Jump to content

harven

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harven

  1. καλησπερα εκνα ολα αυτα που γραφεις , και στο τελος πατησα καταλαθος οτι δεν δεχομαι τα λεφτα . Και τωρα ουτε στο paypall ειναι τα λεφτα ουτε στον λογαριασμο μου ξαναμπηκανε . Ξερεις τιγινεται σε αυτην την περιπτωση?? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλου ηθελα να το γραψω λαθος..
  2. Λυθηκε το προβλμα εκανα reset στα bios ,ευχαριστω πολυ..
  3. Παταω το F1 και μπαινω στα windows, απλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει προβλημα στον επεξεργαστη, η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?
  4. Καλησπερα εδω και μερικους μηνες οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει το μυνημα που βλεπεται στην φωτογραφια.
  5. Στον τεχνικο που το πηγα ξεκινησε μια χαρα χωρις προβλημα , αλλα το θεμα ειναι οτι οταν τον εχω κλειστο τον υπολογιστη για μερικες ωρες και τον ενεργοποιω τοτε μου δειχνει μαυρη οθονη , οταν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω μετα απο κανα μισαωρο δεν εχει προβλημα ανοιγει κανονικα...πριν παω στον τεχνικο τον χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη οποτε οταν τον ανοιξε ετσι και αλλιως δεν θα εδειχνε αν ειχε προβλημα....μπερδεμα ε?
  6. Μπλε βυσμα εχει δεν εχει και τα δυο.... αλλαξα καλωδιο μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα... τι να πω, δουλευει μια χαρα ,αλλα αν παω να το ανοιξω μετα απο μερικες ωρες μαυρη οθονη ... Δεν εχω γνωσεις αλλα μου φενεται πολυ περιεργο... Πριν δυο μερες περασα τους τελευταιους drivers και προσθεσα αλλο 1gb μνημη...Τα ιδια
  7. δεν ξερω απο που μπορω να το δω??
  8. Κατεβασα τους τελευταιους drivers ..θα δω αυριο αν μου το ξανακανει.. Το περιεργο ειναι οτι αν κανω τωρα επανεκινηση θα ειναι μια χαρα , ενω αν τον αφησω μια μερα κλειστο θα εχει το προβλημα της μαυρης οθονης , αλλα μου φενεται πιο περιεργο που κλεινω την οθονη και την ανοιγω και ειναι μια χαρα:confused: ... Οι συνδεσεις ειναι μια χαρα ... να αλλαξω καλωδιο? δεν ξερω τι να κανω και σε τεχνικο που το ειπα του φενοτανε περιεργο... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  9. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ TO CD ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  10. ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ BIOS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,,, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,,,,ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ , ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :!: .. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ Η ΟΘΟΝΗ ,ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.......... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΗ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ .. NVIDIA GEFORCE GT630 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  11. μπαινω στα bios επιλεγω 1st boot dvd rom . αλλα δεν μου κανει εκκινιση απο το cd,μπαινει κανονικα στα windows....
  12. Παω να κανω format, και μολις φτανω στην επιλογη να σβησω τα αρχεια του σκληρου δισκου, μου λεει οτι (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.) τι κανω λαθος... windows xp exo....
  13. δηλαδη μπορει να φταιει και μητρικη η μπορει να εχω και ιο,,,?
  14. Γεια σας εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου ,μια μερα στα καλα καθουμενα δεν μου ανοιξε τον πηγα να τον κοιταξουν μου βρηκαν βλαβη στην καρτα οθονης στις μνημες και στο τροφοδοτικο...τα αλλαξαμε και οταν πηγα να τον παρω μου ειπε οτι ειναι και η μητρικη χαλασμενη και οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω ειναι για πεταμα...τον πηρα με τα παλια πραγματα και τον πηγα σε αλλον ο υπολογιστης ειχε πανω μητρικη abit και cpu intel core duo 2 (2,33ghz) ..μου εβαλε αλλο τροφοδοτικο μεταχειρισμενη μητρικη και η μια ram δουλευε η καρτα γραφικων δουλευε και παλι δεν ανοιξε ειχε προβλημα και ο επεξεργαστης και μου εβαλε και ενα cpu celeron crs 3060.ολο αυτο κοστισε 70 ευρω το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης σερνεται κολαει πολυ το cpu δουλευει 90 % και 100% χωρις να κανω πολλα πραγματα απλα ανοιγοντας μια σελιδα.σας ζαλισα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο τι φταιει ο επεξεργαστης, η μητρικη ,μηπως υπαρχει ιος να κανω format ,η μηπως επειδη εχω μια RAM πανω αντι για 2 που ειχα πριν.η RAM ειναι pc 5300 1 gb ddr2
  15. Γεια σας εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου,μια μερα στα καλα καθουμενα δεν μου ανοιξε τον πηγα να τον κοιταξουν μου βρηκαν βλαβη στην καρτα οθονης στις μνημες και στο τροφοδοτικο.τα αλλαξαμε και οταν πηγα να τον παρω μου ειπε οτι ειναι και η μητρικη χαλασμενη και οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω ειναι για πεταμα.τον πηρα με τα παλια πραγματα και τον πηγα σε αλλον ο υπολογιστης ηταν του 2008 μητρικη abit και cpu intel core duo 2 (2,33ghz).μου εβαλε αλλο τροφοδοτικο μεταχειρισμενη μητρικη και η μια ram δουλευε η καρτα γραφικων δουλευε και παλι δεν ανοιξε ειχε προβλημα και ο επεξεργαστης και μου εβαλε και ενα cpu celeron crs 3060.ολο αυτο κοστισε 70 ευρω το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης σερνεται κολαει πολυ το cpu δουλευει 90 % και 100% χωρις να κανω πολλα πραγματα απλα ανοιγοντας μια σελιδα.σας ζαλισα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο τι φταιει.ο επεξεργαστης , η μητρικη ,μηπως υπαρχει ιος να κανω format,η μηπως επειδη εχω μια RAM πανω αντι για 2 που ειχα πριν.η RAM ειναι pc 5300 1 gb ddr2
×
×
  • Create New...