fioravanti90 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν μου σβήνει με την γόμα Όταν γράφω πάνω στο ημερολόγιο του s planner...Μου βγάζει μαύρα κυκλακια....Ούτε η αναίρεση μου δουλεύει... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160808/c4037ddf3a335cb7e967594282316417.jpg Και στην ΜΜ συμβαινει το ιδιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ε τοτε λυθηκε το προβλημα! Θα μας κοψει ο ακιςς το s planner απο την dark, θα το "ασπρισει" και θα μας το δωσει να το φλασαρουμε :):):). Α ρε ακιςς, μαγειρες μας εκανες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Επίσης Ούτε το share δουλεύει στο ίδιο σημείο. Στην νταρκ νομίζω δούλευε Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μιας και τι συζητάμε καμία καλή εφαρμογή για exchange mail Γιατί το mail της Samsung σε αυτή την ρομ Δεν δουλεύει. Μπορεί μα γυρεύει φταίει Και το εταιρικό μαιλ μου όμως. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Type mail θα σου προτεινα, αν και στην ΜΜ εμενα μου δουλευει και το gmail και το yahoo mail με τη στοκ εφαρμογη mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Dark Και εγώ ψηφίζω δαγκωτό! Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπέρα! Και με αυτή την τελευταία rom του Akiss , από στοκ ,δεν ανήγει το wifi. Φλασάρω μια eclipse και μετά τη rom του Akiss και δεν δοθλεύει η κάμερα. Σε όλες τις ρομ του Akiss το ίδιο πρόβλημα , τι μπορώ να κάνω? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Join the club. Δοκίμασε ν' αλλάξεις recovery. O akis προτείνει philz. Κι εγώ παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερα να έχω κάμερα. Κι έτσι έχω σταματήσει να δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Θεωρητικά δεν διαφωνώ, πρακτικά δεν το κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Τα έχουμε ξαναπεί Κώστα. Μου είχατε δώσει και αναλυτικές οδηγίες αλλά κάτι δεν κάνω σωστά. Καλό είναι και το android 6:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Δεν μου σβήνει με την γόμα Όταν γράφω πάνω στο ημερολόγιο του s planner...Μου βγάζει μαύρα κυκλακια....Ούτε η αναίρεση μου δουλεύει... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160808/c4037ddf3a335cb7e967594282316417.jpg Και σε μένα το ίδιο πρόβλημα, αν και δεν το χρησιμοποιώ. Εγω όμως το δουλεύω πολύ....γράφω τις ώρες εργασίας μου..... Άκη κάποιο φιξ??? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και στην ΜΜ συμβαινει το ιδιο bug. Επίσης Ούτε το share δουλεύει στο ίδιο σημείο. Στην νταρκ νομίζω δούλευε Στάλθηκε από το SM-N910C μου Χαχαχαχαχαχα τι μουντζουρα ειναι αυτη :lol: Πωωω τι εχει παθει Κωστακη και οι υπολοιποι:p Πλακα κανω το εχω διορθωσει ειναι λαθος μεσα στο framework .Eκανα και χρωματιστα την κορυφη των πανελ ποιο στοκ-S7 για καλυτερη αντιθεση γιατι μας πεταχτηκαν τα ματια εξω. Σε καμια ωρα την ανεβαζω:D Edited August 9, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Άκη σε ξαναρωτω....είσαι σίγουρος ότι είναι ταχύτερη και απροβλημάτιστη της dark v2? sent from my Galaxy NoteII Ναι ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μάλιστα....δεν βλέπω όμως τα ωραία animations που είχες μια φορά και ενα καιρό στην 26.01 αν δεν κάνω λάθος.. sent from my Galaxy NoteII Ειναι ωραια αλλα τα καινουργια απο το τελευταιο ios ειναι ποιο γρηγορα και βοηθανε καλυτερα . Τωρα πχ.ενσωματωσα ολα τα προσθετα του office στο συστεμ με αποτελεσμα να βοηθανε καλυτερα.Τα animations συστηματος ειναι αλλη ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ναι για τα system animation μιλάω...ήταν πολυ εντυπωσιακά...Τώρα πάνε ξερά οι οθονιές και οι εναλλαγές... sent from my Galaxy NoteII E Βρε αγορι μου να στο εξηγησω με απλα λογια ..Στην εκδοση Note Pro v2 που ανεβαζω οι οποια περιεχει επαγγελματικες εφαρμογες οπως Η σουιτα των οffice την ενσωματωσα στο συστημα με ολα τα προσθετα .Ετσι ανεβαζοντας την ταχυτητα των animations οταν πααραδειγμα εσυ εχεις ανοιχτο fb , κανεις δουλεια στο office τρεχουν καμια 10αρια εφαρμογες απο πισω τοτε δεν θα σου μπουκωνει και θα αλλαζουν με γρηγορη ταχυτητα τα skin. Εκεινα τα animations που σου αρεσανε ηταν εφετζιδικα και για lite ρομ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 καλά μην βαράς....:) με έπεισες θα την περάσω....:p Η καθημερινοτητα για εναν που χρησιμοποιει επαγγελματικα μια συσκευη ειναι διαφορετικη .Σιγα μη σεπεισα εγω χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) περιμένω την ρομ :p Note pro v2 08 08 16 Ρομ Info σε σχεση με την προηγουμενη Note pro . Στοκ S7 Multi-color panel για καλυτερη αντιθεση . Fix Phone call black screen. Πληρη ενσωματωση OfficeSuite στο system για μεγιστη αποδοση εργασιας χωρις καθυστερησεις. Ενσωματωση των προσθετων στο system Ηλεκτρονικα βιβλια ,Photoshop ,reader κτλ.Για μεγιστη αποδοση χωρις καθυστερησεις. Fix Splanner και share. και αλλα δεν θυμαμαι:p:p:p http://3.bp.blogspot.com/-8jCh61eqdww/VUOX6eFVcKI/AAAAAAAABAE/bdLxAFR54q0/s1600/BUTTON1.png https://mega.nz/#!yNJDwIKa!p9dCsK7_Ss9MOzQA4iwegIshRSu3RG8uLHAS1CvANw4 Edited August 9, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δώσε τσ..τα στο λαό που έλεγε και μια ψυχή!!! Περιμένουμε Άκη!! Μακάρι να είναι απροβλημάτιστη όσο η dark Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δώσε τσ..τα στο λαό που έλεγε και μια ψυχή!!! Περιμένουμε Άκη!! Μακάρι να είναι απροβλημάτιστη όσο η dark Στάλθηκε από το SM-N910C μου Πρεπει να ξαναφερουμε τον κοσμο στην φωτεινη πλευρα:lol: Καλυτερη ειναι φιλε . link......? :) Οχι ετσι Κωστα οπως τις παλιες εποχες . . . Το Link Man που ειναι το link:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το στοκ S7 Multi-color panel τι είναι πάλι; :what: Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το στοκ S7 Multi-color panel τι είναι πάλι; :what: :DΣε χαλασε αγορι μου ε ? Στην στην κορυφη των πανελ που ειχαν ασπρισει τωρα θα ειναι μπλε πρασινα πορτοκαλι κτλ . για καλυτερη αντιθεση γιατι μας πεταχτηκαν τα ματια εξω .Οπως στην στοκ S7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πόση ώρα;; να περιμένουμε ή να πέσουμε;;; Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 :DΣε χαλασε αγορι μου ε ? Στην στην κορυφη των πανελ που ειχαν ασπρισει τωρα θα ειναι μπλε πρασινα πορτοκαλι κτλ . για καλυτερη αντιθεση γιατι μας πεταχτηκαν τα ματια εξω .Οπως στην στοκ S7. Ωραία! Η αλλαγή της υπογραφής σου με ανησυχεί όμως... Ξεχνάμε την ΜΜ; :cry: Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πόση ώρα;; να περιμένουμε ή να πέσουμε;;; Στάλθηκε από το SM-N910C μου Στο 80% ειναι . Ωραία! Η αλλαγή της υπογραφής σου με ανησυχεί όμως... Ξεχνάμε την ΜΜ; :cry: Και Αυτη τι ειναι που ανεβαινει ? Ξερω τι λες αργοτερα αυτη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Στην Onirama S7 AOSP style lite εδώ και μια βδομάδα σχεδόν δεν μου δουλεύει ο μαμά Καιρός. Service not available και Connection failed μου γράφει. Κανείς που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον καιρό της Σάμσουνγκ; sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Στην dark δεν μου δουλεύει ο φακός παιδιά.Όσοι την έχετε( αν δεν έχετε φλασαρει ακόμη Τις καινούργιες ) μπορείτε να το δείτε και να πείτε τι συμβαίνει? Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts