fioravanti90 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ρε μπαγασα Κωστα, με εψησες. Θα την περασω για παρτη σου. Αν καταλαβα καλα μαλιστα, οχι μονο θα γινει ακομα πιο υπεργρηγορο το νοτε2, αλλα θα αυξηθουν σημαντικα οι πιθανοτητες να ριξω καποιο απο τα υπερτουμπανακια που κυκλοφορουν καλοκαιριατικα (ευτυχως η συζυγος δεν εχει ιδεα για το φορουμ :) ). Δηλαδη στα νεα χαρακτηριστικα της ρομ θα βαζεις πλεον Κωστα και ρυθμισεις αυξομειωσης ριξιματος κοριτσιου οπως οι αυξομειωσεις στα animations? :) :) Εκτος παντως απο το πιο ζωντανο νημα στο φορουμ, ειμαστε πλεον και το πιο τσαχπινογαργαλιαρικο. Και παλι ευχαριστουμε Κωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπερα. Ελα Χιουμορ κανουμε και λιγο πειραγμα :p το ρομ μια χαρα ειναι παει καλυτερα απο τα παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) Touch Scale S8 τροποποίηση Για Νοτε2 (update v3) https://mega.nz/#!PAIEhDhQ!An59wC9IfQGb8vFfeJXaLRGV3Bbaw-FijMF8lxfmRGg Ξανα κατεβαστε γιατι καταλαθος ανεβασα το v2. Επομενες μερες ακομα περισσοτερα port αρχεια απο S8 και Νοτε7 με ζιπακια (etc , system fonts κτλ.) Edited July 25, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κωστα το widget του s planner για την αρχικη οθονη μπορεις να το ανεβασεις σε παρακαλω μια και το χρησιμοποιω καθημερινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ειμαι εκτος Δημητρη δεν εχω προσβαση στα αρχεια του σκληρου μου δισκου θα γυρισω μετα της 15 αυγουστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μην μου πεις οτι θα κουλαρουμε απο τα φλασαρισματα, μπραβο! Να περασεις καλα και ομορφα φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Μην μου πεις οτι θα κουλαρουμε απο τα φλασαρισματα, μπραβο! Να περασεις καλα και ομορφα φιλε μου! Thanks Δημητρη.Κοιτα μια και χθες παραλια ειχαμε και ενα S7 παρεα γνωμη μου παντα ειναι οτι το Note 2 ειναι σε αρκετα υψηλα επιπεδα λειτουργικοτητας και δεν εχει σε αυτο τον τομεα να ζηλεψει κατι απο τα καινουργια τηλεφωνα.Ο βετερανος πλεον τα παει πολυ καλα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ο βετερανος πλεον τα παει πολυ καλα.:D Και συ με τον Ακη εχετε συμβαλλει σημαντικα σε αυτο, γιαυτο και σας ευχαριστουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Μα....Αυτός είναι ο Άκης... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Το εχω παρει εγω το υλικο απο τον ιδιο τον Ακη θα το ανεβασω συντομα ,τωρα ειναι στα τελευταια τεστ:rolleyes: Ο s_wind Κωστας το πηρε απο τον... εαυτο του? Το μηνυμα ειναι απο περυσι το Δεκεμβρη 5.12.2016 μετα τη διαγραφη του Ακη... Κωστα ΒΟΗΘΕΙΑ! Παρεππτοντως Κωνσταντινε73, δεν μπορεις να απεξαρτηθεις απο το νοτη...! Edited July 28, 2017 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μπορεί αυτό που έχω να είναι απείρως ταχύτερο και με αυτονομία τέρας, αλλά η παλιά αγάπη δεν ξεχνιέται.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο ταχυτερο σε χτυπαμε στα ισια τωρα χαχαχαχα α βρε Κωστη!:rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πρόσεχε τι λες μην θυμώσει ο Άκης και φλασαρουμε στην παραλία.... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Βλέπω να σας καψοναρει καλοκαιριάτικα :p Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειμαι καλο παιδι δεν κανω καψονια:p v3-mod μαγειρεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Τώρα που φύγαμε ανέβασε Ότι θέλεις..Όταν με το καλό γυρίσουμε βλέπουμε τι θα κάνουμε... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Και γω ακομα φευγατος ειμαι...Αλλα εβαλα στα σκαρια ενα καλο update να ετοιμαζεται.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ενα τροπο να ξεπερασω το μπλοκαρισμα της καμερας με μπαταρια <15% ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Ενα τροπο να ξεπερασω το μπλοκαρισμα της καμερας με μπαταρια <15% ??? Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι root. Μετά χρειάζεσαι Xposed framework και ή βάζεις Gravity Box ή Xtouchwiz. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι root. Μετά χρειάζεσαι Xposed framework και ή βάζεις Gravity Box ή Xtouchwiz. Νασαι καλα εβαλα gravity ΚΚ, το αλλο ειναι για ΜΜ Στην τελευταια onirama extr. mode v.2 το επιπεδο ηχου στο ringtone και στο notification ρυθμιζεται ταυτοχρονα και οχι ανεξαρτητα, καμμια λυση? Κατα τα αλλα εξαιρετικο ρομ, ευχαριστιες στον δημιουργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Νασαι καλα εβαλα gravity ΚΚ, το αλλο ειναι για ΜΜ Στην τελευταια onirama extr. mode v.2 το επιπεδο ηχου στο ringtone και στο notification ρυθμιζεται ταυτοχρονα και οχι ανεξαρτητα, καμμια λυση? Κατα τα αλλα εξαιρετικο ρομ, ευχαριστιες στον δημιουργο! Αν και εγώ προτιμώ να ρυθμίζονται ταυτόχρονα, αν θυμάμαι καλά έχει το Gravity Box τέτοια ρύθμιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Και γω ακομα φευγατος ειμαι...Αλλα εβαλα στα σκαρια ενα καλο update να ετοιμαζεται.:p Με τι θα παίξεις αυτή τη φορα s8? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Αν και εγώ προτιμώ να ρυθμίζονται ταυτόχρονα, αν θυμάμαι καλά έχει το Gravity Box τέτοια ρύθμιση. Σωστα, μαλλον το ενεργοποιησα κατα λαθος. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Πειράζει που δεν εντυπωσίαστηκα από το note 8 ? Note 2 μέχρι να λιώσει στα χέρια μου! Ας είναι καλά η onirama! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ετσι! Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος και νοτε2 μεχρι να ξαναναψει!! Σ' αγαπαμε Ακη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Πειράζει που δεν εντυπωσίαστηκα από το note 8 ? Note 2 μέχρι να λιώσει στα χέρια μου! Ας είναι καλά η onirama! Βασικά όσοι έχουν note 2 3 4 το Note 8 τους φαίνεται για τα πανηγύρια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) :D:lol::pΧαχαχα ερε ξυλο που θελετε.Βρε παλαβοι εχετε κατι χρονια στη καμπουρα σας πανω στη τεχνολογια.Επιτρεπετε να λετε τετοια πραγματα; Η τεχνολογια δεν ειναι δικια μας την φτιαχνουν καποιοι αλλοι εμεις απλα την απολαμβανουμε οποτε και εφοσον μπορουμε.Το galaxy note 8 ειναι η καλυτερη εμπειρια ever.Εχω δει πανω απο 30 βιντεο και βεβαια με την προσωπικη μου εμπειρια η συσκευη κανει παπαδες.Εχει γινει optimization φοβερο .Καθε εφαρμογη που τρεχεις ανοιγουν αλλα 15 παραθυρα να κανεις οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι.Ο συνδυασμος software-hardware εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο.Μιλαμε για πυροβολο . Ολες οι αλλες συσκευες αλλων εταιριων ερχονται δευτερες αλλα και καλες φυσικα.Ομως το Note 8...:cry::cry::cry: Ωχ μανα μου με επιασε πονοκεφαλος:lol: Και παμε για Note 2(μεχρι να δυσει ο ηλιος οπως λεει και ο fioravanti :p:lol:rom update v3 mod συντομα...Με αγαπη και θαλπωρη. Edited August 25, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts