Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά θα μείνω για ένα διάστημα εδώ, μιας που είναι ότι ταχύτερο και ομαλοτερο έχω περάσει στο NoteII. Προς το παρόν Δεν έχει υποπέσει κάποιο bug ή δυσλειτουργία.

εγω φλασαρα και agni kernel γιατι μερικοι παραπονιουνται για τον μαμα κερνελ της ρομ...

θα δειξει...πρωτη μερα ειναι ακομα!!!

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ με τον pure cm agni kernel είμαι (τον r3) @1704 & governor zzmove performance

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μερικές από τις ρυθμίσεις που επελεξα για super smoothness

Configuration>Performance tuning>λειτουργία μπαταρίας>ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Στο ίδιο μενού Force Gpu>Enable

Scrolling cache>Force enable

Screenshots: volume down+power button

εγω δεν εχω σκαλισει τπτ...

το προβλημα ειναι οτι δεν μου ανοιγει η καμερα...εβαλα και αλλο προγραμμα,εκανα και ρεσταρτ και τιποτα

PS. την καμερα την εφτιαξα...φλασαρα ενα ζιπακι με την καμερα και ολα οκ

αυτο που βλεπω ειναι οτι παει σφαιρα η ρομ σε ολα της....εχω ανοιχτα τα προγραμματα που δουλευω συνεχεια,και παει σιγουρα πιο γρηγορα...

εντυπωση μου χουν κανει και οι ρομς του ακη επειδη πανε πολυυυυ σφαιρα για TW based roms...

η τελευταια onirama N5 νομιζω ειναι λιγο πιο "βαρια" απο θεμα εφε και εχω και χαμηλοτερο σημα στο wifi...μπορει να ναι και ιδεα μου.

στην eclipse v5 που φλασαραμε και το μοντεμ τοτε,ηταν πιο σταθερα τα σηματα

αυτο θα μας το πει πιο σιγουρα ο ακης!!!

και κατι τελευταιο!!!

μου χει λειψει ηδη το προγραμμα καμερας samsung και οι s pen λειτουργιες...χαχα

Edited by alexclone

Με τις ρυθμίσεις που έβαλα όπως είπα, είναι κλάσης ταχύτερη από οποιαδήποτε tw Rom....ναι το πενάκι είναι ένα θέμα, αλλά προς το παρόν δεν με ενοχλεί γιατί για χειρόγραφες σημειώσεις έχω βρει 2 καλά app...αυτο που θα ήθελα είναι να μπορώ να διαβάζω τα αρχεία του snote...

οτι παει σφαιρα ειναι το μονο σιγουρο.

αναμενωμενο κιολας επειδη ειναι καθαρο android με βαση cm aosp aokp και τα λοιπα :)

θα περιμενω τον ακη εγω να βγαλει νεα εκδοση που λεει λιγο πιο πισω και θα μεινω εκει μαλλον...οι ρομς του πανε πολυ καλα :D

Αν δεν σε ενοχλούν τα lags στο scrolling που έχουν ΟΛΕΣ οι tw roms και σε καιει ή Υποστήριξη του spen έχει Καλώς....

:p:p:p:p:p:p:p

θα δω τι θα κανω...

περιμενω τον ακη προς το παρον....κανει καλη δουλεια σε αυτες που φτιαχνει!!!

Εάν καταφέρει να δώσει το εκπληκτικό scrolling που δίνει η resurrection remix στα apps τότε πάω πάσο και ακολουθώ....το βρίσκω όμως κομματάκι απίθανο....

κοιτα κομματακι δυσκολο λογω TW οπως ξερεις...ειναι λιγο πιο βαρυ...

αλλα με συνδυασμο του agni kernel γινεται ενα throttling αν το λεω καλα, και πανε ωραια οι ρομς του ακη :)

απο τι εχω καταλαβει θα ενσωματωνει τα social apps μεσα στην ρομ οποτε θα τρεχουν και πιο γρηγορα και αμεσα...

Παιδες καλησπερες .Να πω και γω την γνωμη μου για τις εφαρμογες τριτων και τα lag.Τα ρομια τις google ειναι ξεροσφυρια και δεν επικοινωνουν με καμια εφαρμογη.Βαλτε πχ.σε ενα tw ρομ τρεξτε μεσο του chrome το facebook.οπως θα δειτε δεν υπαρχει lag γιατι πολυ απλα ειναι σαν να διαβαζεις μια σελιδα απο ενα βιβλιο.Δεν αναζητα τιποτα που βρισκεται μεσα στο ρομ.Εαν ομως βαλεις ξεχωριστα την εφαρμογη facebook σε ενα πληρες tw τα πραγματα αλλαζουν γιατι απο μονη της κανει αλλες αναζητησεις στο συστημα και ελεγχους.Οπως και ολες οι εφαρμογες σε tw οταν ανοιγεται το hsdpa κανουν αναζητησεις.Απο κει και περα μετρανε παραγοντες οπως το σημα του χρηστη κατα ποσο γρηγορα θα διαβασει τα δεδομενα και πολλα αλλα.Εννοειται φυσικα οτι το tw οπως πολλοι χρηστες το χαρακτηριζουν βαρυ εχει περιθωρια βελτιωσεων αλλα παντα θα ειναι ποιο βαρυ λειτουργικο γιατι εχει απειρες συνδεσιμοτητες.Ας φτιαξει η google ενα "online"λειτουργικο με πενακια και αλλες ιστοριες και τοτε να ερθει να μας κανει επιδειξη.Το google-play 6.0 .0 το ειδατε πιστεω...για τα σκουπιδια Edited by akiss_

Άκη όποια εφαρμογή θέλουμε μπορούμε να την κάνουμε ''εφαρμογή συστήματος''?

Θα δουλεύει καλύτερα έτσι?

Ευχαριστώ

Παιδες καλησπερες .Να πω και γω την γνωμη μου για τις εφαρμογες τριτων και τα lag.Τα ρομια τις google ειναι ξεροσφυρια και δεν επικοινωνουν με καμια εφαρμογη.Βαλτε πχ.σε ενα tw ρομ τρεξτε μεσο του chrome το facebook.οπως θα δειτε δεν υπαρχει lag γιατι πολυ απλα ειναι σαν να διαβαζεις μια σελιδα απο ενα βιβλιο.Δεν αναζητα τιποτα που βρισκεται μεσα στο ρομ.Εαν ομως βαλεις ξεχωριστα την εφαρμογη facebook σε ενα πληρες tw τα πραγματα αλλαζουν γιατι απο μονη της κανει αλλες αναζητησεις στο συστημα και ελεγχους.Οπως και ολες οι εφαρμογες σε tw οταν ανοιγεται το hsdpa κανουν αναζητησεις.Απο κει και περα μετρανε παραγοντες οπως το σημα του χρηστη κατα ποσο γρηγορα θα διαβασει τα δεδομενα και πολλα αλλα.Εννοειται φυσικα οτι το tw οπως πολλοι χρηστες το χαρακτηριζουν βαρυ εχει περιθωρια βελτιωσεων αλλα παντα θα ειναι ποιο βαρυ λειτουργικο γιατι εχει απειρες συνδεσιμοτητες.Ας φτιαξει η google ενα "online"λειτουργικο με πενακια και αλλες ιστοριες και τοτε να ερθει να μας κανει επιδειξη.Το google-play 6.0 .0 το ειδατε πιστεω...για τα σκουπιδια

καλα τα λες ακη...οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του και φλασαρει οτι του αρεσει :)

η νεα ρομ ποτε με το καλο? :p:p

καλα τα λες ακη...οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του και φλασαρει οτι του αρεσει :)

η νεα ρομ ποτε με το καλο? :p:p

Ναι αγορι μου απλα να διευκρινισω οτι το σχολιο που κανω δεν απευθυνεται στο θεμα των προτιμησεων φυσικα κανει ο καθενας οτι θελει.Εγω μιλω τεχνικα παντα.Ο χρηστης πεφτει στην παγιδα και στο τελος δημιουργει αθελα του παραπληροφορηση κανοντας ανομιες συγκρισεις.Το ενα λειτουργικο ειναι επαγγελματικο και το αλλο ειναι εντελως απλο.

Edit:tsiv αναλογα για ποια εκδοση μιλας εαν ειναι 4.4.4 δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα εαν αφορα την λειτουργικοτητα καντην.μετα κανε τα wipe να μην εχεις lag.

Edited by akiss_

Ναι αγορι μου απλα να διευκρινισω οτι το σχολιο που κανω δεν απευθυνεται στο θεμα των προτιμισεων φυσικα κανει ο καθενας οτι θελει.Εγω μιλω τεχνικα παντα.Ο χρηστης πεφτει στην παγιδα και στο τελος δημιουργει αθελα του παραπληροφορηση κανοντας ανομιες συγκρισεις.Το ενα λειτουργικο ειναι επαγγελματικο και το αλλο ειναι εντελως απλο.

μαζι σου...δεν λεω κατι διαφορετικο και γω...η λεξη επαγγελματικο νομιζω τα λεει ολα :)

αυτο με το σημα που λεω πιο πανω,παιζει να ισχυει η ειναι ιδεα μου?

στην eclipse ηταν καλυτερα τα πραγματα στο wifi

Γιατί δεν φλασάρεις το modem που έδωσε ο Άκης με την eclipse?

Εγώ αυτό έκανα με το που την πέρασα... ;)

Γιατί δεν φλασάρεις το modem που έδωσε ο Άκης με την eclipse?

