alfa 156 Δημοσιεύτηκε June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2004 έχω 300αρι τροφοδοτικο πανω του έχω ήδη 2 σκληρούς, dvd, cd, intel p4 1,6, geforce4mx, sb live kai wifi και θέλω να του βάλω άλλον ένα σκληρό (με pci->ide κάρτα ) και κάρτα LAN. Θα τα αντέξει? Και αν δεν τα αντέξει πως θα το δω? υπάρχει περίπτωση να κανει ζημια ή απλώς δεν θα ανοίγει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 zhmia poly dyskola an kai to exw dei ki afto....oso gia to an tha to antexei koita tis taseis apo to Bios...Ean einai panw apo tis kanonikes antexei na sikosei olokliro psigeio (kanoniko) :p ...Ean einai katw i ises its time to upgraaadeeeeee..... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 antexei, alla toso pou exoun pesei oi times pare ena kainourgio na eisai sigouros Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (17 Ιούν. 2004 , 10:11) zhmia poly dyskola an kai to exw dei ki afto....oso gia to an tha to antexei koita tis taseis apo to Bios...Ean einai panw apo tis kanonikes antexei na sikosei olokliro psigeio (kanoniko) :p ...Ean einai katw i ises its time to upgraaadeeeeee..... οπα οπα για πες λίγα περισσότερα, πού το βλέπω αυτό? τι τιμές περιμένω? περισσότερο απο τι? ευχαριστώ παιδιά, νασται καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 file mou alfa den aksizi na to riskaris! alakse to me tin mia!!! bebea ama den antexi to sinithes fenomeno ine na soui sbini to pc kathe toso ke ligaki!!! prepi na dis pies tasis exis sta +12v +3v +5v apo eki tha katalabis ti lei o psu! bebea ta 300w ine liga..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Το τροφοδοτικό σου μπορεί να τα σηκώσει όλα αυτά αρκεί βέβαια να παρέχει την ισχύ που λέει. Γενικά για τα επώνυμα τροφοδοτικά ισχύει αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 File mu alfa prosopika tha sou protina na paris ena kainourgio trofodotiko kai na min to riskaris giati den ine thema an sou aniksei i oxi to thema ine oti mporei se kapia afksomiosi taseos apo ti dei na se petaksi kai na minis ksekremastos kai an petixi se stigmi pou grafi i diavasi o skliros mporei na xtypisi i akida kai tote bye, bye kala mou arxiakia kai mporei kai bye,bye kale mou sklire... Gia ayto change it! Ftino ine pleon ena 400ari i kai 430ari. Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Opws proanefera exw dei sklhro na xtypaei apo diakopi revmatos....Einai diskolo ews api8ano alla ginetai. Pantws file ean thes koita prota tis taseis giati einai krima na xalaseis lefta gia trofodotiko, th stigmh pou tha douleve kanonika to allo.. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vanirov (17 Ιούν. 2004 , 10:27) prepi na dis pies tasis exis sta +12v +3v +5v apo eki tha katalabis ti lei o psu! bebea ta 300w ine liga..... παιδιά καταρχάς ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Το κοτσαρα το μηχανάκι και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Πως βλέπω τις τάσεις που μου λες? Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα. Αν ήταν έτσι παω και παίρνω αμέσως ένα 450άρι. Το πρόβλημα είναι στο UPS το οποίο είναι 350άρι και δεν θέλω να το γονατίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 mpa oxi to ups den pisteuo na to gonatisis!! ama ine kalis markas den to gonatizis!!! ego px exo 400va UPS tis APC me 500W trofodotiko ke pai mia xara! apal to ups tha exi ligoteri autonomia!! lipon tis tasis i tha tis dis apo to bios i alio katebase to mbm (motherboard monitor) apo edo , dixni tasis thermokrasies ke ala pola!! pes mas meta ti tasis tha exis ke tha su poume! kali doulia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Kata tin diarkeia tou boot tha patiseis delete kai tha beis se ena menu pou legetai BIOS. Apo ekei tha vreis mia enothta (mou diafevgei pos legetai) pou leei tin thermokrasia kai tin taxythta sta anemisthrakia...pio katw leei kai tis taseis pou dinei to trofodotiko... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (17 Ιούν. 2004 , 12:08) Kata tin diarkeia tou boot tha patiseis delete kai tha beis se ena menu pou legetai BIOS. Apo ekei tha vreis mia enothta (mou diafevgei pos legetai) pou leei tin thermokrasia kai tin taxythta sta anemisthrakia...pio katw leei kai tis taseis pou dinei to trofodotiko... οκ, και τι νούμερα περιμένω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 παντως εγω προσφατα εκαψα το δικο μου (ειχα ενα 300αρι της Antec - σε κουτι Antec) το οποιο δεν αντεξε το υποσυστημα (3 σκληροι, CD/DVD, 2 καρτες ηχου, ATI Radeon, 5 USB συσκευες, 5 ανεμιστηριακια, κλπ). Εδωσα 80 Ευρω και πηρα το PSU της Levicom που ειναι στα 420 και ειναι αρκετα αθορυβο. Το προτεινω αν δε θες να δωσεις πολλα.... Φυσικα υπαρχουν και πολυ καλυτερα, αλλα ανεβαινει το κοστος :) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpan (17 Ιούν. 2004 , 12:34) παντως εγω προσφατα εκαψα το δικο μου (ειχα ενα 300αρι της Antec - σε κουτι Antec) το οποιο δεν αντεξε το υποσυστημα (3 σκληροι, CD/DVD, 2 καρτες ηχου, ATI Radeon, 5 USB συσκευες, 5 ανεμιστηριακια, κλπ). Εδωσα 80 Ευρω και πηρα το PSU της Levicom που ειναι στα 420 και ειναι αρκετα αθορυβο. Το προτεινω αν δε θες να δωσεις πολλα.... Φυσικα υπαρχουν και πολυ καλυτερα, αλλα ανεβαινει το κοστος :) θαρρώ πως εσυ το υπερ υπερ υπερ φότωσες :blink: και όπως είπα δεν είναι το πρόβλημα να πάω τώρα να πάρω ένα 450άρι τροφοδοτικό. Το πρόβλημα έιναι κυρίως στο UPS που θα υπερφορτωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 alfa 156 poli to fortoneis to mihanima sou kai se megalo fortoma paizei na sou crasharei.. xpan pira to idio psu prin 8 mines apo computer data 60-65 euro. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 καταρχάς το δικό μου σύστημα δεν είναι τόσο φορτωμένο όσο του φίλου xpan και στην τελική αν δω οτι δεν τραβάει (πως το βλέπω όμως αυτο?) βγάζω το cdrw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Το καταλαβαίνεις αμέσως γιατι κατα καιρούς κάποια περιφεριακά σταματάνε να δουλεύουν. Εμένα μου σταμάταγαν τα ανεμιστηράκια, και μια φορα δε σηκώθηκε ο 3ος σκληρός... Να θυμάσαι ομως πως αν το τροφοδοτικό δεν ειναι καλό και δεν κάψει ασφάλεια αμέσως, παρα αφήσει να περάσει "κακο" ρεύμα αρκετή ώρα πριν καεί τοτε ίσως κάψε κάποιο περιφεριακό (μπορεί και η CPU) οσον αφορα το UPS, δεν θα το ρίσκαρα... θα αγόρασα καινούργιο UPS η δε θα φόρτωνα τοσο πού το μηχάνημα... :) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpan (17 Ιούν. 2004 , 18:37) Το καταλαβαίνεις αμέσως γιατι κατα καιρούς κάποια περιφεριακά σταματάνε να δουλεύουν. Εμένα μου σταμάταγαν τα ανεμιστηράκια, και μια φορα δε σηκώθηκε ο 3ος σκληρός... Να θυμάσαι ομως πως αν το τροφοδοτικό δεν ειναι καλό και δεν κάψει ασφάλεια αμέσως, παρα αφήσει να περάσει "κακο" ρεύμα αρκετή ώρα πριν καεί τοτε ίσως κάψε κάποιο περιφεριακό (μπορεί και η CPU) οσον αφορα το UPS, δεν θα το ρίσκαρα... θα αγόρασα καινούργιο UPS η δε θα φόρτωνα τοσο πού το μηχάνημα... :) αν βγάλω ενα cdrom είμαι ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 ta noumera prepei na einai pano apo tis times pou leei dipla sto kathena.... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 λογικα τα πιο power-demanding περιφεριακα ειναι τα CD/DVD και η CPU (ειδικα αν ειναι overclocked) Οποτε αποσυνδέοντας το CD-ROM ίσως σου δώσει λίγο "αερα" :confused: Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Υπολογίστε πόσα watt τροφοδοτικο χρειάζεστε : http://www.challenge-my.com/goopsulator/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (17 Ιούν. 2004 , 19:12) ta noumera prepei na einai pano apo tis times pou leei dipla sto kathena.... το asus probe μου λέει 12,22 , 5,134 , 3,328, Vcore 1,504 οπότο απ'όσο μπορώ να κρίνω, μάλλον είμαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 File mu gia trofodotiko an thes na dosis kati parapano kai paris apofasi na to allaksis sou protino to Tagam 550W pou tha to xeis sxedon gia mia zoi i kapio tis antec sta 430W Alla to tagam ine i korifi ayti ti stigmi Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PITHELLAS Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Μια ερώτηση και από εμένα . Με βάση το πρόγραμμα mbm που αναφέρατε ποιο πάνω ,η θερμοκρασία του επεξεργαστή (INTEL PENTIUM 4 2,6 Ghz ) ανεβαίνει στους 70 – 72 βαθμούς όταν παίζω κάποιο παιχνίδι. Είναι φυσιολογική ή κάποια στιγμή θα μου πει the game is over; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts