Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ρε παιδες, εχει βρει καποιος καποια 4.3 που να μην κολαει στο ξεκλειδωμα? οταν παταω ειτε το home ειτε το power on για να αναψει η οθονη απο κλειδωμενο καποιες φορες αργει να ανοιξει. κατι σαν να πεφτει σε deep sleep και να μην "ξυπναει". Επισης παρατηρησα οτι χανονται και κλησεις στο διαστημα αυτο.. σε καμια απ οσες εχω δοκμασει(dn3,phoinix,sotmax) δεν εχω χασει κλησεις...εχουν ολες το bug τις εισερχομενης κλησης(delay 3-4 δευτερολ.)κ το delay σε home button ειναι 1 δευτερο...τουλαχιστον στι 3 που δοκιμασα...επεστρεψα στην sotmax v13 stable beta2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) σε καμια απ οσες εχω δοκμασει(dn3,phoinix,sotmax) δεν εχω χασει κλησεις...εχουν ολες το bug τις εισερχομενης κλησης(delay 3-4 δευτερολ.)κ το delay σε home button ειναι 1 δευτερο...τουλαχιστον στι 3 που δοκιμασα...επεστρεψα στην sotmax v13 stable beta2.. Wtf.. μονο σε μενα? λες να δημιουργει καποιο προγραμμα αυμβατοτητα με την 4.3? δεν εχω κακογραμενη εφαρμογη μιας και το backup που εχω απο titanioum δουλευει κομπλε στην 4.1. εχω δοκιμασει omega19, electron και αλλες που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.. κ το delay σε home button ειναι 1 δευτερο Το 1 δευτερο δεν θα το σχολιαζα καν, μιλαω οτι 1 στις 6 φορες που παω να ξεκλειδωσω το κινητο κανει 10-15 δευτερα να ανοιξει η οθονη. και προφανως μου μοιαζει σαν να ειναι σε deep sleep και να μην ξυπναει. οσο διαστημα ειναι ετσι, (μπορει να ναι την τελευταια 1 ωρα πχ πριν το ξεκλειδωμα) φαινεται κλειστο για αυτους που με καλλουν Edit: επαιξα λιγο με το governor και το εβαλα onDemand. θα δουμε. Edited December 1, 2013 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Wtf.. μονο σε μενα? λες να δημιουργει καποιο προγραμμα αυμβατοτητα με την 4.3? δεν εχω κακογραμενη εφαρμογη μιας και το backup που εχω απο titanioum δουλευει κομπλε στην 4.1. εχω δοκιμασει omega19, electron και αλλες που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.. κ το delay σε home button ειναι 1 δευτερο Το 1 δευτερο δεν θα το σχολιαζα καν, μιλαω οτι 1 στις 6 φορες που παω να ξεκλειδωσω το κινητο κανει 10-15 δευτερα να ανοιξει η οθονη. και προφανως μου μοιαζει σαν να ειναι σε deep sleep και να μην ξυπναει. οσο διαστημα ειναι ετσι, (μπορει να ναι την τελευταια 1 ωρα πχ πριν το ξεκλειδωμα) φαινεται κλειστο για αυτους που με καλλουν Edit: επαιξα λιγο με το governor και το εβαλα onDemand. θα δουμε. μου κανει τρελη εντυπωση...δεν το χω ξανακουσει το delay σε home button... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Wtf.. μονο σε μενα? λες να δημιουργει καποιο προγραμμα αυμβατοτητα με την 4.3? δεν εχω κακογραμενη εφαρμογη μιας και το backup που εχω απο titanioum δουλευει κομπλε στην 4.1. εχω δοκιμασει omega19, electron και αλλες που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.. κ το delay σε home button ειναι 1 δευτερο Το 1 δευτερο δεν θα το σχολιαζα καν, μιλαω οτι 1 στις 6 φορες που παω να ξεκλειδωσω το κινητο κανει 10-15 δευτερα να ανοιξει η οθονη. και προφανως μου μοιαζει σαν να ειναι σε deep sleep και να μην ξυπναει. οσο διαστημα ειναι ετσι, (μπορει να ναι την τελευταια 1 ωρα πχ πριν το ξεκλειδωμα) φαινεται κλειστο για αυτους που με καλλουν Edit: επαιξα λιγο με το governor και το εβαλα onDemand. θα δουμε. δες και αυτο αν θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208267 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 μου κανει τρελη εντυπωση...δεν το χω ξανακουσει το delay σε home button... Τωρα ή πλακα κανεις ή το σχολιο σου ειχε και δοση ειρωνιας μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 και αν μπρικαρει ξαναφλασάρω την official μέσω odin???και αυτό το efs που πρέπει να κάνω backup τι είναι???και πια είναι καλή ρομ που κάνει τόσο ελαφρύ το κινητό???και αν είχε και τα καλούδια του note 3 θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος, και αν βεβαίως ήταν και ψηλοεύκολη η εγκατάσταση... Αν μπρικαρει ναι μονο με odin γινεται δουλεια.Το efs ειναι ο φακελος που εχει το imei της συσκευης σου,αν χαθει η αλλαξει με καποιο φλασαρισμα δε θα μπορεις να παρεις-δεχτεις κλησεις,wifi πιθανον επισης να μην εχεις και ισως και αλλα προβληματα. Καλη rom 4.1.2 ειναι 5-6 και ειναι ολες πανω κατω καλες.Εγω ειμαι με android revolution hd v19 που ειναι σαν τη στοκ χωρις πολλα πολλα υπαρχουν και αλλες απροβληματιστες οπως η omega v18 ,phoenix v13,wannamlite v3.9 κλπ. Πιο ελαφρυ απ οσες εχω δοκιμασει ειναι η revolution hd που εχω τωρα και η wannamlite οχι η 4.3 αλλα η 4.1.2.(προσοχη στις εκδοσεις) Με καλουδια νοτε 3 και ελαφρυ κινητο ξεχνατο,ολες η 4.3 ειναι βαριες αλλα εγω ξενερωσα πιο πολυ στο οτι μου κρασαραν πολλες εφαρμογες. Και για τους λατρεις των αριθμων μια φωτο με revolution hd http://s30.postimg.org/jddmtbd69/2013_12_01_18_09_53.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αν μπρικαρει ναι μονο με odin γινεται δουλεια.Το efs ειναι ο φακελος που εχει το imei της συσκευης σου,αν χαθει η αλλαξει με καποιο φλασαρισμα δε θα μπορεις να παρεις-δεχτεις κλησεις,wifi πιθανον επισης να μην εχεις και ισως και αλλα προβληματα. Καλη rom 4.1.2 ειναι 5-6 και ειναι ολες πανω κατω καλες.Εγω ειμαι με android revolution hd v19 που ειναι σαν τη στοκ χωρις πολλα πολλα υπαρχουν και αλλες απροβληματιστες οπως η omega v18 ,phoenix v13,wannamlite v3.9 κλπ. Πιο ελαφρυ απ οσες εχω δοκιμασει ειναι η revolution hd που εχω τωρα και η wannamlite οχι η 4.3 αλλα η 4.1.2.(προσοχη στις εκδοσεις) Με καλουδια νοτε 3 και ελαφρυ κινητο ξεχνατο,ολες η 4.3 ειναι βαριες αλλα εγω ξενερωσα πιο πολυ στο οτι μου κρασαραν πολλες εφαρμογες. Και για τους λατρεις των αριθμων μια φωτο με revolution hd http://s30.postimg.org/jddmtbd69/2013_12_01_18_09_53.png και αυτό το backup γίνεται από το recovery??και αν χαθεί κάτι το ξανακάνω restore από εκεί???τη phoenix v15 την έχει δοκιμάσει κανείς???είναι καλή ή έχει και αυτή προβλήματα??και σαν εγκατάσταση είναι περίπλοκη???επιπλέον αυτό το aroma τι είναι???και backup τα αρχεία, τα μηνύματα και τα notes πως τα κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 και αυτό το backup γίνεται από το recovery??και αν χαθεί κάτι το ξανακάνω restore από εκεί???τη phoenix v15 την έχει δοκιμάσει κανείς???είναι καλή ή έχει και αυτή προβλήματα??και σαν εγκατάσταση είναι περίπλοκη???επιπλέον αυτό το aroma τι είναι???και backup τα αρχεία, τα μηνύματα και τα notes πως τα κάνω?? backup συμβουλεψου αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355347. Την phoenix εγω δεν την δοκιμασα αλλα 4.3 ειναι και αυτη οποτε πανω κατω ξερω τη θα αντικρισω. Δεν ειναι δυσκολο το φλασαρισμα απλα φροντισε να κανεις απο recovery ολα τα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 μου κανει τρελη εντυπωση...δεν το χω ξανακουσει το delay σε home button... Για δοκιμαστε αυτο... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48033552&postcount=7673 Πειτε αν δουλευει , γιατι εγω προς το παρων ειμαι στοκ! :lol: :) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ δεν αξίζει να βάλεις καμία custom. Κρίμα και θέλω τα καλούδια του 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ δεν αξίζει να βάλεις καμία custom. Κρίμα και θέλω τα καλούδια του 3 τα καλουδια του 3 σε επισημη..λιγο δυσκολα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ δεν αξίζει να βάλεις καμία custom. Κρίμα και θέλω τα καλούδια του 3 Αν χρησιμοποιεις πολυ το s pen κυριως επαγγελματικα μια χαρα ειναι η dn3.Oσο βαρια και να ειναι. Η λειτουργιες του note 3-s pen ειναι απαιχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αν χρησιμοποιεις πολυ το s pen κυριως επαγγελματικα μια χαρα ειναι η dn3.Oσο βαρια και να ειναι. Η λειτουργιες του note 3-s pen ειναι απαιχτες. αυτό που με αγχώνει είναι μη βγει προβληματική η dn3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Όποιος χρησιμοποιεί DN3 ξέρει που μπορώ να βρω ελληνικά? είναι το μόνο θέμα που αντιμετώπιζω εδώ και κανα 20ήμερο που τη χρησιμοποιώ (αφού φτιάχτηκε και θέμα με το wifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) αυτό που με αγχώνει είναι μη βγει προβληματική η dn3.... Τα προβληματα πανω κατω να ξερουμε. Όποιος χρησιμοποιεί DN3 ξέρει που μπορώ να βρω ελληνικά? είναι το μόνο θέμα που αντιμετώπιζω εδώ και κανα 20ήμερο που τη χρησιμοποιώ (αφού φτιάχτηκε και θέμα με το wifi) Eλληνικα εχει και για το μενου και για το πληκτρολογιο αν πας language and input. Edited December 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Eλληνικα εχει και για το μενου και για το πληκτρολογιο αν πας language and input. Επιτέλους τα βρίσκω!! Άπειρες ρυθμίσεις αυτή η 4.3 :P Ευχαριστώ πολύ :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Επιτέλους τα βρίσκω!! Άπειρες ρυθμίσεις αυτή η 4.3 :P Ευχαριστώ πολύ :D :D :D οι ιδιες ρυθμισεις ειναι ρε συ...διαφορετικο interface...γι αυτο μπεδευουν μαλλον;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά πολύ καλησπέρα... Ενώ είχα ορκιστεί ότι δεν θα μπω ποτέ ξανά στην διαδικασία του root από πέρσι που πήρα το note 2 , κάτι με έπιασε βλέποντας ένα βίντεο στο youtube με τα καλούδια του Note 3 στο S-Pen αλλά για το Note 2... Έχω ακούσει ότι η official roms που έχουν κυκλοφορήσει από την sammy δεν δίνουν τις διάφορες "διευκολύνσεις" του S-Pen παρά μόνο το "αγαπητό" σε όλους μας KNOX :rocket: Anyway... Εσείς τι προτείνετε να περιμένω μπας και τα δώσει σε μελλοντική αναβάθμιση ( διότι σε Note 3 δεν πάω... Αναμένω Note 4 του χρόνου και βλέπουμε ) ή κάποια costum rom την οποία θέλω να μου προτείνετε εσείς πάλι από την μεριά σας? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Δημήτρης Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά πολύ καλησπέρα... Ενώ είχα ορκιστεί ότι δεν θα μπω ποτέ ξανά στην διαδικασία του root από πέρσι που πήρα το note 2 , κάτι με έπιασε βλέποντας ένα βίντεο στο youtube με τα καλούδια του Note 3 στο S-Pen αλλά για το Note 2... Έχω ακούσει ότι η official roms που έχουν κυκλοφορήσει από την sammy δεν δίνουν τις διάφορες "διευκολύνσεις" του S-Pen παρά μόνο το "αγαπητό" σε όλους μας KNOX :rocket: Anyway... Εσείς τι προτείνετε να περιμένω μπας και τα δώσει σε μελλοντική αναβάθμιση ( διότι σε Note 3 δεν πάω... Αναμένω Note 4 του χρόνου και βλέπουμε ) ή κάποια costum rom την οποία θέλω να μου προτείνετε εσείς πάλι από την μεριά σας? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Δημήτρης Σε επισημη λειτουργιες του note 3 δε νομιζω.Κανε υπομονη να βελτιωθει λιγακι η DN3 διοτι ακομα εχει προβληματακια και φλασαρε,αν θες s-pen note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σε επισημη λειτουργιες του note 3 δε νομιζω.Κανε υπομονη να βελτιωθει λιγακι η DN3 διοτι ακομα εχει προβληματακια και φλασαρε,αν θες s-pen note 3. Δηλαδή γίνεται να γίνω root και απλά να περάσω του S-Pen τις λειτουργίες? ? Με συγχωρείς αλλα απέχω αρκετά από τέτοιου είδους ενέργειες και δεν τα θυμάμαι καλά. ... το πως θα γίνω root δεν θυμάμαι να είναι κάτι δύσκολο αυτό θα το βρω, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι μια costum rom δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να περάσω που να είναι σταθερή μην έχω τίποτα bug κτλπ... Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Για δοκιμαστε αυτο... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48033552&postcount=7673 Πειτε αν δουλευει , γιατι εγω προς το παρων ειμαι στοκ! :lol: :) Κανενας που δοκιμασε σε 4.3 και ειχε προβλημα με την καθυστερηση της οθονης οταν σε παιρνουν τηλεφωνο; Σκεφτομαι να περασω , αλλα πρωτα θελω να βεβαιωθω για καποια πραγματα :p Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ειχε προβλημα με την καθυστερηση της οθονης οταν σε παιρνουν τηλεφωνο; Ολοι οσοι περασαμε 4.3 το ειχαμε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δηλαδή γίνεται να γίνω root και απλά να περάσω του S-Pen τις λειτουργίες? ? Με συγχωρείς αλλα απέχω αρκετά από τέτοιου είδους ενέργειες και δεν τα θυμάμαι καλά. ... το πως θα γίνω root δεν θυμάμαι να είναι κάτι δύσκολο αυτό θα το βρω, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι μια costum rom δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να περάσω που να είναι σταθερή μην έχω τίποτα bug κτλπ... Ευχαριστώ και πάλι Μεινε με στοκ προς το παρον.Δεν υπαρχει custom 4.3 χωρις bug.Οποτε περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ναι αλλα δοκιμασες αυτο ;; :lol: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48033552&postcount=7673 Εκανα παραθεση πριν στον εαυτο μου Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημερα περασα την rom WanamLite MK4 V4.2 Android 4.3 ολα οκ αλλα ενα μονο προβλημα δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi (για galaxy note 2) μηπως ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts