Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aκόμα <<κανονικό>> γράφει το status..φτου φτου να μη το ματιάξω. Έχω κάνει 10 φορές reboot και 3 φορές μπήκα σε download mode. Ε και αν γράψει τι έγινε ;. Πάλι από samfirmware θα φλασάρω νέα έκδοση.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

v@gelis it is your destiny... ;)

υπαρχει ρομ pure για το ΝΟΤΕ;

Εβγαλε ο imilka cm10 αλλα τη σταματησε γιατι ανελαβε το κινητο ο nebkat (επισημο μελος της TeamHacksung) και εχει υποβαλλει τις αλλαγες για review στο δεντρο της CyanogenMod.Συνεπως σχετικα κοντα θα εχουμε και τη pure rom

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ λέω ότι υπάρχει Θεός επάνω και βλέπει.vagelis και αρουταριστο κινητό δεν υπάρχει.Δεν είναι bug .Θεία δίκη είναι.:lol:

Χαχα, δε μπορω να ησυχασω... :lol:

Ετοιμη η wanam και ηδη... μισοστηθηκε, βλεπω να αρχιζω και τις δοκιμες των kernels.

@pik

Σε καλυψε ο Αργυρης... ;)

Μια βοήθεια...το google now, πώς δουλεύει; Στα ελληνικά (πληκτρολόγηση δουλεύει; ) Μια μπάρα search μου βγάζει μόνο Edited by apitsakis

κοίτα τον red phil Βαγγέλη

Είναι εξαιρετικός

Δοκίμασε κάποιος με κόκκινο χάπι να κατεβάσει με μtorrent ;

Εμένα μου κολλούσε και τον έβγαλα

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Καλημερα παιδια!

Αυριο θα ερθει το κινητο στα χερια μου, το αγορασα απο ενα παιδι εδω στο φορουμ, και ειναι γαλλικο. Επειδη εχει περασμενη τη Omega Rom θα ηθελα να περασω την γαλικη και να το φερω παλι σε εργοστασιακες ρυθμισεις.

Η παρακατω ρομ ειναι η σωστη;

http://goo.gl/3eefs

Επισης ακολουθω τη διαδικασια μεσο Odin κτλ. Θα πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Ευχαριστω!

Καλημερα παιδια!

Αυριο θα ερθει το κινητο στα χερια μου, το αγορασα απο ενα παιδι εδω στο φορουμ, και ειναι γαλλικο. Επειδη εχει περασμενη τη Omega Rom θα ηθελα να περασω την γαλικη και να το φερω παλι σε εργοστασιακες ρυθμισεις.

Η παρακατω ρομ ειναι η σωστη;

http://goo.gl/3eefs

Επισης ακολουθω τη διαδικασια μεσο Odin κτλ. Θα πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Ευχαριστω!

πρωτα βαλε triangle away να μηδενισεις binary counter (αν δεις στο download mode οτι δεν ειναι μηδεν), μετα φλασαρεις αυτη που τσεκαρες σωστα (original france) και πριν bootαρεις wipe data-cache κι εισαι ετοιμος...

Καλημερα.Εγινε merge στο δεντρο της cm το n7100 συνεπως συντομα θα εχουμε και τη πρωτη nightly rom.Μπορειτε να το παρακολουθειτε εδω οι pure lovers ;)

http://changelog.bbqdroid.org/#n7100/cm10/next

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

πρωτα βαλε triangle away να μηδενισεις binary counter (αν δεις στο download mode οτι δεν ειναι μηδεν), μετα φλασαρεις αυτη που τσεκαρες σωστα (original france) και πριν bootαρεις wipe data-cache κι εισαι ετοιμος...

Καλημέρα!

Αυτά επειδή μου ακούγονται κινεζικά, τα αναφέρει στο thread της "Βιβλου" για το πως θα τα κάνω αυτά που λες;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα!

Αυτά επειδή μου ακούγονται κινεζικά, τα αναφέρει στο thread της "Βιβλου" για το πως θα τα κάνω αυτά που λες;

Ευχαριστώ.

Θα γράψω σύντομα τη διαδικασία στον οδηγό (δε νομίζω να την έχω γραψει), μάλλον σήμερα...

Δεν είναι τίποτα πάντως, μην ανησυχείς...

edit: Προστεθηκε αναλυτικός οδηγός.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι δεν κάνω σωστά?

Έχω εγκαταστήσει τους usb drivers της Samsung (1.5.15.0) σε windows 7 x64

Όταν σύνδεσα το κινητό (debug mode, connected as media device) σέταρε τα παρακάτω:

samsung mobile usb composite device

GT-N7100

CDC Abstract control model (ACM)

Samsung Android ADB Interface

Σε αυτή τη φάση όταν ανοίγω το ODIN (v.3.04) μου εμφανίζει το "com"

Σε download mode ομως το ODIN δεν λέει να δει το κινητό....

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι δεν κάνω σωστά?

Έχω εγκαταστήσει τους usb drivers της Samsung (1.5.15.0) σε windows 7 x64

Όταν σύνδεσα το κινητό (debug mode, connected as media device) σέταρε τα παρακάτω:

samsung mobile usb composite device

GT-N7100

CDC Abstract control model (ACM)

Samsung Android ADB Interface

Σε αυτή τη φάση όταν ανοίγω το ODIN (v.3.04) μου εμφανίζει το "com"

Σε download mode ομως το ODIN δεν λέει να δει το κινητό....

Για δες μηπως τρεχει καμια διεργασια του αθλιου Kies στο background. Στον υπολογιστη φυσικα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν έχω βάλει το KIES, μόνο τους drivers.

Επίσης είδα ότι το utorrent προσπαθεί να κάνει κάτι όταν συνδέω την συσκευή και το απενεργοποίησα, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

EDIT: είχα διαβάσει στο XDA για κάποιους που δοκίμαζαν όλα τα usb ports στο pc, αλλά κάποιο success story δεν είχα δει με τέτοιες δοκιμές. Μετά απο όλα τα παραπάνω είπα να δοκιμάσω και κάποιο απο τα ports πίσω απο το κουτί....και το είδε επιτέλους....πφφφφ

thanks

Edited by octap79

Γεια σας παιδια...εχει δοκιμασει κανεις σας και perseus+ red pill? Ποιος ειναι ο καλυτερος? εγω με perseus δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι στιγμης σε τπτ αλλα βλεπω ο redpill πρεπει να ειναι καλυτερος....το rev 0.5 ειναι το τελυταιο...το 0.6 λεει ειναι τεστινγκ....εντυπωσεις? :)

Γεια σας παιδια...εχει δοκιμασει κανεις σας και perseus+ red pill? Ποιος ειναι ο καλυτερος? εγω με perseus δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι στιγμης σε τπτ αλλα βλεπω ο redpill πρεπει να ειναι καλυτερος....το rev 0.5 ειναι το τελυταιο...το 0.6 λεει ειναι τεστινγκ....εντυπωσεις? :)

Πιστεύω ότι ο Red είναι ακόμα καλύτερος στην μπαταρία

Γρήγορος και σμουθ είναι και οι δύο

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν έχω βάλει το KIES, μόνο τους drivers.

Επίσης είδα ότι το utorrent προσπαθεί να κάνει κάτι όταν συνδέω την συσκευή και το απενεργοποίησα, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

EDIT: είχα διαβάσει στο XDA για κάποιους που δοκίμαζαν όλα τα usb ports στο pc, αλλά κάποιο success story δεν είχα δει με τέτοιες δοκιμές. Μετά απο όλα τα παραπάνω είπα να δοκιμάσω και κάποιο απο τα ports πίσω απο το κουτί....και το είδε επιτέλους....πφφφφ

thanks

Ναι ειναι must να χρησιμοποιεις usb port στο tower και συνηθως τα πισω (ποτέ σε usb hub). Χαίρομαι που σου δούλεψε :up:

Πιστεύω ότι ο Red είναι ακόμα καλύτερος στην μπαταρία

Γρήγορος και σμουθ είναι και οι δύο

Κατεβαζω,περναω στην SD,μπαινω σε recovery,wipe cache partition+wipe dalvik cache και τελος? δεν επειρεαζει το θεμα η τα μοντ που εχω φλασαρει ετσι?

Παιδιά να ρωτήσω.. εχει δοκιμάσει κανένας να βρει πως μπορούμε να βγάλουμε τα on screen buttons??? Βρήκα έναν οδηγό στο Google αλλά είναι για ICS και εχει μπλέξιμο με compile και decompile frameworks... Επίσης δεν ειμαι και πολύ σίγουρος οτι θα γίνετε σε Samsung based roms...

Πάντως με την οθοναρα του note 2 είναι ότι πρέπει. ... Όποια βοήθεια δεκτή

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα ακριβως τι εννοεις αλλα εχει on screen button το note 2? :O

Μαμά η συσκευή οχι αλλα το Android σαν λειτουργικό ναι...

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Μαμά η συσκευή οχι αλλα το Android σαν λειτουργικό ναι...

Βοήθησε να βοηθήσουμε...Δεν καταλαβα γρι απο αυτα που γραφεις

samsung stock rom με On screen buttons δεν υπαρχει

Βοήθησε να βοηθήσουμε...Δεν καταλαβα γρι απο αυτα που γραφεις

samsung stock rom με On screen buttons δεν υπαρχει

Θεωρητικά πάντα το Android σαν λειτουργικό τα εχει και με τροποποίηση στο framework τα ενεργοποιείς κατα βούληση. Αν εννοείς οτι η Samsung σαν εταιρία στις ρομ τα εχει βγάλει τελείως απο το λειτουργικό, αυτό δεν το ξέρω. . Γι αυτο και ρώτησα αν γίνεται

Θεωρητικά πάντα το Android σαν λειτουργικό τα εχει και με τροποποίηση στο framework τα ενεργοποιείς κατα βούληση. Αν εννοείς οτι η Samsung σαν εταιρία στις ρομ τα εχει βγάλει τελείως απο το λειτουργικό, αυτό δεν το ξέρω. . Γι αυτο και ρώτησα αν γίνεται

Θεωρητικα τα software buttons (on screen) υπαρχουν απο την εκδοση 4.0 .Η samsung δεν τα χρησιμοποιει και ο λογος ειναι απλος.Εχει hardware buttons. Εσυ τωρα τί ακριβως θελεις να κανεις? Εχεις rom που εχει ενεργοποιημενα τα on screen buttons και θες να τα απενεργοποιησεις?