Εγώ αυτό έκανα με το που την πέρασα... ;)

ναι το σκεφτηκα αλλα δεν ηξερα αν "συμβαδιζει"

τωρα εβαλα την revolution remix και θα περιμενω την νεα ρομ του ακη :D

Αλεξ θα ανανεωσω και την eclipse ειναι διαφορετικα build.Νομιζω οτι εχεις δικιο απλα εγω δεν προλαβαινω να τα κοιτω ολα γιατι ειναι πολλα:lol:θα το φτιαξω και αυτο με ολες τις ανανεωσεις.

Καλά την έβγαλες την resurrection? :p

ναι μωρε αυτη εννοω :p:p

Αλεξ θα ανανεωσω και την eclipse ειναι διαφορετικα build.Νομιζω οτι εχεις δικιο απλα εγω δεν προλαβαινω να τα κοιτω ολα γιατι ειναι πολλα:lol:θα το φτιαξω και αυτο με ολες τις ανανεωσεις.

οποτε μπορεσεις ακη, αλοιμονο...:D

λεω να φλασαρω μετα την eclipse v5 ...την ειδα πιο σταθερη....θα το δω μετα στο σπιτι τι θα κανω!!!

Αν θες πάντως ταχύτητα και smoothness δεν θα την βρεις σε καμία tw Rom....Φυσικά Εσύ αποφασίζεις τι έχει προτεραιότητα για σένα

χαχαχα εισαι αλητης...βαζεις φυτιλιες :p

πιο πολυ μου ελειψε η καμερα να σου πω...η cm camera η google camera δεν εκμεταλευονται τον φακο του κινητου...

φυσικα και το πενακι ειναι στα συν του νοτε :)

ναι μωρε αυτη εννοω :p:p

οποτε μπορεσεις ακη, αλοιμονο...:D

λεω να φλασαρω μετα την eclipse v5 ...την ειδα πιο σταθερη....θα το δω μετα στο σπιτι τι θα κανω!!!

Με τα νεα codec ισως γινει ακομα καλυτερη θα την ανανεωσω το απογευμα και θα δω πως θα παει.Μιλαμε παντα για την V5 την ελληνικη.

Edit Η "next" καμερα σε cm δεν δουλευει καλα???

Με τα νεα codec ισως γινει ακομα καλυτερη θα την ανανεωσω το απογευμα και θα δω πως θα παει.Μιλαμε παντα για την V5 την ελληνικη.

ναι ναι αυτη λεω...σταθερη γρηγορη και το μοντεμ που προτεινεις να φλασαρουμε ειναι καλο :)

ναι ναι αυτη λεω...σταθερη γρηγορη και το μοντεμ που προτεινεις να φλασαρουμε ειναι καλο :)

Επειδη υπαρχει ενα θεμα με το ril(part του modem) στα 4.4.4 ρομ γιατι ειναι LTE το ιταλικο μοντεμ που προτεινα δειχνει καλυτερη συνεργασια.

Χαχαχαχα τον Κωστη δεν τον κρατας με τιποτα...

είπαμε....Ο καθένας τι βάζει προτεραιότητα....Προσωπικά θέλω (τώρα) θέλω ενα νεξους εεεε σόρρυ ενα σβελτο και smoothness τηλ....:p ;)

και γω μαζι σου...3-4 νεξους εχω αλλαξει

αλλα και το νοτε εχει την δικη του χαρη

ακη, εβαλα την next...ανοιγει κανονικα αλλα ειναι φτωχο το περιβαλλον της

και γω μαζι σου...3-4 νεξους εχω αλλαξει

αλλα και το νοτε εχει την δικη του χαρη

ακη, εβαλα την next...ανοιγει κανονικα αλλα ειναι φτωχο το περιβαλλον της

Εχω μια προποποιημενη νεξτ μολις την βρω θα την ανεβασω....

Εχω μια προποποιημενη νεξτ μολις την βρω θα την ανεβασω....

ανεβασε την ναι!

εγω δεν νομιζω να προλαβω να την τεσταρω...λεω να φλασαρω παλι μετα :p

ο κωστας θα μεινει με την cm ρομ απο τι βλεπω :D

Χαχαχαχα Αλεξ ποιο ειναι το ρεκορ φλασαρισματος σε μια μερα?

νομιζω 8 η 9 στο νεξους 5 που ειχα :p

Χαχαχα αυτα ειναι εαν ειχαν στομα τα σμαρτ θα μας εβριζαν....Παω τωρα καψω εγκεφαλικα κυτταρα να φτιαξω και την εκλιπς πουπουλενια:p:lol:

Χαχαχα αυτα ειναι εαν ειχαν στομα τα σμαρτ θα μας εβριζαν....Παω τωρα καψω εγκεφαλικα κυτταρα να φτιαξω και την εκλιπς πουπουλενια:p:lol:

τα νεξους φιλε ειναι αλλη φαση παντως!!!

pure android και ωμη δυναμη..τα παμε και πιο πανω τα συν και τα πλην

περιμενω νεα ρομ σου οποτε μπορεσεις :D:D