Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε το με odin ,αν δεν κάνεις factory reset δεν χάνεις κάτι απο τα δεδομένα σου .

Μια χαρούλα έγινε η δουλειά με odin.

Και μια και πήρα το κολάι root και όποτε χρειαστεί ξανά official.

Μόλις έβαλα και το Mobile odin και το titanium αλλά δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ.

Ε ρε γέλια.

Factory reset δεν κάνω ποτέ, πειράζει σε κατί?

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άρχισα να κάνω αναβάθμιση αλλά η διαδικασία αργούσε και λέω "ας πάρω έναν υπνάκο ένα τέταρτο".

Μόλις επιστρέφω ανακαλύπτω ότι η διαδικασία έμεινε στα μισά διότι ο φορητός είχε μπει σε standby mode..

Προσπάθησα 2 φορές να κάνω ανάκτηση έκτακτης ανάγκης υλικολογισμικού αλλά η διαδικασία σταματά στο 90% και γράφει να το στείλω στο service...

Αν περάσω νεό firmware με το odin χάνω τα δεδομένα?

Υπόψιν ότι είχα κάνει ροοτ.

Κάθε βοήθεια

δεκτή διότι προέρχομε από symbian και δεν το έχω ακόμα με το androind

Τι ειδους αναβαθμιση εκανες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μια χαρούλα έγινε η δουλειά με odin.

Και μια και πήρα το κολάι root και όποτε χρειαστεί ξανά official.

Μόλις έβαλα και το Mobile odin και το titanium αλλά δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ.

Ε ρε γέλια.

Factory reset δεν κάνω ποτέ, πειράζει σε κατί?

Με ενα google search θα βρεις αρκετούς οδηγούς και για τα δυο .Αν δεν εχεις προβλήματά και η συσκευή τρέχει σωστά , δεν χρειάζεται να κάνεις reset .

Samsung galaxy s21+

Το κινητό μου όντας ρουταρισμένο έβγαζε ανά 3 ώρες ότι έγινε λήψη αναβάθμισης αλλά δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το συνδέσω στο kies μπας και τα καταφέρω και εκεί ηταν που κοιμήθηκα :)

Θα το ρουτάρω πάλι μόνο και μόνο για να μπορώ να κόψω τις διαφημίσεις., κατα τα άλλα μια χαρά είναι το νοτε και ας χρειάζεται τσαντάκι.

Ευτυχώς το πείραμα έγινε με το ς4 οπότε το νοτε3 μάλλον θα είναι ώριμη συσκευή.

Μα αφου εισαι root τροποποιημενη θα γραφει..Εσυ μηδενιζεις τον μετρητη αλλα μολις κανει επανεκκινηση το τηλ ξαναμετραει ο μετρητης γιατι εισαι root..Θα πρεπει να το βαλεις σε download mode μολις παει να κανει επανεκκινηση και να περασεις το <μαμα> firmware μεσω odin..Αλλα ετσι θα χασεις το root..Αν καταλαβα καλα τι θελεις να κανεις..

Νομιζα οτι γινεται να εισαι root και η συσκευη να μην γραφει "τροποποιημενη"...σε ευχαριστω παντως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζα οτι γινεται να εισαι root και η συσκευη να μην γραφει "τροποποιημενη"...σε ευχαριστω παντως...

Γίνεται, αρκεί να μην έχεις custom recovery . .αν και εγω κατάφερα με cwm να διώξω το τροποποιημένη ,αλλά δεν κατάφερα (και ουτε πρόκειται) να διώξω το 1 απο τον counter .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Γίνεται, αρκεί να μην έχεις custom recovery .

Βοηθησε με, πως γινεται????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βοηθησε με, πως γινεται????

Θα σου πω τι έκανα .

Πέρασα το official firmware που ήθελα ,έκανα root ,μηδένισα με triangle κάνοντας factory reset ( 2 φορές παρακαλώ :lol:) και ο counter ήταν μηδέν και official .

Αντίθετα ,οταν έβαλα το cwm έκανα πάλι τα ίδια μηδενίζοντας με triangle και reset .Το 1 στο counter δεν έφυγε μετα απο reboot και όλα τα άλλα έγραφαν custom .

Samsung galaxy s21+

Θα σου πω τι έκανα .

Πέρασα το official firmware που ήθελα ,έκανα root ,μηδένισα με triangle κάνοντας factory reset ( 2 φορές παρακαλώ :lol:) και ο counter ήταν μηδέν και official .

Αντίθετα ,οταν έβαλα το cwm έκανα πάλι τα ίδια μηδενίζοντας με triangle και reset .Το 1 στο counter δεν έφυγε μετα απο reboot και όλα τα άλλα έγραφαν custom .

Καλε μου Κρητικαρε, τα εκανα ολα αυτα που λες και γινανε ακριβως οπως τα λες, ομως αφου στησω την συσκευη και κανω επανεκινηση μου αλλαζει την κατασταση σε "τροποποιηθηκε"....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλε μου Κρητικαρε, τα εκανα ολα αυτα που λες και γινανε ακριβως οπως τα λες, ομως αφου στησω την συσκευη και κανω επανεκινηση μου αλλαζει την κατασταση σε "τροποποιηθηκε"....

Έχοντας cwm ή όχι ?

Αν το έκανες χωρίς custom recovery ,τότε η λύση είναι μια ...Stock Prerooted Firmware

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Έχοντας cwm ή όχι ?

Αν το έκανες χωρίς custom recovery ,τότε η λύση είναι μια ...Stock Prerooted Firmware

οχι, εκανα ροοτ με αυτο:CF-Auto-Root-t03g-t03gxx-gtn7100

Τι βαζω odex η deodex???

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι βαζω odex η deodex???

Ότι θέλεις εσύ. Στις deodex έχεις περισσότερες επιλογές για customizion

Sent from my note 2

Samsung galaxy s21+

Το είχα δοκιμάσει και το δοκίμασα ξανά δεν βρίσκω κάποια επιλογή, μήπως είναι για συγκεκριμένες εφαρμογές αυτό που λες; Βασικά βρήκα μια εφαρμογή GL TO SD και μου έβγαλε λίστα με ορισμένες apps που μπορώ να μεταφέρω και το δοκιμάζω τώρα. Βασικά έψαχνα έναν τρόπο να ενώσω τον εσωτερικό χώρο με την sd card και να φαίνεται ενιαίος. Αυτό γίνεται με customized rom νομίζω.

edit: Μπα δεν λέει τελικά η λύση μέσω αυτής της εφαρμογής.

...δοκιμασμένος τρόπος για να πετύχεις αυτό που θέλεις είναι με το Directory Bind... Με έχει σώσει! Έχω "τιγκάρει" την 32άρα miroSD με εξωτερικά δεδομένα παιχνιδιών... Το επόμενο βήμα είναι η μεταφορά τους σε flash usb χρησιμοποιώντας και κάποιο προγραμματάκι για mount, αφού βέβαια παραλάβω από εβδομάδα το 128άρι της Lexar που έχω παραγγείλει! Βέβαια αναμένω να ξεμείνω από system memory σε λίγο, αλλά πιστεύω θα βρω κάποιο τρόπο να το ξεπεράσω και αυτό.

Αλήθεια υπάρχει τρόπος να αυξηθεί η memory system; Εννοώ μπορεί με κάποιο τρόπο να "βγει" το partition που έχει γίνει η να αυξηθεί το μέγεθος του ενός τομέα;

Edited by Savvin_Diesel
Ο δαίμων του πληκτρολογίου...

Αν έχεις κάνει root το κινητό σου, χρησιμοποίησε το Greenify για να έχεις τις εφαρμογές σου hibernated ακριβώς για να μην τρέχουν στο background και σου τρώνε μνήμη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις 1000 εφαρμογές και το τηλέφωνο να τρέχει όπως την πρώτη μέρα.

Αν έχεις κάνει root το κινητό σου, χρησιμοποίησε το Greenify για να έχεις τις εφαρμογές σου hibernated ακριβώς για να μην τρέχουν στο background και σου τρώνε μνήμη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις 1000 εφαρμογές και το τηλέφωνο να τρέχει όπως την πρώτη μέρα.

το εβαλα και εγω το greenify... φιλε διαλεγουμε ολες τις εφαρμογες η μονο αυτες που νομιζουμε οτι τρεχουν απο πισω? η μονο αυτες που χρησιμοποιουμε πιο πολυ? για πες τι ειναι καλυτερο να κανουμε για σωστη χρηση?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Προσωπικά έχω επιλέξει να αδρανοποιήσει όλες τις εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρει ν τρέχουν στο παρασκήνιο. ΠΧ το shazam αν το χρειαστώ θα το ανοίξω. Δεν το χρειάζομαι να τρέχει στα κρυφά. Το whatsapp όμως πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο για να λαμβάνει μηνύματα κα. να με ενημερώνει για αυτά.
Κώστας

Προσωπικά έχω επιλέξει να αδρανοποιήσει όλες τις εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρει ν τρέχουν στο παρασκήνιο. ΠΧ το shazam αν το χρειαστώ θα το ανοίξω. Δεν το χρειάζομαι να τρέχει στα κρυφά. Το whatsapp όμως πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο για να λαμβάνει μηνύματα κα. να με ενημερώνει για αυτά.

ok βαζω ολες τις εφαρμογες πλην viber, handcent sms, facebook, κτλ... εφαρμογες που θελω να ειναι ενεργες

Μιας και αρχισαμε.. :shifty:

Ακομα ενα μοντακι που φαγαμε ενα ολοκληρο βραδυ με τον Στρατο να το κανουμε (αυτος εκανε σχεδον ολη την δουλεια)

Full Caller+Auto Call Recorder.

Το μοντακι αυτο αφαιρει τις μπαρες πανω και κατω απο την φωτογραφια και την κανει να φαινεται πιο μεγαλη..(All 4.1.2)

Εχω βαλει μεσα και το Auto Call record που μπορειτε να το ρυθμισετε απο τις ρυθμισεις του dialer..

Για να δουλεψει σε Odex, πρεπει πρωτα να διαγραψετε το αρχειο SecPhone.odex απο το system/app..

Download

http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-02-08012810_zps3364e4d2.png http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-02-08013850_zps2a0cb291.png

εγω που ειμαι ρουτ με το αυτο ρουτ μπορω να το κανω εγκατασταση.

Δεν την είχα υπόψιν τη συγκεκριμένη εφαρμογή, την έχω τώρα υπό δοκιμή... Αν κάνει ό,τι λέει είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη! Όταν έλεγα system memory αναφερόμουν στην μνήμη όπου γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών, η root memory, η οποία είναι 2 GB. Αυτή είναι partition ( είναι;;; ) της συνολικής μνήμης της συσκευής. Με την προϋπόθεση ότι είναι partition, γίνεται ξε-partition;;;

εγω που ειμαι ρουτ με το αυτο ρουτ μπορω να το κανω εγκατασταση.

Αν εχεις cwm μπορείς .Κανε ενα nadroid μήπως κάτι πάει στραβά και βάλε το .

Samsung galaxy s21+

Αν εχεις cwm μπορείς .Κανε ενα nadroid μήπως κάτι πάει στραβά και βάλε το .

Πλέον υπάρχει και τρόπος flashαρισματος χωρίς custom recovery... :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250555

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

παιδια εκανα αλλαγη σε phoinix rom και δεν ξερω τι εβλα με το aroma installer παντως πανω στιςε ειδοποιησεις οταν μου ερχονται και παω να τις δω δεν εχει διαγραφη να πατησω να ξαφανιστουν ολα τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο mod που μπορω να το προσθεσω...

παιδια εκανα αλλαγη σε phoinix rom και δεν ξερω τι εβλα με το aroma installer παντως πανω στιςε ειδοποιησεις οταν μου ερχονται και παω να τις δω δεν εχει διαγραφη να πατησω να ξαφανιστουν ολα τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο mod που μπορω να το προσθεσω...

Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο, δεν έχει ένα Χ σε κύκλο πάνω δεξιά; Αν ναι, αυτό είναι η διαγραφή.

Πλέον υπάρχει και τρόπος flashαρισματος χωρίς custom recovery... :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250555

Δεν το είχα διαβάσει αυτό .Αν και σε "πρώιμο"στάδιο θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες που έχω σκοπό να ξεφορτωθώ το cwm ,πάντως πολύ ενδιαφέρον project .

Samsung galaxy s21+

Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο, δεν έχει ένα Χ σε κύκλο πάνω δεξιά; Αν ναι, αυτό είναι η διαγραφή.

οχι δεν ειχε χ ομως ειχε 3 παυλες:D