truckman Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 h Criskelo ειναι καλη γρηγορη ... Ποια 4.1.2 προτεινεις ? να ξερω να δοκιμασω!Σε στοκ εχω γυρισει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σε στοκ εχω γυρισει πως γυρναω στοκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) πως γυρναω στοκ ?Με Odin 3.07 και φλασαρεις την ρομ που κατεβαζεις απο samfirmware.Αν βαλεις στοκ τωρα,μετα απο αυτες που εχεις δοκιμασει θα σου φανει πυραυλος το νοτελακι :superman: Edited November 30, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soxas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ειπαρχει τροπος να βαλω simplistik framework στι 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Είμαι σε σλιμ και νομίζω ότι το Wi-Fi δεν λειτουργεί σε σωστά... το λέω αυτό γιατί κατεβάζω μόνο μέχρι 400kbps ενώ από τον υπολογιστή μου κανονικά το μέγιστο της σύνδεσης μου Το ασύρματο χάνει τη μισή απόδοση του ίντερνετ. Να φανταστώ από υπολογιστή κατεβάζεις με 800kbps-1mbps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλες η δυνατοτητες note 3 αλλα εγω γυρισα σε 4.1.2 και υσηχασα.Δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω ουτε καλη μπαταρια ειχα π.χ 5% μεσα σε 40 λεπτα με το κινητο σε αδρανεια,πολυ λαγκαρισμα,γενικα βαριες rom ολες η 4.3,συν οτι μου κρασαραν αρκετες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλες η δυνατοτητες note 3 αλλα εγω γυρισα σε 4.1.2 και υσηχασα.Δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω ουτε καλη μπαταρια ειχα π.χ 5% μεσα σε 40 λεπτα με το κινητο σε αδρανεια,πολυ λαγκαρισμα,γενικα βαριες rom ολες η 4.3,συν οτι μου κρασαραν αρκετες εφαρμογες. Σε πόια 4.1.2;; Με τον bootloader τι έκανες; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Γιατι πατανε πανω στις στοκ samsung 4.3 που,ΝΑΙ,ειναι αργες.Η CM βασιζεται σε καθαρο android και στημενη απο την αρχη.Η slim βασιζεται κι αυτη σε aosp και ειναι και εντελως ξελαφρωμενη..Δοκιμασα 4 custom γι αυτον ακριβως τον λογο και διαφορα δεν ειδα,το αντιθετο μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις.Αυτο που εχω διαπιστωσει ομως ειναι οτι η πρωτη leaked η ΜΙ6 ηταν γρηγορη,πιο γρηγορη απο τις 4.1.2 σε ολα και απροβληματιστη και ημουν σιγουρος οτι το νοτελι θα απογειωνοταν με την τελικη.Απο εκει κει περα ομως,στις επομενες,η samsung εκανε στροφη και τα εκανε μανταρα,ισως και εσκεμμενα για ευνοητους λογους.Στο δι ταυτα λοιπον,ξαναεβαλα πριν 4.1.2 και νομιζω οτι το κινητο εγινε αεροπλανο.οποτε οτι αλλο και να πω ειναι περιττο. και εγω οταν το πηρα αυτη ειχε και με αυτη ειμαι.μαμα ουτε καν ροοτ και δεν μου κανει ορεξη να περασω αλλη.απροβληματιστη (εχει ενα bugακι) πολυ γρηγορη κτλ κτλ κτλ.21865 στο antutu.Απλα λιγο η καμερα του με χαλαει κ ειναι ο μονος ισως λογος αν αρχισω το πειραγμα να βρω καποια με καλυτερη καμερα ( αν υπαρχει-αλλαζει) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Σε πόια 4.1.2;; Με τον bootloader τι έκανες; Δεν αλλαξα καποιον bootloader,αφησα αυτον που εβαλα για να δουλεψει το wifi της 4.3. Ton MJ5 θυμαμαι σωστα. Την android revolution hd φλασαρα ξανα,στην οποια ειμαι περιπου 2 μηνες πριν βαλω 4.3 Επρεπε να κανω κατι διαφορετικο για να υποβαθμισω το κινητο σε 4.1.2? Edited December 1, 2013 by TakisStam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν αλλαξα καποιον bootloader,αφησα αυτον που εβαλα για να δουλεψει το wifi της 4.3. Ton MJ5 θυμαμαι σωστα. Την android revolution hd φλασαρα ξανα,στην οποια ειμαι περιπου 2 μηνες πριν βαλω 4.3 Επρεπε να κανω κατι διαφορετικο για να υποβαθμισω το κινητο σε 4.1.2? Όχι εντάξει είσαι;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η αλήθεια είναι πως η official 4.3 είναι ίδια (επιδόσεις και αίσθηση) με τη 4.1.2 απλά αλλάζει ο αριθμός. Μικρές διαφορές, όπως περίπου 5% καλύτερες επιδόσεις σε 2d-3d, παράθυρα στο μενού και μικρές άλλες λεπτομέρειες. Οι εκδόσεις που έχουν βγει με τα καλούδια του note 3 είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένες από άποψη αναβάθμισης και σε φίλου που χρησιμοποιεί το 'φοίνικα' μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Σταθερό σύστημα, μπαταρία ίδια επίπεδα έπειτα από battery calibration και το περιβάλλον άμεσο σε απόκριση με χρήση apex launcher pro. Βέβαια δεν έχει δωθεί ο κώδικας και στους καστομ κερνελ προς το παρόν δε δουλεύουν οι αισθητήρες, οπότε αναμονή και ίσως δούμε μικρά θαύματα από τη συσκευή. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το ασύρματο χάνει τη μισή απόδοση του ίντερνετ. Να φανταστώ από υπολογιστή κατεβάζεις με 800kbps-1mbps? Ακριβως... Είμαι σε 4.3 criskelo τωρα και λειτουργει οκ...! Απλα αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος φιλος πως γυρναμε σε 4.1.2? Θα ηταν τελειο γιατι κριμα ειναι να σερνεται το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το ασύρματο χάνει τη μισή απόδοση του ίντερνετ. Να φανταστώ από υπολογιστή κατεβάζεις με 800kbps-1mbps? εγω παντως εχω ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια απο wifi στο νοτε η απο καλωδιο στο laptop...k στα 2 παιζω απο 1.3 εως 1.7 σε download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Με Odin 3.07 και φλασαρεις την ρομ που κατεβαζεις απο samfirmware.Αν βαλεις στοκ τωρα,μετα απο αυτες που εχεις δοκιμασει θα σου φανει πυραυλος το νοτελακι :superman: ΘΑ σβηστούν αρχεια? Γιατι με τα wipes οταν αλλαζα ρομ δε πειραζε φωτο και τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 εγω παντως εχω ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια απο wifi στο νοτε η απο καλωδιο στο laptop...k στα 2 παιζω απο 1.3 εως 1.7 σε download Για cyanogen μιλαγαμε... Οτι εχουν θεμα... Το Note επειδη έρχομαι απο Xperia SP και Xperia Z1 εχει τρομερα δυνατο wifi μπροστά στα άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Για cyanogen μιλαγαμε... Οτι εχουν θεμα... Το Note επειδη έρχομαι απο Xperia SP και Xperia Z1 εχει τρομερα δυνατο wifi μπροστά στα άλλα ουπς:O σορρυυυυυυυυυ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Στο samfirmware εχεΙ πολλές 4.1.2 ποια διαλέγω? Την Ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Οποια Ευρωπαικη θες.Αν θες εγγυηση ομως βαλε αυτην για την οποια προοριζεται το κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Οποια Ευρωπαικη θες.Αν θες εγγυηση ομως βαλε αυτην για την οποια προοριζεται το κινητο σου. Ξερεις αν χάνονται οι φωτογραφίες και γενικά τα αρχεία με φλασαρισμα με το odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Οταν αλλαζεις ρομς παντα να κρατας backup.Κι ειδικα φωτογραφιες,βιντεο κι οτι αλλο "πολυτιμο" εχεις να τα βαζεις σε μια καρτα μνημης. Οπως καταλαβες ναι τα χανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ξερεις αν χάνονται οι φωτογραφίες και γενικά τα αρχεία με φλασαρισμα με το odin? Οχι δεν χανονται εκτος αν κανεις hard reset μετα (που ομως επιβαλεται μια και εισαι και σε custom τώρα).Τσεκαρισε τα πμ σου να μη γεμιζουμε το νημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Οχι δεν χανονται εκτος αν κανεις hard reset μετα (που ομως επιβαλεται μια και εισαι και σε custom τώρα).Τσεκαρισε τα πμ σου να μη γεμιζουμε το νημα Μην του λες τετοια θα τρεχεις μετα :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μην του λες τετοια θα τρεχεις μετα :p:lol: :lol: :lol: οντως δεν χάνονται, οι official δεν κανουν wipe ;) αλλα οπως ειπα επιβαλεται hard reset μετα μια και εχει custom,οποτε εκει θα χαθουν Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 :lol: :lol: οντως δεν χάνονται, οι official δεν κανουν wipe ;) αλλα οπως ειπα επιβαλεται hard reset μετα μια και εχει custom,οποτε εκει θα χαθουν OK οπότε γυρναω σε μαμα μαμα ρομ & μετα ? για Tweaks ? Xposed + gravity + wanam ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 OK οπότε γυρναω σε μαμα μαμα ρομ & μετα ? για Tweaks ? Xposed + gravity + wanam ? Ρουταρεις και βαζεις οτι θες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts