Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:pχαχαχαχα εχω κατεβασει ειδη το ρoμ του Note 8 και αρχιζω σιγα-σιγα να παρω οτι πρεπει .

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα. Μια βοηθεια, sos!!!

Περυσι ειχα περασει την eclipsev9, για πρωτη φορα στο κινητο που ηταν stock από την αρχη που το ειχα αγορασει. Μεχρι χτες δουλευε καλα. Καποια στιγμη το απογευμα κολλησε το κινητο, του εκανα restart (πατωντας παρατεταμενα το power) και από τοτε αρχισε ο γολγοθας. Το κινητο εβγαζε το logo Samsung, ακουγοταν ο ηχος ότι ανοιγει και εμενε εκει….

Εβγαλα την καρτα μνημης, την εκανα backup για σιγουρια και μπηκα σε recovery mode με σκοπο να ξαναβαλω την rom που την ειχα ως αρχειο zip στην καρτα μνημης.

Δυστυχως δεν κανει εγκατασταση – ξεκιναει, γραφει ένα formatting system και μετα κανει restart, δειχνει το logo Galaxy Note II, και μενει εκει ακινητο….

Για πειτε παρακαλω τι πρεπει να κανω – ότι ναναι για να ανοιξει το τηλεφωνο. Ας βαλω και άλλη rom, ή την stock…..

Παιδια καλημερα. Μια βοηθεια, sos!!!

Περυσι ειχα περασει την eclipsev9, για πρωτη φορα στο κινητο που ηταν stock από την αρχη που το ειχα αγορασει. Μεχρι χτες δουλευε καλα. Καποια στιγμη το απογευμα κολλησε το κινητο, του εκανα restart (πατωντας παρατεταμενα το power) και από τοτε αρχισε ο γολγοθας. Το κινητο εβγαζε το logo Samsung, ακουγοταν ο ηχος ότι ανοιγει και εμενε εκει….

Εβγαλα την καρτα μνημης, την εκανα backup για σιγουρια και μπηκα σε recovery mode με σκοπο να ξαναβαλω την rom που την ειχα ως αρχειο zip στην καρτα μνημης.

Δυστυχως δεν κανει εγκατασταση – ξεκιναει, γραφει ένα formatting system και μετα κανει restart, δειχνει το logo Galaxy Note II, και μενει εκει ακινητο….

Για πειτε παρακαλω τι πρεπει να κανω – ότι ναναι για να ανοιξει το τηλεφωνο. Ας βαλω και άλλη rom, ή την stock…..

Χαίρετε! Δοκίμασε να βάλεις stock λογισμικό και μετά ξανακάνε ρούτ και βάλε μετά όποια ρομ θέλεις.

Δες το βίντεο:

Υπαρχει τροπος να αντιγραψω στην stock rom στην καρτα και απο το recovery να την διαλεξω και να την εγκαταστησω;

(συγγνωμη αν ρωταω βλακειες!!)

Υπαρχει τροπος να αντιγραψω στην stock rom στην καρτα και απο το recovery να την διαλεξω και να την εγκαταστησω;

Δεν το ξέρω αλλά δεν νομόζω...

Η σωστή Διαδικασία είναι όπως φαίνεται στο Βίντεο

Ευχαριστω για τις απαντησεις....

Μια τελευταια χαρη...Ποια stock;; (ελληνικο ειναι το κινητο, επισημης αντιπροσωπειας)

Εχετε μηπως link;

Εάν έχεις custom recovery μπορείς να αντιγράψεις και να φλασάρεις ΜΟΝΟ custom Rom μέσω adb.

Επίσης εάν έχεις TWRP μπορείς και με usb OTG.

Διάβασε εδώ πως.

http://highonandroid.com/android-roms/how-to-copy-files-over-to-your-android-in-a-bootloop-with-no-os-using-adb/

Εάν έχεις μαμά recovery μόνο με Odin.

Θα βρεις την τελευταία ρομ που υπάρχει για το κινητό στο Sammobile.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Νεα δεδομενα, λοιπον.

Εγω εχω ως recovery την PhilZ 6.26.6 / Clockworkmod v6.0.4.8

Αρα τι κανω;

Κατεβαζω μια αλλη custom rom (ποια ;;) την αντιγραφω στην καρτα και

κανω εγκατασταση;;

Κατέβασε την τελευταία του Άκη Κάνε όλα τα wipe και βουρ στον πατσά...

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Λοιπον, τελικα το εσωσα το κινητο!!!

Τελικα περασα ξανα την eclipsev9 που ειχα αποθηκευμενη στην εξωτερικη καρτα.

Ο λογος που δεν φορτωνε και κολλαγε απο χθες ειναι οτι πατωντας wipe data/factory reset

δεν ολοκληρωνε την ενεργεια αυτη με αποτελεσμα να μη φορτωνει μετα τη ρομ.

Εκανα (mount and storage) format cache/system/preload/data. Εκανα και ενα wipe cache partition

και μετα φορτωσα τη ρομ.

Ολα καλα λοιπον....

Ευχαριστω οσους με βοηθησαν...

• 2 weeks later...
Το οποίο έχει πιο άβολη οθόνη για γράψιμο με το spen από το note2!!!

Ξαναγυρισαν τη συμβατοτητα??!!

Γιατι το πενακι του νοτε2 δεν το βλεπει το νοτε4. Ενω το πενακι του νοτε4 το βλεπει το νοτε2.

Η μυτη του note2 spen παντως ειναι πλεον καπως "χοντρη" για τα γουστα μου. Κατα τ' αλλα ομως το νοτε2 στο υψος του! Ακομα και προχθες μου το ζητησανε σε γαμο :) :)

Παιδια καλησπερα.

το βρηκα με 80ευρω, σε λευκο.

το ειχα παλαιοτερα, εποχη 2012, αλλα δεν το κρατησα καιρο.

λέω να το χτυπησω, καθως καλα χρυσα τα κινεζακια, αλλα απο καμερα βραστα.

λετε, αξιζει?

με γυναικεια προικα θα μου ερθει και χωρις τζαμακι αλλα προσεγμενο.

ερωτηση:

ποια ειναι η τελευταια ρομ android που θα μπορουσα να του βαλω και να δουλευουν ολα αξιοπρεπως?

και το πενακι, και τα ελληνικα κι ολα.

και αν θα ειναι σχετικα ευκολη η διαδικασια.

εχω ροοταρει και αναβαθμισει διαφορες συσκευες αντροιντ.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Η τελευταία Ονιράμα ρομ που θα βρεις εδώ μέσα είναι αξιοπρεπέστατη.

Αλλιώς μπορείς να βάλεις την τελευταία official που θα βρεις στο Sammobile.

Για AOSP δεν αναφέρομαι καν, γιατί απο κάμερα...

Τώρα για την διαδικασία είναι όπως σε όλα τα κινητά.

Root>custom recovery>wipes>flash Rom για την Ονιράμα

Odin> flash Rom για τη official.

Πάντως να ξέρεις ότι στο κινητό φαίνονται τα σημάδια παλαιότητας στην ταχύτητα.

Edited by akilleas

με ενδιαφερει κυριως η φωτογραφικη του απόδοση να ειναι εστω οριακα καλυτερη απ τα συγχρονα κινεζικα.

θα το σκεφτω σοβαρα και ισως το τολμησω.

ΥΓ. στο σκρουτζ, 6.5 ευρω μπαταρια αυθεντικη! μαλλον ευκαιρια !

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Στην μπαταρία εάν είναι εφικτό ζήτησε να σου πουν ή να δεις την ημερομηνία παραγωγής.

Για κινητό 5 χρόνων εκτός παραγωγής οι μπαταρίες σίγουρα δεν θα είναι και τόσο φρέσκιες.

Μια βοηθεια παρακαλω....

Στο κινητο περναω την eclipse_v9. Κατα το τελος της εγκαταστασης μου βγαζει το μηνυμα : E:Cannot write to/sdcard/clockworkmod/.last_install_path

Πηγαινοντας παρακατω το κινητο ανοιγει κανονικα, το σεταρω, ολα καλα σε ταχυτητα και αποκριση και μετα απο λιγες μερες αρχιζει σε ασχετη φαση να κανει το εξης: Βγαζει μηνυματα συνεχομενα σε εικονιδια οτι , το Google Play διακοπηκε, Αρχικη TouchWiz διακοπηκε, adroid.process.media διακοπηκε και διαφορα τετοια. Μπαινει σε ενα loop και ακομα και αν κανω reset ή βγαλω μπαταρια συνεχιζει τα ιδια με αποτελεσμα να πρεπει να ξανακανω φλασαρισμα της custom rom. Εχω εγκαταστησει και την τελευταια rom του akiss με τα ιδια φαινομενα...

Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος στην εγκατασταση ή εχει αρχισει και τα παιζει το κινητο....

Μου κανει οπως με τους υπολογιστες που μπορει να εχει χτυπησει ο σκληρος δισκος, να κανεις εσυ εγκατασταση windows και μετα να χτυπα ενα αρχειο και ξανα εγκατασταση απο την αρχη.

Μηπως αυτο συμβαινει με την εσωτερικη μνημη του κινητου;

Οπως καταλαβαινετε καθε επανεγκατασταση-σεταρισμα του κινητου μου τρωει 2 ωρες και να το κανω καθε βδομαδα δε λεει...

Καθε προταση ευπροσδεκτη....

Θα πηγαινα σε αλλο κινητο αλλα δεν θελω να το αποχωριστω τοσο ευκολα....