notarius Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημερα,αν παμε σε 4.3 απο 4.1.2 μετα για να παμε παλι πισω θελει καμια ιδιαιτερη διαδικασια downgrade?η απλα την περναμε με odin με το γνωστο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημερα,αν παμε σε 4.3 απο 4.1.2 μετα για να παμε παλι πισω θελει καμια ιδιαιτερη διαδικασια downgrade?η απλα την περναμε με odin με το γνωστο τροπο? Λόγω knox θα πρέπει να ακολουθήσεις μια ιδιαίτερη διαδικασία που ακόμα είναι υπό ανάπτυξη από xda developers. Συνεπώς αυτή την στιγμή, ναι, δεν είναι ότι πιο απλό / ασφαλές. Αν δεν ξέρεις τι είναι knox, βρες το σχετικό νήμα συζήτησης στο παρόν φόρουμ ή google it. *η leaked 4.3 δεν έχει ακόμα knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχω κανει με titanium backup καποιες εφαρμογες και περσα τη ρομ αλλα τωρα που εβαλα παλι το titanium και εκει που λεει επαναφορα εφαρμογων λεει σε ολα τις κατηγοριες 0. Το backup υπαρχει αλλα δε μου δινει τη δυνατοτητα να επαναφερω τις απουσες εφαρμογες μου. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχω κανει με titanium backup καποιες εφαρμογες και περσα τη ρομ αλλα τωρα που εβαλα παλι το titanium και εκει που λεει επαναφορα εφαρμογων λεει σε ολα τις κατηγοριες 0. Το backup υπαρχει αλλα δε μου δινει τη δυνατοτητα να επαναφερω τις απουσες εφαρμογες μου. Καμια ιδεα? αν εκανες φορματ sd card της εσβησες ... by the way απο σημερα το απογευμα θα ειμαι και εγω στην παρεα σας , ειχα το note 1 και το ειχα τρελανει στα φλασαρισματα ! οποτε απο τωρα ξεκιναω διαβασμα και ψαξιμο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 αν εκανες φορματ sd card της εσβησες ... by the way απο σημερα το απογευμα θα ειμαι και εγω στην παρεα σας , ειχα το note 1 και το ειχα τρελανει στα φλασαρισματα ! οποτε απο τωρα ξεκιναω διαβασμα και ψαξιμο ! Το βρηκα τελικα.Απλα επρεπε να αλλαξω απο τις "προτιμησεις" το φακελο που αποθηκευονται. Ουφ.. Καλως να ερθεις.Εγω ειμαι με omega και perseus και δε λεει να πεσει η μπαταρια. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το πρωί κατάλαβα γιατί η 4.3 είναι ακόμα δοκιμαστική έκδοση. Μου έκανε μία επανεκκίνηση και μόλις άνοιξε είχε αφαιρεθεί ο λογαριασμός Google. Όλα τα άλλα είχαν παραμείνει ανέπαφα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το πρωί κατάλαβα γιατί η 4.3 είναι ακόμα δοκιμαστική έκδοση. Μου έκανε μία επανεκκίνηση και μόλις άνοιξε είχε αφαιρεθεί ο λογαριασμός Google. Όλα τα άλλα είχαν παραμείνει ανέπαφα. Φοράς κάποια ρομ ή φοράς την "επίσημη" leaked ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Την 4.3 Leaked PreRooted. Δεν ήταν και κάτι το σοβαρό αλλά είναι κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μου έχει συμβεί και μενα αυτό αλλά λύθηκε όταν φλασαρα τα gapps! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σου είχε συμβεί πάνω από μία φορές; Πως είσαι σίγουρος ότι επιλύθηκε; Το διάβασες από κάπου ή απλά δεν έχει επαναληφθεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποια καλή εφαρμογή για βαριά pdf (>40 Mb). O viewer που έχει το τηλ τρώει κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποια καλή εφαρμογή για βαριά pdf (>40 Mb). O viewer που έχει το τηλ τρώει κολλήματα. Mantano readerφίλε μου. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά, αυτό για μένα είναι το κάλυτερο Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σου είχε συμβεί πάνω από μία φορές; Πως είσαι σίγουρος ότι επιλύθηκε; Το διάβασες από κάπου ή απλά δεν έχει επαναληφθεί; Μου είχε συμβεί 2,3 φορές... Και διάβασα ότι είχε ένα τέτοιο bug και έπρεπε να φλασαρω τα gapps για να το επιλυσω.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Το πρωί κατάλαβα γιατί η 4.3 είναι ακόμα δοκιμαστική έκδοση. Μου έκανε μία επανεκκίνηση και μόλις άνοιξε είχε αφαιρεθεί ο λογαριασμός Google. Όλα τα άλλα είχαν παραμείνει ανέπαφα. Και εμένα μου το έκανε με του Wanam που φοράω και το έκανε κάποιες φορές που έκανα restart... Edited October 15, 2013 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παντως να αναφερω εδω και 4 μερες εχω βαλει criskelo v18 με speedwizz kernel.Το νοτε ειναι στα ιδια επιπεδα της ταχυτητας της αισθησης που σου δινει το 3αρι νοτε. Εχω παθει την πλακα μου παιδια. Λανγκ πουθενα πολυ καλη μπαταρια και απιστευτη αποκριση και ταχυτητα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Και εμένα μου το έκανε με του Wanam που φοράω και το έκανε κάποιες φορές που έκανα restart... No γνωρίζεις πως ο wanam πλέον έχει σταματήσει με την rom του..δε πρόκειται να ξαναπάρει update κτλπ! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 No γνωρίζεις πως ο wanam πλέον έχει σταματήσει με την rom του..δε πρόκειται να ξαναπάρει update κτλπ! Που το διαβασες αυτο? Συνεχιζει κανονικα και βγαζει ρομ και την leaked εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παντως να αναφερω εδω και 4 μερες εχω βαλει criskelo v18 με speedwizz kernel.Το νοτε ειναι στα ιδια επιπεδα της ταχυτητας της αισθησης που σου δινει το 3αρι νοτε. Εχω παθει την πλακα μου παιδια. Λανγκ πουθενα πολυ καλη μπαταρια και απιστευτη αποκριση και ταχυτητα:blink: καλημερα φιλε μου να σε ρωτησω,ο κερνελ που λες περιλαμβανεται στην εγκατασταση της criskelo η πρεπει να τον φλασαρουμε χωριστα?κι αν ναι που τον βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 εχτες περασα την ωμέγα και κερνελ red pill , εχτες το βραδυ το πηρα , σημερα θα ψαξω να δω καμια με 4.3 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αν μείνεις σε 4.1.2, κατι που σου συνιστώ, δοκίμασε οπωσδήποτε τον speedwizz kernel από xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Και γω εχω criskelo V-18 με κερνελ speedwiz.Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να παω σε 4.3 εαν δεν βγει η επισημη . Στον συγκεκριμενο κερνελ βαζοντας luzlactive και deadline το νοτελι γινεται τουρμπο σε ολους τους τομεις.Βοηθεια σημαντικη και σ'αυτο φυσικα το πολυ καλο ρομ του κρισκελο που δεν σε απογοητευει ποτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Που το διαβασες αυτο? Συνεχιζει κανονικα και βγαζει ρομ και την leaked εβγαλε. Μίλησα για την leaked και μετά.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) criskelo Ε ! θα την κατεβάσω πάραυτα ! Και 4.3 θα βάλω να την δοκιμάσω αύριο ! Μέχρι στιγμής από μπαταρία είμαι από της 8 το πρωί με αρκετό παιδεμα στο 81 % !!!!! εννοείται κανένα κόλλημα , μόνο λίγο η ανάλυση δεν μου πολυαρεσει , αλλά θα την συνηθίσω . περασα τωρα την PacifiC RoM V15.zip με 4.3 αργοτερα εντυπωσεις . Edited October 15, 2013 by ratanplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 ρε παιδια ψαχνω xda και δε βρισκω λινκ για κερνελ speedwiz,εχει κανεις να δωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ορίστε link από το site του: http://speedwizzproject-theneworder.blogspot.it/p/speedwizz-kernel-n2.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts