motomoto00 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μολις τωρα εβαλα την swift2 με redpill πανω... ειναι σφαιρα.. κ μεχρι τωρα βλεπω αψογη αυτονομια... σταυρο, το θεμα σου δουλευει σε roms με ετοιμο 240 dpi σαν την swift?? Κάποιοι μου ειχαν πει οτι δουλεύει σε 240 dpi, εγω δεν ειχα ποτε 240 αρα δεν ξερω, παρε ενα backup δοκιμασε και πες να ξέρουμε κι εμεις... :p Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Κάποιοι μου ειχαν πει οτι δουλεύει σε 240 dpi, εγω δεν ειχα ποτε 240 αρα δεν ξερω, παρε ενα backup δοκιμασε και πες να ξέρουμε κι εμεις... :p Ok, δοκιμαζω και σας λεω... παντως η swift 2 ειναι φοβερη, δοκιμασε την αν θελεις μιας κ εσυ πειραματιζεσαι συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ok, δοκιμαζω και σας λεω... παντως η swift 2 ειναι φοβερη, δοκιμασε την αν θελεις μιας κ εσυ πειραματιζεσαι συνεχεια... δωσε ενα λινκ για κατεβασμα :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 δωσε ενα λινκ για κατεβασμα :) Δεν υποστηριζει all share cast και εχει απενεργοποιημενο το swype στο πληκτρολογιο, στα λεω απο τωρα,μην με κυνηγας μετα:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Απίστευτη διάρκεια της μπαταρίας και πάρα πολύ γρήγορη ρομ!!!!εχω perseus kernel το 3g είναι μόνιμα ανοιχτό και το wifi.εχω περάσει όλες τις ρομ που κυκλοφορούν πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτηταΦιλε μου καλημερα,απο εδω κατεβαζω(http://forum.xda-developer...php?p=37211333)τη ρομ,την περναμε κανονικα απο cwm?γιατι προσπαθω,αλλα βγαζει error.Να πω οτι ειμαι rooted XXDMC3.Μηπως περναει με odin?Επισης,επειδη θελω να ακολουθησω τη συνταγη σου,τον perseus kernel απο που τον κατεβαζω και πως τον εγκαθιστω?σε ρωταω γιατι και με αυτο εκανα προσπαθεια απο εδω(http://galaxynote2root.com/t-mobile-galaxy-note-2-kernels/perseus-kernel-for-galaxy-note-2-attt-mobilesprintverizongt-n7100gt-n7105/)αλλα παλι τιποτα,σε ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδια για όποιον θελει οταν ειναι στον στοκ browser και παταει το κουμπί αφής back να του βγαινει το μήνυμα στην παρακάτω εικονα ώστε να κλεινει εντελώς ο browser και να μη μενει στο παρασκήνιο, θα κατεβασετε τα 3 παρακάτω αρχεία και με εναν root explorer θα τα μετακινήσετε στο system/csc... Download Σε ευχαριστώ Σταύρο! !! Μια παράθεση πρεπει να δώσετε και permission 664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Συγνώμη αν η ερώτησή μου μοιάζει χαζή, μια και πρόσφατα το πήρα το "πολυεργαλείο"...το widget για τις ενεργές εφαρμογές του Note I δεν υπάρχει στη μαμα4.1.2 ; Πού μπορώ να το βρω? Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Συγνώμη αν η ερώτησή μου μοιάζει χαζή, μια και πρόσφατα το πήρα το "πολυεργαλείο"...το widget για τις ενεργές εφαρμογές του Note I δεν υπάρχει στη μαμα4.1.2 ; Πού μπορώ να το βρω? Κρατάς πατημένο το κεντρικό πλήκτρο και σου ανοίγει η διαχείριση εργασιών. :) *Έχεις δίκιο. Δεν πρόσεξα ότι μιλάς για Widget! :) Edited May 29, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Φιλε μου καλημερα,απο εδω κατεβαζω(http://forum.xda-developer...php?p=37211333)τη ρομ,την περναμε κανονικα απο cwm?γιατι προσπαθω,αλλα βγαζει error.Να πω οτι ειμαι rooted XXDMC3.Μηπως περναει με odin?Επισης,επειδη θελω να ακολουθησω τη συνταγη σου,τον perseus kernel απο που τον κατεβαζω και πως τον εγκαθιστω?σε ρωταω γιατι και με αυτο εκανα προσπαθεια απο εδω(http://galaxynote2root.com/t-mobile-galaxy-note-2-kernels/perseus-kernel-for-galaxy-note-2-attt-mobilesprintverizongt-n7100gt-n7105/)αλλα παλι τιποτα,σε ευχαριστω εκ των προτερων Καλημέρα την ρομ την περνας μεσω Cwm είναι ζιπ το αρχείο το ίδιο και το κερνελ εγω τα εχω κατεβάσει απο http://www.wuala.com/amnodaniel/Samsung%20Note%20ll/AmnoSferum_10.1.1_Ketamine_Release_N7100XXDME1.zip/ και ο κερνελ από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32558971 κοίτα μηπως έχεις πρόβλημα με το recovery εγω εχω team win Edited May 29, 2013 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τώρα είδα ότι βγήκε νεα ρομ AmnoSferum_10.1.1_Ketamine_Release_N7100XXDME1-Updated έχω την 10.0.1 . μπορώ να την περάσω την νέα από επάνω χωρίς full wipe ? με ποιο κέρνελ συμπεριφέρονται καλύτερα οι ρομ ( αυτονομία ) ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Κρατάς πατημένο το κεντρικό πλήκτρο και σου ανοίγει η διαχείριση εργασιών. :) Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μίλησα για κάτι συγκεκριμένο..."φουσκώνουμε" το thread τζάμπα! Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τώρα είδα ότι βγήκε νεα ρομ AmnoSferum_10.1.1_Ketamine_Release_N7100XXDME1-Updated έχω την 10.0.1 . μπορώ να την περάσω την νέα από επάνω χωρίς full wipe ? με ποιο κέρνελ συμπεριφέρονται καλύτερα οι ρομ ( αυτονομία ) ? Εγω την πέρασα χωρίς full wipe αλλά ο amnodaniel προτείνει να κάνεις γιατί λέει ότι έχει αναβαθμίσει πολλά προγράμματα.κερνελ εγω εχω τον περσεους και είμαι ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα την ρομ την περνας μεσω Cwm είναι ζιπ το αρχείο το ίδιο και το κερνελ εγω τα εχω κατεβάσει απο http://www.wuala.com/amnodaniel/Samsung%20Note%20ll/AmnoSferum_10.1.1_Ketamine_Release_N7100XXDME1.zip/ και ο κερνελ από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32558971 κοίτα μηπως έχεις πρόβλημα με το recovery εγω εχω team winεχεις δικιο με το recovery κατι παιζοταν,εγκατετεστησα touch recovery με odin και ολα οκ.Προχωραω κανονικα την εγκατασταση,νασαι καλα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδες, μπορει καποιος να μου στειλει το accuweather transparent για την homescreen?? Δεν παλευεται το μαμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Συγνώμη αν η ερώτησή μου μοιάζει χαζή, μια και πρόσφατα το πήρα το "πολυεργαλείο"...το widget για τις ενεργές εφαρμογές του Note I δεν υπάρχει στη μαμα4.1.2 ; Πού μπορώ να το βρω? Θα το βρεις στο samsung apps.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εχω ξενο firmware . Το spen δεν μπορω να βρω την ρυθμιση για να αναγνωριζει ελληνικα . HEEEEEEEEEEEELP :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Χαίρετε σε όλους. Έχω πάρει το κινητό παραεισαγωγή και προσπαθώ να αλλάξω το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο των κλήσεων ώστε να έχει ελληνικούς και όχι λατινικούς χαρακτήρες ώστε να μπορώ να αναζητώ επαφές αποθηκευμένες με ελληνικούς χαρακτήρες με το όνομά τους από την εφαρμογή "τηλέφωνο", όπως μπορώ να κάνω για τις επαφές οι οποίες έχουν λατινικούς χαρακτήρες. [ATTACH]32918[/ATTACH] [ATTACH]32919[/ATTACH] Επιχείρησα μέσω των ρυθμίσεων του πληκτρολογίου της Samsung (αν και default πληκτρολόγιο έχω το Swype, στην εφαρμογή Τηλέφωνο εμφανίζεται το default dialer της Samsung) να βάλω ως γλώσσα τα Ελληνικά, αλλά το dialer παραμένει alphanumeric αγγλικό. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Δεν γίνεται με τον stock dialer, δυστυχώς. Δεν υποστηρίζει Smart Dial στα ελληνικά. Μόνο με άλλο dialer. Δεν ξέρω, σε περίπτωση που είσαι root (μια και ποστάρεις σε αυτό το θέμα), αν υπάρχει κάποιο mod. Εγώ χρησιμοποιώ τον exDialer που τον προτιμώ έτσι κι αλλιώς από τον stock. Edited May 31, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ποιον κερνελ προτεινετε για την wanam που να τα παει καλα σε performance??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αυτό ισχύει και στην ελληνική έκδοση; γιατί το έκανα root στην ελληνική και πάλι αγγλικό αλφαριθμητικό μου βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ποιον κερνελ προτεινετε για την wanam που να τα παει καλα σε performance??? adam, οπως ειναι μαμα η wannam δηλαδη. Μην πειραζεις τιποτα, ειναι τελεια... @gorbeast Ναι και στην ελληνικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 v@gelis ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μεγάλη παράλειψη αυτό κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 adam, οπως ειναι μαμα η wannam δηλαδη. Μην πειραζεις τιποτα, ειναι τελεια... @gorbeast Ναι και στην ελληνικη... Να σαι καλα βαγγελη... i will try!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μολις τωρα εβαλα την swift2 με redpill πανω... ειναι σφαιρα.. κ μεχρι τωρα βλεπω αψογη αυτονομια... σταυρο, το θεμα σου δουλευει σε roms με ετοιμο 240 dpi σαν την swift?? Φιλε μου καλησπερα απο χτες δοκιμαζω τη swift2 κι εγω και ειναι πολυ σουπερ οπως τα λες.Κατι που θελω να σε ρωτησω ειναι για τα εικονιδια μου τα εμφανιζει πολυ μικρα και με πολυ πυκνη ταξινομηση,6 οριζοντια ουτε ξερω ποσα καθετα.Ξερεις ειναι η ρομ ετσι η μπορω να τα μεγαλωσω?γιατι το θηριο οπως καταλαβαινεις μονο προβλημα χωρου δεν εχει αρα γιατι στριμωχνομαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φιλε μου καλησπερα απο χτες δοκιμαζω τη swift2 κι εγω και ειναι πολυ σουπερ οπως τα λες.Κατι που θελω να σε ρωτησω ειναι για τα εικονιδια μου τα εμφανιζει πολυ μικρα και με πολυ πυκνη ταξινομηση,6 οριζοντια ουτε ξερω ποσα καθετα.Ξερεις ειναι η ρομ ετσι η μπορω να τα μεγαλωσω?γιατι το θηριο οπως καταλαβαινεις μονο προβλημα χωρου δεν εχει αρα γιατι στριμωχνομαστε Ειναι αυτο που ειπα, βγαινει με 240dpi ετοιμη, ενω το στανταρ ειναι 320 dpi... εχουν καλυτερη αναλυση τα εικονιδια ετσι, γιατι δεν σου αρεσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts