Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ολοι μαθαινουμε κανεις δεν τα ξερει ολα.
Χρονια πολλα φορουμιτες! Liogia βλεπεις αλλες διαφορες συγκριτικα με αλλες ρομ που ειχες ? Καμερα ,ταχυτητα κτλ? Το ρωταω γιατι το ρομ Dn4 ειναι 4.4.4 Edited by akiss_

Χρονια πολλα φορουμιτες! Liogia βλεπεις αλλες διαφορες συγκριτικα με αλλες ρομ που ειχες ? Καμερα ,ταχυτητα κτλ? Το ρωταω γιατι το ρομ Dn4 ειναι 4.4.4

η 4.4.4 ειναι ιδιοτροπη με αρκετα bugs απο τη samsung και για μενα αν δεν εχεις κεφι να ασχοληθεις αρκετη ωρα μεινε μακρια.ειναι αρκετα γρηγορη οχι κατι σημαντικο.και σιγουρα δεν εχει πολυ καλη μπαταρια.αλλα ειναι ομορφη και αξιζει να την εχεις για την εμπειρια και μονο.και τα παιδια απο την electron team εχουν φτιαξει πολλα bug.το ραδιο δεν εχει φτιαχτει ακομα.καμερα φοραει του note 2.

η 4.4.4 ειναι ιδιοτροπη με αρκετα bugs απο τη samsung και για μενα αν δεν εχεις κεφι να ασχοληθεις αρκετη ωρα μεινε μακρια.ειναι αρκετα γρηγορη οχι κατι σημαντικο.και σιγουρα δεν εχει πολυ καλη μπαταρια.αλλα ειναι ομορφη και αξιζει να την εχεις για την εμπειρια και μονο.και τα παιδια απο την electron team εχουν φτιαξει πολλα bug.το ραδιο δεν εχει φτιαχτει ακομα.καμερα φοραει του note 2.

Τhanks φιλε . Θα φτιαξω την καλυτερη κατα την γνωμη μου KL1 και θα δω τι θα βαλω και θα βγαλω.

καλησπερα μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω unroot και πως θα βγαλω τον φιλζ για να μηδενισω τον counter?ο knox δεν μου εχει γραψει και αν γινεται θελω εναν ασφαλη τροπο να μην γραψει για να το παω για σερβις.ευχαριστω!

Τhanks φιλε . Θα φτιαξω την καλυτερη κατα την γνωμη μου KL1 και θα δω τι θα βαλω και θα βγαλω.

για μενα αν θες κατι καλο βαλε την τελευται του γιατρου απλα κορυφη

Αποκλείεται να είσαι χωρίς o/c...by the way

δεν ειμαι o/c.αυτος ειναι και ο λογος που ανεβασα την φωτο.γιατι μου φανηκε περιεργο να βγαζει τετοια νουμερα οταν ξερω οτι παιζω γυρω στο 28500 μονιμα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βαλε dn4 v2 τα εχει ολα ta update και καποια εξτρα δοκιμασε την αξιζει.δεν δουλευει το ραδιο.

Η dn4 έχει 5 update...εν σχέση με την Dr.ketan v.14 που είχα πριν, μου φαίνεται καλύτερη και λόγο αλλού κερνελ το έχω στα 1.92Ghz με αποτέλεσμα το τηλ να είναι ακαριαία σβέλτο. Επίσης Καλή μπαταρία, δεν έχω παράπονο, το 3G δεν το κλείνω ποτέ και είμαι στο χαλαρό με 5.5 ώρες οθόνη

η dn4 v2 ειναι ετοιμη χωρις update απλα την βαζεις κανεις debloat και εισαι ετοιμος

Αγαπητέ έχει 5 επιπλέον αρχεία που πρέπει να φλασαρεις μετά την εγκατάσταση της dn4....μάλλον δεν τα έχεις πάρει χαμπάρι....

