Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις πως απενεργοποιω τη φωνη που σου δινει οδηγιες στην αρχη.

Με εχει ζαλισει πολυ ασχημα.

Οκ τον βρηκα και τον εβγαλα τον τυπο.

Edited by stamatinho13

Το πηρα και εγω.Λετε να του κανω root πριν την εγγυηση η μετα?

Δηλαδή να περιμένεις 2 χρόνια;

Βεβαιώσου οτι δεν θα έχεις πρόβλημα αν ρουταρεις. Θα σου πουν και οι πιο έμπειροι εδώ

Θοδωρής

Το πηρα και εγω.Λετε να του κανω root πριν την εγγυηση η μετα?

εγω το πηρα το κρατησα 3 μηνες στοκ ολα...διαβασα αρκετα τι ειναι το ρουτ...οι κστομσ κ οι κερνελς(ερχομενος απο iphone)κ μετα το ρουταρα...κ ολα τα συναφη...

Κατεβαίνει...

EDIT. Αργά. Πολύ αργά και βασανιστικά.

Edited by freco
Κωνσταντίνος

Αντε να δουμε ποτε θα ξυπνησει η σαμμυ για να μας το δωσει..

Edit: Εχει βαλει κανεις αυτην απο το σαμμομπαιλ?

Edited by karajim80
Same Sh..t , Different Day

Εγώ έβαλα του wannam και είναι αρκετά καλή. Έχω ένα πρόβλημα με το Internet (μάλλον το Knox φταίει) και τώρα θα ρίξω την Thuder KitKat που δεν έχει Knox.

Μου μπλόκαρε στο ξεκίνημα το internet και δεν μπήκαν αυτόματα οι εφαρμογές μου. Βαριέμαι να τις περάσω μια μια.

Οπότε ρίχνω την Thuder KitKat και βλέπουμε.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι πως είναι πολύ γρήγορη "out of the box".

Κωνσταντίνος

Εγώ έβαλα του wannam και είναι αρκετά καλή. Έχω ένα πρόβλημα με το Internet (μάλλον το Knox φταίει) και τώρα θα ρίξω την Thuder KitKat που δεν έχει Knox.

Μου μπλόκαρε στο ξεκίνημα το internet και δεν μπήκαν αυτόματα οι εφαρμογές μου. Βαριέμαι να τις περάσω μια μια.

Οπότε ρίχνω την Thuder KitKat και βλέπουμε.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι πως είναι πολύ γρήγορη "out of the box".

Αν και επέστρεψα σε 4.1.2, έπαιξα λιγάκι με την 4.3 και όλα τα προβλήματα με το Knox λύνονται αν κάνεις disable τα σχετικά με τo knox services. Εγώ έκανα freeze μέσω titanium και το ξεφορτώθηκα άμεσα.

Σε αυτήν που διέρρευσε διάβασα πως δεν έχει μέσα τον καινούργιο Bootloader οπότε δεν επηρεάζεται καθόλου η εγγύηση και μπορείς μετά να γυρίσεις κανονικά σε προηγούμενη έκδοση. Το μόνο που έχει είναι η εφαρμογή Knox που μπορείς να την κάνεις Disable ή να την απεγκαταστήσεις.

Προς το παρόν η Samsung θέλει άτομα να κάνουν δοκιμή του νέου Firmware. Μόλις είναι έτοιμο θα το βγάλει επίσημα με κλειδωμένο Bootloader για να μας πει ευχαριστώ. Ελπίζω να έχω άδικο και να έχει αλλάξει η τακτική της πάνω στο θέμα του Knox.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Κρίμα πραγματικά. Αλλαξε ολη η σκέψη μου στο θέμα smartphone μετα τον ερχομό μου στο note 2

Ελπίζω και εγώ να αλλάξει τακτική γιατι δεν μας βλέπω καλά. Βέβαια δεν πιστεύω πως θα γίνει

Θοδωρής

Η κοινότητα αυτών που ρουτάρουν τα κινητά και τα πειράζουν συνεχώς είναι απείρως μικρότερη από το target group που ενδιαφερει την samsung. Μια χαρά θα τον βάλουν τον νέο bootloader γιατί θεωρώ πως θέλουν να κάνουν τη σειρά note ελκυστική στο business κομμάτι.

Σε αυτό συμφωνώ αλλά για τις δοκιμές σε αυτήν την μικρή κοινότητα απευθύνεται ώστε να βελτιώσει το προϊόν της οπότε δεν θα έπρεπε να την αγνοεί κατά αυτόν τον τρόπο αφού πάρει αυτό που θέλει.

Επειδή φεύγουμε Off Topic αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε στο ανάλογο θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Η ρομ από σαμμομπαιλ το έχει το κνοξ?

Ξέρει κανείς αν φλασαρεται κανονικά και από μομπαιλ οντιν???

Same Sh..t , Different Day

Ισχύουν αυτά που έγραψα πιο πάνω για το Knox αλλά όποιος την περάσει το κάνει με δική του ευθύνη.

Την περνάς με Odin αλλά πρώτα πάρε Backup γιατί το συγκεκριμένο Firmware θα διαγράψει τα πάντα από το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Χωρίς να θέλω να σας κουράσω, πέστε μου με ποια ρομ θα δουλέψει το bluetooth ποιο καλά?

Τώρα φοράω την omega 16 και έχω πρόβλημα...

Χρησιμοποιώ το note ii για τη δουλειά και το bluetooth μου έχει κόψει τα χέρια.

Αν και έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό και με revolution hd και με wanam έπαιζε μια χαρά. Με sotmax δεν έχω δοκιμάσει άλλα δεν έχω διαβάσει να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα τα προηγούμενα με χρήση bluetooth hands free.

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Με sotmax δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ποτε στο bluetooth...

Μήπως είναι θέμα κερνελ αυτο ?

Για τσεκαρε το..

Εdit.. Θα περιμενω τον Sotmax να βγαλει οπως ειπε 4.3 εκδοση και θα παω κατευθειαν εκει χωρις πολλα πειραματα..

Edited by fraris
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Ορίστε η N7100XXUEM16 PreRooted για όποιον ενδιαφέρεται.

[N7100 Leaked V4.3] PreRooted | BusyBox | No Flash counter | Odin Flashable | tar.md5

Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο θα την περάσω για δοκιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Λοιπον, ημουν για καιρο με hd revolution ή probam και είπα χθες να δοκιμασω τη wanamlite με jelly 4.3..πριν λιγο εκλεισα 24 ωρες και μπορω να πω οτι δεν εχει κανενα προβλημα μετα απο clean install. Μου εκανε ενα force close μονο το opera mini(μαλλον επειδη εκανα επαναφορα εφαρμογης και δεδομενων απο το titanium) και μου την εσπασε λιγο που μου έβγαινε συνεχεια ενα μηνυμα ασφαλειας ότι η ταδε εφαρμογη απαιτει να κανει αλλαγες μπλα μπλα..

Απεγκατεστησα το knox με titanium και ολα τα αλλα δουλευουν ρολοι! Μου φαινεται λιγο πιο smooth, εχει κρατησει πολυ η μπαταρια σε σχεση με τη revolution (αλλα ειναι νωρις για ασφαλη συμπερασματα) και γενικά εχει αρκετες αλλαγες στο μενου..σπαστικο το οτι δεν εχει συντομευση για φακο στον "πινακα ειδοποιήσεων" γιατί τον χρησιμοποιω συχνα στη γειτονια μου..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Το , move to sd card σου λειτουργεί εσένα? Γιατί εμένα αν και εμφανίζει την sd δεν μου μεταφέρει τις εφαρμογές. Επίσης στην διαδρομή /mnt/shell/emulated μου εμφανίζει τους φακέλους από προηγούμενη ρομ αν και έκανα wipe data από recovery. Μήπως φταίει αυτό και δεν μου μεταφέρει τις εφαρμογές...