Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακουστηκε οτι θα παρουμε την 4.3 (καποια στιγμη), Εμεις που ειμαστε απλα ρουτ με οφισιαλ ρομ, θα πρεπει να ξερουταριστουμε και μετα να κανουμε την αναβαθμηση ή μπορει να περαστει και σε ρουταρισμενο τηλεφωνο ?

με την καμια αδερφε..θα πρεπει να ξερουταρεις κ να περασεις απο πανω μια οφισιαλ ρομ κ μετα να κανεις την αναβαθμιση...η ακομη πιο ευκολα κατεβαζεις την νεα ρομ απο sammobile κ την περνας με odin

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με την καμια αδερφε..θα πρεπει να ξερουταρεις κ να περασεις απο πανω μια οφισιαλ ρομ κ μετα να κανεις την αναβαθμιση...η ακομη πιο ευκολα κατεβαζεις την νεα ρομ απο sammobile κ την περνας με odin

Νόμιζα οτι αν είσαι Ρουτ σε οφισιαλ Ρομ αναβαθμίζοντας απλα χάνεις το Ρουτ. Δλδ η αναβαθμιση γινεται κανονικα. Δεν ισχυει αυτό ?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Νόμιζα οτι αν είσαι Ρουτ σε οφισιαλ Ρομ αναβαθμίζοντας απλα χάνεις το Ρουτ. Δλδ η αναβαθμιση γινεται κανονικα. Δεν ισχυει αυτό ?

Μπορείς να κάνεις ενημέρωση όταν είσαι root αλλά μόνο με το kies ,όχι ΟΤΑ(over the air)

Samsung galaxy s21+

Εγώ πάντως αν και έχοντας κάνει root, όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω πάρει OTA ως τώρα. Απλά κάνει για έλεγχο αμέσως μετά την επανεκκίνηση της συσκευής, όταν η κατάσταση δείχνει ακόμη 'κανονικό'.

Εγώ πάντως αν και έχοντας κάνει root, όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω πάρει OTA ως τώρα. Απλά κάνει για έλεγχο αμέσως μετά την επανεκκίνηση της συσκευής, όταν η κατάσταση δείχνει ακόμη 'κανονικό'.

Και δεν χανεις το ρουτ?

Same Sh..t , Different Day

H custom recovery ειναι που δημιουργει το προβλημα και οχι το root καθεαυτο.

Απλα πρεπει να πρεπει να φαινεται η κατασταση σαν "κανονικη" οπως λεει και ο kost7

Και δεν χανεις το ρουτ?

Το root ακόμη και όταν χάνεται, είναι υπόθεση 5 λεπτών να ξαναγίνει. Αν θυμάμαι καλά πάντως, μόνο μία φορά χάθηκε.

Το root ακόμη και όταν χάνεται, είναι υπόθεση 5 λεπτών να ξαναγίνει. Αν θυμάμαι καλά πάντως, μόνο μία φορά χάθηκε.

Εγω παντως τα περναω ολα με mobile odin για να μην κανω την διαδικασια απο την αρχη και τελος.Πιστευω οτι ειναι απο τις πιο μαματες εφαρμογες

Οποτε παιδες που καταληγουμε ?

Η αναβαθμηση θα ερθει κανονικα και θα γινει μεσω KIES και απλα μπορει να χαθει το ρουτ ?

ή

Θα πρεπει πρωτα να ξερουταρουμε και να περασουμε την αναβαθμηση ?

ps: εχω το original recovery που σου βαζει το auto-cf root, και μιλαμε για το Ν7105.

Edited by Roccat

Κάνε μια επανεκκίνηση του κινητού και έλεγξε την κατάσταση. Αν λέει κανονικό, τότε θα παίρνει ΟΤΑ ενημερώσεις κανονικά. Αν η επανεκκίνηση δεν αρκεί, ίσως να χρειαστεί πρώτα wipe cache.

πολυ καλησπερα σας και χαιρετιζω την κοινοτητα!

συγνωμη αν δεν εγραψα καποιο μυνημα καλοσωρισματος απλα δεν διαβασα αν ειναι αναγκαιο...οπως σε διαφορα φορουμ.

τεσπα εχω ενα galaxy note 2 και το εχω rootαρει.

χθες κατεβασα την εφαρμογη App2sd και Link2sd.

ειδα οτι δεν βγαζω ακρη και τις απεγκατεστησα.

Μετα απο αυτο πηγα να εγκαταστησω το Arcade Studio Pro και μου βγαζει μυνημα ''Σφαλμα. δεν υπαρχει επαρκης αποθηκευτικος χωρος''.

εκανα εκαθαρριση των δεδομενων του google play οπως ειδα σε κατι αλλες αναζητησεις που εκανα αλλα τζιφος.

το σπασιμο ειναι οτι καποιες εφαρμογες τις εγκαθιστα ενω καποιες αλλες οχι.

εχει να προτεινει καποιος καποια λυση???

ευχαριστω

Δες αν η εφαρμογή που κατέβασες πήγε στη μνήμη του κινητού ή στη κάρτα αν πήγε στη κάρτα τότε μετακίνησε το και μετά κάνε το εγκατάσταση από εκεί.

[THEME] Motomoto00 Theme Note II N7100 4.1.2[Aroma Installer]

Ενημερωθηκε το theme με περισσοτερες επιλογες στο Aroma Installer

Πλεον μετα τον install θα βρειτε εναν φακελο στα ''αρχεια μου'' με την ονομασια ''vrthemeundo'' εκει θα υπαρχει ενα backup αν θελετε να ξανα γυρισετε πισω οπως ησασταν πριν περασετε το theme...

Εδω υπαρχουν μερικες εικονες απο mods που προστεθηκαν στο Aroma Installer

Edited by motomoto00

πολυ καλησπερα σας και χαιρετιζω την κοινοτητα!

συγνωμη αν δεν εγραψα καποιο μυνημα καλοσωρισματος απλα δεν διαβασα αν ειναι αναγκαιο...οπως σε διαφορα φορουμ.

τεσπα εχω ενα galaxy note 2 και το εχω rootαρει.

χθες κατεβασα την εφαρμογη App2sd και Link2sd.

ειδα οτι δεν βγαζω ακρη και τις απεγκατεστησα.

Μετα απο αυτο πηγα να εγκαταστησω το Arcade Studio Pro και μου βγαζει μυνημα ''Σφαλμα. δεν υπαρχει επαρκης αποθηκευτικος χωρος''.

εκανα εκαθαρριση των δεδομενων του google play οπως ειδα σε κατι αλλες αναζητησεις που εκανα αλλα τζιφος.

το σπασιμο ειναι οτι καποιες εφαρμογες τις εγκαθιστα ενω καποιες αλλες οχι.

εχει να προτεινει καποιος καποια λυση???

ευχαριστω

Σε αντιστοιχες φασεις σε μενα εφταιγε το lucky patcher..

να κάνω μία ερώτηση . εδώ και μερικές μέρες

το Note μου φορτίζει πάρα μα πάρα πολύ αργά

στην ουσία δεν φορτίζει . το έχω στην πρίζα όλο το βραδυ

και η μπαταρία ανεβαίνει περίπου 5% . έβγαλα την μπαταρία

την ξαναέβαλα . είδα το καλώδιο του φορτίστή πατάει καλά

( ο γνήσιος φορτιστής ) . τι άλλο μπορεί να φταίει . σταμάτησα

πλέον να το χρησιμοποιώ το κινητο :mad:

υπαρχει καμιά λύση ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

υπαρχει καμιά λύση ?

Δοκίμασε να αλλάξεις σε πρώτη φάση φορτιστή να δεις αν φταίει αυτός, αν όχι κάνε μια βόλτα από smartec (service) στο Χαϊδάρι να το δουν...

υπαρχει καμιά λύση ?

Κι εγώ είχα κάτι παρόμοιο, (φόρτιζε αλλά όχι γρήγορα) πήγα στο service και μου άλλαξαν το πλακετάκι που κουμπώνει το βύσμα και το καλώδιο του φορτιστή και όλα μια χαρά...

υπαρχει καμιά λύση ?

Και εγω που ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα κατεβασα την συγκεκριμενη εφαρμογη:http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+samsung+charger+currentΑφου τσεκαρα το φορτιστη και συγκρινοντας το με ενα αλλο που ειχα τελικα προχωρησα σε αγορα καινουργιου.Περιπου 16 € εαν θυμαμαι.Δε μπηκα καθολου στη διαδικασια να ψαχτω για σερβις.Εξαλλου ειχε αναφερθει απο πολλους οτι αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Και εγω που ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα κατεβασα την συγκεκριμενη εφαρμογη:http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+samsung+charger+currentΑφου τσεκαρα το φορτιστη και συγκρινοντας το με ενα αλλο που ειχα τελικα προχωρησα σε αγορα καινουργιου.Περιπου 16 € εαν θυμαμαι.Δε μπηκα καθολου στη διαδικασια να ψαχτω για σερβις.Εξαλλου ειχε αναφερθει απο πολλους οτι αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα.

Και τώρα πόσο σου δείχνει με την εφαρμογή;

Και τώρα πόσο σου δείχνει με την εφαρμογή;

Με maximum το 1800 μου δειχνει 1698.Απο οτι θυμαμαι ο προηγουμενος φορτιστης οταν ειχε παρουσιασει προβλημα δε εδειχνε πανω απο 900.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Με maximum το 1800 μου δειχνει 1698.Απο οτι θυμαμαι ο προηγουμενος φορτιστης οταν ειχε παρουσιασει προβλημα δε εδειχνε πανω απο 900.

Ναι εκεί είναι το σωστό... Εγώ και φορτιστή που είχα αλλάξει πάλι 900 μου έδειχνε... Οκ άρα είμαστε κομπλέ..

Λετε να δοκιμασω καμια tw rom? tw vs aosp το μονο που διαφερουν ειναι το οτι εχουν καλυτερη μπαταρια? Ποια rom προτεινετε με τις περισσοτερες αλλαγες εμφανισιακα και με τα περισσοτερα tweaks? Απο kernel θελω καποιον με oc gpu & cpu, uv cpu & gpu zzmove-pegasusq-smartassv2 και γενικα να ειναι καλος. Επισης εκτος απο το lmt για να παρω pie, υπαρχει αλλος τροπος χωρις launcher? Και τελος, υπαρχει καποιο mod για halo?

Λεω να δω πως ειναι μεχρι να βγει μια stable 4.3 aokp/pa/cm

Ξαφνικά και χωρίς αιτία το κινητό γράφει ανά 15 secs com.sec.android.app.FlashBarService διακόπηκε.

Και κολλάει.

Έκανα ενα πρόχειρο restart αλλά τίποτα.

Είμαι ροοτ με στοκ γερμανική και έχω περασμένο και το μοντ για πολλές εφαρμογές στην σαιντμπαρ.

Καμία λύση?

Το μοντ χρησιμοποιώ μήνες χωρίς παρόμοιο πρόβλημα.

Χposed installer 2.1.4 με xmultiwindow mode 1.3

Δεν εχω και το πισι μαζί μου και έκανα αμαν να γράψω το μήνυμα με τοσο κόλλημα.

Edited by tsipfi

Ξαφνικά και χωρίς αιτία το κινητό γράφει ανά 15 secs com.sec.android.app.FlashBarService διακόπηκε.

Και κολλάει.

Έκανα ενα πρόχειρο restart αλλά τίποτα.

Είμαι ροοτ με στοκ γερμανική και έχω περασμένο και το μοντ για πολλές εφαρμογές στην σαιντμπαρ.

Καμία λύση?

Το μοντ χρησιμοποιώ μήνες χωρίς παρόμοιο πρόβλημα.

Χposed installer 2.1.4 με xmultiwindow mode 1.3

Δεν εχω και το πισι μαζί μου και έκανα αμαν να γράψω το μήνυμα με τοσο κόλλημα.

Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών, βρες το συγκεκριμένο αρχείο και κάνε εκκαθάριση δεδομένων λογικά μετά και από ένα restart θα είσαι ok...

Καλημερα, θυμαστε το SecContact History; Ετοιμο! Ειναι απο MG1 ρομ και λειτουργει σε ολες τις εκδοσεις, το φλασαρετε απο recovery..

Οπως εχουμε ξανα πει αν ειναι odex η ρομ θα πρεπει πρωτα να διαγραψετε το αρχειο SecContact.odex απο το system/app..

Προς το παρον δε λειτουργει με το θεμα μου...

Download

http://imageshack.us/a/img707/6395/4zuv.jpg

Edited by motomoto00