μαλλον εσυ δεν πηρες χαμπαρι τη v2 που βγηκε εχθες και δεν εχει update

Edited by liogia

Αχα....μάλιστα Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τι διαφορά βλέπεις εν σχέση με την παλιά?

λιγο πιο γρηγορη.ενα κλικ καλυτερη αποκριση και ισως λιγο πιο smooth.σιγουρα καλυτερα απο πριν που ρεταρε μετα τα update.

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λιγο πιο γρηγορη.ενα κλικ καλυτερη αποκριση και ισως λιγο πιο smooth.σιγουρα καλυτερα απο πριν που ρεταρε μετα τα update.

επισης βγηκε και για n7105

Αχα....μάλιστα Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τι διαφορά βλέπεις εν σχέση με την παλιά?

Οκ διάβασα το change log....

τι εγινε την κατεβασες ?περιμενω αποψεις.

Είμαι στην δουλειά τώρα....Θα την φλασαρω Αύριο... τι έκανες σκέτο wipe?

full wipe τα παντα ολα.και εγω στη δουλεια φλασαρα

Διάβασα στο xda ότι σε πολλούς με tcrwp λουπαρε η v2 μετά το φλασαρισμα

μηπως λες πως με twrp παθαινει bootloop ?ετσι που τα γραφεις εμπλεξα τα μπουτια μου.εγω την περασα με twrp 2.8.0.1 κανονικα χωρις προβλημα

:)Την εβαλα απο την πρωτη μερα την dn4-v2 ωραια ειναι ρε παιδια αλλα τα bug καλα κρατουν.Εντομεταξυ απο χθες εβαλα την την τελευταια official KL1-air command που εφτιαξε ενας απο τους φορουμητες μας επαθα πλακα. Εντελως stock κανενα mod μεσα οπως την κατεβαζεις απο την Sammy με το πενακι απο νοτε3 .Σφαιρα χωρις κανενα bug .Εχει κανει και update το internet τα σπαει πολυ γρηγορο .

:)Την εβαλα απο την πρωτη μερα την dn4-v2 ωραια ειναι ρε παιδια αλλα τα bug καλα κρατουν.Εντομεταξυ απο χθες εβαλα την την τελευταια official KL1-air command που εφτιαξε ενας απο τους φορουμητες μας επαθα πλακα. Εντελως stock κανενα mod μεσα οπως την κατεβαζεις απο την Sammy με το πενακι απο νοτε3 .Σφαιρα χωρις κανενα bug .Εχει κανει και update το internet τα σπαει πολυ γρηγορο .

τι bug εχει η v2 γιατι εμενα δεν μου εχει βγαλει καποιο.και ενα link για τη kl1 με το air command

Edited by liogia

μηπως λες πως με twrp παθαινει bootloop ?ετσι που τα γραφεις εμπλεξα τα μπουτια μου.εγω την περασα με twrp 2.8.0.1 κανονικα χωρις προβλημα

Εγώ προσπαθώ από το πρωί να την βάλω με twrp και μου βγάζει συνεχώς failed. Ξέρεις κανείς τίποτα για αυτό;

Εγώ προσπαθώ από το πρωί να την βάλω με twrp και μου βγάζει συνεχώς failed. Ξέρεις κανείς τίποτα για αυτό;

εμενα μου την περασε με την πρωτη.στο xda εγραψαν καποιοι οτι θελει phillz.εγω εχω twrp και περασε κανονικα δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι

οντως υπαρχει θεμα με twrp....περασα το philz touch 6.26 αλλα όταν τελειωνει η εγκατασταση και παει να φλασσαρει τον κερνελ μου βγαζει μυνημα "some changes failed E:error in storage/sdcard1/DN4_v2_by_E-team.zip (status7) installation aborted....

Τι κανω τωρα....?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και αναγκαστικά πέρασα πάλι την πρώτη dn4 με τα 5 updates. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι για να βοηθηθώ.