backup and restore" and choose "backup", the backup will be in your sd card / clock work mode folder. - Make a Nandroid backup of your current rom (mode recovery/backup and restore/backup) - Save your user apks with Titanium backup or other (don't save system apks) - Put the zip downloded (CriskeloRom) on your intern SD card - Go to recovery mode and : WIPE DATA FACTORY RESET + WIPE CACHE PARTITION + IN ADVANCED/WIPE DALVIK CACHE Your phone is now clean, you can flash the Rom CRISKELOROM : - Install zip from sd card - Choose zip from Intern SD card - Go on CriskeloRom, select " Yes " ROM INSTALLING IT WILL TAKE SOME TIME... - When you see : install rom complete : press go back, and press reboot system now" Όχι δεν ειναι για ΟΛΕΣ τις ΡΟΜ ιδια διαδικασια... CWM ειναι Recovery.. Απο εκει κανεις Install ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Όχι δεν ειναι για ΟΛΕΣ τις ΡΟΜ ιδια διαδικασια... CWM ειναι Recovery.. Απο εκει κανεις Install ROM ααα απλά πάντα το έβλεπα ως CWM και δεν το κατάλαβα τώρα...κρίμα γιατί φαίνεται εύκολη διαδικασία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ααα απλά πάντα το έβλεπα ως CWM και δεν το κατάλαβα τώρα...κρίμα γιατί φαίνεται εύκολη διαδικασία.... Μα ειναι ευκολη η διαδικασια για να βαλεις ΡΟΜ..... σχεδον αυτη... για ολες ΑΛΛΑ υπαρχουν και ΡΟΜ που θελουν format system/preload κλπ κλπ.... ενω μια παλη ρομ θελει μονο Wipe Data/Factory reset + Wipe cache + dalvik cache.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δε ξερω αν καταλαβα σωστα.Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι μετα απο custom 4.3 πρεπει να περασουμε στοκ 4.1.2 ωστε να γυρισουμε σε παλιοτερη εκδοση?Εγω φλασαρα custom 4.1.2 και ειμαι οπως ημουν πριν την 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Λέω να γυρίσω και γω σε 4.1.2 , να ηρεμήσω και να ευχαριστηθώ το κινητό μου :P Revolution HD 19 μαλλον :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ειναι υποχρεωτικο... απλα η μαμα 4.1.2 ( βασικα γενικα η 4.1.2 ) αν εχω καταλαβει καλα ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την 4.3.... και ειπαμε σε προηγουμενα post απλα πως γυρναμε σε 4.1.2 στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μα ειναι ευκολη η διαδικασια για να βαλεις ΡΟΜ..... σχεδον αυτη... για ολες ΑΛΛΑ υπαρχουν και ΡΟΜ που θελουν format system/preload κλπ κλπ.... ενω μια παλη ρομ θελει μονο Wipe Data/Factory reset + Wipe cache + dalvik cache.... απ όσο διάβασα δεν ισχύει αυτή η διαδικασία για τη DΝ3???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 απ όσο διάβασα δεν ισχύει αυτή η διαδικασία για τη DΝ3???? Ναι θελει και αλλα φορματ νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Λέω να γυρίσω και γω σε 4.1.2 , να ηρεμήσω και να ευχαριστηθώ το κινητό μου :P Revolution HD 19 μαλλον :D Απο χθες ειναι με αυτη και ειμαι οπως ημουν και ακομα καλυτερα διοτι την περασα με ολα τα wipe σε αντιθεση με την πρωτη φορα που ειχα ξεχασει ενα wipe δε θυμαμαι πιο,νιωθω οτι αλλαξα κινητο με την πατατα την 4.3. Να σημειωσω ομως οτι προσωπικα δεν εχω αναγκη απο note 3 λειτουργιες. Δεν ειναι υποχρεωτικο... απλα η μαμα 4.1.2 ( βασικα γενικα η 4.1.2 ) αν εχω καταλαβει καλα ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την 4.3.... και ειπαμε σε προηγουμενα post απλα πως γυρναμε σε 4.1.2 στοκ... Η revolution hd 4.1.2 που πηγα εγω ειναι καρα-στοκ,αλλα πολυ πιο γρηγορη με τελεια σχεδον διαχειρηση ram. Edited December 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η revolution hd 4.1.2 που πηγα εγω ειναι καρα-στοκ,αλλα πολυ πιο γρηγορη με τελεια σχεδον διαχειρηση ram. Ωραια, την περναω τωρα... κανενα καλο kernel που να υποστηριζει O.C ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ωραια, την περναω τωρα... κανενα καλο kernel που να υποστηριζει O.C ξερει κανεις ? Perseus ειναι οτι καλυτερο στο θεμα αυτο για μενα. Αν και με revolution σου προτεινω να μεινεις σε στοκ κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Perseus ειναι οτι καλυτερο στο θεμα αυτο για μενα. Αν και με revolution σου προτεινω να μεινεις σε στοκ κερνελ. Απο μπαταρια να φανταστω κορυφαια ε? Να μεινω σε στοκ κερνελ για θεμα σταθεροτητας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Απο μπαταρια να φανταστω κορυφαια ε? Να μεινω σε στοκ κερνελ για θεμα σταθεροτητας ? Μπαταρια τα γνωστα τις 4.1.2.Ξεχναει να πεσει.Μεινε σε στοκ και πιστευω θα εισαι ευχαριστημενος.Αλλιως περνα neak αλλα θα εχεις μια παραπανω απωλεια μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μπαταρια τα γνωστα τις 4.1.2.Ξεχναει να πεσει.Μεινε σε στοκ και πιστευω θα εισαι ευχαριστημενος.Αλλιως περνα neak αλλα θα εχεις μια παραπανω απωλεια μπαταριας. Αυτα ειναι! Αυτα μου αρεσουν για αυτο ηρθα σε Note! Αν και με το Ζ1 που ημουν ειχα 7 ωρες οθονη σχεδον καθε 24ωρο, δεν ειχα παραπονο αλλα οκ... Ενα θεμα που βλεπω με την 4.3 και ελπιζω με την 4.1.2 να αλλαξει... χτυπαει το τηλ, με καλουν και η οθονη ανοιγει 4-3 δευτερολεπτα ΜΕΤΑ αφου βαρεσει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτα ειναι! Αυτα μου αρεσουν για αυτο ηρθα σε Note! Αν και με το Ζ1 που ημουν ειχα 7 ωρες οθονη σχεδον καθε 24ωρο, δεν ειχα παραπονο αλλα οκ... Ενα θεμα που βλεπω με την 4.3 και ελπιζω με την 4.1.2 να αλλαξει... χτυπαει το τηλ, με καλουν και η οθονη ανοιγει 4-3 δευτερολεπτα ΜΕΤΑ αφου βαρεσει το τηλεφωνο Οχι δε θα εχεις θεμα με τις κλησεις.Μονο στη 4.3 γινονται αυτα.Και αν σου κρασαραν σαν και μενα καποιες εφαρμογες σε 4.3 στη 4.1.2 θα δουλευουν σιγουρα.Εμενα 3 στις 10 εφαρμογες κρασαραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ναι θελει και αλλα φορματ νομιζω αξίζει τελικά να περάσω custom ρομ???ή θα φάω τζάμπα ώρα και με πιθανότητα να brickάρει το κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 αξίζει τελικά να περάσω custom ρομ???ή θα φάω τζάμπα ώρα και με πιθανότητα να brickάρει το κινητό??? Το κινητο ειναι δυσκολο να μπρικαρι.Απλα φροντισε να ειναι φορτισμενο αρκετα πριν φλασαρις.Οσον αφορα αν αξιζει πιστευω ναι αξιζει διοτι γινεται πιο "ελαφρυ" με καποιες ρομ και κανεις πιο γρηγορα τη δουλεια σου,επισης με custom κραταει πιο πολυ η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το κινητο ειναι δυσκολο να μπρικαρι.Απλα φροντισε να ειναι φορτισμενο αρκετα πριν φλασαρις.Οσον αφορα αν αξιζει πιστευω ναι αξιζει διοτι γινεται πιο "ελαφρυ" με καποιες ρομ και κανεις πιο γρηγορα τη δουλεια σου,επισης με custom κραταει πιο πολυ η μπαταρια. και αν μπρικαρει ξαναφλασάρω την official μέσω odin???και αυτό το efs που πρέπει να κάνω backup τι είναι???και πια είναι καλή ρομ που κάνει τόσο ελαφρύ το κινητό???και αν είχε και τα καλούδια του note 3 θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος, και αν βεβαίως ήταν και ψηλοεύκολη η εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ειμαι με Revolution HD 4.1.2 και εγω και μπορω να πω απολυτα ικανοποιημενος! Πολυ γρηγορο τωρα το κινητο ( οσο γρηγορα μπορει να παει ) και λειτουργουν ολα αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ρε παιδες, εχει βρει καποιος καποια 4.3 που να μην κολαει στο ξεκλειδωμα? οταν παταω ειτε το home ειτε το power on για να αναψει η οθονη απο κλειδωμενο καποιες φορες αργει να ανοιξει. κατι σαν να πεφτει σε deep sleep και να μην "ξυπναει". Επισης παρατηρησα οτι χανονται και κλησεις στο διαστημα αυτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts