GTHOM Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Εμένα δεν μου ανοιγει καν το σιτε του wanam...δεν βρίσκει καν σιτε. δοκιμασε εδω http://server01.xdafileserver.nl/index.php?dir=Wanamlite%2FGNote2%2F3.9 http://www.romcook.com/search/GT-N7100_WanamLite http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Developer%2Fwanam%2FGNote2%2F3.9 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ευχαριστώ,λειτουργεί σε αυτο.Την έβαλα να κατεβεί τώρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Συγνωμη να κανω μια ερωτηση?? Δεν γνωριζω αν γραφω στο σωστο Θεμα αλλα εχει καποια σχεση.... Ειμαι με normal κινητο και ηθελα να κανω την ερωτηση αν μπορω να κρατησω "back up" ενα game χωρις να ειμαι root... Παρακαλω πολυ αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κάποιος να μου πει τι είναι αυτά που μου κατεβάζουν την παταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Συγνωμη να κανω μια ερωτηση?? Δεν γνωριζω αν γραφω στο σωστο Θεμα αλλα εχει καποια σχεση.... Ειμαι με normal κινητο και ηθελα να κανω την ερωτηση αν μπορω να κρατησω "back up" ενα game χωρις να ειμαι root... Παρακαλω πολυ αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει Ναι μπορείς.. Κατέβασε απλά αυτό και μπορείς να κάνεις back up όλες τις εφαρμογές σου :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Ναι μπορείς.. Κατέβασε απλά αυτό :) Καταρχας να σ'ευχαριστησω φιλε μου... Γνωριζεις πως χρησιμοποιειτε? οχι αναλητικα ετσι στο περιπου... Ενα game θελω να κρατισω για τυχον αλλαξω συσκευη να το συνεχισω απο κει που το εχω αφησει ps : . Install Helium on Android a) Root user? You're done! 2. Install and run Helium Desktop (link below) 3. Connect Android to computer. a) You may need to set your USB Connection Mode to "PTP". (Nexus 7, Nexus 10, etc) 4. Helium on Android should now be enabled. Συγουρα δεν ειναι για root κινητα? Edited July 23, 2013 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κάποιος να μου πει τι είναι αυτά που μου κατεβάζουν την παταρια? 2ο και 3ο ευθύνεται ο kernel. Έχει σχέση με τους drivers του Wi-Fi. Δοκίμασε άλλο kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καταρχας να σ'ευχαριστησω φιλε μου... Γνωριζεις πως χρησιμοποιειτε? οχι αναλητικα ετσι στο περιπου... Ενα game θελω να κρατισω για τυχον αλλαξω συσκευη να το συνεχισω απο κει που το εχω αφησει ps : . Install Helium on Android a) Root user? You're done! 2. Install and run Helium Desktop (link below) 3. Connect Android to computer. a) You may need to set your USB Connection Mode to "PTP". (Nexus 7, Nexus 10, etc) 4. Helium on Android should now be enabled. Συγουρα δεν ειναι για root κινητα? Ναι, σίγουρα.. Δες και ρίξε και μια ματιά εδώ Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Κάποιος να μου πει τι είναι αυτά που μου κατεβάζουν την παταρια? φιλε τα ιδια προβληματα ειχα και εγω και αλλαζοντας κερνελ τωρα ειμαι μια χαρα οποτε δοκιμασε και εσυ και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια καλησπερα φοραω την swift v4 πριν απο κανενα 2μηνο ειχα φορεσει μια rom (δεν θυμαμε πια) και οταν με περναν τηλεφωνο ενω τους ειχα στις επαφες μου , δεν μου εμφανιζε τα ονοματα τους τωρα με αυτην την rom παλι μου το εκανε. ενα παιδι τοτε μου ειχε δωσει την λυση ΑΛΛΑ γμτ δεν θυμαμε τι ειχα κανει. μια βοηθεια παρακαλω... ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια καλησπερα φοραω την swift v4 πριν απο κανενα 2μηνο ειχα φορεσει μια rom (δεν θυμαμε πια) και οταν με περναν τηλεφωνο ενω τους ειχα στις επαφες μου , δεν μου εμφανιζε τα ονοματα τους τωρα με αυτην την rom παλι μου το εκανε. ενα παιδι τοτε μου ειχε δωσει την λυση ΑΛΛΑ γμτ δεν θυμαμε τι ειχα κανει. μια βοηθεια παρακαλω... ευχαριστω Παντως κ εγω με αυτην ειμαι κ δεν μου εμφανισε αυτο το προβλημα... σιγουρα ειναι θεμα της rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παντως κ εγω με αυτην ειμαι κ δεν μου εμφανισε αυτο το προβλημα... σιγουρα ειναι θεμα της rom? ναι σιγουρα αυτο φταιει. περασα αλλη ετσι δοκιμαστηκα και μου τις εμφανισε ξαναπερασα αυτην και τιποτε.... :( το ειχε κανει και στην v3 οταν την ειχα περασει και τοτε ενα παιδι εδω μεσα μου ειχε δωσει μια λυση και αμεσως εγινε.. (δεν θυμαμε ομως τι γμτ) καθαρισα τα δεδομενα απο τις εφαρμογες στο google play και στις επαφες αλλα παλι τιποτε καπου μου ειχε πει να καθαρισω τα δεδομενα αλλα δεν θυμαμε :( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Διέγραψε το λογαριασμό Google και ξανά συνδέσου... Μάλλον εγώ σου είχα πει την λύση.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Διέγραψε το λογαριασμό Google και ξανά συνδέσου... Μάλλον εγώ σου είχα πει την λύση.. για 1000στη φορα εισαι αρχοντας σε ευχαριστω πολυ για ολες τις βοηθειες που εχεις δωσει.. και την αλλη φορα εσυ μου το ειχες πει παλι Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδιά, τι άποψη έχετε για την phoenix rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ε με tw based που βλέπω 6+ ώρες σε μια ημέρα, εγώ κάπως δύσκολα να τα πιάσω. Πιάνω αρκετά συχνά και τις 6 ώρες. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις. Τελικά με τον last devil, πιάνω καλούς χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τελικά με βλέπω για νότε 3....Παρόλο το μέγεθος του,δεν μπορώ με τίποτα πια να αποχωριστώ αυτήν την μπαταριά...Και αν στο 3 είναι και 4000 τότε μιλάμε για τρελή αυτονομία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τελικά με βλέπω για νότε 3....Παρόλο το μέγεθος του,δεν μπορώ με τίποτα πια να αποχωριστώ αυτήν την μπαταριά...Και αν στο 3 είναι και 4000 τότε μιλάμε για τρελή αυτονομία. καλησπερα ποια rom φορεσες τελικα?? ποιον kernel φορας?? την omega v18 την δοκιμασες?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Kernel Red pill Και τώρα είμαι με wannam γιατί την είχε βγάλει πρώτος.Θα δοκιμάσω λίγες μέρες αυτήν μια και την έβαλα...πριν βάλω τελικά την ομεγα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Kernel Red pill Και τώρα είμαι με wannam γιατί την είχε βγάλει πρώτος.Θα δοκιμάσω λίγες μέρες αυτήν μια και την έβαλα...πριν βάλω τελικά την ομεγα. δεν εχω δοκιμασει ποτε την omega ειναι καλη?? επισης ο Red pill ειναι καλος απο θεμα μπαταριας?? εχεις να δωσεις ενα link για κατεβασμα?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 φιλε motomoto σου απανταω εδω περασα το XposedInstaller_2.1.4 και το App Settings_0.4 εκανα αυτα που ειπες... μετα ανοιξα το app setting γραφω στο αναζητηση contact και μου εμφανιζει στα ελληνικα τις επαφες. εκει το ανοιγω και αλλαζω τη γλωσσα στα αγγλικα, κανω και κατι αλλο?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Βάλε και στο dpi 320 και μετά πάτα την κάρτα που έχει πάνω δεξιά Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 δεν εχω δοκιμασει ποτε την omega ειναι καλη?? επισης ο Red pill ειναι καλος απο θεμα μπαταριας?? εχεις να δωσεις ενα link για κατεβασμα?? ευχαριστω Καλή είναι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33748619 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Παιδες, ξερουμε για ποιο λογο σε μαμα ρομ odexed (rootαρισμενη εννοειται) δεν μου αλλαζει τα dpi σε 240? Το ρυθμιζω, Κανω επανεκκινηση αλλα τιποτα Edit: ok, το εκανα με το rom toolbox τελικα... ολα καλα Edited July 25, 2013 by stefano_d23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 guys ρουταρα και εγω σημερα(με τη βοηθεια του Σταυρου- motomoto) με τον απλο τροπο χωρις να μπορω να βαλω custom rom κλπ. Τωρα καθισα λιγ να δω τι μπορω να κανω και γενικα δεν πολυκαταλαβαινω, οποιος μπορει ας πει καποιες καλες εφαρμογες που αξιζουν και χρειαζεται το ρουτ Εχω titanium back up Ευχαριστω παιδια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts