tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κατι έγινε και έχασα την εφαρμογή τηε μουσικής. Λεει οτι δεν είναι εγκατεστημενη. Που μπορώ να την βρω; ειμαι με assasin v8 και neak kernel. Ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Έτοιμαζομαι κ γω να περάσω την hurricane έκανα backup στην ext sd card. Μετα την εγκατάσταση κάνω ολα τα wipe. Σωστά; Εάν θέλω stock απο που κατεβάζω; Περνάω μόνο μέσω Odin ; Χάνω root k custom recovery tou philz ? To KNOX στην hurricane disabled στην stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Φαντάζομαι εννοείς την 4.3 Stock. Αν θες τελείως Stock τότε πας εδώ. Βέβαια υπάρχει και αυτή η λύση: [N7100 Leaked V4.3] PreRooted | BusyBox | No Flash counter | Odin Flashable | tar.md5 Με Odin περνάς την 4.3. Ετοιμάζομαι και εγώ για την PreRooted!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Έτοιμαζομαι κ γω να περάσω την hurricane έκανα backup στην ext sd card. Μετα την εγκατάσταση κάνω ολα τα wipe. Σωστά; Εάν θέλω stock απο που κατεβάζω; Περνάω μόνο μέσω Odin ; Χάνω root k custom recovery tou philz ? To KNOX στην hurricane disabled στην stock? Ναι τα wipe πρέπει να γίνουν .Stock rom κατεβάζεις είτε από εδω ή από sammobile και την περνάς με odin χάνοντας root/cwm . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 τωρα κατεβαζω και εγω κατεβαζω την sotmax 4.3 wipes πριν ή μετα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Και πριν και μετά... τσιγκουνιές θα κάνουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Και πριν και μετά... τσιγκουνιές θα κάνουμε; χαχαχα καλα.Μπορεις να μου πεις ακριβως τα wipes μην κανω καμια χαζομαρα? τα ξερω αλλα να τα πει και ενας εμπειρος Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κάνε Factory Reset πριν και μετά και είσαι εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κάνε Factory Reset πριν και μετά και είσαι εντάξει. διαβαζω για full wipe.και ο Sotmax ετσι προτεινε.Αυτη θα βαλω.Δεν ξερω αν παιζει καποιο αλλο ρολο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Με το Factory Reset έχεις Full Wipe. Βέβαια και η 4.3 είναι Wipe έκδοση οπότε θα γίνουν τα wipes από μόνα τους αλλά κάνε και εσύ ένα Factory Reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Με το Factory Reset έχεις Full Wipe. Βέβαια και η 4.3 είναι Wipe έκδοση οπότε θα γίνει Factory Reset από μόνο του αλλά κάνε και εσύ ένα. Φιλε συγνωμη αλλα δεν σε επιασα.Αυτη τη στιγμη ειμαι με custom assasin V8 και custom kernel NEAK τι πρεπει να κανω? Το factory reset γινεται απο τις ρυθμισεις οταν ειμαστε στοκ.Ετσι δεν ειναι? Τωρα απο recovery να κανω wipe data? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Το Wipe Data/Factory Reset είναι το ίδιο με την Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων που υπάρχει στις Ρυθμίσεις. Όποιο από τα δύο και να κάνεις είναι το ίδιο. Αν έχεις Custom Recovery κάνε και Wipe Cache/Dalvik Cache. Edited October 11, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Το Wipe Data/Factory Reset είναι το ίδιο με την Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων που υπάρχει στις Ρυθμίσεις. Όποιο από τα δύο και να κάνεις είναι το ίδιο. Αν έχεις Custom Recovery κάνε και Wipe Cache/Dalvik Cache. ευχαριστω φιλε μου...να εισαι καλα.και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα εμπλεξα διαβαζοντας για full wipe Edited October 11, 2013 by Superuser Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ναι τα wipe πρέπει να γίνουν .Stock rom κατεβάζεις είτε από εδω ή από sammobile και την περνάς με odin χάνοντας root/cwm . Το θέμα ειναι εάν αξίζει να χάσω το custom recovery και την ευκολία του nandroid backup για να βάλω stock..... Θα κανει format internal stock το Odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σα να έχει πέσει λίγο η "δύναμη" του WiFi με την 4.3 ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σα να έχει πέσει λίγο η "δύναμη" του WiFi με την 4.3 ή μου φαίνεται; στα ιδια επιπεδα ειναι ακριβως,μετρημενο με wifi analyzer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Kαλημερα, δοκιμασα sotmax huriicane & dr ketan τωρα 4.3 εκδοση και ολες laggarei ο browser σε μενα .ολες με clean install & wipes. γενικα πανε σφαιρα και σαφως πιο smooth αλλα εκτος απο chrome και ο next & boat & internet browser στο σκρολλαρισμα ειναι χαλια. συμβαινει και σε αλλους αυτο?καποια ιδεα? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλημέρα πέρασα μια απο τις custom 4.3 και παρατήρησα ότι στον stock browser οταν πάω να κάνω μια σελίδα bookmark δεν μου δίνει την επιλογή να την κάνω save στο λογαριασμό gmail ενώ πριν στην 4.1.2 έδινε την επιλογή η στη συσκευή ή στο gmail γιατί έτσι τώρα δεν μου εμφανίζει τις συγχρονισμενες bookmark σελίδες μου... Άραγε είναι θέμα rom? Η κάποια πατάτα έχω κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Λοιπόν, την πέρασα χθες το βράδυ και με εξαίρεση το swipe του πληκτρολογίου της Samsung όλα δείχνουν να τρέχουν ομαλά. Θέλω βέβαια να στήσω πάλι το κινητό όπως ήταν με την 4.1.2 ώστε να υπάρχει κάποιο σωστότερο μέτρο σύγκρισης. Το κακό είναι ότι βλέπω και διάφορες πρόσθετες "σαβούρες" της Samsung που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά θα πάρουν πόδι. Επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν δείχνει σωστά την ώρα αφύπνισης του κινητού στην μπαταρία. Για περισσότερα όταν περάσουν μια-δυο μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Λοιπόν, την πέρασα χθες το βράδυ και με εξαίρεση το swipe του πληκτρολογίου της Samsung όλα δείχνουν να τρέχουν ομαλά. Θέλω βέβαια να στήσω πάλι το κινητό όπως ήταν με την 4.1.2 ώστε να υπάρχει κάποιο σωστότερο μέτρο σύγκρισης. Το κακό είναι ότι βλέπω και διάφορες πρόσθετες "σαβούρες" της Samsung που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά θα πάρουν πόδι. Επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν δείχνει σωστά την ώρα αφύπνισης του κινητού στην μπαταρία. Για περισσότερα όταν περάσουν μια-δυο μέρες. Να ρωτησω φιλε μου. Ποια 4.1.2 να κατεβασουμε για official? ευχαριστω. :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Λοιπόν, την πέρασα χθες το βράδυ και με εξαίρεση το swipe του πληκτρολογίου της Samsung όλα δείχνουν να τρέχουν ομαλά. Θέλω βέβαια να στήσω πάλι το κινητό όπως ήταν με την 4.1.2 ώστε να υπάρχει κάποιο σωστότερο μέτρο σύγκρισης. Το κακό είναι ότι βλέπω και διάφορες πρόσθετες "σαβούρες" της Samsung που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά θα πάρουν πόδι. Επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν δείχνει σωστά την ώρα αφύπνισης του κινητού στην μπαταρία. Για περισσότερα όταν περάσουν μια-δυο μέρες. Μπορεί να ενημερώσεις κάποια στιγμή για το τι μπορούν να πετάξουμε στην νεα ρομ; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Να ρωτησω φιλε μου. Ποια 4.1.2 να κατεβασουμε για official? ευχαριστω. :cool: Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy Note II Μπορεί να ενημερώσεις κάποια στιγμή για το τι μπορούν να πετάξουμε στην νεα ρομ; Ναι, μόλις βρω λίγο χρόνο και το ψάξω καλά θα ενημερώσω αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Eδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469541 γραφει... Reset flash counter -Download Stock Recovery and copy to SD card Int/Ext -Flash and reboot -Use Triangle away 3.05 to reset counter. Το recovery.img απο που το φλασαρουμε?το cwm δεν το βλεπει.Αυτο καποτε το φλααραμε με adb,υπαρχει αλλος τροπος ? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γιατί δεν κατεβάζεις να περάσεις την PreRooted; Την πέρασα και δουλεύει εξαιρετικά. Επίσης μηδενίζεις τον Counter πατώντας στο Triangle Away το "Reset flash counter". Όλα κύλησαν ομαλά σε εμένα. Επίσης στο πρώτο μήνυμα έβαλα μία λίστα με εφαρμογές που μπορούν να αφαιρεθούν. Είναι για το Note 3 αλλά με μία γρήγορη ματιά που έριξα πρέπει να κάνει και για την δικιά μας 4.3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Δεν γίνεται να φλασαρεις το stock recovery που δίνει, λογικό είναι να μην το βλέπει . Μπορείς να δοκιμάσεις με adb δίνοντας την εντολή fastboot flash recovery recovery.img Edited October 10, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts