Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

h Criskelo ειναι καλη γρηγορη ... Ποια 4.1.2 προτεινεις ? να ξερω να δοκιμασω!
Σε στοκ εχω γυρισει

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως γυρναω στοκ ?
Με Odin 3.07 και φλασαρεις την ρομ που κατεβαζεις απο samfirmware.Αν βαλεις στοκ τωρα,μετα απο αυτες που εχεις δοκιμασει θα σου φανει πυραυλος το νοτελακι :superman: Edited by truckman

Είμαι σε σλιμ και νομίζω ότι το Wi-Fi δεν λειτουργεί σε σωστά... το λέω αυτό γιατί κατεβάζω μόνο μέχρι 400kbps ενώ από τον υπολογιστή μου κανονικά το μέγιστο της σύνδεσης μου

Το ασύρματο χάνει τη μισή απόδοση του ίντερνετ. Να φανταστώ από υπολογιστή κατεβάζεις με 800kbps-1mbps?

Καλες η δυνατοτητες note 3 αλλα εγω γυρισα σε 4.1.2 και υσηχασα.Δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω ουτε καλη μπαταρια ειχα

π.χ 5% μεσα σε 40 λεπτα με το κινητο σε αδρανεια,πολυ λαγκαρισμα,γενικα βαριες rom ολες η 4.3,συν οτι μου κρασαραν αρκετες εφαρμογες.

Καλες η δυνατοτητες note 3 αλλα εγω γυρισα σε 4.1.2 και υσηχασα.Δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω ουτε καλη μπαταρια ειχα

π.χ 5% μεσα σε 40 λεπτα με το κινητο σε αδρανεια,πολυ λαγκαρισμα,γενικα βαριες rom ολες η 4.3,συν οτι μου κρασαραν αρκετες εφαρμογες.

Σε πόια 4.1.2;; Με τον bootloader τι έκανες;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Γιατι πατανε πανω στις στοκ samsung 4.3 που,ΝΑΙ,ειναι αργες.Η CM βασιζεται σε καθαρο android και στημενη απο την αρχη.Η slim βασιζεται κι αυτη σε aosp και ειναι και εντελως ξελαφρωμενη..Δοκιμασα 4 custom γι αυτον ακριβως τον λογο και διαφορα δεν ειδα,το αντιθετο μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις.Αυτο που εχω διαπιστωσει ομως ειναι οτι η πρωτη leaked η ΜΙ6 ηταν γρηγορη,πιο γρηγορη απο τις 4.1.2 σε ολα και απροβληματιστη και ημουν σιγουρος οτι το νοτελι θα απογειωνοταν με την τελικη.Απο εκει κει περα ομως,στις επομενες,η samsung εκανε στροφη και τα εκανε μανταρα,ισως και εσκεμμενα για ευνοητους λογους.Στο δι ταυτα λοιπον,ξαναεβαλα πριν 4.1.2 και νομιζω οτι το κινητο εγινε αεροπλανο.οποτε οτι αλλο και να πω ειναι περιττο.

και εγω οταν το πηρα αυτη ειχε και με αυτη ειμαι.μαμα ουτε καν ροοτ και δεν μου κανει ορεξη να περασω αλλη.απροβληματιστη (εχει ενα bugακι) πολυ γρηγορη κτλ κτλ κτλ.21865 στο antutu.Απλα λιγο η καμερα του με χαλαει κ ειναι ο μονος ισως λογος αν αρχισω το πειραγμα να βρω καποια με καλυτερη καμερα ( αν υπαρχει-αλλαζει)

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Σε πόια 4.1.2;; Με τον bootloader τι έκανες;

Δεν αλλαξα καποιον bootloader,αφησα αυτον που εβαλα για να δουλεψει το wifi της 4.3.

Ton MJ5 θυμαμαι σωστα.

Την android revolution hd φλασαρα ξανα,στην οποια ειμαι περιπου 2 μηνες πριν βαλω 4.3

Επρεπε να κανω κατι διαφορετικο για να υποβαθμισω το κινητο σε 4.1.2?

Edited by TakisStam

Δεν αλλαξα καποιον bootloader,αφησα αυτον που εβαλα για να δουλεψει το wifi της 4.3.

Ton MJ5 θυμαμαι σωστα.

Την android revolution hd φλασαρα ξανα,στην οποια ειμαι περιπου 2 μηνες πριν βαλω 4.3

Επρεπε να κανω κατι διαφορετικο για να υποβαθμισω το κινητο σε 4.1.2?

Όχι εντάξει είσαι;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Η αλήθεια είναι πως η official 4.3 είναι ίδια (επιδόσεις και αίσθηση) με τη 4.1.2 απλά αλλάζει ο αριθμός.

Μικρές διαφορές, όπως περίπου 5% καλύτερες επιδόσεις σε 2d-3d, παράθυρα στο μενού και μικρές άλλες λεπτομέρειες.

Οι εκδόσεις που έχουν βγει με τα καλούδια του note 3 είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένες από άποψη αναβάθμισης και σε φίλου που χρησιμοποιεί το 'φοίνικα' μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Σταθερό σύστημα, μπαταρία ίδια επίπεδα έπειτα από battery calibration και το περιβάλλον άμεσο σε απόκριση με χρήση apex launcher pro.

Βέβαια δεν έχει δωθεί ο κώδικας και στους καστομ κερνελ προς το παρόν δε δουλεύουν οι αισθητήρες, οπότε αναμονή και ίσως δούμε μικρά θαύματα από τη συσκευή.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Το ασύρματο χάνει τη μισή απόδοση του ίντερνετ. Να φανταστώ από υπολογιστή κατεβάζεις με 800kbps-1mbps?

Ακριβως... Είμαι σε 4.3 criskelo τωρα και λειτουργει οκ...!

Απλα αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος φιλος πως γυρναμε σε 4.1.2? Θα ηταν τελειο γιατι κριμα ειναι να σερνεται το κινητο

εγω παντως εχω ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια απο wifi στο νοτε η απο καλωδιο στο laptop...k στα 2 παιζω απο 1.3 εως 1.7 σε download

Με Odin 3.07 και φλασαρεις την ρομ που κατεβαζεις απο samfirmware.Αν βαλεις στοκ τωρα,μετα απο αυτες που εχεις δοκιμασει θα σου φανει πυραυλος το νοτελακι :superman:

ΘΑ σβηστούν αρχεια? Γιατι με τα wipes οταν αλλαζα ρομ δε πειραζε φωτο και τετοια...

εγω παντως εχω ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια απο wifi στο νοτε η απο καλωδιο στο laptop...k στα 2 παιζω απο 1.3 εως 1.7 σε download

Για cyanogen μιλαγαμε... Οτι εχουν θεμα... Το Note επειδη έρχομαι απο Xperia SP και Xperia Z1 εχει τρομερα δυνατο wifi μπροστά στα άλλα

Για cyanogen μιλαγαμε... Οτι εχουν θεμα... Το Note επειδη έρχομαι απο Xperia SP και Xperia Z1 εχει τρομερα δυνατο wifi μπροστά στα άλλα

ουπς:O σορρυυυυυυυυυ:D

Οποια Ευρωπαικη θες.Αν θες εγγυηση ομως βαλε αυτην για την οποια προοριζεται το κινητο σου.

Οποια Ευρωπαικη θες.Αν θες εγγυηση ομως βαλε αυτην για την οποια προοριζεται το κινητο σου.

Ξερεις αν χάνονται οι φωτογραφίες και γενικά τα αρχεία με φλασαρισμα με το odin?

Οταν αλλαζεις ρομς παντα να κρατας backup.Κι ειδικα φωτογραφιες,βιντεο κι οτι αλλο "πολυτιμο" εχεις να τα βαζεις σε μια καρτα μνημης.

Οπως καταλαβες ναι τα χανεις.

Ξερεις αν χάνονται οι φωτογραφίες και γενικά τα αρχεία με φλασαρισμα με το odin?

Οχι δεν χανονται εκτος αν κανεις hard reset μετα (που ομως επιβαλεται μια και εισαι και σε custom τώρα).Τσεκαρισε τα πμ σου να μη γεμιζουμε το νημα

Οχι δεν χανονται εκτος αν κανεις hard reset μετα (που ομως επιβαλεται μια και εισαι και σε custom τώρα).Τσεκαρισε τα πμ σου να μη γεμιζουμε το νημα

Μην του λες τετοια θα τρεχεις μετα :p:lol:

Μην του λες τετοια θα τρεχεις μετα :p:lol:

:lol: :lol: οντως δεν χάνονται, οι official δεν κανουν wipe ;) αλλα οπως ειπα επιβαλεται hard reset μετα μια και εχει custom,οποτε εκει θα χαθουν

:lol: :lol: οντως δεν χάνονται, οι official δεν κανουν wipe ;) αλλα οπως ειπα επιβαλεται hard reset μετα μια και εχει custom,οποτε εκει θα χαθουν

OK οπότε γυρναω σε μαμα μαμα ρομ & μετα ? για Tweaks ? Xposed + gravity + wanam ?

OK οπότε γυρναω σε μαμα μαμα ρομ & μετα ? για Tweaks ? Xposed + gravity + wanam ?

Ρουταρεις και βαζεις οτι θες