Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι έγινε και έχασα την εφαρμογή τηε μουσικής. Λεει οτι δεν είναι εγκατεστημενη. Που μπορώ να την βρω; ειμαι με assasin v8 και neak kernel. Ευχαριστώ
Θοδωρής

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτοιμαζομαι κ γω να περάσω την hurricane έκανα backup στην ext sd card.

Μετα την εγκατάσταση κάνω ολα τα wipe. Σωστά;

Εάν θέλω stock απο που κατεβάζω; Περνάω μόνο μέσω Odin ; Χάνω root k custom recovery tou philz ? To KNOX στην hurricane disabled στην stock?

Φαντάζομαι εννοείς την 4.3 Stock.

Αν θες τελείως Stock τότε πας εδώ.

Βέβαια υπάρχει και αυτή η λύση: [N7100 Leaked V4.3] PreRooted | BusyBox | No Flash counter | Odin Flashable | tar.md5

Με Odin περνάς την 4.3.

Ετοιμάζομαι και εγώ για την PreRooted!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Έτοιμαζομαι κ γω να περάσω την hurricane έκανα backup στην ext sd card.

Μετα την εγκατάσταση κάνω ολα τα wipe. Σωστά;

Εάν θέλω stock απο που κατεβάζω; Περνάω μόνο μέσω Odin ; Χάνω root k custom recovery tou philz ? To KNOX στην hurricane disabled στην stock?

Ναι τα wipe πρέπει να γίνουν .Stock rom κατεβάζεις είτε από εδω ή από sammobile και την περνάς με odin χάνοντας root/cwm .

Samsung galaxy s21+

Και πριν και μετά... τσιγκουνιές θα κάνουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Και πριν και μετά... τσιγκουνιές θα κάνουμε;

χαχαχα καλα.Μπορεις να μου πεις ακριβως τα wipes μην κανω καμια χαζομαρα? τα ξερω αλλα να τα πει και ενας εμπειρος

Θοδωρής

Κάνε Factory Reset πριν και μετά και είσαι εντάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Κάνε Factory Reset πριν και μετά και είσαι εντάξει.

διαβαζω για full wipe.και ο Sotmax ετσι προτεινε.Αυτη θα βαλω.Δεν ξερω αν παιζει καποιο αλλο ρολο.

Θοδωρής

Με το Factory Reset έχεις Full Wipe.

Βέβαια και η 4.3 είναι Wipe έκδοση οπότε θα γίνουν τα wipes από μόνα τους αλλά κάνε και εσύ ένα Factory Reset.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Με το Factory Reset έχεις Full Wipe.

Βέβαια και η 4.3 είναι Wipe έκδοση οπότε θα γίνει Factory Reset από μόνο του αλλά κάνε και εσύ ένα.

Φιλε συγνωμη αλλα δεν σε επιασα.Αυτη τη στιγμη ειμαι με custom assasin V8 και custom kernel NEAK

τι πρεπει να κανω? Το factory reset γινεται απο τις ρυθμισεις οταν ειμαστε στοκ.Ετσι δεν ειναι?

Τωρα απο recovery να κανω wipe data?

Θοδωρής

Το Wipe Data/Factory Reset είναι το ίδιο με την Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων που υπάρχει στις Ρυθμίσεις.

Όποιο από τα δύο και να κάνεις είναι το ίδιο.

Αν έχεις Custom Recovery κάνε και Wipe Cache/Dalvik Cache.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Το Wipe Data/Factory Reset είναι το ίδιο με την Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων που υπάρχει στις Ρυθμίσεις.

Όποιο από τα δύο και να κάνεις είναι το ίδιο.

Αν έχεις Custom Recovery κάνε και Wipe Cache/Dalvik Cache.

ευχαριστω φιλε μου...να εισαι καλα.και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα εμπλεξα διαβαζοντας για full wipe

Edited by Superuser
Θοδωρής

Ναι τα wipe πρέπει να γίνουν .Stock rom κατεβάζεις είτε από εδω ή από sammobile και την περνάς με odin χάνοντας root/cwm .

Το θέμα ειναι εάν αξίζει να χάσω το custom recovery και την ευκολία του nandroid backup για να βάλω stock..... Θα κανει format internal stock το Odin ?

Σα να έχει πέσει λίγο η "δύναμη" του WiFi με την 4.3 ή μου φαίνεται;

στα ιδια επιπεδα ειναι ακριβως,μετρημενο με wifi analyzer

Kαλημερα,

δοκιμασα sotmax huriicane & dr ketan τωρα 4.3 εκδοση και ολες laggarei ο browser σε μενα .ολες με clean install & wipes.

γενικα πανε σφαιρα και σαφως πιο smooth αλλα εκτος απο chrome και ο next & boat & internet browser στο σκρολλαρισμα ειναι χαλια.

συμβαινει και σε αλλους αυτο?καποια ιδεα?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημέρα πέρασα μια απο τις custom 4.3 και παρατήρησα ότι στον stock browser οταν πάω να κάνω μια σελίδα bookmark δεν μου δίνει την επιλογή να την κάνω save στο λογαριασμό gmail ενώ πριν στην 4.1.2 έδινε την επιλογή η στη συσκευή ή στο gmail γιατί έτσι τώρα δεν μου εμφανίζει τις συγχρονισμενες bookmark σελίδες μου... Άραγε είναι θέμα rom? Η κάποια πατάτα έχω κάνει?

Λοιπόν, την πέρασα χθες το βράδυ και με εξαίρεση το swipe του πληκτρολογίου της Samsung όλα δείχνουν να τρέχουν ομαλά.

Θέλω βέβαια να στήσω πάλι το κινητό όπως ήταν με την 4.1.2 ώστε να υπάρχει κάποιο σωστότερο μέτρο σύγκρισης.

Το κακό είναι ότι βλέπω και διάφορες πρόσθετες "σαβούρες" της Samsung που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά θα πάρουν πόδι.

Επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν δείχνει σωστά την ώρα αφύπνισης του κινητού στην μπαταρία.

Για περισσότερα όταν περάσουν μια-δυο μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Λοιπόν, την πέρασα χθες το βράδυ και με εξαίρεση το swipe του πληκτρολογίου της Samsung όλα δείχνουν να τρέχουν ομαλά.

Θέλω βέβαια να στήσω πάλι το κινητό όπως ήταν με την 4.1.2 ώστε να υπάρχει κάποιο σωστότερο μέτρο σύγκρισης.

Το κακό είναι ότι βλέπω και διάφορες πρόσθετες "σαβούρες" της Samsung που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά θα πάρουν πόδι.

Επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν δείχνει σωστά την ώρα αφύπνισης του κινητού στην μπαταρία.

Να ρωτησω φιλε μου.

Ποια 4.1.2 να κατεβασουμε για official?

ευχαριστω. :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Μπορεί να ενημερώσεις κάποια στιγμή για το τι μπορούν να πετάξουμε στην νεα ρομ;

Θοδωρής

Να ρωτησω φιλε μου.

Ποια 4.1.2 να κατεβασουμε για official?

ευχαριστω. :cool:

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy Note II

Μπορεί να ενημερώσεις κάποια στιγμή για το τι μπορούν να πετάξουμε στην νεα ρομ;

Ναι, μόλις βρω λίγο χρόνο και το ψάξω καλά θα ενημερώσω αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Eδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469541 γραφει...

Reset flash counter

-Download Stock Recovery

and copy to SD card Int/Ext

-Flash and reboot

-Use Triangle away 3.05 to reset counter.

Το recovery.img απο που το φλασαρουμε?το cwm δεν το βλεπει.Αυτο καποτε το φλααραμε με adb,υπαρχει αλλος τροπος ?

Γιατί δεν κατεβάζεις να περάσεις την PreRooted; Την πέρασα και δουλεύει εξαιρετικά. Επίσης μηδενίζεις τον Counter πατώντας στο Triangle Away το "Reset flash counter". Όλα κύλησαν ομαλά σε εμένα.

Επίσης στο πρώτο μήνυμα έβαλα μία λίστα με εφαρμογές που μπορούν να αφαιρεθούν. Είναι για το Note 3 αλλά με μία γρήγορη ματιά που έριξα πρέπει να κάνει και για την δικιά μας 4.3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν γίνεται να φλασαρεις το stock recovery που δίνει, λογικό είναι να μην το βλέπει .

Μπορείς να δοκιμάσεις με adb δίνοντας την εντολή fastboot flash recovery recovery.img

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+