harven Δημοσιεύτηκε October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2012 Γεια σας εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου ,μια μερα στα καλα καθουμενα δεν μου ανοιξε τον πηγα να τον κοιταξουν μου βρηκαν βλαβη στην καρτα οθονης στις μνημες και στο τροφοδοτικο...τα αλλαξαμε και οταν πηγα να τον παρω μου ειπε οτι ειναι και η μητρικη χαλασμενη και οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω ειναι για πεταμα...τον πηρα με τα παλια πραγματα και τον πηγα σε αλλον ο υπολογιστης ειχε πανω μητρικη abit και cpu intel core duo 2 (2,33ghz) ..μου εβαλε αλλο τροφοδοτικο μεταχειρισμενη μητρικη και η μια ram δουλευε η καρτα γραφικων δουλευε και παλι δεν ανοιξε ειχε προβλημα και ο επεξεργαστης και μου εβαλε και ενα cpu celeron crs 3060.ολο αυτο κοστισε 70 ευρω το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης σερνεται κολαει πολυ το cpu δουλευει 90 % και 100% χωρις να κανω πολλα πραγματα απλα ανοιγοντας μια σελιδα.σας ζαλισα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο τι φταιει ο επεξεργαστης, η μητρικη ,μηπως υπαρχει ιος να κανω format ,η μηπως επειδη εχω μια RAM πανω αντι για 2 που ειχα πριν.η RAM ειναι pc 5300 1 gb ddr2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Γεια σας εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου ,μια μερα στα καλα καθουμενα δεν μου ανοιξε τον πηγα να τον κοιταξουν μου βρηκαν βλαβη στην καρτα οθονης στις μνημες και στο τροφοδοτικο...τα αλλαξαμε και οταν πηγα να τον παρω μου ειπε οτι ειναι και η μητρικη χαλασμενη και οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω ειναι για πεταμα...τον πηρα με τα παλια πραγματα και τον πηγα σε αλλον ο υπολογιστης ειχε πανω μητρικη abit και cpu intel core duo 2 (2,33ghz) ..μου εβαλε αλλο τροφοδοτικο μεταχειρισμενη μητρικη και η μια ram δουλευε η καρτα γραφικων δουλευε και παλι δεν ανοιξε ειχε προβλημα και ο επεξεργαστης και μου εβαλε και ενα cpu celeron crs 3060.ολο αυτο κοστισε 70 ευρω το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης σερνεται κολαει πολυ το cpu δουλευει 90 % και 100% χωρις να κανω πολλα πραγματα απλα ανοιγοντας μια σελιδα.σας ζαλισα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο τι φταιει ο επεξεργαστης, η μητρικη ,μηπως υπαρχει ιος να κανω format ,η μηπως επειδη εχω μια RAM πανω αντι για 2 που ειχα πριν.η RAM ειναι pc 5300 1 gb ddr2 Το σύστημα που έχεις τώρα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχες πριν, είναι σαφώς κατώτερο...οπότε ναι, ένας λόγος είναι ότι έχεις 1gb ram αλλά και άλλο επεξεργαστή. Το ότι κολάει όμως μπορεί να φταίει και από άλλα πράγματα (πέρα του επεξεργαστή). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. October 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 δηλαδη μπορει να φταιει και μητρικη η μπορει να εχω και ιο,,,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 δηλαδη μπορει να φταιει και μητρικη η μπορει να εχω και ιο,,,? ναι, από το α μέχρι το ωμέγα...αν και για ιο το κόβω περισσότερο....και όχι για πρόβλημα μητρικής. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. October 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 σε ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Τί Windows έχεις; Δες τι processes τρέχουν background και τί ποσοστό απασχολούν τον επεξεργαστή ... Μάλλον για format εισαι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 μαλον πρεπει να κανεισ format και να βαλεισ αλλι μια ram επιπλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. October 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Παω να κανω format, και μολις φτανω στην επιλογη να σβησω τα αρχεια του σκληρου δισκου, μου λεει οτι (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.) τι κανω λαθος... windows xp exo.... Edited October 6, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Θα εγκαταστήσεις το λειτουργικό επιλέγοντας από το BIOS να εκκινήσει ο υπολογιστής από το DVD, όπου θα έχεις βάλει το δισκάκι με το λειτουργικό. Δεν θα κάνεις εγκατάσταση μέσα από τα Windows. Στο setup υπάρχουν σχετικές επιλογές ώστε να διαγράψεις το προηγούμενο λειτουργικό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 μπαινω στα bios επιλεγω 1st boot dvd rom . αλλα δεν μου κανει εκκινιση απο το cd,μπαινει κανονικα στα windows.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Κατ'αρχάς μην ρωτάς το ίδιο πράγμα σε περισσότερα από ενα topics. Θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δισκάκι που έχεις δεν έχει προβλήματα. Το έχεις χρησιμοποιήσει ξανά ας πούμε; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ειναι μια χαρα το cd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 ειναι μια χαρα το cd... όταν ξεκινήσει και του έχεις πει να κάνει εκκίνηση από το cd/dvd, πρέπει να πατήσεις κάποιο πλήκτρο για να ξεκινήσει το Boot από εκεί...:happy: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 πριν κάνουμε κάτι από όλα αυτά, κρατάμε τα αρχεία που θέλουμε να σώσουμε κάπου αλλού, γιατί θα διαγραφούν όλα! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts